Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Torchlight 2 > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameSite.skH.A.W.K.---85 %2012-10-30
GamePark---86 %2012-10-21
DoupěKarel Kališ9/1090 %2012-10-10
Games.czKarel Vojtíšek8/1080 %2012-10-04
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2012-10-02
InGamer.czJiří Špiess8/1080 %2012-10-02
Hrej.czHonza Konfršt8/1080 %2012-09-29
BonuswebPetr Zelený / Zelda82---85 %2012-09-29
Eurogamer.czOndřej Prokop8/1080 %2012-09-26

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.00 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 849 z 5973 Žebříček
PC: 329 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 49 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 105 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2011-02-24
Bonusweb2010-10-31
GamePark2010-10-06
Czechgamer.com2010-10-02

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Videohttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/akcni-rpg/torchlight-ii/galerie/
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Torchlight 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Torchlight 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14806x - statistika
Torchlight 2 84 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-09-26
Torchlight 2

Průměrné hodnocení z médií:

84.00 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Runic Games
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Torchlight II je vysoce kvalitním klikfestem, který bez výrazných potíží dokáže držet krok i s titánem jako Diablo III. Velkou předností je jistá domáckost a otevřenost hráčům. Neagresivní DRM bez nutnosti být během hraní online, multiplayer i přes LAN a do budoucna příslib komunitních modů. To vše lze považovat za velmi silné argumenty pro, stejně jako více než přívětivou cenu 499 Kč.
> Hrej.cz : 8/10
Torchlight II ukazuje, jak se má přistupovat ke druhému dílu. Nejenže vylepšuje, co se dá a nastavuje tak laťku velmi vysoko, ale nabízí i velmi kvalitní alternativu ke třetímu Diablu. Není času ohrnovat nos – za směšnou cenu se vám nabízí krásná hra plná dobrodružství, krve, střev a pavouků.
> Bonusweb : 85 %
Parádní diablovka, která je šetrná k peněžence a náročná na prsty. A návyková je jako hrom.
> Zing : 9/10
Pokud čekáte až zlevní Diablo 3, nebo na dokonalou verzi Diabla 2, nad ničím moc nepřemýšlejte a berte Torchlight 2. Všema deseti!
> InGamer.cz : 8/10
Torchlight 2 je ve všech směrech výborné pokračování. Chytlavý bojový systém, hromady lootu, krásné prostředí, a to vše zabaleno ve vkusné grafice a s perfektním ozvučením. Navíc za něj neutratíte ani moc peněz, což se při trvanlivosti titulu jeví jako jasný nákup všem milovníkům diablovek. A nejen jim.
> Games.cz : 8/10
Torchlight II je na konto nově přidaného multiplayeru splněným snem všech fanoušků jedničky, který si vlastně nesmí nechat ujít žádný náruživý hráč diablovek. Namísto snahy o křečovitou inovaci, se tvůrci soustředili na odladění toho, co už řadu let funguje a svůj úkol splnili na výbornou.
> Doupě : 9/10
Nelíbily se vám razantní změny herních mechanik v Diablu III? Torchlight II je původnímu Diablu výrazně blíž.
> GamePark : 86 %
Torchlight II je ve svém žánru jedním z mála opravdu povedených titulů. Pro všechny co mají chuť se probíjet nekonečnými davy, vylepšovat svou postavu a prozkoumávat zajímavý svět, je jako stavěný. Druhý díl série je vlastně převlečená jednička, okořeněná novou grafikou, postavami, předměty a především multiplayerem. Staré dobré jádro ale zůstalo nedotčeno a my si tak můžeme naplno vychutnat moderní Diablovku se vším všudy s naším hodnocením 86 %.
> GameSite.sk : 85 %
Torchlight kupujte. Je lacný, je dobrý, nie je to Diablo. Zabaviť zabaví, vysoko cenený je. A pre tých, čo hrali jednotku, je dvojka len veľmi kvalitným vylepšením. A tomu aj zodpovedá cena. Necelých 20 €. Torchlight nie je žiadne Diablo. Kto by čakal, že niečo ako Diablo nájde, tak bude sklamaný.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %