Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

League of Legends > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJan Vondrášek8/1080 %2012-02-08
DoupěAndrej Brabec9/1090 %2009-12-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.00 %

Počet recenzí: 2
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

71.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 768 z 5973 Žebříček
PC: 287 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 47 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 101 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (darthsi0n) - neregistrovaný
Datum:2016-04-03 01:02:05
i cant play this game with ESET smart security
[Odpověz]

Titulek: skvělé nadýchané obrázky, který mi vzaly dech..uff
Nick: (gazpacho) - neregistrovaný
Datum:2013-12-05 15:39:35
http://bestgamewallpaper.com/2013/12/05/league-of-legends-bandito-fiddlesticks/
[Odpověz]

Titulek: lol
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2013-07-13 02:06:28
Sweet! I've just received my free Riot Points! >> FreeRiotPoints.me <<
[Odpověz]

Titulek: SUPER BONUS
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2013-05-03 15:33:43
Nejhranejsi free online hra na svete. Pokud se registrujete pod odkazem nize, dostanete navic runovou stranku a hrdinu navic jakmile ziskate level 5. OVERENO ! http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d772a2aab671587290910
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (LIMITOVANEJ BONUS !) - neregistrovaný
Datum:2013-05-03 15:33:07
Nejhranejsi free online hra na svete. Pokud se registrujete pod odkazem nize, dostanete navic runovou stranku a hrdinu navic jakmile ziskate level 5, je to overeno uz od 6 ti lidi. http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d772a2aab671587290910
[Odpověz]

Titulek: hrajte s bonusem
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2013-05-03 15:31:18
Nejhranejsi free online hra na svete. Pokud se registrujete pod odkazem nize, dostanete navic runovou stranku a hrdinu navic jakmile ziskate level 5. http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d772a2aab671587290910
[Odpověz]

Titulek: LoLko je super
Nick: (Weisshofer) - neregistrovaný
Datum:2012-11-17 16:16:36
Ahoj, lolko hraju už přes dva roky a stále mě baví. Jestli si někdo myslí, že není balance, tak se asi nevyzná v kontrování postav, vlastním výběrem postavy nebo itemu. Na hře se mi líbí, že se pořád vylepšuje a přichází nové postavy. Jediné co mi vadí, jsou dvě věci. Prvním problémem hry jsou hráči co nedokážou hrát týmově a hru a kazí (ale to má každá hra). Druhý problém, je že Riot dělá nové postavy moc silné a příští patch je pokaždé nerfuje (zhoršuje, oslabuje). S tím, že i Riot přiznal, že 50% postav je pro rankedy (hodnocené hry) naprostý trash, se každý musí vypořádat po svém. Hru i přesto doporučuji a doufám, že se vám bude dařit. :)
[Odpověz]

Titulek: ...
Nick: (Holsen) - neregistrovaný
Datum:2012-09-30 22:54:41
LoL - po relativne kratke dobe dost nudna hra, vykradacky doty ale ne moc povedena.. neexistujici balance.. hra je to naprosto o nicem protoze summoneri jsou tak nevyvazeny ze to celou hru kazi.. je to neco podobneho jako super MNC dalsi blby freecko, ale to je aspon sranda.
[Odpověz]

Titulek: League of Legends
Nick: (League of Legends) - neregistrovaný
Datum:2012-08-11 18:07:46
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=5025f7e2ca8cf645830277
[Odpověz]

Titulek: League of Legends Hack
Nick: (IPlayLoL) - neregistrovaný
Datum:2011-11-01 22:06:25
http://www.youtube.com/watch?v=YaM3coS83mU
[Odpověz]

Titulek: Bonus do začátku
Nick: (RockStar) - neregistrovaný
Datum:2011-05-25 13:04:40
Registrujte se zde : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4cf77bc1dce70075138407 a dostanete bonus na 5 levelu :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Bonus do začátku
Nick: (kecka) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 11:47:28
ehm, ten bonus dostanes ty, nikoliv ten co dosahne 5 levelu ... nemyslis, ze takto lidi obelhavat je hnusne nizke? Naverbuj si kamarady, pak bonus dostanes ... nebo si ty ucty uhrej sam, bez prace nejsou kolace, bobecku.

Titulek: LIGA League of Legends
Nick: (motor) - neregistrovaný
Datum:2011-03-25 02:25:33
dobrý den chci vás pozvat na novou LIGU League of Legends (1on1,2on2,3on3,5on5) jediná na české scéně http://huongames.cz hraje se o super ceny pořádáme: Ligu, Turnaje, Lanky s pozdravem huongames.cz
[Odpověz]

Titulek: Bonus ve hre
Nick: (zld) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 19:50:19
Jestli chcete bonus uz na sestem levelu registrujte se podemnou a navic dostanete jeste extra drahou runu. http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d772a2aab671587290910
[Odpověz]

Titulek: Re: Bonus ve hre
Nick: (kecka) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 11:49:03
a dalsi podvodnicek, bonus za registraci dostava ten, kdo poskytl link, navic zadnou runu za registraci nedostavas ... ze vam neni hanba, takhle lhat a podvadet. fuj.

Titulek: Registrace
Nick: (CzechJohnny) - neregistrovaný
Datum:2010-06-12 16:17:06
Registrujte se přeze mě a na 10levelu dostanete bonus...link: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4bcdf2215b3cb
[Odpověz]

Titulek: Re: Registrace
Nick: (kecka) - neregistrovaný
Datum:2011-05-26 11:50:26
5 prispevku, z toho 3 podvodnici ... tomu rikam uroven ceskeho naroda ... v kazdem pripade neverim, ze to nekam v LoL dotahnes, protoze kdo je liny, nikdy niceho nedosahne a podvodem uz vubec. nazdar

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
League of Legends
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



League of Legends
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 21147x - statistika
League of Legends 85 z 100 Průměr z 2 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-06
League of Legends

Průměrné hodnocení z médií:

85.00 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Riot Games
Distributor: Goa
Distributor CZ:

Počet recenzí: 2
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %