Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

John Deere American Farmer > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Doupě 5/1050 %2004-08-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

50.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 50 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4913 z 5973 Žebříček
PC: 2453 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 189 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 346 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Hnuj
Nick: (Pavlis) - neregistrovaný
Datum:2012-08-27 00:22:15
jak dostanu hnuj ze todoly?? zadám úkon uklidit ale dělník se zasekne a nemaká
[Odpověz]

Titulek: jj
Nick: (eambajz) - neregistrovaný
Datum:2012-02-20 15:15:27
hru stahnete na ulozto.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (balboa) - neregistrovaný
Datum:2008-10-02 19:23:05
preji krasny den potrebuji poradit kde mam stahnout american farmer???di za radu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Zdenek008) - neregistrovaný
Datum:2008-07-22 17:12:47
Prosím o češtinu nebo slovenčtinu na verzi 1.0 díky moc icq 421-723-657
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Renca) - neregistrovaný
Datum:2007-10-08 23:02:13
hle prosim te nemohla by mi nedko poslat tuto hru mam to pro brachu a ja to nemuzu najit!!!!!! ICQ:408515902 moc dik predem!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jj) - neregistrovaný
Datum:2007-09-21 00:08:10
chtel bych se zeptat jezdi se tam se strojema jako v simtractoru nebo se pouze obchoduje a rozhoduje co na jakym poli bude?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-09 12:13:35
tu hru sem mel a je dobra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (krystof) - neregistrovaný
Datum:2007-01-08 22:34:55
ta hra je pěkná kde by se dala shnat
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (chucki) - neregistrovaný
Datum:2007-08-25 01:39:01
mrkni ke mne na web chucki.blog.cz

Titulek: CARK
Nick: (CRAK) - neregistrovaný
Datum:2007-01-04 19:59:45
HELE jestli ma nedko crak tak se my ozvite na icq cislo384-568-303 diky
[Odpověz]

Titulek: path
Nick: (luk) - neregistrovaný
Datum:2006-12-17 18:47:18
Stahnul jsem si path jak o mam nainstalovat? rychle
[Odpověz]

Titulek: Slovencina
Nick: (RLS) - neregistrovaný
Datum:2006-11-07 03:49:53
Uz je hotova SLOVENCINA. Je na www.ABCgames.sk.
[Odpověz]

Titulek: Co s tím . . .
Nick: (Jany) - neregistrovaný
Datum:2006-11-06 02:10:55
Tak sem si to stáhnul, ale nejde mi to nainstlovat - mám tam pouze soubory typu .sfx nevíte prosím co s tím a přes co to mám popř. nainstalovat???
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: (Jik) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 22:05:24
nevite kde sehnat cestinu?
[Odpověz]

Titulek: Re: CZ
Nick: (FLD) - neregistrovaný
Datum:2006-11-01 20:12:51
Slovencina uz je hotova http://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&ID=8142 alebo aj tu http://hosted.filefront.com/FLDIvan Na cestina sa pracuje.

Titulek: Re: CZ
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-01 14:47:31
hladaj v google napr. cestina do john deere american farmer

Titulek: konec
Nick: (aliens.vs) - neregistrovaný
Datum:2006-10-10 20:47:22
ta stranka na ktere to bylo je zrusene ale muzete stahovat pomoci bitcometbitlord na strankach www.torrentspy.com www.torrentreactor.net!üz mi pls nepiste poradil jsem vam dost!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Farmář) - neregistrovaný
Datum:2006-09-18 20:42:54
Ahoj lidi sháni prosim vás jak se rozkládá podmítač potřebuji to urychleně
[Odpověz]

Titulek: hra
Nick: (prase) - neregistrovaný
Datum:2006-09-13 02:29:37
tato hra se dá koupit na www.gameexpres.cz pc hry-strategie-john deere american farmer cena 599Kč PRODÁVAJ TO ČEŠI!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: hra
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-09-13 04:43:07
stačí se mrknout zblízka a zjistíš že gameexpres.cz je pouze jiná adresa funstore.cz a tu již máme mezi obchody vloženou !

Titulek: Návod
Nick: (pimena)
Datum:2006-09-06 21:53:40
Mohl by mi prosím někdo poslat návod v češtině na tuhle hru?Díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Návod
Nick: (FLD) - neregistrovaný
Datum:2006-09-07 22:30:31
Navod bude spolu s prekladom v Slovencine.Este sa na tom pracuje.

Titulek: DOJENIE
Nick: (K0LIK)
Datum:2006-08-28 19:42:40
Daju sa kravy aj dojit?
[Odpověz]

Titulek: Re: DOJENIE
Nick: (FLD) - neregistrovaný
Datum:2006-09-07 22:28:35
Ano daju, musis kliknut na zvierata a potom vybrat ikonu ulohy 'dojit'

Titulek: SLOVENCINA
Nick: (FLD) - neregistrovaný
Datum:2006-08-05 22:33:25
Ano bude slovencina aj ked neviem ci to stihnem do konca prazdnin. Link sem potom dam. Ak sa najde niekto kto mi pomoze s ceskym prekladom , tak bude aj cestina, viac na http://www.abcgames.sk/default.asp?p=forum_zobraz&s=0&id=8142
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (John Deere) - neregistrovaný
Datum:2006-06-12 10:00:00
Čestina neni ani v original hre ani navod u ni neni pro vazne zajemce hru sezenu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Deny) - neregistrovaný
Datum:2006-05-25 10:00:00
Prosím mate nekdo John Deere American farmer?zaplatím 300Kč jestli to mate napiste na mail Zdrazil12@seznam.cz Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Dobytek
Nick: (Důša) - neregistrovaný
Datum:2006-03-30 11:00:00
Nevíte jak se chovaj krávy????????
[Odpověz]

Titulek: Re: Dobytek
Nick: (Freecoolin) - neregistrovaný
Datum:2006-08-07 16:46:52
postavíš si kravín. dáš zpět play... až bude kravín dostavenej, tak dáš znova build a klepneš na kravín. zobrazí se ti okýnko. v něm je ohrádka=postavit ohradu. -postavíš ji klepneš na ni a koupíš krávy,prasata...

Titulek: Čeština
Nick: (Důša) - neregistrovaný
Datum:2006-03-30 11:00:00
Nemáte někdo češtinu do John Deere american farmer
[Odpověz]

Titulek: prosim o crack
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-03-04 11:00:00
Prosím toho kdo má crack tak at mi napise na icq 178021797.Diky
[Odpověz]

Titulek: poradim!!! kazdemu
Nick: (Aliens) - neregistrovaný
Datum:2006-02-10 11:00:00
vim kde stahnout plnou hru!!!!!!!!ozvete se na icq:287-651-155 nebo na e-mail aliens.vs@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: hledám crack
Nick: (pepoy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-31 11:00:00
Prosím kohokoliv kdo ví kde vzít crack na tuto hru nebo alespoň sériové číslo, tak ať mi napíše na pepoy@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (homer) - neregistrovaný
Datum:2006-01-15 11:00:00
Da se nekde stahnout tahle hra,Nikde ji nemohu sehnat.Pomocte mi !!!!!!!!!!!! odpoved poslete na monterka@atlas.cz Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (John Deere) - neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
kde bych sehnal tuhle hru
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-29 23:32:59
nemáte někdo tuto hru??

Titulek:  
Nick: (lubos) - neregistrovaný
Datum:2005-12-16 11:00:00
Prosim, napiste kde tu hru mam najit a jak ji stahnout.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kec) - neregistrovaný
Datum:2005-12-03 11:00:00
skuste to na www.fulldls.com tam sou všechny a musíte mít bitcomet ten najdete www.stahuj.cz
[Odpověz]

Titulek: ahoj lidi
Nick: (pecra) - neregistrovaný
Datum:2005-11-26 11:00:00
mam takovej dotazek .prosim vas napiste mi kde se das tahnout crack do john deere american farmer.prosim
[Odpověz]

Titulek: re:kde stáhnout
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-11-18 11:00:00
Přidal jsme link na ,,demo,, které ti umožní hrát 1hodinu, poté to chce seriové číslo které dostaneš když si hru zakoupíš. V ČR ale bohužel hru neprodávají.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Miguel) - neregistrovaný
Datum:2005-11-18 11:00:00
Jak mám stáhnout tuto hru a přes co
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Max) - neregistrovaný
Datum:2005-07-22 10:00:00
Nevíte někdo jak se dá obejít těch 60min v trialu. Existuje na to nějakej crack?
[Odpověz]

Titulek: R.i.r.i
Nick: (JOHN) - neregistrovaný
Datum:2005-05-20 10:00:00
chci hru John deere american farmer!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (keri) - neregistrovaný
Datum:2005-04-05 10:00:00
Pokud vím, hra jde celá stáhnout a je nutné na ní sehnat je klíč, po 60-ti minutách to jinak končí
[Odpověz]

Titulek: re:shanka
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-03-24 11:00:00
Pokud se nemýlím tak v Česku ani na Slovensku hra nemá distributora - jediná možnost by tedy byla si to objednat z ciziny (ale to může vyjít na pěkné $$$) :(
[Odpověz]

Titulek: shanka
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2005-03-24 11:00:00
Cau lidi nevite kde bych mohl sehnat tuto hru.Prosim odepiste
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2005-03-14 11:00:00
tahle hra je fak dobrá
[Odpověz]

Titulek: CESTINA !
Nick: (Vojtas) - neregistrovaný
Datum:2006-04-27 10:00:00
lidi pls prosim jestli ma nekdo cestinu ozvete se mi na icq : 297265125... prosiiiimmmmmm nutne to specha... mam to pro maleho pribuzneho..

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
John Deere American Farmer
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



John Deere American Farmer
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 32669x - statistika
John Deere American Farmer 50 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
John Deere American Farmer

Průměrné hodnocení z médií:

50.00 %

Min : 50 % Max : 50 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Gabriel Interactive
Distributor: Bold Games
Distributor CZ: Není

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %