Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dungeon Siege 2 > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  270 Kč  
Microgames  347 Kč  
FunStore  350 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---81 %SCORE 139
LEVELDRIZZT8/1080 %LEVEL 129
GameStar.cz ---80 %GameStar 76
Časopis GameOn (zrušen) ---80 %GameOn 5
Časopis Doupě 8.7/1087 %Doupě 09/05
GamesWEB.sk ---59 %2005-11-05
Czechgamer.com ---84 %2005-10-17
Gamesport ---78 %2005-10-14
Galaxie.Name ---87 %2005-10-14
Galaxie.Name ---92 %2005-10-14
NejHry.cz (ZRUŠEN) 7.8/1078 %2005-09-15
Doupě 8/1080 %2005-09-14
HotGames ---81 %2005-09-13
hry.Sme.sk 4/580 %2005-09-02
Gamezone (ZRUŠEN) ---83 %2005-08-30
Bonusweb ---85 %2005-08-29
Gamecenter (pozastaven) ---83 %2005-08-28
Sector.sk ---90 %2005-08-16
Vokr.com 9.1/1091 %2005-07-19
Games.cz ---83 %2005-07-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.10 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 59 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.80 %

Počet hodnocení: 20
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1057 z 5973 Žebříček
PC: 416 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 57 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 123 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2005-08-04

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Dungeon Siege 3
Nick: (pavelos) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 23:02:20
Těším se až výjde Dungeon Siege 3 to bude nářez, pařil sem Dungeon siege 2 a ta byla dost krutá. Rozhodně musím tuhle hru všem doporučit http://hry.tojepohoda.cz/rpg/item/80-dungeon-siege-iii-pc
[Odpověz]

Titulek: chyba
Nick: (kubas) - neregistrovaný
Datum:2011-03-25 01:04:51
pls poradte.Ja jsem se dostal až za ty hady ale akt 2 se mi vždy vypne pise mi tam exception detected a pak se to vypne pls poradte
[Odpověz]

Titulek: prosba
Nick: (Rasi) - neregistrovaný
Datum:2010-02-15 20:40:31
pls nevíte někdo jak se dostat z žoldnéře na veterána??
[Odpověz]

Titulek: PLS LINK
Nick: (malucky) - neregistrovaný
Datum:2007-10-01 06:22:14
nazdarek prosom poslite mi link na cestinu dungeon siege 2 malucky0203@azet.sk dakujem krasne piste basne:)
[Odpověz]

Titulek: video
Nick: (Semirad)
Datum:2007-07-27 22:44:15
http://youtube.com/watch?v=QzcWOyji_-k
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
333342965 poslite mi savy (mne sa vymazali a to som bol uz na konci) dikes !!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: yes
Nick: (hockto) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
PRESEL...HAHA
[Odpověz]

Titulek: sup sup
Nick: (beliar) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
presiel to niekto?? potrebujem savy !!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
check this: http://ds2forum.wz.cz/viewtopic.php?t=76&sid=7d803954b1328e9263c6c2ed014fb91f
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (cestyn) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
Pošlete mi prosím link na češtinu na cestyn@seznam.cz díky
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-23 02:14:56
pls cestinu na 306940460 diky

Titulek: Old
Nick: (Čeština) - neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
Jestli někdo má češtinu na Dungeon Siege 2 tak mi jí prosím pošlete na e-mailovou adresu vaclav-kolar@seznam.cz. Dík.
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Gats) - neregistrovaný
Datum:2006-02-06 11:00:00
PLS poslete mi link na cestinu PLS PLS na pie2@atlas.cz THX THX THX???
[Odpověz]

Titulek: omg
Nick: (SUXX) - neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
pls polite my link na cestnu na kubo@netiq.sk thx thx
[Odpověz]

Titulek: Vypni to!
Nick: (Alpha) - neregistrovaný
Datum:2005-11-24 11:00:00
Vy, všichni co tu ste! Jak můžete hrát tak debilní hru!
[Odpověz]

Titulek: re:čeština už je
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-10-24 10:00:00
Čeština sice je, ale jen oficiální. Na netu se sice dá stáhnout čeština ... ale je to tak nějak nelegální. Odkaz na jednu stránku s odkazem na češtinu tu byl, ale díky prosbě o smazání linku od Playmana jsme link smazali.
[Odpověz]

Titulek: l
Nick: (lkkl) - neregistrovaný
Datum:2005-10-24 10:00:00
Ale jo cestina uz na internetu je!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: l
Nick: (Fixof) - neregistrovaný
Datum:2007-03-09 00:28:18
tak potom by bylo moc krasne kde?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dungeon Siege 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dungeon Siege 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 26450x - statistika
Dungeon Siege 2 82 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-08-16
Dungeon Siege 2

Průměrné hodnocení z médií:

82.10 %

Min : 59 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Gas Powered Games
Distributor: Microsoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 20
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %