Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Take On Helicopters > PC > Simulace

Kde koupit ?

(X)zone  299 Kč  České titulky
FunStore  419 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2012-03-20
Game pageJirka Štalmach / Nobody---75 %2012-03-12
Recenzeher.euMatěj Samler8/1080 %2012-01-04
Sector.skandrei8/1080 %2011-12-20
Eurogamer.czMilan Bergman8/1080 %2011-12-07
Czechgamer.comVlastimil Ferko---85 %2011-11-19
Games.czTomáš Jung8/1080 %2011-10-29
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2011-10-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1588 z 5797 Žebříček
PC: 640 z 3048 Žebříček
PC/Simulace: 39 z 231 Žebříček
Vše/Simulace: 102 z 400 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Take On Helicopters
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Take On Helicopters
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2948x - statistika
Take On Helicopters 80 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-29
Take On Helicopters

Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Min : 75 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Take on Helicopters si užijí všichni, pro které je simulátor DCS: Ka-50 Black Shark moc složitý, Apache Air Assault zase moc arkádový a příliš vojensky zaměřený. Take on Helicopters je ideální střed, který sice přinesl nedovařenou kampaň a málo strojů, ale u téhle hry se nesmí opomíjet její budoucnost, nacházející se nyní v rukách zkušené komunity.
> Zing : 8/10
Vzhledem k tomu, že jsem chybám věnoval prakticky jen jeden odstavec, musí vám být asi jasné, že ve výsledku se Take On Helicopters povedlo. I přes množství více či méně rušivých bugů jde o fantastický simulátor, jenž ve svém oboru nemá žádnou konkurenci. Kromě toho jde také o obrovský titul, jenž je až k prasknutí nabitý obsahem, v němž si každý virtuální pilot najde svoje, a v neposlední řadě může Take On pro někoho sloužit jako trochu civilnější pokračování Army. Co víc si přát? Snad jenom opravu bugů, ale to je snad jenom otázka času. Jinak je ale Take On Helicopters perfektní veledílo, které žádné
> Czechgamer.com : 85 %
V podstatě jediná hra s vrtulníky. Jedna z mála českých her, o kterých je slyšet. A po právu – dobře se to hraje, mantinely příběhu fungují, působí to reálně. Zvuky, grafika a fyzika jsou zase na nejvyšší úrovni, i když sem tam haprují. Take on Helicopters je prostě bytelná česká práce, jen tak dál.
> Eurogamer.cz : 8/10
Tvůrci Take On Helicopters dokázali, že i letecký simulátor se dá dělat inovativně a nemusí se držet zaběhnutých klišé. Podobný koncept na trhu rozhodně chyběl a nejedno srdíčko virtuálního pilota zaplesá už jen pro ten parádní pocit z létání napříč Seattlem v rámci herní kampaně. I když se zdaleka nejedná o bezchybný produkt, díky nápadům a pojetí si své dobré hodnocení plně zaslouží.
> Sector.sk : 8/10
Perfektná hudba hodiaca sa aj na bláznivú jazdu autom, bláznivé krkolomné misie, sandbox mód pre totálne vyblbnutie, pútavý príbeh nováčika za kniplom a to všetko v krásnom detailnom, rozsiahlom prostredí mesta a plání. Škoda slabého výberu vrtuľníkov, škoda ich slabšieho prepracovania, škoda lepšieho letového modelu, ale to určite nebude pre nikoho prekážka si tento inak výnimočný titul vyskúšať. Aj vďaka jeho prístupnosti sadne Take On Helicopters väčšine letcom či už nováčikom, alebo náročnejším pilotom, ktorý ani týmto nie zrovna najrealistickejším vrtuľníkom určite nepohrdnú.
> Recenzeher.eu : 8/10
Take on Helicopters se zkrátka povedli. Nabízí skvělý zážitek z letu, vytvořen díky pěkné grafice a realistickému ovládání. Dostupný mód příběhu je také příjemným obohacením. Na druhou stranu jsou ve hře přítomné pasáže, jako dlouhé načítání nebo nechtěné vypnutí motorů na zemi (což lze opravdu dokázat stisknutím dvou tlačítek), tím pádem několikaminutové čekání na opětovný zážeh a možnost pokračovat.
> Zing : 8/10
Nováčci sice mohou mít problémy s bojem, stejně tak by neuškodila trocha originality v misích a nižší cena, ale i tak se Hinds povedlo. Do Take On Helicopters totiž přidává střelným prachem nasáklý, ale řádně svěží vítr, z něhož musí mít každý pilot velkou radost. Perfektně vytvořené vrtulníky Mi-24 jsou zkrátka jistota.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %