Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Loco mania > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  469 Kč  
FunStore  299 Kč  
Microgames  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---67 %SCORE 146
Časopis Doupě 5.6/1056 %Doupě 4/06
Hrej.cz 7/1070 %2006-08-03
GamePlanet.cz 6.75/1067.5 %2006-06-15
Sector.sk ---78 %2006-04-27
Games.cz ---68 %2006-03-27
Gamezone (ZRUŠEN) 2/540 %2006-03-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.79 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 78 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

45.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 3720 z 5826 Žebříček
PC: 1727 z 3068 Žebříček
PC/Simulace: 121 z 231 Žebříček
Vše/Simulace: 249 z 400 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2005-08-30

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-25 04:38:23
MAM ZAKOUPENOU HRU LOCO MANIA A NEMOHU PROSÍM NAJÍT KLÍČ KE SPUŠTĚNÍ HRY.MŮŽETE MĚ NÁK POMOC. DĚKUJI.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (koks) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 02:03:53
LAQNB-L287B-H4X34-69I5J

Titulek: DirectX 9.0c
Nick: (X-comm) - neregistrovaný
Datum:2006-03-19 11:00:00
Cau lidi mam nainstalovanej DirectX End User Runtime December 2006 a furt to pri spousteni hry ukazuje abych tam nainstaloval DirectX 9.0c a ten tam mam - uz normalne newin jak na to ?? Poradte nekdo diky
[Odpověz]

Titulek: Re: DirectX 9.0c
Nick: (Elfunio) - neregistrovaný
Datum:2006-03-20 11:00:00
Ja uz si s tou hrou taky nevim rady.Tez to po me chtelo direct 9.0c,pri tom ho mam nainstalovany.A tak jsem ho nainstaloval znovu.A ted se mi pri spousteni sekne hra.ted kdyz to spustim zak zase chce cd key.Tez si ho tam musel napsat?Nemas ho nahodou?Uz se bojim co pak zase bude po me chtit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Loco mania
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Loco mania
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11558x - statistika
Loco mania 64 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-00-00
Loco mania

Průměrné hodnocení z médií:

63.79 %

Min : 40 % Max : 78 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: 7FX
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %