Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gothic 4: Arcania (Arcania: A Gothic Tale) > PC > RPG

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-05-10 - První screeny z Gothic 4:Arcania

Kde koupit ?

FunStore  269 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euMichal Pospíchal---74 %2010-11-15
DoupěMiroslav Paukner5/1050 %2010-11-08
hry.Sme.sk6.8/1068 %2010-11-03
GamePlanet.czPavel Kovalančík6.75/1067.5 %2010-11-01
BonuswebPetr Kárník---70 %2010-11-01
GameParkMalinka---60 %2010-10-29
Sector.skuni7.5/1075 %2010-10-26
ZingJan Bičan7/1070 %2010-10-25
Czechgamer.comJakub Pokorný---55 %2010-10-22
Hrej.czOndřej Švára4/1040 %2010-10-19
Eurogamer.czMiloš Bohoněk6/1060 %2010-10-15
Games.czJiří Škrampal7/1070 %2010-10-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.gamesite.sk/pc/videorecenzie/4079-arcania-gothic-4-videorecenzia-pc.htmlAutor: Klajo (GameSite.sk) / délka: 5m08s / hodnocení: 60%2010-11-07

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.29 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

70.56 %

Počet hodnocení: 9
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3889 z 5973 Žebříček
PC: 1836 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 179 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 344 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2011-03-04
Games.cz2010-09-20
Zing2010-06-24
GamePark2010-05-24
Gamesport2009-09-19
Czechgamer.com2009-09-12
Hrej.cz2009-08-03
GamePlanet.cz2009-07-30
Bonusweb2009-07-13
GamePark2009-07-07
Recenzeher.eu2009-02-05
Bonusweb2008-09-29
Hratelne.cz2008-09-10
Doupě2008-08-13
GameStar.cz2008-07-09
Bonusweb2008-06-09
Galaxie.Name2008-05-31
hry.Sme.sk2008-05-21
GamesWEB.sk2008-05-20
Games.cz2008-05-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: no hnusss teda :(
Nick: (misha) - neregistrovaný
Datum:2012-02-27 06:37:18
vše komplet nainstalované a hra kde sedí chlápek a pohybuj kurzory bree ale jeto takové jaak když pod vodu mazle a vymlatim kostlivce a obrazovka z černáááá no co včil kurna :( :( neda sa to vubec hrat :( a nechapu proč na netu se ma vytvořit hrdina když nemohu,no bodejd když taam je rhobar III a ne muj zastance prava :( no kurevska hra,s odpuštěnim :( :(
[Odpověz]

Titulek: hodnoceni
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-29 18:42:45
Ve Score 80%
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Macek)
Datum:2011-06-21 04:27:10
Bída...
[Odpověz]

Titulek: chyba grafiky - levituje mi tráva
Nick: (kanec) - neregistrovaný
Datum:2011-03-09 19:16:34
Když spustím hru tak mi levituje tráva, nevíte někdo jak to odstranit ? Předem dík.
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (afro) - neregistrovaný
Datum:2011-03-06 00:58:31
lidi mam takovy problem.mam orig.gothic 4,a na notasu s core i5 4Gram ati radeon 1G,všechno jede tak jak ma ale když začne ve hře pršet tak zbela obrazovka a hra je nehratelna,prosim o radu,dik..
[Odpověz]

Titulek: dohráno:)
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-12-28 19:04:15
Tak mám dohráno. Nějaké pocity...(předem upozorním, že vše zde vyřčené nijak nespojuji s předchozími díly, stejně jako s očekáváním etc.) Takže Hlavní změna bude v tom, že z RPG se nám vyklubala rubačka v "otevřeném" světě. Berme to tak, i když ten svět není zas tak otevřený, prakticky jde všude! o koridory, některé však v rozsahu stovek metrů, takže pocit stísněnosti se nekonal. Hram á spád, příběh mne tak nějak táhl dál, ale možná to bude tím, že mne ¨nic jiného moc nezaujalo. Kdo hrál G a očekává další hutný RPG, ruce pryč. XP se stále sbírají avšak již se rozdělují pouze do cca 8 skillů (rychlost, síla, střelba, 3 kouzla) Ano, kouzla jsou ve hře pouze základní 3 + svitky, které lze nalézt v truhlicích. Koukám, že už se mi ten text povážlivě protahuje, takže to shrnu. Z RPG se nám vyklubala koridorová mlátička, či RPg pro lidi, kteří s ním nemají zkušenosti, obtížnost je opravdu pro příležitostnéího hráče a mě osobně se ve hře na střední obt. nepodařilo zemřít. Levelovat se dá do číslovky 30, zbraní jsou kupy, tak jak to máme rádi. Výroba zde je taky, jen se vše vyrábí v menu, přestože ve vesnicích jsou kovárny atp, ke kterým se klávesou E postavíte, nic jiného vščak dělat nelze. A questy. Ty mne vcelku bavili, neudělal jsem asi 3. taktéž jsou zjednoduššené. V jedné oblasti má hráč vždy nějaký cíl, hlavní úkol (po jeho splnění se přesouváí do další obl.) a párd vedlejších, vše si splní a jde se dál. žádné hlednání, originality jsem také moc neshlédl. a poslední je cestování po mapě, portály jsem nevyužíval a raději si zapnul konzoli a "cheatnul" si možnost běhu. Rád bych vysvětlil jak fungují a také to vím, ale jejich funkce je takřka nulová... mimo to herní doba se taky blíží mainstreamu, takže prostě pohádka s levelováním postavy(chabým). takže 70%, pokud rádi rubete a běháte po krásné krajině. Kdo chce hutný RPG ať Ostatní klesá s hodnocením níž a níž...a níž
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (siggy.cherry) - neregistrovaný
Datum:2010-11-17 23:09:50
mám originálku, nově sestavený PC a grafika mi stejně blbne, taky nevím čím to je
[Odpověz]

Titulek: Je to nehratelná omezená hra
Nick: (Ashi) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 16:26:07
Grafika vskutku hezká, ale postaší hry v lepší grafice než je tato rozchodim krásně (crysis a pod.) Na 60fps toto je děs. Když si vše snížim na rozumnejch 30fps stejně je to nehratelný, hra je omezená. Kam se podíváte, tam končí přístupná mapa. Horší hru ve stylu "gothic"(nemá s ním nic společného) jsem neviděl. Ať si autoři strčí grafiku někam, když to nelze hrát!! !
[Odpověz]

Titulek: Sirrom5
Nick: (Gothic 4) - neregistrovaný
Datum:2010-10-24 17:16:24
Stahl jsem si z netu Gothic 4. Mam ted novevj comp (4 jadra a Nvidia graf. kartu). Ctu tady, ze se to hdne lidem seka (myslim si, ze to jsou nedostatecny pozadavky nebo graf. karta ati radeon, protoze se mi to ani jednou neseklo, oriste uplne ciste mi to jde) :D!
[Odpověz]

Titulek: Re: Sirrom5
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-24 17:51:20
Piráte!!! To jsi neměl ani říkat. Počkej, až příde Falloutman, natrhne ti p*del od ucha k uchu! :D

Titulek: Re: Sirrom5
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-30 20:12:27
me to taky zadny zvlastni problemy nedela zalezi proste na sestave...ale my bez probemu sme v mensine...zbyva budto koupit original a dat hotfix nebo cekat az hotfix prolomi...ale tahle hra rozhodne za ty penize nestoji nekoupil bych ji ani za kilo

Titulek: Re: Sirrom5
Nick: (Ivan) - neregistrovaný
Datum:2010-10-30 23:48:05
Gothic 4: Nejde ani tak o sekani, problemem je se v ty hre dostat nad 20-30 snimku a to i na sestavach prevysujicich udavany min. pozadavky bez ohledu na rozumnym snizeni detailu, v tom je tady problem. Docela by me zajimalo jestli by takovy Corei7 s 6 gb ram ddr 3 a s gtx 470-480 dokazal ze hry dostat stabilnich 60 fps bez ohledu na herni situaci, docela o tom pochybuju.

Titulek: hrůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůza
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-21 22:19:18
myslím si že jsem fanoušek Gothicu, ale tento díl mě velice sklamal. Nejenže to je klikačka jako u gothicu 3, ale ještě se nedá nikam chodit :(. Není co řešit, kdybych si tuhle hru koupil, tak ne kvůli tomu že jsem ji dohrál za 12 hodin, ale kvůli tomu přívěsku, který bych jako fanoušek gothicu rád vlastnil. a s grafárnou problém není mám 3 různý kompy s radeonem a všude to na max jede :D

Titulek: Gothic 4
Nick: (Problem) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 23:04:31
Nainstaloval si i hru i patche, ale když to začnu hrát tak tam sedí chlápek na nějakým trůně a kdyz mi to napise press ,, or to move tak nemuzu nic delat... pls Poradte!
[Odpověz]

Titulek: Re: Gothic 4
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 23:47:33
To řeší koupě originálu

Titulek: Re: Gothic 4
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-15 03:22:28
v nastavení ovládání máčkni výchozí

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 16:16:00
Jestli to je grafárnou tak to je ku*rva skvělé to abych si koupil novou grafiku abych tu hru vůbe zužitkoval.Přitom sem si ju kupoval zhruba před měsícem.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 17:30:10
Zkoušel jsi nahrát starší save a projít to znovu? Přeinstalovat hru? Updatovat ovladače grafické karty? Jinak nevim..

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 15:59:15
No grafárnu mám Raedon a žádné problémy jsem s ní nikdy neměl .Myslím si že to bug nebude hru jsem totiž instaloval aji na noťasu. kde bylo vše v pořádku ale zase se to mega sekalo.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 16:02:32
Pokud to není bug ve hře, tak to na 90% bude tím Radeonem, některé hry s ním mají problém..

Titulek: Re: Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :
Nick: (MrGodlike) - neregistrovaný
Datum:2010-10-31 16:20:37
Zadnou hru co jsem v poslednich 5 letech melm nebyla z obchodu a rozbehal jsem je bez problemu na Radeonech. Byva vetsinou chyba mezi zidli a klavesnici:P

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 00:47:09
Piggsy:Právě že jo nainstaloval jsem patch a aktualizoval všechny ovladače ale nic nepomáhá.Asi bude chyba v kompu jinač nevím.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 02:40:42
A jakou máš grafárnu, GeForce nebo Radeon? S Radeonem bývají někdy problémy.. Ale spíš bych to viděl na jeden z mnoha bugů v této hře.

Titulek:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 22:38:39
Zdar koupil jsem si originálku gothic 4 ale hra nějak blbne a nevímco s tím.Problém:Dám novou hru a octnu se s Rhobarem v kobce kde vyrubu ty kostlivce a hra jede v pohodě ,jenže po dokončení by sem se měl octnout venku ale obrazovka zčerná a jdou slyšet jen okolní zvuky jak tam ovce békají atd.neví pls někdo co by mohl být za problém.dík
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-19 23:47:23
Už vydali i patch, máš ho nainstalovaný?

Titulek: Jsem velice zklamán z Gothicu 4
Nick: (Artist) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 14:46:50
Když ho porovnam s Gothic 3, tak mu nesahá ani po kotníky. Žádná svoboda v rozhodování, ŽÁDNÁ SVOBODA VŮBEC V NIČEM, nemůžete skákat po skalách/ze skal, nemůžete plavat, nemůžete svobodně chodit, nejsou tam žádný questy (kromě těch co jsou nějak relevantní hlavnímu příběhu[až na tak 5 vyjímek]), aby jste si to zahráli na minimální detaily tak potřebujete lepší comp než na Gothica 3 v nejlepších detailech, jsou tam jen 3 kouzla co se vylepšují ale jako wtf, všechno jde v jedný sekvenci, NAPROSTO ŽÁDNÁ SVOBODA, jsem z toho smutnej jakej lineární nesvobodnej svět vytvořili.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-19 13:19:11
Hm tak vidím, že nový Gothic dostává pěkný výprask v recenzích.. :(
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 15:44:33
Ja osobne jsem alespon rad za to, ze se najde recenzent, co se neboji lidove receno "pichnout do vosiho hnizda", nenechava se ovlivnit hypem a povedomim, ze preci necemu, co se nazyva Gothic 4: Arcanie ze sve podstaty nemuze dat pod 6/10 (jakozto nadprumer), nybrz napsal to (recenze z hrej), co si spousta hracu mysli, staci si projit jednotliva fora. Osobne take nechapu proc by mela takovato hra takovychto kvalit dostavat 7 nebo dokonce 8/10. At "A" to neni Gothic, at "B" to co jsem videl z dema (a co samozrejme je i v plne, ne jako nekteri co hlasali, je to jen demo, plna bude jina) je proste des. Primitivni, prizemni a prihlouple, zjednodusene snad o vse co slo a delalo Gothic Gothicem, navrch s neadekvatnimi hw naroky a bugy, ale ty treba opravi casem patche. Co vsak neopravi je samotny koncept.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-19 16:47:14
Já jsem ani nic převratného nečekal, iluze o kvalitách série Gothic jsem ztratil už ve třetím díle. Už podle preview se dalo čekat, že to nebude žádný plnohodnotný nástupce prvních dvou dílů. Recenze na Hrej byla hooodně negativní, pak jsem si ale četl ještě tu na Eurogameru, a rozhodl jsem se, že tomu přece jen šanci dám. Sice nečekám, že mě to chytne tak jako původní Gothic, ale když už nioc jiného, tak se aspoň pokochám pěknou krajinou :) Snad to nakonec nebude zas taková katastofa, až vyjdou nějaké ty patche a fanouškovské mody.. Nechám to uležet, mezitím si zahraju Risena, počkám na slevu a pak se uvidí.. Doufám, že aspoň ten Zaklínač 2 se podaří, tam by mě neúspěch mrzel daleko víc než u Gothica 4.. :(

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 17:03:18
Pravda, s tim Zaklinacem 2 by to byl skutecne herni pruser. Nicmene, modleme se k hernimu Bohu, ze se tak nestane a ja se domnivam, ze to bude stejne ne-li lepsi jak prvni dil. Nechme se prekvapit :)

Titulek: Re:  
Nick: (T1ger)
Datum:2010-10-19 17:32:37
Amen :D No neviem. Teraz som zacal Risena od znova. Kedze som v minulosti nestihol dokoncit kvoli zaneprazdnenosti. Musim uznat, ze ma to celkom bavi. Je to dost tazke a ja to rad. :D Co sa tyka tej 4ky, tak fakt neviem... planoval som to totizto kupit. No uvidim este. Len dufam, ze ako vravite Witcher 2 bude dobre a hlavne Two worlds 2.. lebo inak budem asi velice sklamany :P

Titulek: re 777
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 22:23:39
tak tak, CP 1.74 vychytava snad vsetky bugy. Hral som s nou takze viem. Alternativna AI je tiez super. Napriek vsetkym tym bugom a p****m to bol super zazitok. Kde ste neboli limitovany nicim. Neustaly boj medzi ludmi a orkami, obrovska krajina a hlavne ta grafika. Fakt clovek mal niekedy len chut prechadzat sa nocnou krajinou a sledovat tie oblaky pri mesacnom svite. :D Holt mne sa pacila. Zato v Arcanii som nemohol ani skocit z utesu. Ale aj tak sa mi demo pozdavalo. Co sa tyka Two worlds 2 tak na to cakam uz jak zebrak na chleba. Ale zase to odlozili na buduci rok(januar myslim). Kde si mimochodom videl tu recenziu?? Daj link!! :D
[Odpověz]

Titulek: Re: re 777
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 22:28:10
http://twoworlds.herniweb.cz/news.php

Titulek: Re: re 777
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 22:29:18
Diky kamo! :D Idem to pozriet..

Titulek: Re: re 777
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 22:39:13
T1ger: Asi jsi ještě neviděl noční krajinu a západy slunce v Zaklínačovi, to bys teprve koukal, ve srovnáni s Gothikem 100 a 1 ;-) *** http://screenshot.xfire.com/s/105209795-4.jpg *** http://screenshot.xfire.com/s/104815557-4.jpg *** http://screenshot.xfire.com/s/104815573-4.jpg *** http://screenshot.xfire.com/s/102674603-4.jpg *** http://screenshot.xfire.com/s/101530636-4.jpg

Titulek: Re: re 777
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2010-10-16 04:42:21
Piggsy ty len nepodcenuj moju vasen pre RPGcka ;) Samozrejme Witchera som hral. A som dokonca vlastnikom dvoch kopii :P Graficky ma to ale az tak nechytilo. Zato atmosfera a svet 100%!!!! Trapili ma jedine tie neustale loadingy :( Autori ale slubuje, ze v dvojke bude max 4 loadingy za celu hru. Mimochodom zatial 2ka vyzera uzasne!!!

Titulek: Re: re 777
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-16 12:56:53
T1ger: A dohrál jsi ho? Já jsem momentálně asi v polovině 5. kapitoly. Nj loadingů je tam celkem hodně, ale s nejnovějším patchem se načítají poměrně rychle, 5 až 10 sekund, takže žádný problém.. Na dvojku se už taky nemůžu dočkat, snad se podaří aspoň tak jak jednička..

Titulek: Re: re 777
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-16 17:29:47
T1ger: Ceska verze TW II by mela vyjit v listopadu.

Titulek:  
Nick: (help) - neregistrovaný
Datum:2010-10-13 21:02:58
Koupil jsem si gothic 4 ale kdyz to spustim tak mam chyby v grafice jako treba mi levituje trava v nebi misto aby byla na zemi atd... nevite co stim ???
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 14:54:52
Čekat až vydají patch, nejsi jediný kdo má tyto problémy. Snad jsi nečekal nový Gothic bez bugů.. :D

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 17:46:10
Jelikoz to novy Gothic neni, ale pouze Arcanie :), tak mohla vyjit bez bugu, coz se, jak vidno z for nestalo. Nastesti po vyzkouseni si dema jde tato hra mimo me. Zlaty G III a zlati Piranha bytes

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 18:06:24
Zlatý Gothic 2 s datadiskem, pak už to šlo z kopce.. :(

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 19:33:35
G III uskodil hlavne technicky stav v jakem hra vysla kvuli uspechanosti Jowoodu, neni to tak davno co jsem jej dohral s fanouskovskym poslednim CP 1.74 (1 GB zaplata!) a byl to excelentni herni zazitek, kteremu jsem nemel v zasade co vytknout. Samozrejme na hard obtiznost + zapnutou alternativni A.I a tu druhou vec. O GIII: FG radeji nemluvit, to snad delali nejaci Indove ci kdo... Nicmene, za chvili tu mame novy Two Worlds II (prvni recenze 92 %), myslim, ze u toho se herne vyradime merou vrchovanou :)

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 19:43:34
pravda pravda sou ted rpg zne :D...arcanii zacnu dneska a pak hned prejdu na TW :)

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-15 19:54:53
777: Mě ten Gothic 3 bavil akorát na začátku, první třetina hry, kde bylo travnaté prostředí, tam to bylo super, v horách to už bylo slabší a v poušti uplně, ale uplně o ničem (a tím nemyslím jen grafiku), sice jsem to nakonec dohrál, ale měl jsem s tím sto chutí seknout, fakt mě to ke konci vůbec nebavilo.. Šlo vidět, že si se začátkem dali hodně práce, ale ke konci jim už docházely nápady, tak to odflákli jen aby tam něco bylo. A datadisk, ten jsem už radši ani nezkoušel. Gothic 2 mě bavil od začátku až do konce - to byl nejlepší díl.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-15 20:16:06
Piggsy: Ja jsem si toho G III "davkoval" velice opatrne (hral jsem jej skoro rok), takze me v zasade bavily veskere krajiny i kvesty v nich. Co se tyce G I a II + datadisku, o jejich kvalitach netreba se rozepisovat, zkratka zlaty fond evropskych rpg.

Titulek: Arcania Demo
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2010-09-24 02:35:36
pridavam link na Demo ktore je mozne stiahnut tu: http://www.gamershell.com/download_63874.shtml -dodavam, ze ja to vcelku dobre. Po pokojnejsom starte som sa dostal do jaskyne kde uz bojujem z 5-6 naraz a je to vcelku zabavne. Spellcasting je podla mojho nazoru lepsi a hlavne dynamickejsi. Postradam vsak hlbsie RPG rozvetvenie. Grafika je celkom v pohode. A co je hlavne tak sa to nezasekava ako pri Gothicu 3 :D
[Odpověz]

Titulek: Re: Arcania
Nick: (Arvaer) - neregistrovaný
Datum:2010-10-27 13:47:20
Dnes jsem dohrál Arcanii,nádherná hra,bez chyb,bez bugů,grafika supr.... Příběh horší než v 1 ,naskriptované jak sviňa,kde je svoboda??? 15 hodin se vším všudy,kam zmizel ten pocit svobody?? Tak si pouštím soundtrack z 3 a ..... pláču......

Titulek: Re: Arcania Demo
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-27 15:57:01
Gothic dohraný za 15 hodin? Tak to mě teda poser, co je toto za Gothica :D U druhého a třetího dílu jsem strávil přes 100 hodin..

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gothic 4: Arcania (Arcania: A Gothic Tale)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gothic 4: Arcania (Arcania: A Gothic Tale)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29561x - statistika
Gothic 4: Arcania (Arcania: A Gothic Tale) 63 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-10-12
Gothic 4: Arcania (Arcania: A Gothic Tale)

Průměrné hodnocení z médií:

63.29 %

Min : 40 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Spellbound
Distributor: JoWood
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 20

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Kvalitní akční RPG s výbornou atmosférou, questy se zajímavým pozadím a půvabným herním světem, které ztrácí body za občasnou designérskou lenost či spíše naivitu.
> Eurogamer.cz : 6/10
Zatímco technické potíže mohou vyřešit patche, co se už nezmění, je minimum RPG prvků, omezený herní svět a lineární náplň, která spíše než Gothic připomíná Fable.
> Hrej.cz : 4/10
Sedmdesát procent do grafiky a zbytek na vše ostatní. Tak takhle asi naporcovali rozpočet pro čtvrtý Gothic. Vznikla dost divná procházka krásnou přírodou.
> Czechgamer.com : 55 %
Nemôže čakať nejaký hit, stačí pristúpiť na to, že je to predsa len dobrá hra, síce s osekanou hrateľnosťou a s minimálnymi inováciami, ale stále dokáže poriadne prichýliť.
> Zing : 7/10
Arcania: Gothic 4 je veskrze jednoduché a lineární RPG, které však slušně odsýpá. Potěší soubojový systém, grafika a hudební doprovod.
> Sector.sk : 7.5/10
Všetky procesy sú riešené maximálne zjednodušene, takže nováčikovia nebudú tápať. Arcanii môžu prísť na chuť aj priaznivci hack and slash titulov a akčných RPG.
> GamePark : 60 %
Arcanii bychom doporučili spíše lidem, kteří mají zájem o lineární a akční zážitek a nebude jim vadit, že hru dohrají za 15 hodin.
> GamePlanet.cz : 6.75/10
U hraní jsem se bavil, ale také jsem měl v ústech trpkou pachuť častěji, než bych si přál. Arcania má s původními Gothic spojenou jen mytologii, jinak je to odlišná hra.
> Bonusweb : 70 %
Mě osobně opravdu bavila Jen si musíte zvyknout na všudypřítomná zjednodušení a přijmout fakt, že nehrajete hru na hrdiny, ale spíše takové akční dobrodružství typu Fable.
> hry.Sme.sk : 6.8/10
Je to jednoduchšie, sú tam chyby, je to lineárne a v podstate monotónne a príbeh je primitívnejší. Aj keď je to akčnejšie, dá sa to hrať a bude vás to baviť.
> Recenzeher.eu : 74 %
Pocity z Arcanie jsou tak nějak smíšené. Tvůrci drží hráče hlavní dějové linie, a ačkoli se hra tváří, že dá kousek svobody, není to úplně pravda.
> Doupě : 5/10
Příznivce předchozích dílů Gothicu hra vysloveně zklame, spíše než o pokračování se jedná o reboot série, ve kterém jasně dominuje zjednodušování a zpřístupnění mase. Bohužel ani tak se nejedná o podařenou hru a zájemcům o kvalitní RPG radíme podívat se jinde.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %