Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Cursed Crusade > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webJiří Navrátil4/1040 %2012-01-10
Časopis SCOREMiloš Bohoněk---40 %2012-01-07
Konzolista.czJirka Hänsl / Till6/1060 %2011-12-14
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---60 %2011-11-14
Sector.skfendi6.5/1065 %2011-10-29
Games.czKarel Vojtíšek4/1040 %2011-10-27
Hrej.czOndřej Švára6/1060 %2011-10-12
Eurogamer.czAleš Harazim6/1060 %2011-10-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

53.13 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 65 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4680 z 5973 Žebříček
PC: 2325 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 219 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 396 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Cursed Crusade
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Cursed Crusade
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5164x - statistika
The Cursed Crusade 53 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-12
The Cursed Crusade

Průměrné hodnocení z médií:

53.13 %

Min : 40 % Max : 65 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 6/10
Peklo je v The Cursed Crusade ztvárněno sice jen jako snová dimenze, leč mnohdy se nepříjemně naváží i do samotné hratelnosti. Kylotonn Games ve jménu pekla vyrobili hru, která je skvělá i strašná zároveň.
> Eurogamer.cz : 6/10
Když přimhouříte obě oči u škaredých animací a zastaralé grafiky, co se soubojů týká, je The Cursed Crusade překvapivě zábavná řezačka, při níž musíte trošku i strategicky přemýšlet. Příběh nestojí za nic, ale ve dvou můžeme zaručit několik hodin solidní brutální řežby (skoro bez krve, ale s nižší přístupnosti se vše lépe prodává).
> Games.cz : 4/10
Mohla to být solidní průměrná rubačka s prvky RPG, která by na nějakých deset hodin příjemně bavila. Jenže, kdo má chuť se půl dne čistého času mořit s absurdními a zbytečnými chybami? Nikdo.
> Sector.sk : 6.5/10
Sú to asi tri mesiace, kedy sa mi v mechanike rozkrútil The First Templar, hra s podobnou, ba priam totožnou tematikou a zameraním ako Cursed Crusade. Autorom sa však podarilo vyhnúť nadmernému stereotypu a je zameraná viac na co-op dvoch hráčov, tak ako bol napríklad nie veľmi dobrý Hunted: The Demon’s Forge. Hlavnými ťahúňmi sú výborné kombinované útoky rôznymi zbraňami a výborný motion capture postáv. No chyby technického rázu a nepríjemností v umelej inteligencii tak ako aj trestuhodné nedotiahnutie príbehu hru stálo zopár bodov.
> Konzolista.cz : 6/10
Celkově mě hra bavila svojí rozmanitostí. Zbraně, lokace, kooperace, soubojový systém a příběh jsou hlavní lákadla této hry. Bohužel ke dnu jí stahují bugy, přespříliš dialogů a po nějakém čase i stereotyp, který začne nudit. Je to škoda, protože jinak by šlo o povedenou rubačku, kterou bych vám mohl doporučit, takhle musím váhat. Z trailerů vypadala hra výborně, v reálu působí jako celek jen lehce nadprůměrně.
> Časopis SCORE : 40 %
Promarněná šance na neotřelou křižáckou rubačku, kterou tak ocení jen otrlí a nenároční DanBrownovci.
> Herní web : 4/10
Průměrná rubačka s povedeným soubojovým systémem a tupým příběhem. To vše nepříliš elegantně zabaleno v otřesném technickém zpracování.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %