Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

18 Wheels of Steel: American Long Haul > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  82 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.cz 4/1040 %2008-04-13
Hratelne.cz ---35 %2008-01-13
GamePark ---39 %2008-01-06

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

38.00 %

Počet recenzí: 3
Min. hodnocení: 35 %
Max. hodnocení: 40 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

58.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 73 %
Pořadí:

Celkově: 5263 z 5973 Žebříček
PC: 2708 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 211 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 371 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Pridani řidiče ( najemníka )
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2012-03-09 19:33:48
Čau lidi hale prosím vás nevíte jak si mužu přidat řidiče ( najemníka ) mám 2 a trucky mám taky a navěsy tak ale nvm jak dal potom díík
[Odpověz]

Titulek: Re: Pridani řidiče ( najemníka )
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-03-09 21:36:14
Pohulit jim :D

Titulek: Re: Pridani řidiče ( najemníka )
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-03-09 23:52:29
fall: To kdybych napsal já, tak se to tady řeší dva týdny... :-D

Titulek: ,,
Nick: (Trucker) - neregistrovaný
Datum:2012-01-24 00:00:14
Zdravim mam problem nainstalujem hru a ked ju idem pusti mi vyhodi error.. proste nechce mi to spusti neco ze operating system failed pls ako sa to da obist abo tak nechapem dik za radu..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jura trucker)
Datum:2012-01-12 17:02:33
Ahoj kamiońáci, chci se zeptat, když jsi koupím nový tahač jak mam do něho přesednout a kde ho najdu. v truckshopu jsem si koupil tahač ale nemůžu do něj přesednout....
[Odpověz]

Titulek: volant
Nick: (ja) - neregistrovaný
Datum:2011-12-10 00:41:41
ahoj prosim nevite jestli jde na tuto hru zapojit volant? predem diky
[Odpověz]

Titulek: JAK KOUPIT NOVÝ KAMION
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-08-25 15:31:42
Ahoj,chtěl sem se zeptat jak si mám vyzvednout nový kamion,třeba když si koupim ve městě garáž za 500 tisíc a potom truck,dám si ho poslat do toho města kde sem a v garáži nic,nwm vůbec kde si ho mám tedy vyzvednout,poradte mi prosím moc.
[Odpověz]

Titulek: Re: JAK KOUPIT NOVÝ KAMION
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-08 00:36:25
Cau hele bud ti tam jeste nedorazil nebo si prekontroluj zdali jsis ho poslal na zpravny misto. Ale jinak hlavni misto kam ti to jezdi je Boston. A jinak se si kupujes na mape pod znackou D ve zlutem ramecku. A jeste rada kupuj si trucky s pismenem S.

Titulek: Jak ziskat dalsi ridice?
Nick: (Marty) - neregistrovaný
Datum:2011-06-07 00:56:04
Ahoj potrebuju ziskat dalsiho ridice kamionu. Poradi mi prosim nekdo jak? Mam pouze jednoho. A ted kdyz bych chtel dalsiho, nevim co mam delat. Dik za odpoved.
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak ziskat dalsi ridice?
Nick: (Marty) - neregistrovaný
Datum:2011-06-08 00:26:37
Ahoj lidi dik za odpoved kap jsem na to sam.

Titulek: Výstražný maják
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-06 19:28:38
Zdrarec všichni truckeři. Mám dotaz, zda jste nepřišli na to, jak nastavit maják a sputit. Jedná se o transport těch nadměrných nákladu. A jestli ADD.Lights v servisu je výstražný maják? Jináč už mám 25 řidičů, ale znalostí a připomínek není nikdy dost.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ted lee) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 15:45:12
pozor kdyz budete davat ridice spat v kabyne musi na to byt taky vybavena to jest ozn. kanionu S a motor musi byt vypnut potom teprve najet na N a "Advance time"
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-23 20:33:42
zdarec mam uz neco odjezdino mam traky i ridice ale nemuzu prijit na to jak ho mam umistit na trak? jo a mam jen aj verzi cestinu sem skousel ale po tejdnu sem to vzdal
[Odpověz]

Titulek: spaní
Nick: (trpaslik500) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 19:35:19
Dobry den,taky bych rád věděl jak dát řidiče spát.kromě hotelů,
[Odpověz]

Titulek: Re: spaní
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-06 02:16:04
dej "N" aby ses dostal do menu a tam je na dolní liště "Advance time"

Titulek:  
Nick: (zuzu88) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 00:53:18
Ahoj prosim vás poradil by někdo jak dát řidiče spát děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (chleba zaklad plisne) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 01:21:44
Ahoj.Musis postavit barak,koupit postel a basu piv.Pak das ridice aby se napil.Spat bude jako dudek.

Titulek: Re:  
Nick: (jackie) - neregistrovaný
Datum:2011-02-09 22:20:36
Stačí někde zastavit klávesa N otevře se obrazovka a dole je ADVANCE TIME na to kliknes nastavis kolik hodin chceš spát a znova ADVANCE TIME tak snad sem poradil

Titulek: Vlada
Nick: (Další řidič) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 14:22:18
Zdravím všechny. Kdy, nebo jak si mohu najmout řidiče? Díky za odpověď.
[Odpověz]

Titulek: Re: Vlada
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-22 02:12:13
jo tak to taky nwm prosím poradte :-)

Titulek: Re: Vlada
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-22 02:18:51
jo už to vím všechno je v návodu :D Správa řidičů K řízení tvé flotily tahačů a přívěsů si můžeš najmout jiné řidiče. Řidiči se zdržují v hotelech a motorestech, kam se můžeš zajít podívat. Abys tato místa našel, klikni v notebooku na ikonu Zobrazit mapu. Až pro tebe nějací řidiči budou pracovat, ve správě řidičů pak uvidíš, co právě dělají a můžeš je také propustit. Uprostřed obrazovky je seznam tvých řidičů. Klikni na jméno řidiče, abys viděl jeho statistiky.

Titulek: Silnice
Nick: (alex) - neregistrovaný
Datum:2010-10-09 23:43:24
Čau otevřou se my ty zavřené silnice nebo ne? dik
[Odpověz]

Titulek: hledas manual
Nick: (Pomocník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-08 23:44:09
proc hledas manual...podivej se nad vsechny zpravy je tam PRIDAVKY podtim je NAVOD (1)
[Odpověz]

Titulek: Re: hledas manual
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-10 20:12:17
píše to nefunkční odkaz

Titulek: Re: hledas manual
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-12-10 21:09:49
Našel jsem pro Tebe ten manual na jine adrese - máš ho přidán ve stejné sekci.

Titulek: re:Sam od sebe se zapina blinkr
Nick: (Pomocnik) - neregistrovaný
Datum:2010-10-08 23:41:29
Pomocnik, tedy já, si nevi rady muzes zkusit opravny patch, ale jinak nevim
[Odpověz]

Titulek: GPS navigace
Nick: (Pomocnik) - neregistrovaný
Datum:2010-10-08 23:36:13
Ahoj Mam takovy tuseni ze GPSku muzes koupt v tuningu (servise na mape) zkus to a kdyz ti to nepujde tak to mozna nekde stahnes.
[Odpověz]

Titulek: Tankováni
Nick: (Pomocník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-08 23:32:47
Prijedes na benzinu, vypneš motor (E) a podrzis ENTER
[Odpověz]

Titulek: kod na prachy
Nick: (Pomocník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-08 23:31:16
''Cheat money''
[Odpověz]

Titulek: co proti tomu všichni mají?????
Nick: (deadman) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 16:57:54
já jsem nikdy nehrál žádnou hru z 18 wheel of steel série nebo jinou truckovou hru a asi proto mě to docela baví.má to hnusnou grafiku?ano.města vypadají jedno jako druhé?ano.ale kdož si člověk uvědomí že sedí v takové krávě tak to je prostě věc!
[Odpověz]

Titulek: Re: co proti tomu všichni mají?????
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-20 17:42:33
jj taky si neumím představit lepší zábavu, než jezdit s obrovskou krabicí hnusným městem.. :D

Titulek:  
Nick: (Flash) - neregistrovaný
Datum:2010-08-08 23:03:47
nevite jak mužu zapinat pravy a levy blinkr samostatně?????
[Odpověz]

Titulek: Re:  pravý a levý blinkr
Nick: (Pomocník) - neregistrovaný
Datum:2010-10-08 23:29:38
Levý = ú Pravý´= )

Titulek:  
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2010-07-11 18:44:08
cau jaký je kod na penize diky
[Odpověz]

Titulek: PORAD
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-11 02:09:23
HELE JÁ TO HRAJU ALE NEVIM JAK SE NATANKUJE BENZÍN JAKÝM TLAČÍTKEM PORADTE
[Odpověz]

Titulek: Re: PORAD
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-11 15:32:07
Nauč se:Zdravit,psát česky,poděkovat.Až to zvládneš,přijď.Někdo poradí.Jestli jsi nevychovaný,jdi se ptát jinam.

Titulek:  
Nick: (milin) - neregistrovaný
Datum:2010-02-02 01:11:01
Hoši ,když si zadám úkol (např.z Chicaga do New Yorku),tak jde nějak označit na velké mapě to místo a GPS navigace vás tam navede.nebo se musím neustále dívat na mapu a kontrolovat ,kde mám zabočit a na jakou dálnici se mám dát apod.?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mot) - neregistrovaný
Datum:2009-11-08 04:03:12
jak se zapinají blinkry...dekuju
[Odpověz]

Titulek: NEVITE
Nick: (Lukaš) - neregistrovaný
Datum:2010-06-20 16:54:07
nevi někdo kde seženu manual dik

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-30 14:48:58
kde mam vzit cheaty do 18 wheels of steel american long haul
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 17:36:24
tadee: Jaké podsvícení přístrojů? Bazi: nejspíše máš něco pomrveného v nastavení.Blinkr se zapíná tímhle a vípíná : praví ) leví ú Jinak předchozí verze je lepší.
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: (tadee) - neregistrovaný
Datum:2009-02-22 16:24:15
jak se zapina podsviceni pristroju dekuji
[Odpověz]

Titulek: Problém
Nick: (Bazi) - neregistrovaný
Datum:2009-02-19 13:45:49
Mám problém: sám od sebe se mi zapne pravý blinkr. Nevíte někdo, proč to dělá?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
18 Wheels of Steel: American Long Haul
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



18 Wheels of Steel: American Long Haul
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 37607x - statistika
18 Wheels of Steel: American Long Haul 38 z 100 Průměr z 3 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-12-03
18 Wheels of Steel: American Long Haul

Průměrné hodnocení z médií:

38.00 %

Min : 35 % Max : 40 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: SCS Software
Distributor: ValuSoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 3
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %