Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Legend: Hand of God > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  389 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---72 %SCORE 175
LEVEL 6/1060 %LEVEL 169
hry.Sme.sk 5/1050 %2008-10-27
Sector.sk 6/1060 %2008-09-30
Games.cz 5.75/1057.5 %2008-09-04
GameStar.cz 6.5/1065 %2008-09-04
GamePark ---59 %2008-08-16
Bonusweb ---75 %2008-03-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

62.31 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

62.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 3964 z 5973 Žebříček
PC: 1881 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 184 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 349 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2007-04-08
Gamezone (ZRUŠEN)2006-11-28
Bonusweb2006-10-16
Games.cz2006-10-01

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Tak co?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-04 16:28:26
Zkoušeli jste někdo tuto Diablovku? Průměrné hodnocerní sice nic moc, ale na Bonuswebu 75% a od 450 čtenářů průměrné hodnocení 83%. No asi tomu dám šanci a uvidím.. Pro Bravemana: Máš tady chybu, 2 odkazy na Bonusweb, jeden z nich je správný, ale ten druhý odkazuje na preview Dragon Age: Origins.
[Odpověz]

Titulek: Re: Tak co?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-10-04 17:20:38
Díky! opraveno.

Titulek: Re: Tak co?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-04 17:38:27
Braveman: Nemáš zač a našel jsem i recenzi na Tiscali (hodnocení 6/10): http://games.tiscali.cz/recenze/legendhandgod-50230

Titulek: Re: Tak co?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-04 17:45:29
Zkousel, hral i dohral, neni to vubec spatny, samozrejme na TQ apod. to nema, nicmene hraje se to prekvapive dobre, slusna atmosfera, hezka grafika, ozvuceni i hratelnost. Docela vydarena je i fyzika. Za sebe jsem ji hodnotil na 70 %. Rozhodne se mi hra libila o mnoho vice jak treba Loki. A soundrack je take docela vydareny.

Titulek: Re: Tak co?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-04 19:29:08
777: Vydařená fyzika? Tak to je super. A jak je hra dlouhá, za jak dlouho jsi ji dohrál? A co stereotyp, nedostavil se? Pořád přemýšlím, jestli do toho jít nebo se zabývat něčím jiným.. Hrál jsi teď tu verzi z Levelu nebo už někdy dřív?

Titulek: Re: Tak co?
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-05 00:54:15
Zdar, tu z Levelu ne, koupil jsem si asi pred 1/4 rokem za 3 kilka tu 2 diskovou verzi se soundrackem. Jinak ohledne toho stereotypu, popravde ani nebyl, protoze - a to je docela zajimave, je Legend na pomery h&s rpg (ktere nema ani MP) pomerne hrou kratkou, s prehledem se da dojet za prodlouzeny vikend, takze zadna obdoba Sacred 2 nebo Lokiho se zde co do herni doby nekona . Pro nekoho plus, pro nekoho minus. Jak jsem jiz rekl, mne se to docela libilo, hlavne temnejsi diablovska atmosfera (hrbitov,kobky a finalni demonova sfera byly skvely:), grafika i ozvuceni, horsi byla v nekterych mistech vybalancovanost hry co do obtiznosti (pozor na draka :), ale nebylo to nic hrozneho, co by me nejako vyrazneji iritovalo (lidove nasiralo). Dohrano na arcimaga.

Titulek: Re: Tak co?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-05 01:46:01
Díky moc za info, asi se do toho brzy pustím :)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Legend: Hand of God
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Legend: Hand of God
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14950x - statistika
Legend: Hand of God 62 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-10-12
Legend: Hand of God

Průměrné hodnocení z médií:

62.31 %

Min : 50 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Master Creating
Distributor: dtp
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 8
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %