Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Apache: Air Assault > PC > Simulace

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skRichard Bojničan / gulath8/1080 %2011-02-14
BonuswebJaromír Chvalíček---70 %2011-01-14
Eurogamer.czMichal Havryluk7/1070 %2011-01-03
DoupěKristýna Nováková / sp1ke7/1070 %2011-01-03
Hrej.czVilém Koubek7/1070 %2010-12-26
GamePlanet.czJan Zika5.5/1055 %2010-12-16
Sector.skfendi6.5/1065 %2010-12-14
Games.czDan Vávra8/1080 %2010-12-07
ZingMartin Cvrček / Cvrnda5/1050 %2010-12-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.78 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3436 z 5973 Žebříček
PC: 1593 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 106 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 224 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Apache: Air Assault
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Apache: Air Assault
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6933x - statistika
Apache: Air Assault 68 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-11-23
Apache: Air Assault

Průměrné hodnocení z médií:

67.78 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Gaijin Entertainment
Distributor: Activision
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Kromě pár drobností není v zásadě co vytknout. Ten, kdo se bojí ovládání, ať si bodík strhne a naopak hardcore piloti můžou s klidem bod k hodnocení přičíst.
> Hrej.cz : 7/10
Kvalitní simulátor bojových helikoptér, který sice na širokou veřejnost pamatuje svým „tréninkovým“ módem, ale dále už se ji v podstatě nesnaží nijak zaujmout.
> Eurogamer.cz : 7/10
Hra nabízí zajímavé úkoly, jež se však točí prakticky vždy okolo ničení velkého množství pozemních cílů, což je právě největším a prakticky jediným problémem celé hry.
> Zing : 5/10
Jde sice o zajímavou hru plnou vrtulníků, létání a střílení za doprovodu bezvadného ovládání, ale spousta problémů hře zabraňuje, aby se dostala z řad průměrných titulů.
> Sector.sk : 6.5/10
Apache: Air Assault je hybrid simulátora a arkády, no autori sa asi sami nevedeli rozhodnúť, na ktorú stranu sa viac prikloniť. Realistický model letu je doplnený o absurdnejšie prvky ako „on fly“ doplnenie munície alebo automatické odrušovanie rakiet a na druhej strane zasa tréningový model môže odradiť arkádových hráčov, ktorým príde zvládnutie ovládania ťažké.
> Bonusweb : 70 %
Vzácná letecká hra s helikoptérami, která nabízí arkádové i realističtější pojetí. Pokud milujete nad sebou zvuk vrtule, tak na téhle hře budete ulétávat.
> Doupě : 7/10
Díky dvěma, respektive třemi možnostmi nastavení obtížnosti si na své přijdou oba dva tábory. Když k tomu připočtu kvalitní zpracování a kooperativní módy, už, už to vypadá na hodnocení kolem osmičky. Jenže celkový dojem kazí stereotypní náplň misí a nešikovně podaný příběh. I tak je ale sedm bodů z deseti dobrým výsledkem.
> GamePlanet.cz : 5.5/10
Sumasumárum, Apache: Air Assault je průměrný simulátor. Jedním z plusů je možnost pilotovat vrtulník. Hra se bohužel nevyhnula stereotypu a po chvíli hraní tak omrzí. Offline coop je výsměch. Je to škoda, protože po audiovizuální stránce je hra opravdu pěkná. Vaše utrpení naštěstí utne krátká hrací doba.
> GamesWEB.sk : 8/10
Celkovo však simulátor hodnotím pozitívne. Napriek tomu, že je na nezvyklej platforme, a dokonca má realistický mód ma zaujal a zabavil na dlhú dobu a keď nebudem zahrnutý ďalšími novými hrami isto sa k nemu vrátim aby som sa predsa len dopracoval aj k tomu veteran módu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %