Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

From Dust > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  170 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webDavid Klouda---85 %2011-09-24
Game pagePavel Prouza / Frix---75 %2011-09-24
Games.czMartin Bach / Blixa8/1080 %2011-09-19
Recenzeher.euTomáš Herodek9/1090 %2011-09-19
GamesWEB.skRichard Bojničan / gulath7.5/1075 %2011-09-11
Czechgamer.comPetr Schwank---87 %2011-08-30
GameParkMalinka---85 %2011-08-23
BonuswebJan Bros---90 %2011-08-08
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-08-06
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2011-08-06
Games.czMartin Bach / Blixa8/1080 %2011-08-02
Sector.skmatus_ace7/1070 %2011-08-02
Eurogamer.czAgarwel Idiriz9/1090 %2011-07-31
XboxWeb.cztonyskate---88 %2011-07-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.79 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

64.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 69 %
Pořadí:

Celkově: 1101 z 5973 Žebříček
PC: 441 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 25 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 61 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-03-18
hry.Sme.sk2011-01-18
Bonusweb2010-09-26
Hrej.cz2010-08-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
From Dust
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



From Dust
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8728x - statistika
From Dust 82 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-07-29
From Dust

Průměrné hodnocení z médií:

81.79 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 88 %
Doufáme, že Eric Chani v herním světě zase nějakou dobu vydrží, protože kreativní From Dust se skutečně povedlo a na poměry Xbox LIVE Arcade i ospravedlňuje svou cenu 1200MS bodů. Příběhový mód nemusí být nejdelší, ale budete si užívat každou chvíli tvoření světa a jeho měnění. Případně pak ještě zbývají výzvy, které přidávají několik hodin zábavy.
> Eurogamer.cz : 9/10
From Dust si zaslouží pozornost již jen díky nevídané technologii, kterou bych se nebál označit za revoluční. Samotná hratelnost je lehce stereotypní, ale to vyvažuje nabídkou zajímavých, různorodých map a navíc obsahuje záludný challenge mód, který dokáže pořádně potrápit mozkové závity. Kdo má chuť si zahrát něco úplně jiného, tak by měl být spokojen. Za přibližně 300 Kč dostanete odpovídají porci zábavy. A myslím, že hra je vhodná i pro jedince, kteří v dětství nemilovali přepouštění kaluží.
> Games.cz : 8/10
Minimalistický design a neopakovatelná atmosféra dělají z From Dust jeden z nejzajímavějších herní zážitků tohoto roku. Chyby v ovládání a značný vliv náhody na herní úspěch jej ale zbytečně ničí a činí jej zbytečně frustrujícím.
> Sector.sk : 7/10
From Dust sa nezaraďuje k titulom, ktoré sa dnes tak ľúbia označovať ako „hardcore“. Vo svojej podstate je hra koncepčne jednoduchým casual logickým titulom. Sadnete si však k nemu vždy radi vtedy, keď chcete zažiť niečo iné, nové a svieže. A svoj pokoj sa snaží preniesť aj na vás. Nie je to síce Another World či Heart of Darkness. V porovnaní s týmito hrami má From Dust chyby a nie sú malé. No aj tak sa oplatí nad kúpou pouvažovať. Už len preto, že na rozdiel od množstva komerčnej tvorby má tento jeden dušu, ktorú spoznáte len, ak sa doň ponoríte.
> Doupě : 8/10
Pokud se přes technické problémy přenesete, dostane se vám unikátního herního zážitku. Nehledejte komplexní strategii, ale minimalistickou logickou hříčku s vydařenou audiovizuální stránkou a možností si zábavně pohrávat s terénem.
> Zing : 7/10
Pokud hledáte nezávaznou zábavu na víkend, nebo pro starostlivou přítelkyni a nechce se vám kupovat křeček, From Dust je přesně pro vás. Těm z vás, kteří hledají trochu vážnější herní zážitek bych ale asi doporučil, aby si to tak maximálně vyzkoušeli u kamaráda.
> Bonusweb : 90 %
Za málo peněz hodně muziky. Božská hra, která i přes pár much rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce.
> GamePark : 85 %
From Dust je pro nás skutečným překvapením tohoto léta a svou zábavností nás uhranulo. Nejedná se sice o rozsahem nijak velkou hru, ale náplní některé možná i překoná. Ono je na druhou stranu dobře, že hra není mnohem rozsáhlejší, protože pak by zřejmě zabřednula do stereotypu a nudy. Nebýt některých technických nedostatků, neměli bychom co vytknout, ale i tak se jedná o hru, kterou byste neměli minout a za těch 1200MS bodů určitě stojí.
> Czechgamer.com : 87 %
Za necelé čtyři stovky na Steamu byste dlouho hledali slibnější alternativu. From Dust coby hit léta uspěl. Jde jen o to příliš tuhle jinak parádní nezávislou gamesu nepřeceňovat.
> GamesWEB.sk : 7.5/10
Aby som to nejako zhrnul dokopy. Hra je pomerne zábavná, má ten správny supeň obtiažnosti, takže nie je ani príliš ľahká ani priliš ťažká. Graficky je pekne spracovaná a zvukovo nenahnevá. Nahnevá však odfláknutá práca programátorov na samotných ľuďoch a technické problémy launcheru alebo Ubisoftu. Konečné hodnotenie však nereflektuje problémy s Ubisoftom, pretože by to z môjho pohľadu bolo nefér voči tvorcom hry. A mimochodom, hra pre Xbox 360 je podľa toho čo som čítal dosť odlišná, niektoré levely na PC sú podstatne ťažšie a bez správneho načasovania hneď na začiatku je nemožné ich prejsť.
> Games.cz : 8/10
Minimalistický design a neopakovatelná atmosféra dělají z From Dust jeden z nejzajímavějších herní zážitků tohoto roku. Chyby v ovládání a značný vliv náhody na herní úspěch jej ale zbytečně ničí a činí jej zbytečně frustrujícím.
> Recenzeher.eu : 9/10
From Dust lze zakoupit jen přes digitální obchod Steam, případně přes digitální obchod českého distributora Playman. Přesto, že se to může jevit jako problém, my to vidíme spíše jako klad. V diskové verzi by hra asi zapadla mezi ostatními tituly, pro svou originalitu a neobvyklost. Takhle si najde přesně svého hráče. My můžeme jen doporučit, pokud hledáte něco neobvyklého a zároveň extrémně chytlavého.
> Herní web : 85 %
Pokud máte rádi originální tituly, které vás vrhnou do zcela jiných prostředí se zcela jinými postupy, jste na správné adrese. From Dust chápu jako oslavu originality a jednoduchosti hraní, která sice občas pozlobí, ale zaručeně zabaví a věřím, že mnohdy uchvátí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %