Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Loki > PC > RPG

Kde koupit ?

Microgames  277 Kč  
FunStore  280 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---71 %SCORE 166
LEVEL 5/1050 %LEVEL 157
hry.Sme.sk 6.9/1069 %2007-10-12
Games.cz 6/1060 %2007-09-30
Doupě 5/1050 %2007-09-11
Hrej.cz 6/1060 %2007-09-11
GamePark ---79 %2007-09-05
Sector.sk 7.5/1075 %2007-09-05
Hratelne.cz ---59 %2007-09-01
Bonusweb ---77 %2007-07-13
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---55 %20/2007

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

64.09 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 79 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

63.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 56 %
Max. hodnocení: 73 %
Pořadí:

Celkově: 3740 z 5893 Žebříček
PC: 1744 z 3117 Žebříček
PC/RPG: 169 z 266 Žebříček
Vše/RPG: 330 z 471 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2007-08-12
Doupě2007-06-22
Hrej.cz2007-03-07
GamePark2007-02-02
Gamezone (ZRUŠEN)2007-01-31
Bonusweb2007-01-22

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/hratelna-dema/loki_demo_jouable_1_francais_38441.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/hratelna-dema/Loki-Demo.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/hratelna-dema/Setup-Loki-DemoEgyptian-cyanide-demo-1.0.6.1.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000008823http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=9988
Návodhttp://www.gameanyone.com/game/PC/2587.html
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=9988
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/updaty/Setup-Loki-Patch-AllLanguages-cd-1067.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/updaty/Setup-Loki-Patch-all-1081.exe/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/updaty/Setup-Loki-Patch-all-1.0.8.2.exe/
Videohttp://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/trailery/Loki_GC06_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/trailery/Loki_Spells_Trailerpack.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/trailery/Loki_IntroTrailer_video5.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/trailery/loki_video6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/trailery/Loki_video7.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/trailery/Loki_NorseWarrior_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/trailery/Loki_GreekFighter_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/rpg/loki/download/trailery/Loki_Egyptian_n_Aztec_Trailer.zip/
Wallpaperyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=wallpaper&page2=zobrazit&id_hry=0000008823http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=9988
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Jak se davají dovennosti?
Nick: (Mid188) - neregistrovaný
Datum:2011-01-04 00:12:00
Viz titulek
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak se davají dovennosti?
Nick: (Semirad)
Datum:2011-03-16 19:50:16
Prideľuješ podľa presvedčenia, ktoré máš. Na začiatku máš presvedčenie náhodne vybraté. Meniť to môžeš prostredníctvom oltárov. Hneď prvý je v úvodnej hlavnej budove osady. Je to dosť nevýrazne označené. Potom treba to presvedčenie akoby "expovať" a pridelovať si body kam chceš v rámci otvorených schopností. Je to celkom zvláštne riešenie.

Titulek: Souhlas
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-06-19 12:51:20
Je to hodne rozporuplna hra, jediny co se mi vazne libi je ona "krvavost" pri bojich s potvorami, ale jinak?, sice moc podobne typy h&s RPG her typu Diabla nehraji, jen jsem doposud hral TQ, a kdysi davno Diablo, ale v porovnani (a myslim ze tyto 2 hry srovnani opravdu snesou) s nim je to po vsech strankach nepovedeny - loadingy, rozporuplna grafika zejmena dungeonu, prace s inventarem a ostatnimi okny - neprehlednost, A.I potvor, zasekavani se, bugy, hw narocnost resp. neodladenost - na konfiguraci kde jsem hral na full TQ se to tady velice casto seka a to i v inventari pri procitani se vecmi co jsem nasbiral coz je velice neprijemne...Necelych 7 GB dat na disku v ramci takoveto hry taktez nechapu. Nerikam ze je to vyslovene spatny, ale vice jak na slaby prumer tohle nema ani omylem, asi to odinstaluji a vlitnu do Sacredu Plus jez jsem nehral a jez mam z Levelu. Podotykam, ze mam ceskou verzi s udajne skoro poslednim patchem 1.0.8.1. Proste beckova zalezitost a i cena od pocatku tomu odpovida.
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (Hráč) - neregistrovaný
Datum:2007-08-30 19:21:03
Hra má více nedostatků než příjemných věcí, takže ji možno zařadit mezi propadáky. První co vás zklame je zobrazení seznamu věcí. Zapoměňte na obrázkový inventář. Na druhou stranu, dobré je asi to, že nově získané předměty jsou označeny ikonkou a jsou řazeny dle kategorií. Ovšem prohlížení je mnohdy utrpení - neustále musíte přejíždět myší, aby se vám chtěný předmět zobrazil s popiskem. Odhazování předmětu je prováděno pravým tlačítkem myši, ale někdy jedno kliknutí odhodí několik předmětu za sebou. Co se týká map = děs a běz = velké monotóní - čtvercové. Mapy jsou doslova vyplněny příšerami - než je vybijete ... Pokud vás zabijou = příšery jsou zpět a možná je jich více. Dobré je, že po uložení (což vás vrátí rovnou do menu - nevím proč?) a opětovném nahrání můžete zvolit pokračovat bez doplnění vybitých příšer. Hra je graficky celkem dobrá. Ale začít ji hrát je ztráta času. PS: jednu čtvercovou mapu jsem z 1/3 vymlátil (přes hodinu hraní) a zabily mě = příšery tam byly znova :(
[Odpověz]

Titulek: Re: Hodnocení
Nick: (Semirad)
Datum:2011-03-16 19:51:16
Plný súhlas. Ja môžem RPG ale toto ma doslova prestalo baviť a nehovorím o bugoch ešte aj po neviem koľkom patchi.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Loki
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Loki
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19972x - statistika
Loki 64 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-08-31
Loki

Průměrné hodnocení z médií:

64.09 %

Min : 50 % Max : 79 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Cyanide Studio
Distributor: Focus Home Interactive
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 11
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5892
Recenze: 24102
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3043
Průměrné hodnocení z
23483 recenzí: 71,775 %