Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Hacker Evolution > PC > Simulace

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePark ---74 %2007-06-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 74 %
Max. hodnocení: 74 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 89 %
Max. hodnocení: 89 %
Pořadí:

Celkově: 2458 z 5973 Žebříček
PC: 1085 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 64 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 151 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: čeština
Nick: (Laďa) - neregistrovaný
Datum:2010-06-06 00:59:51
mohl by si my poslat taky tu češtinu pls?? Lada01@email.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Slamák) - neregistrovaný
Datum:2009-09-15 21:40:18
omlouvám se všem kterým jsem kdy slibil češtinu,byl jsem asi pul roku ..no to je jedno prostě pryč...takže snad se na to teď dostanu a dam konečně odkaz..
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (rado) - neregistrovaný
Datum:2009-08-10 04:04:35
tak nebude ta cestina objavil som tuto hru ale v anglictine s nou neviem pohnut
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (ady533) - neregistrovaný
Datum:2009-05-31 15:34:50
zdravim mohol bz som niekoho poprosit aby mi poslal cestinu na 1231dodo@azet.sk Diki moc.
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (John@s97X) - neregistrovaný
Datum:2009-03-17 02:09:54
prosim vas poslete mi nekdo tu cestinu na johnas97@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek: prosim cestinu
Nick: (Monty) - neregistrovaný
Datum:2009-03-05 03:40:23
prosim vas poslete mi nekdo tu cestinu na BF_Monty@azet.sk ???pekne dakujem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Harly06) - neregistrovaný
Datum:2009-03-04 18:53:21
prosim vas poslite mi niekto tu cestiny diky moc bravaccioster@gmail.com
[Odpověz]

Titulek: čestina
Nick: (Slamák) - neregistrovaný
Datum:2009-02-27 02:04:23
Omlouvam se vsem kterym jsem slibilm čestinu.Byl jse delsi dobu mimo deni takze vse dozenu co nejdřive.Mam to nekde zazalohovany takže připravim instalák a budete to mit k dispozici.Zatim čau..
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: (no) - neregistrovaný
Datum:2009-02-21 05:07:31
POšli mi taky tu CZ na hacker evolution dik. Moobydick@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (skrat) - neregistrovaný
Datum:2009-01-13 14:19:15
zdravim je ta cestina ci nie?? ak ano pls na skrat.trask@gmail.com thx
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Kenny) - neregistrovaný
Datum:2008-12-17 22:19:50
Prosím taky o češtinu na biokenny@seznam.cz Thx moc!
[Odpověz]

Titulek: Licencni Klic
Nick: (Martin Opelt) - neregistrovaný
Datum:2008-11-26 19:28:05
Zdravim..Hosi prosim Vas nevite nekdo jak spustim tu hru??Ja si ji stahl ale chce to po me Licencni Klic..Co s Tim??kde ho sezenu??ebo da se to nejak obejit??
[Odpověz]

Titulek: Prosíííííím o čestinu
Nick: (Deny) - neregistrovaný
Datum:2008-11-23 17:28:16
Caves lidi,mohl by jste mi nekdo prosim vas hodit cestinu na email d_e_n_y@centrum.cz.Diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Laubrs) - neregistrovaný
Datum:2008-11-09 18:58:12
Zdarec lidi. Povedla se vam ta cestina. Hodil by jsi mi ji siiim na radeksuchy@mujmail.cz Nak uz moje znalosti AJ zkoncili. Diky mockrat.
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Stev) - neregistrovaný
Datum:2008-09-23 01:03:25
Cus hosi pls jsem zoufalej hodil bystemi nekdo cestinu pls?:na Stev3@seznam.cz Diky moccc:-)
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (House) - neregistrovaný
Datum:2008-09-02 02:11:56
Mohl by mi někdo PLS poslat češtinu na mail gutny.brajen@seznam.cz ??? Díky
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (samot) - neregistrovaný
Datum:2008-08-09 19:45:40
Jak to vypadá s tou češtinou? kdyžtak prosím o posláni na charli24@seznam.cz.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Ketkus)
Datum:2008-07-18 01:22:46
Prosím ťa keď bude hotová čeština na hacker evolution mohol by si mi ju poslať na mail webdesign@inmail.sk pekne ďakujem
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Slamák) - neregistrovaný
Datum:2008-07-15 01:06:40
jasan pošlu...tenhle tejden mam dovolenou a jak se vratim tak pošlu.Aspoň mi pomužeš s doladěním a dohledanim chyb :-) Slamák
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Gutny.Chytrak) - neregistrovaný
Datum:2009-05-26 21:27:51
Pošli mi tu češtinu na Hacker Evolution PLS...email: Gutny.brajen@seznam.cz Moc Prosím...díky

Titulek: čeština
Nick: (Slamák) - neregistrovaný
Datum:2008-07-03 16:51:30
zdar právě jsem dokončil češtinu pro Hacker Evolution.Ještě probíhá dolaďování a někdy přáští týden dám odkaz ke stažení Slamák
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (erik019) - neregistrovaný
Datum:2008-07-09 21:12:52
mohol by si mi poslat češtinu na tuto adresu PLEASE lebo nevem postupit v hre: erik019@azet.sk Čakám... Ďakujem...

Titulek: Re: čeština
Nick: (mat) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 14:57:53
PLS mohol by si my poslať češtinu bo sa nevem posunut dalej batora@atlas.sk

Titulek: Re: čeština
Nick: (mat) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 15:40:57
Ozaj plastite za to cosi????????????

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Hacker Evolution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Hacker Evolution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11400x - statistika
Hacker Evolution 74 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-05-07
Hacker Evolution

Průměrné hodnocení z médií:

74.00 %

Min : 74 % Max : 74 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %