Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FIFA Manager 06 > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  479 Kč  
FunStore  149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---82 %SCORE 141
Časopis GameOn (zrušen) ---78 %GameOn 7
Bonusweb ---75 %2006-03-17
Games.cz ---73 %2006-02-15
Doupě 8/1080 %2005-11-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.60 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 73 %
Max. hodnocení: 82 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

94.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 87 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1916 z 5973 Žebříček
PC: 823 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 49 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 120 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (jak spustím zápas???) - neregistrovaný
Datum:2008-09-07 19:47:46
jak mám spustit zápas napište na milcagenius@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Fifa Manager 06 čeština
Nick: (Mar11) - neregistrovaný
Datum:2006-11-24 14:16:28
Proč hrát tuhle hru když není v češtině???
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (dubi) - neregistrovaný
Datum:2006-11-17 04:51:27
ahoj všichni....nemáte někdo crack no cd na Fifa manager 06???Díky...dubi.dubi@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: ČUS
Nick: (spera1) - neregistrovaný
Datum:2006-10-27 01:22:08
Prosím kdo má češtinu do fifi 05 předem díky me icq 425-890-918
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-21 15:23:53
ČEŠTINA NENI!!čeština neexistuje tak to musíte hrát v Aj
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (jimbo) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 22:09:15
cau lidi. prosim vas poslete mi nekdo crack na tuto vybornou hru. Pada mi to pri vyberu tymu a chtel bych si to moc zaparit, tak vam budu moc vdecny. Muj mail: bukajunaj@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: crack
Nick: (fjsousaneto@hotmail.com) - neregistrovaný
Datum:2006-10-18 00:42:04
gostaria do crack do fifa manager 2006

Titulek: čeština na fifa mánager 2006
Nick: (valis) - neregistrovaný
Datum:2006-09-01 21:04:02
prosím pošlete mi někdo čěštinu na fifa manager 2006 nemůžu sehnat. díky valis068@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: prosim o cestinu
Nick: (benZvi) - neregistrovaný
Datum:2006-08-24 15:55:19
Taky shanim cestinu ... kdyz tak prosim poslete na benzvi@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (facab) - neregistrovaný
Datum:2006-08-24 01:39:29
musis si stahnou novy crack taky mi to delalo
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (benZvi) - neregistrovaný
Datum:2006-08-24 16:01:42
a kde ho sezenu? :-)

Titulek: Re: crack
Nick: (daja) - neregistrovaný
Datum:2006-09-02 05:42:55
neposla byste mi pls crack od fify manager 06 icq 289-920-770)

Titulek: Re:
Nick: (sneca) - neregistrovaný
Datum:2007-11-11 02:54:13
a kde sezenu ten crack???posli mi ho prosim na sneca@centrum.cz diky moc

Titulek:  
Nick: (Messi) - neregistrovaný
Datum:2006-08-21 16:37:47
Lidičky mám problém když si chci vybrat tým tak mě to vyhodí na plochu nevíte čo s tím?? Jestli jo tak mi plosím napísejte na messi23@seznam.cz PLS
[Odpověz]

Titulek: ČJ
Nick: (J+J) - neregistrovaný
Datum:2006-06-26 01:05:43
Chtěl bych češtinu na jj.janik@seznam.cz .
[Odpověz]

Titulek: čestina
Nick: (troda) - neregistrovaný
Datum:2006-05-19 10:00:00
Ahoj kdyby jste nekdo našel češtinu tak mi ji poslete na mlsu@seznam.ct .Předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: ČJ/AJ ke stažení...
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2006-04-14 10:00:00
Nevíte někdo, kde by se dala stáhnout čeština nebo angločtina do FIFA MANAGER 06
[Odpověz]

Titulek: it RocKS
Nick: (G-Hot) - neregistrovaný
Datum:2006-01-26 11:00:00
fifa manager 06 is quite cool with its 3D match engine and management chances..From the youth camps to the stadium expansion everything is wonderful..Selling stadium's names,selling %20 shares of the club..Those are the chances to improve the income..With the more modern facilities,you can get more opportunities...In short,that game is really wonderful...With soccer management and the business management !!
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (ronaldo7) - neregistrovaný
Datum:2005-12-24 11:00:00
kdy bude prosim vas cestina napiste mi to na e-mail www.tomas.tudosi@seznam.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FIFA Manager 06
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FIFA Manager 06
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17510x - statistika
FIFA Manager 06 78 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-07
FIFA Manager 06

Průměrné hodnocení z médií:

77.60 %

Min : 73 % Max : 82 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %