Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Race: Injection > PC > Simulace

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webLukáš Středula7.8/1078 %2012-05-24
Herní webNikola Marko4.6/1046 %2012-05-22
Konzolista.czMartin Šmíd6/1060 %2012-05-17
DoupěPetr Kolář6/1060 %2012-05-10
Recenzeher.euOndřej Kašpárek6/1060 %2012-05-08
GameSite.skH.A.W.K.---80 %2012-05-04
Hrej.czOndřej Švára7/1070 %2011-11-28
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

64.86 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 46 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3753 z 5973 Žebříček
PC: 1750 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 125 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 252 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Race: Injection
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Race: Injection
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4159x - statistika
Race: Injection 65 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-28
Race: Injection

Průměrné hodnocení z médií:

64.86 %

Min : 46 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Mnoho aut, mnoho tratí, skvělá jízdní fyzika a zábavné nervy v multiplayeru. Race Injection je motoristická pozvánka, která tlačenici nevyvolá jen u nejvěrnějších fanoušků Simbinu. Ti musí počkat na opravdovou novinku. Ostatní ať ale neváhají.
> GameSite.sk : 80 %
Je to super. Nie som veľký fanúšik pretekania, osobne moc týchto titulov ani nehrávam. Síce vás možno odrádza zlá grafika, náročnosť a celkový simulačný model auta, ale treba povedať, že Race Injection má gule a vie za ne chytiť aj vás. Síce sa hre budete venovať asi trocha dlhšie, dokým sa naučíte, ako vôbec správne zatáčať. Ale potom to bude už len a len o zábave. Skúste to sami. Ja som sa síce v hre nenašiel, ale naopak ma ani nenudila. To je na nehráča „racingu“ dobrý znak, nemyslíte?
> Recenzeher.eu : 6/10
Fanoušci si hru užijí a nepůjdou spát, dokud neproženou po jedné z mnoha tratí všechny dostupná vozidla, kterých je v konečném součtu požehnaně. Ostatní raději ruce pryč, může se vám bez problémů stát, že dopadnete jako ten babiččin Pepík.
> Doupě : 6/10
Sliby tvůrců, že se jedná o poslední balík, pak mohou přimět ke koupi ještě staré fanoušky, aby měli kompletní sérii před příchodem GTR3, nová krev může být lehce zahlcena přemírou tratí a vozů, ale pro běžného hráče Race Injection nejspíš nebude. Pokud ale chcete se sérií začít, máte dvě možnosti - buď si pořídíte Race Injection, nebo jen Race 07 s retro balíčkem, výsledek pro vás nejspíš bude ten samý. A to je pro poslední injekci trochu škoda.
> Konzolista.cz : 6/10
Asphalt: Injection je jednoznačně nejlepší hrou v celé sérii. Dobře se hraje, má ucházející vizuální zpracování, vydrží vám na spoustu hodin, ale dojíždí na přílišnou jednoduchost a malou hloubku, jakou u hry na kapesní hry vyžaduji. Pokud Asphalt: Injection seženete někde za příjemnou cenu, určitě se jedná o dobrou volbu, ale za plnou cenu, za jakou se během lauche konzole prodával, vám ho doporučit nemůžu.
> Herní web : 4.6/10
Myslím, že pro tvůrčího člověka je práce v Gameloftu něco jako peklo na zemi. Ovšem dost nepříjemné je, že produkty této firmy mají finanční výsledky, takže se můžeme dočkat dalších kopírek a rychlokvašek od této firmy, takže i já budu do budoucna muset trpět. Nekupovat, nebrat, nedotýkat se. Hodit do sudu, zasypat nehašeným vápnem, zavařit, zalít betonem a hodit do Mariánského příkopu.
> Herní web : 7.8/10
Race Injection není novou hru. Je to zabalené vše co vyšlo na základě Race 07 do jednoho balíčku. Od WTCC, STCC až po Retro Expansion a různé další přídavky. Lze tudíž pozorovat, že věk zanechal na tváři této hry již nějaké ty vrásky a ne vše je tak lesklé a hezké, jak vyžadují dnešní grafické standardy. Nicméně na poli simulátorů pro PC se stále jedná o špičkový titul, který, pokud máte volant, nesmí chybět ve vaší sbírce. Je to hra, jíž jednou spustíte, a budete dlouhé hodiny v kuse hrát; a to i když se budete motat stále na tom jednom oblíbeném okruhu, jako já.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %