Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Marvel Ultimate Alliance > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Marvel: Ultimate Alliance (PS2) 72.50 %XBOX360 - Marvel: Ultimate Alliance (X360) 84.00 %

Kde koupit ?

Microgames  395 Kč  
FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---83 %SCORE 154
LEVEL 8/1080 %LEVEL 147
Časopis Doupě 6.4/1064 %Doupě 11/06
GameStar.cz 8.2/1082 %2007-03-25
Games.cz ---81 %2006-12-06
Hratelne.cz ---83 %2006-11-29
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-11-23
Sector.sk ---85 %2006-11-14
Bonusweb ---83 %2006-11-13
GamePark ---79 %2006-11-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 64 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1658 z 5973 Žebříček
PC: 688 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 84 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 178 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2006-09-06
Hrej.cz2006-08-01

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: hra
Nick: (germi) - neregistrovaný
Datum:2009-02-17 20:54:37
hej..de mi hra je všechno v poho ale ty panačky..jako hrdiny tam nejsou nebo jsou ale mooooc..male hze to nejde ani vidět..co je s tim?..otpovězte prosim někdo dik..:))
[Odpověz]

Titulek: tttttfgdfg
Nick: (kkk) - neregistrovaný
Datum:2007-01-24 15:19:56
jak mám oddělat krakena
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-05 20:30:05
ale cerna obrazovka s kurzorem na ni pretrvava...uz sem zkusil vse....,graf karta geforce4 128MB.v notu naka integr. sumka
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-05 20:26:08
to nevim esi je v obchodech ale k stahnuti na PC je....uz naky tyden.........
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-26 16:18:09
ahoj prosim nejde mi obraz hra bezi pod tim,ale je videt jen cerna obrazovka,a kdyz to nainstaluju na notu,tak to slape a to je hardwerove na tom hur.............uz jsem zkousel ovladace na graf,codecky ...
[Odpověz]

Titulek: Re: kdes nabral tu hru stáhls ju ona není v obchodech nebo jo
Nick: (rrr) - neregistrovaný
Datum:2006-11-26 20:25:40
nabral tu hru stáhls ju ona není v obchodech nebo jo

Titulek: Re:
Nick: (popopo) - neregistrovaný
Datum:2006-11-26 20:33:25
hej kde s sehnal tu hru na intoši nebo už je na pc teda jestli to hraješ na pc

Titulek: rrr
Nick: (rrrr) - neregistrovaný
Datum:2006-11-24 02:32:37
kdy vijde
[Odpověz]

Titulek: Re: rrr
Nick: (TT) - neregistrovaný
Datum:2006-11-25 22:49:22
NEVIM

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Marvel Ultimate Alliance
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Marvel Ultimate Alliance
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13321x - statistika
Marvel Ultimate Alliance 80 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-24
Marvel Ultimate Alliance

Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Min : 64 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Raven Software
Distributor: Activision
Distributor CZ: Není

Počet recenzí: 10
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %