Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dragon Age Inquisition > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebJan Kouba---90 %2015-01-11
DoupěMichal Maliarov4.5/590 %2015-01-11
GameParkMalinka---90 %2015-01-11
XboxWeb.czJosef Brožek9/1090 %2015-01-11
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2015-01-11
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2015-01-11
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2014-12-07
Hrej.czVojta Dřevíkovský5/5100 %2014-12-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

91.25 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 88 %
Pořadí:

Celkově: 136 z 5973 Žebříček
PC: 45 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 15 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 32 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dragon Age Inquisition
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dragon Age Inquisition
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4024x - statistika
Dragon Age Inquisition 91 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-12-07
Dragon Age Inquisition

Průměrné hodnocení z médií:

91.25 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
Dragon Age: Inquisition jako kdyby se snažila předložit vzor definice epického RPG pro 21. století. Na jednu stranu jde o hru pečlivě dodržující pravidla žánru a nabízející vše, co má správné RPG obsahovat: nezapomenutelný příběh, obrovský svět, tunu možností a voleb, elfy, trpaslíky i parádní draky. Zároveň jde ale o hru plnou velkých i malých průkopnických nápadů, stmelujících veškeré vaše činnosti a herní náplň do konzistentního a silného celku. Frostbite engine také dělá svoje a většina míst ve hře vypadá naprosto nádherně, což podtrhuje parádní hudba a tradičně špičkov&yacut
> Hrej.cz : 5/5
Bioware naservírovali úchvatný a velkolepý návrat série, na který fanoušci série čekali od konce prvního dílu, ovšem ještě ve větší a lepší porci, než by kdo čekal.
> Bonusweb : 90 %
Nový díl Dragon Age chce být ve všech ohledech monumentální a dech beroucí a daří se mu to až do závěrečných titulků. Stačí se přenést přes mdlý úvod a budete královsky odměněni.
> Doupě : 4.5/5
BioWare dokázal splatit dluh nám hráčům a po sterilní dvojce přináší epické dobrodružství nevídaného rozmachu, po kterém jsme vždy toužili. Dobrodružství, ve kterém se cítíte jako vůdce a pravý hrdina. I přes zcela předvídatelnou zápletku a mnohdy umělé prodloužení herní doby totiž nabízí Inkvizice takovou horu obsahu, charismatických hrdinů a nádherných fantasy scenérií, že vám vydrží na destíky, ne-li stovky hodin. Takhle má vypadat fantasy RPG pánové.
> GamePark : 90 %
Dragon Age Inquisition je skutečně povedená hra, která navazuje na vše dobré z prvního dílu a napravuje neoblíbené prvky dílu druhého. Najdete zde dlouhé hodiny obsahu a zábavy v rozlehlém světě, každá vaše volba bude mít nějaký důsledek a ve finále se můžete dostat k rozdílným koncům. Pokud budete chtít ve hře splnit úplně všechno, určitě si vyhraďte hluboce přes 100 hodin na hraní a jakmile hru dohrajete, můžete ji spustit znovu a jinak.
> XboxWeb.cz : 9/10
Tak obrovské RPG, že je problém jej shrnout pár větami. Epické dobrodružství v překrásném světě, nejlepší akční/taktické RPG na nové generaci konzolí a nejlepší poslední doby. Pokud čtete jen závěr, přečtěte si celou recenzi, tady verdikt nestačí.
> Zing : 9/10
Dragon Age je zpět a tentokrát v plné parádě. Pokud patříte mezi příznivce žánru a titulů od BioWare, Inquisition vás nezklame. Takhle obsáhlé a bohaté RPG se nevidí každý den.
> Konzolista.cz : 9/10
Od her studia Bioware se vždy čeká hodně, ale u Dragon Age: Inquisition byla i trochu obava, jak vše dopadne. Druhý díl nebyl žádnou hitparádou, ale nyní už můžu říci, že nový počin je prostě skvělý. Ačkoliv má jen standardní příběh o dobru a zlu, který tu už byl milionkrát, je skvěle podaný, má spoustu zajímavých postav, navíc svět vypadá parádně a je radost se po něm pohybovat, a vše pochopitelně doplňují kolikrát epické souboje, které si budete užívat. Dragon Age: Inquisition je i přes trochu pomalejší začátek parádní akční fantasy RPG na desítky, spíše stovky hodin, které by si měl zahr&a

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %