Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lord of the Rings: War in the North > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYViktor Bocan7/1070 %2012-02-18
Časopis SCOREJaromír Möwald / Jaxx---50 %2012-01-16
DoupěPetr Baum6/1060 %2011-12-24
GameParkxjohn---60 %2011-12-20
GamePlanet.czPavel Kovalančík7/1070 %2011-12-19
Herní webJiří Navrátil6/1060 %2011-12-05
Bonusweb---70 %2011-12-03
Eurogamer.czMiloš Bohoněk4/1040 %2011-12-03
Sector.skfendi5/1050 %2011-11-28
Games.czKarel Vojtíšek7/1070 %2011-11-25
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2011-11-24
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---69 %2011-11-24
GameSite.skDzoki---55 %2011-11-22
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-11-22
Recenzeher.euJiří Špiess8/1080 %2011-11-21
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade3/1030 %2011-11-19
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2011-11-18
Topzine.czRoman Šeiner---75 %2011-11-18
Hrej.czVojtěch Matěna7/1070 %2011-11-14

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

62.58 %

Počet recenzí: 19
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

37.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 5 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 3926 z 5973 Žebříček
PC: 1863 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 181 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 346 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2010-06-28

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: PánPrstenů
Nick: (Marek) - neregistrovaný
Datum:2011-11-13 20:38:39
jo ta stránka je fantastická moc se mě líbí
[Odpověz]

Titulek: PánPrstenů
Nick: (Marek) - neregistrovaný
Datum:2011-11-13 20:36:02
no jsem také veliký fanoušek a rád bych pomohl ale moc to stěmy češtinamy neumím
[Odpověz]

Titulek: Fanouškovská čeština
Nick: (Lukáš) - neregistrovaný
Datum:2011-11-06 21:11:36
Zdravim, jsem dlouholetý fanoušek Tolkienova díla a proto bych rád vytvořil fanouškovskou češtinu na hru LOTR War in the North. Kdo bych chtěl spolupracovat a ví, jak se dostat k textům ve hře apod. ať se ozve na mail Niko.Bellic1@seznam.cz Jinak moje starší stránky www.imladris.7x.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lord of the Rings: War in the North
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lord of the Rings: War in the North
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13105x - statistika
Lord of the Rings: War in the North 63 z 100 Průměr z 19 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-14
Lord of the Rings: War in the North

Průměrné hodnocení z médií:

62.58 %

Min : 30 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Snowblind Studios
Distributor: Warner Bros. Interactive
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 19
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Hra s výborně podanou akcí, která baví a se skvěle zabudovaným kooperačním multiplayerem. Jen je otázkou, zdali to opravdu tak mělo být.
> Zing : 7/10
War in the North sice zdaleka nesplnilo očekávání, ale i přesto jde o výborný titul, jenž by měl utišit váš hlad po dalším dobrodružství ze světa Pána prstenů. Alespoň do premiéry Hobita.
> Topzine.cz : 75 %
War in the North je klasickou rubačkou, která zabaví buď na jedno odpoledne, nebo na zbytek života. Multiplayer je jakousi záplatou na celkovou průměrnost technologie a několikrát provařeného soubojového systému. Nečekejte zázraky a budete se královsky bavit.
> GamesWEB.sk : 3/10
Je to smutné, ale LOTR: War in The North je podpriemernou hrou, ktorá sa navyše objavila v tak nesprávnom čase, že už dnes ju možno bez problémov označiť za zabudnutú vec. Amatérsky podaný príbeh, nezábavný súbojový systém a stereotypný gameplay totižto nepotešia ani fanúšikov žánra akčného RPG, ba ani fanúšikov diel J.R.R. Tolkiena. To si radšej pozháňajte obdobne ladenú záležitosť s menom Hunted: The Demons Forge, ktorá je asi tak o tri triedy kvalitnejšia a chytľavejšia, než tento paškvil. LOTR neLOTR - hra skrátka musí mať aj nejaké to fungujúce jadro a to žiaľ Vojna na Severe nemá.
> Recenzeher.eu : 8/10
LotR: War in the North možná vedle podzimních hitů trochu zapadl, jedná se však o příjemnou hru na pár zimních večerů z dobře známého světa se zábavným bojovým systémem, která potěší nejen fanoušky.
> GameSite.sk : 55 %
V mojom hodnotení je táto hra vcelku sklamaním. Tvorcovia si neboli istí do akého štýlu tento diel bude pasovať, tak ho upravili do akčného prostredia zo začiatočnými RPG prvkami, ako je zbieranie vecí, byliniek a liečivých fľaštičiek. Tento diel by som videl viac v akčnej adventúre prípadne i stratégii. Hra odo mňa dostáva 55 percent, body som znížil hlavne za nevyužitý potenciál, zlé fungovanie multiplayeru a obmedzené prostredie, ktoré sa samé pýta von!
> Konzolista.cz : 7/10
Na začátku můžou být z War in the North otráveni i ti největší zastánci Pána prstenů. Když ale necháte, aby se hra rozběhla, ukáže vám pěkné horské úrovně, zajímavé bossáky a samozřejmě i velmi dobrou hratelnost obohacenou o špičkové audiovizuální pozlátko. Pokud máte rádi toto univerzum, a máte kamarády, kteří jsou na stejné notě, doporučuji War in the North pořídit. Určitě vám zkrátí čekání na Hobita, který přijde do kin až za rok. Éterem se dokonce nese, že už o letošní Vánoce se dočkáme prvního traileru. Lord of the Rings: War in the North je tak tou lepší hrou čerp
> hry.Sme.sk : 7/10
Doba hrania je dostatočná - pokojne si zarezervujte víkend, tak 12 hodín vám toto dobrodružstvo zaberie, pričom nezabúdajte na to, že tu máme postavy tri, sú od seba odlišné a War in the North podporuje i kooperatívny multiplayer. Lord of the Rings: War in the North v žiadnom prípade nepredstavuje vrchol originality, úžasnú dávku epického dobrodružstva v otvorenom svete a prepracovanými RPG prvkami. Je to akčná hra vsádzajúca na známy fantasy svet a klišé s tým spojené. Nič viac. A nech to je ako chce, my sme sa bavili a príjemne si pri War in the North oddýchli. Poctivá akčná práca, ktorá nám pripomenula, že by sme si putovanie s prsteňom mohli na dlhé zimné večery znovu pripomenúť
> Czechgamer.com : 69 %
Nadprůměrné hack-and-slash RPG, které boduje především díky svižné akci, atmosféře Pána prstenů a povedené kooperaci.
> Games.cz : 7/10
Tvůrci zasadili výpravu na severní území Středozemě do konceptu čistokrevné akce s důrazem na kooperaci a sklízí za to zasloužené uznání. Nečekejte nic objevného, nic složitého a nic přenádherného. Časem se také dostaví stereotyp, ale ten zase vykompenzuje hraní ve více lidech. Kdo chce s kamarády strávit hodiny zabíjením hnusáků v kulisách Pána prstenů, má k tomu v této hře ideální příležitost.
> Sector.sk : 5/10
Lord of the Rings: War in the North do sveta teda dieru neurobí, no fanúšikom predlohy ponúka pohľad na udalosti, ktoré sa dejú paralelne počas Frodovej púte, no na iných miestach. Niekoľko krát sa ich cesty skrížia, no pretože má každá partia iné poslanie, zasa sa rozdelia. Je to ako alternatívny pohľad na hlavné udalosti, ktoré ste mohli vidieť v staršej hre Enter the Matrix.
> Bonusweb : 70 %
Hra The Lord of the Rings: War in the North tak dopadla mnohem lépe, než je u hry inspirované knižní či herní předlohou obvyklé. Nečekejte žádný zázrak, ale povedenou fantasy řežbu s prvky hry na hrdiny ve slušném technickém provedení. Herní doba se pohybuje okolo dvanácti hodin.
> Eurogamer.cz : 4/10
Být právě v kinech nějaký stejnojmenný film, existence War in the North by dávala smysl. I tak by však v letošní extrémně nabité sezóně obdobně nenápaditá, plochá a technicky nezvládnutá rubačka měla problém nezapadnout. Žijete-li Pánem prstenů, jízdenku do Války na severu si klidně pořiďte, ale až ve slevě a ujistěte se, že s sebou máte dva parťáky do kooperativního multiplayeru. Pak si klidně i přičtěte bod.
> Herní web : 6/10
Lord of the Rings: War in the North je kouskem lehce nadprůměrným, byť jeho hodnocení ve velké míře závisí na hráči, jenž ho bude hrát. Pokud se chcete jen odreagovat ve známém světě Pána prstenů a máte po ruce dva kamarády pro multiplayer, tak budete spokojeni a budete se dobře bavit. Nečekejte však nějaký hlubší či netradiční zážitek, na který budete vzpomínat i po letech. War in the North hraje jasnými kartami, jež odkryje hned po první hodině hraní. Zda na jeho hru přistoupíte, nechám na vás.
> GamePlanet.cz : 7/10
Celkově je War in the North povedeným titulem, který ale sráží nepochopitelná rozhodnutí tvůrců. Pokud si zahrajete s kamarády, zklamáni ale nebudete. Pokud jste hráči PC her a fandové fantasy, je tahle hra velmi dobrým kandidátem na koupi. Ostatní si pořízení rozmyslete a nebo počkejte až hra maličko zlevní. Pak jí ony chyby odpustíte i úplně.
> GamePark : 60 %
Vydavatel Lord of the Rings: War in the North hodně věřil v zaručený úspěch díky značce, alespoň tak to na nás působí. Vysvětlovalo by to datum vydání takto během hlavní sezóny, navíc po všech těch hitech jako byl Skyrim, Battlefield 3, Modern Warfare 3 nebo třeba vynikající Batman.
> Doupě : 6/10
Využití licence a příjemně ubíhající příběh nádherně dokreslují odpočinkovou hratelnost, a pokud od hry nečekáte žádné zázraky a chcete si s kamarády pokecat a u toho pozabíjet pár skřetů, chybu s War in the North rozhodně neuděláte. Jestliže ale čekáte herní nirvánu, spoustu novinek a složité herní mechanismy, musíte hledat jinde. Tady dostanete jen už několikrát viděné, ale přesto zábavné a odpočinkové sekání.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %