Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dragon Age: Origins > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Dragon Age: Origins (X360) 88.00 %PS3 - Dragon Age: Origins (PS3) 90.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2009-02-04 - Nová data vydání hned několika her

Kde koupit ?

FunStore  250 Kč  
(X)zone  499 Kč  České titulky
FunStore  509 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---96 %SCORE 190
LEVELAleš Smutný9/1090 %LEVEL 184
Recenzeher.euRoman Bičan---95 %2010-01-28
GameSite.skKlajo---95 %2009-12-14
GamesportPavel Kovalančík---90 %2009-12-02
Games.czJiří Sládek9.5/1095 %2009-11-26
hry.Sme.skSlavomír Benko9.1/1091 %2009-11-25
Czechgamer.comRobert Varga---98 %2009-11-21
GameStar.czDavid Kindl---90 %2009-11-18
Sector.skuni9.5/1095 %2009-11-18
DoupěKarel Kališ9/1090 %2009-11-13
Hrej.czVojtěch Bednář9/1090 %2009-11-13
GameParkLakrumáček---91 %2009-11-12
BonuswebDavid Sillmen---80 %2009-11-10
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2009-11-05
Eurogamer.czMartin Frey10/10100 %2009-10-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/dragon-age-origins-video-recenze/Autor: David Sarkisjan (Games.Tiscali.cz) / délka: 8m16s / hodnocení: 89%2010-01-15
http://www.youtube.com/watch?v=f9KA4w4aHREAutor: Lukáš Grygar (Hrej.cz)2010-03-26

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

92.25 %

Počet recenzí: 16
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.93 %

Počet hodnocení: 28
Min. hodnocení: 3 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 97 z 5826 Žebříček
PC: 33 z 3068 Žebříček
PC/RPG: 10 z 262 Žebříček
Vše/RPG: 20 z 465 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: basst Hodnocení: 90 % Zobrazit recenzi 2009-10-08
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2009-10-22
Eurogamer.cz2009-10-21
Gamesport2009-09-22
GamePark2009-08-12
Games.cz2009-08-03
Games.cz2009-08-03
Hrej.cz2009-07-22
Bonusweb2009-07-08
GamePlanet.cz2009-06-30
hry.Sme.sk2009-05-06
Recenzeher.eu2009-04-28
Gamesport2009-03-22
Games.cz2009-03-22
GameStar.cz2009-02-16
Gamesport2008-12-08
GameStar.cz2008-10-13
Doupě2008-09-11
Bonusweb2008-09-08
Hratelne.cz2008-08-30
Sector.sk2008-08-28
GamePark2008-08-03
Hratelne.cz2008-07-29
Doupě2008-07-24
Hrej.cz2008-07-23
Games.cz2008-07-17
Hratelne.cz2008-01-17
Doupě2007-01-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: video
Nick: (semirad) - neregistrovaný
Datum:2011-10-30 15:58:06
http://www.youtube.com/watch?v=sh3QPjhZP58
[Odpověz]

Titulek: Rady na dárečky
Nick: (Halalí)
Datum:2011-04-19 13:54:48
Leliana - květiny (jedna de utrhnout třeba u věže mágů, kousek u mola), dárky se symbol Andrasty, taky se ji velmi zavděčíte rypoušem (k sehnání v Orzamaru, nejrve se ji musíte zeptat co ví o Orzamaru, zmíní se o roztomilých rypoušcích, prodá vám ho trpaslík stojící na ulici v Prachově -Dust town- její mazlíček pak opravdu bude polehávat v táboře;-) Morrigan - oba grimoáry (jeden ve věži mágů-Irvinga pracovna-, druhý v chatči Flemeth) a zrcadlo (u prodavače v Orzamaru) a taky různé náhrdelníky. Alistair - různé sošky a runové kameny, Duncanův štít (denerimské skladiště), amulet jeho matky (pracovna Arla Eamona na hradě Rudoskalí). Zevran - antivanské kožené boty a dálské rukavice (k sehnání u Dálských elfů) a cihličky stříbra a zlata. BTW výborná gamesa Sten - nejvích ho potěší jeho meč a různé obrázky Oghren - cokoliv co sovisí s chlastem:) Wynne - víno, zdobený svitek, nějaké knížky.
[Odpověz]

Titulek: most
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-02 12:41:30
jak se dela ten most ja na to mam navod ale nejde to
[Odpověz]

Titulek: Prodam original Dragon Age: Origins
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2010-02-26 20:35:10
Prodam ceskou zachovalou jako novou (neposkrabane DVD´s, kompletni baleni tak jak byla hra zakoupena) hru DA:O za pouhych 350 Kc! 1x instalovano. Osobni predani Praha podminkou. V pripade zajmu info na mail FraterOmega@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lysandra) - neregistrovaný
Datum:2009-12-21 23:48:06
Pls, nevíte někdo jak splnit quest Strážce pouta ve věži mágů? Všechny kousky papírků jsem už asi našla, ale teď netušim co s tim... Pls, poraďte někdo.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Vejtaha) - neregistrovaný
Datum:2009-12-22 12:50:27
Musíš postupně kliknout na sochy podle kodexu, už si nepamatuju jaké je pořadí, je to napsané i v příručce, důležité je že na každou musíš kliknout jen jednou (nic se nestane), pak jdi úplně dolů a klikni na dveře do suterénu, které předtím nešly vypáčit.

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-02 12:38:59
musis kliknout na sochy v 2 patre 1 misa v ruce 2 mec narohe 3 mec dole a pak klikni na sochu ze sekerou a potom klikni v 1 patre na dvere od suterenu a zabij toho demona

Titulek: Dveře
Nick: (Maser) - neregistrovaný
Datum:2009-12-19 20:09:15
Nevíte někdo jak se otevřou ty dveře v orzamaru v Dust townu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Dveře
Nick: (dave) - neregistrovaný
Datum:2010-01-25 21:08:30
vím

Titulek: Re: Dveře
Nick: (Halalí)
Datum:2011-04-19 14:00:17
vlez do jednoho baráku v prachově, stojí u něho trpasličí šlapka, pobij tam lotry a z jeho šéfa vypadne klíč, pokud ho ušetříš, tak ti ho dá sám, quest ale musí být aktivní, jestli tam jdeš dřív než tě o to prncátko požádá, tak bude barák prázdný.

Titulek:  
Nick: (Ayron) - neregistrovaný
Datum:2009-12-13 03:01:49
Jak mám prosím vás zabít tu tlustou potvoru v Mrtvých příkopech, mě se to zdá pouze s mojí skupinou skoro nemožný. Prosím pomoc.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (nuk) - neregistrovaný
Datum:2009-12-13 15:17:52
Je to hold trochu těžší. Dej si obtížnost na easy a vem si do party 2-3 tanky a jednoho healera. Ale šetří lektvary. Na konci "kola" je boss ;)

Titulek: Re:  
Nick: (Calimero) - neregistrovaný
Datum:2009-12-16 09:07:28
Snižovat obtížnost je nesmysl, zkazíš si tim celou radost z vítězství:) Jestli myslíš tu u trpaslíku v podzemí s těma chapadlama, tak důlěžitý je stát daleko od tý samice na těch kamených částech kde na tebe ty chapadla tolik nemůžou, prioritně vyrubej je a až pak se starej o přibíhajíci zplozence a jí. Jestli máš s sebou Morigan tak ideální je používat zmrazovací taktiku, ostatně jako na všechny těžký souboje. Když víš kde stát tak ten boj zas tolik těžký neni, i když než sem si všiml těch kamených částí taky jsem se vztekal:) hráno s lotrem, Stenem, Morigen a Wyene(?) na těžkou obtížnost.

Titulek: Re:  
Nick: (Vejtaha) - neregistrovaný
Datum:2009-12-22 12:54:49
já ji ustřílel lukem z těch kamenejch plošinek

Titulek: Re:
Nick: (Horsz) - neregistrovaný
Datum:2009-12-27 20:27:05
Plošinky mě taky napadly... Nakonec sem jí rozkopal spojenim dvou taktik. Nejdřív na plošinky a když sem pak pobil chapadla, tak sem se rozmístil po celý místnosti, aby mi těma výbušnejma plivama vždycky zranil jenom jednoho...

Titulek: Help
Nick: (Melinh0) - neregistrovaný
Datum:2009-11-24 00:44:21
Newite nekdo pls jak se dela v Q zachranit Arla ( hledate tu urnu s ostatkama v chrame ) no a uplne na konci musite rozestavovat cleny na takove portaly aby se vam udelal most prez diru k oltari ... nevite nekdo jak na to ? tady jsem se zasekl ..... :(
[Odpověz]

Titulek: Re: Help
Nick: (Shadowalker) - neregistrovaný
Datum:2009-11-24 20:35:42
Předpokládám, že nemáš návod, jinak by ses takhle neptal. Já osobně jsem to zjistil tak, že jsem jednu po druhé obešel každý to tlačítko na zemi a podíval se který se rozsvítí - to jsem si zapsal. NA pravo jsou to 2 najednou (většinou) na levo 1. Jedna postava bude postupovat po můstku, kterej se tvoří a ostatní 3 pobíhají, aby můstek tvořili. Základ je v tom, že každý díl mostu musí být udělán ze 2 částí. Příklad: Postava A zabere políčko, při kterém se rozsvítí 1+2 mostu. Postava B zabere políčko, kde bude 1 a postava C zabere, kde bude 2. Postava D dojde až na 2 políčko a tím pádem je postava B zbytečná a jde jinam. Jasný? Kdyžtak Shadowalker@seznam.cz

Titulek: Re: Help
Nick: (Datebayo....) - neregistrovaný
Datum:2009-12-03 01:43:25
Neni to prdel, ale poradim ti si to nakreslit a premistovat ostatni cleny tak, aby byla vzdy aktivni jedna plosina.. pomalu popochazis a jak dojdes na konec, projdou vsichni... Zabralo mi to tak 15 min, neni to zase tak moc tezke...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dragon Age: Origins
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dragon Age: Origins
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 75045x - statistika
Dragon Age: Origins 92 z 100 Průměr z 16 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-11-03
Dragon Age: Origins

Průměrné hodnocení z médií:

92.25 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BioWare
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 16
Počet preview: 27

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 10/10
Vývoj postavy, hudba, propracovaná historie, taktické boje, společníci, co vám přirostou k srdci, nezapomenutelné rozhovory, správně dávkované emoce a nevídaná možnost volby - to vše dohromady tvoří dokonalý celek, který tu už nebyl hodně dlouho.
> Bonusweb : 80 %
Zdá se, jakoby byla hra vytvářena s cílem uspokojit jak hardcore fandy, tak i méně zkušené dobrodruhy. Ačkoliv se to, zejména kvůli velmi svázanému prostředí, nedaří stoprocentně, je to kvalitní titul.
> GamePark : 91 %
Prameny zkrátka vtělují to nejlepší z dřívějška do jednoho velkolepého a přitom moderního celku. Je to po všech stránkách vymazlený titul bez vážnějších nedostatků.
> Doupě : 9/10
Dragon Age není dokonalá hra, ale já se u ní bavil a hodně. Nejednou jsem si chtěl dát hodinku dvě, které se pak protáhly na klasické: „ještě dodělám quest a jdu spát“, aby najednou bylo půl čtvrté ráno.
> Hrej.cz : 9/10
Příběh, postavy a herní svět tady stojí na prvním místě a všem škarohlídům dokazují, že fantastická hra se vážně pořád dá postavit i na nich.
> GameStar.cz : 90 %
Takhle kvalitní RPGčko s rozsáhlými rozhovory, tunami questů a obřím světem dlouho nevyšlo. Hra bohužel neobsahuje multiplayer, což je velká škoda! A při pohledu na dnešní RPG je engine trošku zastaralý.
> Sector.sk : 9.5/10
Dragon Age je veľkolepý, ušľachtilý aj silne návykový. Má síce drobné chybičky krásy, ale nič to nemení na tom, že sa jedná o RPG roka a možno nie len tohoto.
> Czechgamer.com : 98 %
Pokud ještě nemáte dárek na letošní Vánoce, napište si o Dragon Age: Origins. Tahle hra je prostě obrovská všemi svými parametry.
> hry.Sme.sk : 9.1/10
Násilný svet, v ktorom rovnako ako meče škodia slová. Akcia, kde je pri súbojoch minimálne rovnako ako mačkanie čudlíkov dôležitá taktika. Ideálne kombinácie pre vyspelý druh zábavy.
> Games.cz : 9.5/10
Chytlavý příběh vás i přes určitou klišovitost udrží až do konce. Od ultimátního hodnocení hru dělí jen pár drobností, jako třeba nepříliš přehledný inventář.
> Gamesport : 90 %
I přes spoustu bugů a příliš velký hype mohu Dragon Age doporučit každému fandovi RPG. Epická výprava a skvělé postavy je to, co vás požene dál.
> Recenzeher.eu : 95 %
Dragon Age: Prameny je precizně vytvořený titul, který má potenciál zaujmout širokou škálu publika. Grafické zpracování je sice zastaralé, věřím však, že přes to se většina kupujících přehoupne.
> Časopis SCORE : 96 %
Závan staré školy, přitom v moderním kabátě i provedení. Přes ohromnou porci času se opravdu nebudete nudit. Lokace jsou tak akorát velké a nikde nebloudíte. Prostě nejlepší RPG dekády.
> LEVEL : 9/10
Nepřináší nic nového, ale dovádí již známé principy takřka do dokonalosti a spolu s úžasným světem zaručuje tu nejpoctivější "gameřinu".
> GameSite.sk : 95 %
Hra je naozaj excelentne spracovaná, ponúka vyše 60 hodín zábavy, množstvo výziev v boji, ale aj v komunikácii s okolitým svetom, množstvo informácii o svete a krásnu grafiku s perfektným zvukom.
> Zing : 9/10
Je to tak komplexní a propracovaný titul, že nejde popsat pár slovy. Zároveň je to tak komplexní hra, že nemusí sednout každému a pár hráčů možná nad hrou zlomí hůl.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %