Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Medicopter 117 > PC > Simulace

Kde koupit ?

Microgames  149 Kč  
FunStore  149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---38 %SCORE 147
LEVEL 5/1050 %LEVEL 141
Bonusweb ---44 %2006-07-03
GamesWEB.sk ---55 %2006-05-26
GamePlanet.cz 1.5/1015 %2006-05-25
Gamecenter (pozastaven) ---14 %2006-05-24
Games.cz ---20 %2006-05-22

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

33.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 14 %
Max. hodnocení: 55 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

48.83 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 5333 z 5973 Žebříček
PC: 2758 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 215 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 375 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Igwar Hodnocení: 20 % Zobrazit recenzi 2006-12-28
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=2563
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Joystick
Nick: (Tommy) - neregistrovaný
Datum:2014-04-27 15:27:34
Ahoj, koupil jsem si nový joystick. Zkouším si ho nastavit na Medicopter 117, ale pořád mám to ovládání přeházený. Např. místo doprava letím doleva, páčka má být na klesání, ale je na zatáčení atd. Prosím pomožte mi. Napište mi prosím na e-mail tomas.vanek007@gmail.com . Všem děkuju za pomoc. :-(
[Odpověz]

Titulek: Gabi.Cie.
Nick: (Nickelodeon) - neregistrovaný
Datum:2012-08-09 21:08:04
Nickelodeon.Com
[Odpověz]

Titulek: Medicopter
Nick: (Rosta) - neregistrovaný
Datum:2012-07-21 00:22:17
S touto hrou moc spokojenej nejsem kdyz hraju tu kampan tak se mi to sekne pri misi autonehoda pri vykladani treti osoby a ani neni vrtulnik stejne vybaven chyby tam jsou.
[Odpověz]

Titulek: Gabi.Cie.
Nick: (nickelodeon) - neregistrovaný
Datum:2012-03-22 22:35:17
Medicopter 4 hra, jak se pohybuje.
[Odpověz]

Titulek: Medicopter 117
Nick: (lukaš) - neregistrovaný
Datum:2011-08-09 23:11:41
FAJN HRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Havárie
Nick: (alker) - neregistrovaný
Datum:2011-07-04 02:53:27
Zdravím, nevíte někdo, co dělat, když spustím letovou misi a i když vrtulník stojí a neběží motor, vrtulník se najednou bezdůvodně skácí a exploduje. Poraďte mi prosím jak na to. Havárii mám vypnutou, počasí jasno a stejně.... Děkuju moc. Budu rád, když mi napíšete na alker@seznam.cz.
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde to
Nick: (Prokop) - neregistrovaný
Datum:2010-11-08 18:16:28
Hra má chodit na XP SP3/ Vista. Já mám XP SP3 a přesto mi to tuhle chybu házelo taky. Řešení je zaškrtnout ve vlastnostech spouštěcí ikony v záložce [Kompatibilita] Režim kompatibility a přepnout tak "Windows 95".
[Odpověz]

Titulek: nejde to
Nick: (Kaja) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 00:59:43
Prosím o návod jak spustit hru hra je nainstalovaná ale po spuštění se objeví ikonka s červeným křížkem a nejde to.
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde to
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 02:06:36
Kup si originál

Titulek: Re: nejde to
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-10 16:11:13
fall: Hnedka mi bylo jasné kdo to napsal :D

Titulek: Re: nejde to
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 16:38:15
To je dobře.Tak mne poznáš víc a víc.Může stát,že mu to nejde i když má placku.U těhlech sraček bych se nedivil.Určitě kupováno v tom stojanu co mají v tescu.Já když chodil s mamkou po nákupech,chtěl sem přání za korunu-taková krabička co tam byl nějaký šperk nebo něco..:)pak sem chtěl kinder vajíčko/doba se měnila/no a dnešní děti na nákupech chtějí po mámě hru z regálu,která je tak žitozní,že si zaslouží podtácek k dobrý kávě po obědě.

Titulek: Re: nejde to
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-10 17:31:50
Takovéto hry většinou kupují lidé, kteří o hrách nemají vůbec žádný přehled, pak uvidí pěkný obal někde jak říkáš v Tescu a je to pro ně jasná koupě. Obzvlášť, když je ta hra udělaná podle nějakého jejich oblíbeného seriálu co zrovna běží v televizi..

Titulek: medicipter 117
Nick: (jenda) - neregistrovaný
Datum:2010-09-09 17:15:34
prosím o návod jak spustit hru, při instalaci je vše OK, po instalaci nelze spustit, pouze se objeví kolečko s červeným křížškem - mám orig prosím o odpověď na janboukal@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek: nejde
Nick: (hosa) - neregistrovaný
Datum:2010-08-18 23:44:00
Hru nainstaluju,ale nejde mi spustit.ani mi to neukaze jaka je chyba.nevite nekdo jak na to? dekuju za odpověd- hosajindra@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: medicopter 117 - tankovani
Nick: (markyz74) - neregistrovaný
Datum:2010-03-30 16:05:23
Jak vzletnu, rozsviti se mi tankkovani a nevim jak tankovat.
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (gersakcz) - neregistrovaný
Datum:2009-06-10 01:16:57
prosim o radu mise skok padakem nevym co stim dekuji za radu.gersakcz nemec.rom@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Petal) - neregistrovaný
Datum:2010-02-04 03:21:16
Nevím přesně co myslíš. Ale asi to že to časově nestíháš. To proto, že, jakmile zachráníš toho týpka, musíž zrychlit čas. Která je to klávesa zjistíš v nastavení. PS: to video jsem dělal já :-)

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-08-09 23:18:11
musíš použít výsuný nésýtka na laně.které vyndaš že podržýš f1.lano spustíš r avysuneš h.a tref se na osobu.

Titulek: Re: pomoc
Nick: (cojemoctojemoc) - neregistrovaný
Datum:2011-08-12 11:58:03
neregistrovaný:Ty se hlavně nauč Česky.V září ukaž učitelce,co si tu napsal.Tedy,pokud nějakou máš..

Titulek:  
Nick: (elbarto-z) - neregistrovaný
Datum:2008-11-28 17:33:26
super super a zase super
[Odpověz]

Titulek: joystik
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2008-10-10 14:02:57
prosim nevi něgdo jak nastavit na hru medicopter117 joystik trust predator
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (erik) - neregistrovaný
Datum:2008-06-19 19:20:20
caute. prosiiim vas ja som na zaciatku hry a neviem to prejst ja musim dat do vrtulnika z vody pacienta len neviem ako ho mam vybrat prosiiiim vaaaaaas poradte mi
[Odpověz]

Titulek: Re:  poradit z mkis skok padakem
Nick: (h.a.s.e.k@email.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-11-26 03:06:15
newitw jak to mam udelat tuto misi vim ze musim ze vzduchu na ty nositka ze? ale kdyz pristat tam de ale rika mi to ze jen z tema nositkam pozemni zachranou mi to nejde a kdyz spoustim nad pacijentem ty nositka tak jak ho na ty nositka dostanu? abych ho vytah do helikopteri nositka se mi spousti sami bez zachranare tak prosim poradte jak na to dekuji.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-07-21 00:39:15
Kdyz tu hru zapnes tak se podivej do napovedy tam je jak se co ovlada.

Titulek: Nastavení joysticku
Nick: (èiko7)
Datum:2008-02-26 03:47:11
Ahoj lidičky, prosím může mi někdo poradit,jak nastavit joystik LOGITECH EXTREME 3D PRO na hru MC 117 ? Ať nastavuji jakkoliv, vždy si vrtulník dělá co chce. Jde mi hlavně o náklon do předu a do zadu a také nalevo a napravo, co se nastavuje na joy na ose ,,X,Y,Z'. Díky všem za případné rady a návody. S pozdravem čiko 7.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (yellowcamel) - neregistrovaný
Datum:2008-02-17 01:32:06
nevíte někdo jak pracovat se záchraným kruhem nejde mi zatáhnout do vrtulníku dík yellowcamel@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lolo) - neregistrovaný
Datum:2007-12-03 23:53:39
da sa to stiahnut z netu v ceskom dabingu je to fajn hra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-25 21:12:00
jak mám používat nosítka.pište na adresu brandner22@seznam.cz. Dík za odpovědi
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-08 13:30:03
Nejde mi úplně to samé s těmi nosítky, kdo bude vědět pište na adresu Matyasmisak@centrum.cz. Díky předem

Titulek:  
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2007-09-15 19:24:22
mohl by mi někdo napsat,jak staré děti už by tuto hru zvládly?děkuji polakovagabina@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (mlhos2@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-09-22 22:22:34
tak pokud umi jaks taks na pc tak to zvlada i muj 6 lety syn.je to celkem jednoducha hra

Titulek: Medicopter 117
Nick: (MartinSimak) - neregistrovaný
Datum:2007-04-17 23:31:22
Mohl by mi prosím někdo poslat odkaz, ze kterého bych mohl stáhnout tuto plnou hru v češtině a nebo alespoň demo? Já nějak nemůžu najít ani demovou verzi a nemám čas půl dne ho hledat. Dále bych uvítal jakékoli další odkazy na hlavě plné verze, případně i dema jakýchkoli realistických simulátorů vrtulníků, letadel a aut (realističnost beru minimálmě tak, že vydím vše jako bych seděl v kabině jako pilot a mohl alespoň částečně ovládat palubní přístroke - hejbání ručiček budíků, a tak) Preferuji spíše realističnot na úkor grafiky, i když realictický a graficky propracovaná simulátor je to nej. Jakékoli odkazy, případně doporučení a td prosím zašlete na MartinSimak@seznam.cz, případně mě kontaktujte na 608525309 Děkuji Martin Šimák
[Odpověz]

Titulek: hra
Nick: (trhač) - neregistrovaný
Datum:2007-04-07 19:37:12
napište mi prosim kde mužu stahnout medikoptr 117 moc děkuji pište na meil thonrostislav@seznam.cz moc dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (igwar) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 16:42:52
Je to blbost! nie ze by ma medicopter ako taky nebavil, prave naopak. Chyba je v spracovani hry. Mohla byt urobena ovela ovela lepsie. Co je v ramci tych 2gb, ktore ta hra ma netusim. Jednotvarne domceky so spicatou strieskou som zral este tak za cias ZX spectra. O stromoch, ludoch a dalsich grafickych prvkoch ani nehovoriac. Kopce su sice pekne, ale ak ma zrucny programator k dispozicii vhodne textury tak take spravi v ramci niekolko 100 kb programiku. Ovladanie vrtulnika a jeho zachrannych funkcii je tazkopadne a tazke, Niekto nemusi mat nervy sa to ucit, zvast ked na uvod chyba lepsie prepracovana vyukova misia, kde by sa clovek vsetko naucil. Jedine co tam za nieco stoji su modely samotnych vrtulnikov. Aspon na nich si dali zalezat. Obvykle nemam problem dat za hru 300sk v ramci vypredajoviek, ako ju tahat z netu. Ale v tomto pripade, po zistineni blizsich informacii o tomto skvoste, som sa radsej rozhodol ziskat ju inymi cestickami. A dobre som urobil, ked som to naistaloval nestacil som sa divit.
[Odpověz]

Titulek: supr
Nick: (vojta) - neregistrovaný
Datum:2006-12-17 19:46:23
chci tu hru prosímmmmmm prosím
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (trojan) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 00:06:26
vim odkud se ta hra da stahnout jak by ste chteli napiste na trojan@post.sk
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (mp111)
Datum:2006-12-16 19:23:37
Kde si mozem stiahnut MEDICOPTER 117 alebo MEDICOPTER 117 demo. Ak viete piste na mp111@azet.sk

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-06-29 16:07:17
ahoj koukám na medikoptra 117 pořád kdiž to dávaj na televizy tak se koukám na televizy a kdiž to nedávají na televizi tak se koukám na internetu ahoj Vojtěch Strejc

Titulek: hmm
Nick: (patres2511) - neregistrovaný
Datum:2006-12-03 16:28:20
Dopiiisi kde je torent? napiste na patrik254@post.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (biggi) - neregistrovaný
Datum:2006-11-24 23:59:40
lidiškové nevíte kde by se tato hra dala sehnat přez internet v české verzi anebo nevíte jestli se neprodává v olomouci víte nejsem zravna moc přez pc hry a tamk nemam přehled takže jestli někdo o něčemvíte tak mi pliski pisněte na RadkaMelkov@seznam.cz předem dikis =)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-22 01:41:52
chci tu hru prosím
[Odpověz]

Titulek: medicopter
Nick: (qwertzuiopú)asfdghjkllůů§§) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 22:28:15
je to dobra hra davam 50procent
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Vasa14) - neregistrovaný
Datum:2006-11-05 23:58:16
Taky si myslim že je fajn ale navim proč má tak malý hodnocení!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-18 20:25:02
stačí to umět ovládat
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lifaen) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 23:18:12
mam tuhle hru doma a je fakt dobra super
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Laurinka) - neregistrovaný
Datum:2006-09-21 01:05:17
Mohli byste mi prosím říct, jak mám a kde mám hrát hru Medicopter 117?? Díky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (safasfa) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 23:33:33
nevim

Titulek: Re:
Nick: (hi) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 23:35:23
zkus: http://www.obrazky.cz/detail?id=eJx1zE0LgjAAxvH7vkfdcpstnYFI1KkMslfqIjqnWzg3nUH16esSQ dDxgf/vidpQ8UIybXreDVyE%0AsT8sZf0eIR7aEIi%2BN1MIhS4azXgjBe8c9oQ6z%2BoH/MrR2zlXU/3rN3N opbrVGeO/SvSqBpgg4CIE%0AMPo8SJVV3DpGMsuzjgmHaQWljch9cojz1dXtTmbJ0/Zc7lOPkOdit27Y9jiTk 0ucJjRpqQY0ANil%0AASFj3/ewF2CPBkXxAlfGTzs%3D%0A

Titulek:  
Nick: (štěpka) - neregistrovaný
Datum:2006-09-12 21:44:15
chtěla bych tudle hru
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-15 23:34:36
zkus www.interdact.com tam to najdes v search

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Medicopter 117
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Medicopter 117
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 44966x - statistika
Medicopter 117 34 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-06-00
Medicopter 117

Průměrné hodnocení z médií:

33.71 %

Min : 14 % Max : 55 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Similis
Distributor: RTL Playtainment / THQ
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %