Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mass Effect > PC > RPG

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-04-18 - Přídavek k PC Mass Effectu bude zdarma > 2008-02-13 - Očekávané datumy vydání...

Kde koupit ?

FunStore  550 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 173
LEVEL 10/10100 %LEVEL 166
hry.Sme.sk 9.5/1095 %2008-08-14
GameStar.czVilém Koubek9.3/1093 %2008-07-18
GamesWEB.sk ---90 %2008-06-29
Bonusweb ---85 %2008-06-27
GamePark ---90 %2008-06-27
Sector.sk 9.5/1095 %2008-06-26
Doupě 9/1090 %2008-06-25
Hrej.cz 10/10100 %2008-06-24
Hratelne.cz ---96 %2008-06-06
Games.cz 9/1090 %2008-06-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

92.83 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.41 %

Počet hodnocení: 39
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 80 z 5973 Žebříček
PC: 23 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 7 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 18 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2008-05-06
GamePark2008-04-30
Bonusweb2008-04-21
Sector.sk2008-04-17
GameStar.cz2008-03-31
Bonusweb2008-03-19
GamePark2008-02-26
GamePark2007-09-23

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Re: 95% a ani o krapet míň
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-19 03:38:59
to Mynny: Dobře, neber to slovo příběh zase tak doslova. Mam na mysli celkové zpracování prostoru, historie, technologií a různých maličkostí, které do sebe krásně zapadají, když se do hry opravdu ponoříš (jako kdyby to bylo klasické RPG). Navíc i ty "knihy", které vyplňují prostor mezi ME1 a ME2 a nemají zdánlivě nic společnýho s příběhem Sheparda, jsou nějak zakomponované ve hře, je to pro mě příjemnej pocit, když na nějakej odkaz narazim v dialogu nebo tak něco..... O ani jedné hře, kterou jsi vypsal jsem v životě neslyšel, takže pardon, nemam páru o jejich příběhu. A o "příběhu" jsem se v minulim příspěvku rozvášnil protože jsem před ní psal do diskuse ME2.... kde jsem bohužel nemoh být tak nadšený;)
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: 95% a ani o krapet míň
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-19 04:38:02
Ok, vyprávění bylo celkem filmové, ale kde není obsah, skořápka mě moc nadchnout nemůže :-) Jade Empire je od stejných autorů jako Mass Effect a KOTOR 1, odehrává se ve staré Číně s trochou fantasy a herně je svým sourozencům hodně podobný. Opravdu doporučuju.

Titulek: 95% a ani o krapet míň
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-19 01:21:19
Jasně nejlepší polo RPGčko po KotORech, z kterých nejspíš trochu čerpá. Příběh srovnatelný s kotorem, což jsem už nedoufal, že někdy bude;) (škoda trošku ME2, no snad ME3 dá dohromady 1 a 2 tak, že vybere to nejlepší z nich a ne jako dvojka) Děkuji BioWaru a přeju splnění termínu ME3 na březen nejen jim, ale i sobě ;) ... 95%
[Odpověz]

Titulek: Re: 95% a ani o krapet míň
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2012-01-19 02:38:57
příběh? To vážně říkáš tomu blábolu "vesmír ohrožuje zlá a tehchnicky pokročilá rasa, tak koukej zabít zrádce-kolaboranta" příběh? ;-) Pokud chceš příběh, doporučuju třeba Jade Empire nebo Arcanum, špatné není ani Vampire the Masquerade Bloodlines.

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2009-02-18 19:17:20
Vysla nova sprava od Bioware o priprave Mass Effectu 2!!! Udajne bude hotova koncom roku na X360 a neskor i na PC. Udajne bude este pred nim nove DLC(ako Bring down the Sky). Uz sa tesiiiiim :)
[Odpověz]

Titulek: Úžasné science fiction
Nick: (Kubulus) - neregistrovaný
Datum:2009-01-29 02:46:42
Jedno z nejlepších RPG, jaké jsem kdy hrál. Příběh opravdu promakaný a nechutně propracovaný do detailů mě udržel u obrazovky od rána do večera. Krásne exteriéry planet a vypiplané dialogy,systém charakterů a celková živost dělá z tohoto titulu nezapomenutelnou pecku. Nemám co vytknout a na další díl se nehorázně těším.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (zip)
Datum:2008-09-20 20:01:16
Trochu jsem se bal, jestli to vubec muze prekonat KOTOR a fantazie... Vlastni svet skvele promakany, do detailu. Cist historii, popis techniky a nebo treba charakteristiky rad stalo za to i samo o sobe. Dokonce i ty popisy u jednotlivych planet byly v ramci moznosti zajimave a plne ruznych (z pohledu dejove linie hry "zbytecnych") detailu, ktere cely svet okorenily a zverohodnily. Moc se tesim na dalsi dily (jako ze pevne doufam, ze budou).
[Odpověz]

Titulek: Spass
Nick: (Mass Effect rozmazavani svetel) - neregistrovaný
Datum:2008-07-31 11:40:41
potrebuji poradit hraju to na max detaily a rozliseni mam 1280x1024 a kdyz sem nekde nejake lampy tak je rozmazana jako neco nebo nejake svetlo to je uplne stejny v nastaveni sem vypl zrneni a zormazavani pohybu ale ty svetla to nejak nezmenilo takze prosim o radu jak to mam nastavit nebo nejak tak dekuji predem za odpoved
[Odpověz]

Titulek: Re: Spass
Nick: (L.Skejtak)
Datum:2008-08-08 17:33:55
mam stejnej problem

Titulek:  
Nick: (neo) - neregistrovaný
Datum:2008-07-22 02:44:00
mam problem s nacitanim vesmiru na normandii hned potom ako do nej vstupim ked odchadzem z citadeli,vypise mi vetu ako to mam ovladat ale vesmir mi neukaze,neviete mi poradit preco mi to robi?doteraz som hral bez problemov,v pocitaci to urcite nebude
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MATRIXXXL)
Datum:2008-07-15 04:29:35
Opravdu doporučuju parádní hra na prázdninky skoda ze je tak krátká.
[Odpověz]

Titulek: Dnes vyšla:
Nick: (daveva) - neregistrovaný
Datum:2008-06-20 18:31:36
No konečně vyšla taková doba a konečně budu moc hrát heu s pořádnym Singlem.
[Odpověz]

Titulek: Nářez
Nick: (Pajk)
Datum:2008-06-05 03:28:20
Po dlouhe době pořádná hra. Naposledy jsem se podobně bavil u Jade Empire:). Ale Mass Effect se s ním nedá moc srovnávat. Od hry je těžké se odtrhnout a horko těžko se budete o půlnoci nutit vypnout PC. U nás vychází docela pozdě. Doporučuju koupit například na direct2drive.com. Za 800Kč skvělá zábava na dlouho:).
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-06-04 12:30:36
Jedina recenzia ktora je dostupna, je uplne neprofesionalna. Recenzent spomina o priemernej grafike a pritom to hral (ak vobec dohral) na notebooku s go7600 medium detaily, a pod 20fps. No to je sila. Bravo Tiscali!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-05-31 12:55:22
no co je s touto hrou? Vyslo to uz ci este nie? Ziadne info...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-31 13:12:26
jj, už vyšlo (28.5) .. v nejbližších dnech se strhne zřejmě lavina recenzí - a zatím jsou na to jen a jen pozitivní ohlasy ( hodnocení >90% )

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-02-27 19:17:27
som rad jak hovado, ze to vyjde aj na PC :D Uz sa nemozem dockat. Este keby GTA4 bolo na PC :(
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mass Effect
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mass Effect
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 30636x - statistika
Mass Effect 93 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-05-28
Mass Effect

Průměrné hodnocení z médií:

92.83 %

Min : 85 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BioWare
Distributor: EA
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %