Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Risen 2: Dark Waters > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.cztonyskate---80 %2012-08-26
Časopis SCOREJaromír Möwald / Jaxx---70 %2012-06-12
DoupěPetr Baum7/1070 %2012-05-28
Recenzeher.euRostislav Bojko8/1080 %2012-05-28
DD WorldJan Stach---82 %2012-05-22
GameSite.sklordhagen8---80 %2012-05-10
Czechgamer.comPetr Schwank---70 %2012-05-08
BonuswebDavid Sillmen---80 %2012-05-04
Herní webJiří Navrátil7.6/1076 %2012-05-02
Games.czAndrej Švagr7/1070 %2012-04-28
Sector.skuni8.5/1085 %2012-04-25
Eurogamer.czMiloš Bohoněk7/1070 %2012-04-25
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz7/1070 %2012-04-25
Hrej.czOndřej Hrabec8/1080 %2012-04-24

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.93 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 68 %
Max. hodnocení: 87 %
Pořadí:

Celkově: 2148 z 5973 Žebříček
PC: 930 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 106 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 213 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-06-12 22:18:50
Admine, kde na ta hodnocení chodíš? Risen 2 dostal ve Score 78% a hodnotil Jan Vrobel.
[Odpověz]

Titulek: Re: chyba
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-14 01:13:47
už s tim rejpanim jdi do pr

Titulek: Re: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-06-14 02:09:35
Jaké rýpání ty trotle?

Titulek: Re: chyba
Nick: (Delnik)
Datum:2012-06-14 16:39:15
Nikdo tady nerejsní, upozornění na chybu je v pohodě, uvědom si že tý hře to tady srazí hodnocení dolů stejně jako předtím u Max Payne 3. A kdybys byl pořádnej chlap tak se aspoň podepíšeš.

Titulek: Re: chyba
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-15 23:49:16
tvoje rýpání ty debile

Titulek: Re: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-06-16 17:12:28
Tomu se říká srážka s blbcem :)

Titulek: Re: chyba
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-16 18:52:02
přesně tak,kolega nahoře má pravdu, větší blbec než ty piggsy fakt neni :)

Titulek: Re: chyba
Nick: (Delnik)
Datum:2012-06-17 01:32:17
Anonymita diskuzí je super, osobně by sis to rozdat asi nepřišel, ale tady budeš machrovat

Titulek: Re: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-06-17 14:27:07
Však jo, tady má plná ústa bezdůvodných nenávistných žvástů, ale v reálu by ani nepípnul. :-D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Risen 2: Dark Waters
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Risen 2: Dark Waters
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5265x - statistika
Risen 2: Dark Waters 76 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-04-27
Risen 2: Dark Waters

Průměrné hodnocení z médií:

75.93 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Risen 2: Dark Waters předkládá unikátní zážitek držící se tradice Gothic série se všemi svými převažujícími klady i několika zápory. Drobné inovace posouvají kvalitu vpřed, ale část z nich zůstala nedotažena.
> Sector.sk : 8.5/10
Risen sa vrátil s páskou cez oko, ale nie je to hra, ktorá kríva na drevenej nohe. Pirátske dobrodružstvá na tropických ostrovoch s voodoo domorodcami sú príjemným odskočením od bežných fantasy svetov, čo sa podobajú ako vajce vajcu.
> Eurogamer.cz : 7/10
Tvůrci dostáli svým slibům a připravili RPG, které je věrné svým gothickým kořenům - v dobrém i ve zlém. Na jedné straně je Risen 2 zasazen do krásného členitého světa, který představuje výzvu, nezlobí kvůi technickým chybám a jeho postupné zdolávání člověka ohromně baví. Však ještě aby ne, když tu na každém kroku nalévají rum! Na druhou stranu je Risen 2 sužován neintuitivním soubojovým systémem, slabším zpracováním a neslavným příběhem s předčasným koncem. Mé ego Gothicáře je nicméně spokojeno.
> Zing : 7/10
Hlavně kvůli technickým neduhům a dle mého již trošku zastaralé, avšak na druhou stranu osvěžující hratelnosti se jedná spíše o zklamání, které sahá jen po lehčím nadprůměru.
> Games.cz : 7/10
Risen 2 je povedená hra, ale zasloužila by si víc, než jen několik drobných novinek vsunutých do záhrobnické hratelnosti. Pokud jste od Risen 2 nic zvláštního nečekali, příjemně vás pobaví. Problém je ale v tom, že jste asi čekali...
> Herní web : 7.6/10
Risen 2 není pro každého. Pod slupkou několika chyb a vyšší obtížnosti se ale skrývá úžasné dobrodružství a vynikajícím RPG v netradičním, skvěle zpracovaném světě.
> Bonusweb : 80 %
Risen 2: Dark Waters je povedenou hrou na hrdiny, která však ukazuje, že by autoři měli zohlednit vývoj v žánru a přeci jen zakomponovat více moderních prvků. Zejména v rozhodování nemá Risen 2 prakticky co nabídnout, a přestože se odehrává v otevřeném světě, příběh má pouze jednu linii, i když ji můžete procestovat na přeskáčku.
> Czechgamer.com : 70 %
Lepší sedmička pro RPG, které kdyby se nezahrabalo do vlastních chyb, mohlo mít klidně lepší devítku.
> GameSite.sk : 80 %
Loď s názvom Risen 2 už doplávala do svojho cieľa. Ja, ako fanúšik Gothic série, som sa na Risen 2 dosť tešil a som rád, že Piranha Bytes opäť nesklamala. Hra vás hneď vrhne do svojho sveta, očarí svojou atmosférou, budete skúmať všetky kúty ostrovov a budete sa baviť.
> DD World : 82 %
Hra prostě chytne a pustí až na konci, tak to má být. Už se těším na třetí díl ...
> Doupě : 7/10
Nudí už vás v RPG trpaslíci, elfové, draci a magie? Nastupte na palubu pirátské lodi v Risen 2. Plavba to bude ovšem bouřlivá.
> Recenzeher.eu : 8/10
Mohu jen vřele doporučit tento kompromis mezi hardcore RPG a pohodovou hratelností s jednoduchým ovládáním.
> XboxWeb.cz : 80 %
Risen 2: Dark Waters je dalším povedeným akčním RPG od studia Piranha Bytes, které ovšem nedosahuje svého potenciálu, což je ohromná škoda. Nemáme pochyb, že skalní fanoušci tohoto žánru si hru užijí a možná i ty příležitostí, ale přesto nás ohromil masivní, živý svět, jež je rozdělen do ostrovů, mezi kterými můžete postupně volně cestovat, a také se nám líbili úkoly, dialogy a dabing, a samotný příběh.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %