Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  250 Kč  
Microgames  296 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---89 %SCORE 159
LEVEL 6/1060 %LEVEL 151
Časopis Doupě 8.4/1084 %Doupě 04/07
Recenzeher.eu ---80 %2007-10-29
Bonusweb ---85 %2007-05-13
Sector.sk 8/1080 %2007-04-25
Games.cz ---78 %2007-04-13
Hrej.cz 7/1070 %2007-04-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.25 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 89 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 87 %
Max. hodnocení: 87 %
Pořadí:

Celkově: 1853 z 5973 Žebříček
PC: 792 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 48 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 116 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2007-01-31

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Radiový klid
Nick: (donn) - neregistrovaný
Datum:2015-11-23 21:11:24
Jakým způsobem mám provést ten raiový klid.Stojím na značce už celé dny a nic.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Heřmam) - neregistrovaný
Datum:2011-04-03 18:05:16
Mám problém. Jako misi mám Patrol of lutzon straight a nevím co mám udělat aby tam mise skončila. z potápění lodí už mi došly torpéda. Dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-05-26 00:02:15
Musíš si promluvit s velitelem.Ten má prachy,ten rozhoduje co bude dál :D
[Odpověz]

Titulek: Dobíjení torpéd po misi.
Nick: (michal.ses@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-05-25 23:03:50
Prosím,když vystřílím všechna torpéda,tak v další misi nemám žádná,kde se doplní?
[Odpověz]

Titulek: Re: Dobíjení torpéd po misi.
Nick: (bv) - neregistrovaný
Datum:2010-07-26 01:11:22
Když seš v přístavu dej si správu torpéd a z levé kolonky kde jsou si je natahej do torpedometu

Titulek: Čeština
Nick: (Wrabec) - neregistrovaný
Datum:2008-03-26 23:59:09
Zdravim všechny.Mám na kohokoliv prosbu.Videl jsem SH4 v cestine ale nikde ji nemohu najit.Hodite mi pls link nebo navod jak tam tu cestinu hodit???Predem dikes.Kdyz tak je me icq 457296011.
[Odpověz]

Titulek: chyba
Nick: (fabipavel) - neregistrovaný
Datum:2008-03-16 20:00:07
Zdravím před začátkem instalace hry mi to napíše nějákou chybu The setup has detected that no version of Silent Hunter of the Pacific is installed. This update requires that a previous version of the application be installed. Poradte mi prosím někdo. fabi5@seznam.cz nebo icq 458136569
[Odpověz]

Titulek: Re: chyba
Nick: (Wolfex ) - neregistrovaný
Datum:2013-03-02 02:18:46
máš tu neosvěčenou verzy ale přímo v CD je na to náprava je tam něco jako : novjejší verze hry .. a hned pod tím je v závorce (potřebné pro rozehrání hry) neříkám že je to tam takhle napsané ale podobně :))

Titulek: čeština
Nick: (fabipavel) - neregistrovaný
Datum:2008-03-16 17:41:44
Zdravím všechny kdo hrají tudle hru Hledal jsem na netu češtinu, ale nikde jsem ji nemohl nají, byl bych vám vděčný kdyby jste mi jestli někdo máte poslali na e-mail fabi5@seznam.cz kdo mi ji pošle tak bych mu poslal 50 kč na účet. Díky moc
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (fany78) - neregistrovaný
Datum:2007-09-16 22:05:30
nemate prosim nekdo cestinu neposlaly by jste mi ji na Email fany78@centrum.cz moc prosim dekuju
[Odpověz]

Titulek: Manual !!!!
Nick: (LuckyLuke) - neregistrovaný
Datum:2007-09-13 01:15:20
kdo mi muze poslat manual ke hre Silent Hunter 4 v cestine nebo cestinu do hry ?? Prosiiiiiim !!!! Muj meil : vindiesel@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Milanos) - neregistrovaný
Datum:2007-09-10 15:30:34
kde bych mohl sehnat patch 1.2. dik.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (anabaz) - neregistrovaný
Datum:2007-08-04 14:39:29
poslal by mi nekdo odkaz na demo jestli nake demo je pls
[Odpověz]

Titulek: padá
Nick: (doparoma) - neregistrovaný
Datum:2007-05-27 02:05:02
Mám Win XP, 2 giga paměti a procesor AMD X2 3800+ patch na hru 1,2 a při multiplajeru na ubisoft.com mi to po nějakej době spadne, proč? co mám špatně? na singl mi to jede v pohodě, grafiku mám 512Mb ati Radeon x1950PRO. Mám vyplou stránkovací paměť ale při spadnutí je využito asi jen 1,5 Gb ram. Internet je v pohodě 8Mb/s a rychlej ping. Prosím zkuste poradit. Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: padá
Nick: (doparoma) - neregistrovaný
Datum:2007-05-27 02:36:48
Tadyto sem vytáh ze systémových informací: 25.5.2007 21:53 Application Error Chybující aplikace sh4.exe, verze 1.2.0.0, chybující modul anim.act, verze 0.0.0.0, adresa chyby 0x0000320c. 25.5.2007 21:55 Application Hang Zablokovaná aplikace sh4.exe, verze 1.2.0.0, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000. 25.5.2007 23:10 Application Error Chybující aplikace sh4.exe, verze 1.2.0.0, chybující modul unknown, verze 0.0.0.0, adresa chyby 0x3d65b388. 25.5.2007 23:11 Application Hang Zablokovaná aplikace sh4.exe, verze 1.2.0.0, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000. 26.5.2007 21:31 Application Error Chybující aplikace sh4.exe, verze 1.2.0.0, chybující modul ntdll.dll, verze 5.1.2600.2180, adresa chyby 0x00011e58. 26.5.2007 21:32 Application Hang Zablokovaná aplikace sh4.exe, verze 1.2.0.0, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000.

Titulek: odpovez
Nick: (nnn) - neregistrovaný
Datum:2007-05-27 00:25:33
ve kterem roce se odhrava silen hunter 4
[Odpověz]

Titulek: Re: odpovez
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-05-27 00:34:57
od 7.prosince 1941 (útok na Pearl Harbor) až do roku 1945

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-07 01:36:15
myslite ze mi to pojede na 512 pameti a 64 grafyky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-25 14:42:29
NE

Titulek: Re:
Nick: (kmo) - neregistrovaný
Datum:2007-07-10 17:22:59
ne

Titulek: Hra mi padá
Nick: (přízrak) - neregistrovaný
Datum:2007-04-05 19:32:53
Z nějakého nepochopitelného důvodu mi hra padá. Pokud s tím máte kdokoli zkušenosti, budu rád,když se o ně se mnou podělíte...
[Odpověz]

Titulek: Re: Hra mi padá
Nick: (bellman) - neregistrovaný
Datum:2007-05-04 19:39:14
Nainstaluj si patch 1.2 a bude klídek!!

Titulek: Crak
Nick: (Tupík) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 20:37:36
Ahoj lidišky nemohl by mi ěnkdo poslat crak an tuhle hru?? či navod jak to udělat? ICQ: 276616043 _venom_@centrum.cz díkes moc
[Odpověz]

Titulek: chyba
Nick: (tuso) - neregistrovaný
Datum:2008-06-02 00:34:18
fabipavel vies to uz nainstalovat?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29651x - statistika
Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific 78 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-03-22
Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific

Průměrné hodnocení z médií:

78.25 %

Min : 60 % Max : 89 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 8
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %