Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Diablo 3 > PC > RPG

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-08-04 - Velký odbyt Diablo hry

Kde koupit ?

FunStore  599 Kč  
FunStore  699 Kč  
(X)zone  949 Kč  Kompletně v angličtině
FunStore  1199 Kč  
(X)zone  1299 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  1299 Kč  Kompletně v angličtině
FunStore  11790 Kč  
FunStore  1139 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euJan Klimus9/1090 %2013-11-23
BonuswebMichael Mlynář---90 %2013-11-10
InGamer.czTomáš Herodek8/1080 %2013-10-18
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-10-04
Games.czMiloš Bohoněk9/1090 %2013-09-19
Sector.skfendi9/1090 %2013-09-19
Czechgamer.comLukas Konarik---95 %2013-09-19
GameParkkralik2012---90 %2013-09-19
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2013-09-19
Hrej.czPetr Strecker7/1070 %2013-09-08
Game pageJirka Štalmach / Nobody---85 %2012-06-06
Topzine.czDominik Butschek---90 %2012-06-06
DoupěPetr Kolář10/10100 %2012-05-28
Recenzeher.euOndřej Kašpárek9/1090 %2012-05-28
Games.czKarel Vojtíšek8/1080 %2012-05-24
Sector.skfendi9/1090 %2012-05-24
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz8/1080 %2012-05-24
Czechgamer.comRobert Varga---95 %2012-05-22
Herní webJiří Navrátil8.9/1089 %2012-05-22
Hrej.czOndřej Novotný8/1080 %2012-05-21
BonuswebDavid Sillmen---90 %2012-05-21
GameParkMalinka---85 %2012-05-21
Eurogamer.czMartin Frey8/1080 %2012-05-21
GameSite.skAtavius---85 %2012-05-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.25 %

Počet recenzí: 24
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.55 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 457 z 5797 Žebříček
PC: 163 z 3048 Žebříček
PC/RPG: 27 z 257 Žebříček
Vše/RPG: 63 z 460 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2011-01-01
Bonusweb2010-12-29
Hrej.cz2010-12-02
Doupě2010-10-28
Eurogamer.cz2010-10-25
Zing2010-07-23
Bonusweb2009-10-18
Gamesport2009-10-06
Hrej.cz2009-09-22
GameStar.cz2009-09-10
GamePlanet.cz2009-09-02
GamePark2009-08-27
Doupě2009-08-20
Recenzeher.eu2009-04-19
Recenzeher.eu2009-01-20
Czechgamer.com2009-01-02
Bonusweb2008-11-20
Gamesport2008-11-17
Gamesport2008-11-14
Hrej.cz2008-10-16
Hratelne.cz2008-10-16
GamePlanet.cz2008-09-07
Hratelne.cz2008-08-13
Emag2008-07-19
GameStar.cz2008-07-17
GamePark2008-07-04
Bonusweb2008-06-30
hry.Sme.sk2008-06-30
Doupě2008-06-29
Games.cz2008-06-28

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: diablo 3 ros
Nick: (bonanza) - neregistrovaný
Datum:2013-11-22 23:07:49
datadisk má vyjít nekdy v březnu.. nevlastníte nekdo stroj času to čekání se nedá vydržet.
[Odpověz]

Titulek: hru od blizzardu už ne
Nick: (Ivan) - neregistrovaný
Datum:2013-11-18 18:12:42
D3 je jen né až tak dobrým pokračováním D2 hraní přes net je tímto fakt ověřený nesmysl lepší grafika což nese doba ale to je vše nesmyslná aukce s předměty za 1miliardu G . nedokončený příběh další hraní je jen omýlání již obehrané hry legendární věci které vám konečně po dlouhé době padnou jsou na nic. Hardcore mod je nehratelný pro šílené lagy serveru . Pro příště hru od blizzardu už ne!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Diablo 3 – recenze
Nick: (Racx) - neregistrovaný
Datum:2013-04-06 06:48:14
Přečtěte si podrobnou recenzi na hru Diablo III na http://blog.racx.cz :)
[Odpověz]

Titulek: bublina
Nick: (Valkýra) - neregistrovaný
Datum:2012-06-04 02:01:56
Hra dobrá - i když dvojku nepřeskočí. Lepší grafika, ale to je vše. Dvojka měla větší náboj a návykovost. Navíc si nemůžete zahrát ,kdy chcete, ale pouze kdy vám to server dovolí - a jelikož je neustále přetížený - máte problém. Vždy večer a víkendové podvečery jsou tabu. Tohle není hra pro hráčskou obec a fandy starého Diabla, ale paskvil, kdy vydavateli jde hlavně o prachy a ne o spokojenost hráčů.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Andy) - neregistrovaný
Datum:2012-06-01 23:20:10
Hra se hodnotit da jen stezi...Bohuzel jsou neustale problemy s pripojenim,a to podstatne kazi zazitek ze hry.Rozhodne bych necekal takove problemy u SP hry.Bohuzel Blizzard se dost nestastne pokusil o prapodivneho hybrida SP/online RPG.Za tuto cenu,po teto zkusenosti,bych si uz hru od Blizzardu nekoupil.Je to jako koupit si poruchove spotrebni zbozi.Koupite a nemuzete uzivat.Akorat s tim rozdilem,ze gamesku urcite nevyreklamujete.Fakt ostuda!! Na jednu stranu chteji potlacit piratstvi,ale o funkcnost produktu se neumeji postarat..Vyhozene penize
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-06-02 13:47:15
přesně tak

Titulek: Re:  
Nick: (El) - neregistrovaný
Datum:2012-12-05 00:44:46
souhlas..a nelepší se to ani s odstupem času a upravama :_(

Titulek: Super tapeta na plochu takova aktualni:
Nick: (Cool) - neregistrovaný
Datum:2012-06-01 20:35:22
http://www.hdwallpapers.eu/wp-html/error37-Diablo3.htm
[Odpověz]

Titulek: Proč????
Nick: (Hunter) - neregistrovaný
Datum:2012-05-31 00:08:18
Tohle už přehnali...Koupíte si hru a nedá se hrát. Server neustále zaneprázdněný :-((( Chápu, že se to může stát, ale museli předpokládat, že nával bude. Jinak, kdo hrál dvojku, musí uznat, že trojka je zklamání zabalené v lepší grafice. Kamsi se vytratil ten adrenalin, který hráče nutil u dvojky nejít spát a pařit a pařit...
[Odpověz]

Titulek: Re: Proč????
Nick: (Necromancer) - neregistrovaný
Datum:2012-05-31 01:03:08
Krásná šikana.Hlavně,že se dobře prodávala.Teď už asi prodej skončí..

Titulek: Re: Proč????
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-05-31 15:14:34
Ani bych neřekl, že je D3 v lepší grafice, má jen vyšší rozlišení, ale to je tak všechno. Podívejte na tu krásu: http://img.wsgf.org/f/u/contrib/dr/323/ingame_16x10_0.jpg

Titulek: Re: Proč????
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-05-31 15:21:35
Jinak měli by zákazníkům vrátit peníze, vzít si ten krám zpátky a dát ho do pořádku. Toto už je opravdu ostuda, a zvlášt pro Blizzardy. :/

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-23 15:49:34
Ta hra me sklamala jak cyp omg je to upe zesrane tolik let a neni to ani lepší nez titan quest jsem znechucen
[Odpověz]

Titulek: Diablo je kurevky dobrá hra!!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-17 17:04:42
Jste fakt kokoti co říkáte že to není déobrá hra =D Co se vám na tom nelíbí? Je to na dnešní pomněry dlouhé máte tam hodně postav rozmanité prostředí multipalyer tak co víc by jste chtěli.Jestli vám tohle připadá vyhození peněz tak co ej potom zkurvené Cod mw 3 co běži na 10 let starem enginu kampaňprojdete za 5 hodin a pak jen mate multipalyer kterej je stejnej jak ve čtvrtem dile..Proberte se
[Odpověz]

Titulek: Re: Diablo je kurevky dobrá hra!!
Nick: (Chlebovýrokpodvrataku) - neregistrovaný
Datum:2012-05-17 17:51:40
Ty se prober a vrať ty růžový brejle,který si dostal ke hře :DD

Titulek: DIABLO 3 TO ZABIJE
Nick: (Sl!mSHADY)
Datum:2011-12-23 18:54:26
Bude to pecka, prostě bude ;) Vzpomínka na D2 :-***
[Odpověz]

Titulek: Re: DIABLO 3 TO ZABIJE
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-16 11:56:13
Já jsem z toho docela zklamanej... :-(

Titulek: Re: DIABLO 3 TO ZABIJE
Nick: (Mejdansesuchýmchlebem) - neregistrovaný
Datum:2012-05-17 13:20:23
To je víc lidí zklamaných.Někteří si to ale neumí přiznat.Vyhozené peníze.Bohužel,dvojka zůstala nepokořena.

Titulek: Re: DIABLO 3 TO ZABIJE
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-05-17 21:53:06
To se dalo čekat, že to dvojku nepřekoná.

Titulek: Re: DIABLO 3 TO ZABIJE
Nick: (Trumen) - neregistrovaný
Datum:2012-05-18 00:57:50
Jistě,když nad tím onanovali tak dlouho.Se divím,že to má nastavení grafiky.Vydal bych to v 640x480

Titulek: Diablo 2
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 17:52:19
Ahoj,dobrý den. Mám přání,nedá někdo Diablo 2 po hamachi? Vůbec nevím jak to funguje.Chtěl bych si to zkusit. Není zde Diablo a ani Diablo 2.Omlouvám se za post v Diablo 3 Děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: Diablo 2
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 23:09:56
Up. Asi to už nikdo nehraje.Jsem bláhový..:/

Titulek: Re: Diablo 2
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 01:53:57
Počkej si na trojku, tam určitě nebude o spoluhráče nouze ;-) Dvojku jsem hrál přes hamatchi loni se sousedem. Je to prostě uplně stejné jako single, akorát že to procházíš ve dvou nebo více lidech. Moc dlouho nás to ale nebavilo, protože jsme se museli pořád dělit o předměty, po splnění nějakého úkolu dostal speciální předmět vždy jen jeden hráč a taky jsme museli pořád jeden na druhého čekat než si udělá pořádek v inventáři. Takže žádný velký zázrak to není..

Titulek: Re: Diablo 2
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 02:23:29
Tak aspoň si naznačil oč jde.Prakticky to samé.Teď drtím singl,mno..hraju za barbara.Klikačka jak sviňa.Jinak děkuji vřele za odpověď.Přeji Ti pěkný a klidný večer.

Titulek: Re: Diablo 2
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 13:11:37
dobrá volba, za bojovníka je to masakr http://www.xfire.com/profile/massacr/screenshots/?view#41118801

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Diablo 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Diablo 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 51379x - statistika
Diablo 3 87 z 100 Průměr z 24 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 4 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-04-15
Diablo 3

Průměrné hodnocení z médií:

87.25 %

Min : 70 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Blizzard
Distributor: Blizzard
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 24
Počet preview: 30

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Nová grafika, nový obsah, stará návyková hratelnost. Diablo je zpátky!
> Bonusweb : 90 %
Diablo 3 je skvělé pokračování jedné z nejoblíbenějších her všech dob. Na první pohled je to pořád to samé, ovšem v průběhu hraní budete objevovat většinou smysluplné změny a novinky. Zábava zaručena, návyk také.
> GamePark : 85 %
Hodnocení Diablo 3 je velmi náročné. V podstatě se jedná o jednoduchou klikačku, kde skrze celou hru pouze zabíjíte hordy nepřátel, občas se podíváte na nějakou tu animaci a zase zabíjíte. Na druhou stranu řada lidí se přesně na tohle těšila.
> Eurogamer.cz : 8/10
Pán zkázy je konečně zpět a rovnou s plnou parádou. Doprovází ho nejen akční návyková hratelnost, pět propracovaných povolání v čele s novým skill systémem či rozmanité a vizuálně pestré mapy, ale i pověstné CGI filmečky, které jsou opět na vysoké úrovni. A v kooperativním režimu, díky němuž můžete zabíjet potvory a hledat loot i s vašimi přáteli, je zábavnější, než kdy dřív. Tak trochu zamrzí zvláštní generování lootu, nelogičnosti v příběhu, problémy s aukcí či vypadávající a lagující servery. S trochou trpělivosti se však část těchto probl&
> GameSite.sk : 85 %
Dávať rozhrešenie niečomu, čo nesie v názve slovo Diablo je pomerne zvláštne, či už sa na to pozerám z pohľadu samotného úsmevného slovného spojenia, alebo aj z výsledných pocitov, ktoré hry tejto série v ľuďoch vyvolávajú.
> Czechgamer.com : 95 %
Povedené pokračování jedné z nejhranějších her minulosti se nám převelice líbilo (a stále líbí, hrajeme na Nightmare znovu).
> Herní web : 8.9/10
Důstojný nástupce legendárního druhého dílu a téměř dokonalé akční RPG. Některé inovace jsou povedené, jiné minimálně diskutabilní, přesto lze Diablo 3 doporučit každému, koho jen trochu bavila dvojka. Výsledné hodnocení je ovlivněno technickými problémy při vydání hry, pokud plánujete koupi až nyní, klidně si přičtěte pár bodíků navíc.
> Games.cz : 8/10
Blizzard to rozbalil opatrně, ale s důrazem na pečlivost. S přibývajícími hodinami a levely se tak Diablo III mění v adrenalinovou jízdu, na jejímž konci vám sice odpadne prst, ale vy si seženete protézu a pojedete to celé znovu.
> Sector.sk : 9/10
Nechcem pozerať hokej a nie, nemusím ísť v nedeľu do kostola, lebo tam sa o diablovi len šepky rozpráva, no ja som ho zabil. Trikrát. V pekle som strávil už 30 hodín a vlastne ani neviem ako a týmto obviňujem autorov, že do hry púšťajú podprahové mantry, ktoré ma povolávajú späť. Kresťania, židia, moslimovia a iné náboženstvá sa pekla boja. Ja nie, pretože ja som tu doma.
> Zing : 8/10
Hrou desetiletí nové Diablo rozhodně není a leč se jedná na poměry Blizzardu o lehce slabší kousek, v porovnání s ostatními hrami opět hledá srovnatelného konkurenta jen těžce. Kdybychom měli půlky, dostalo by Diablo 3 krásných 8,5/10, takhle pouze 8.
> Doupě : 10/10
Brány pekelné se otevřely a vyvrhly na světlo světa Diablo 3. Pokušení je silné, hraní těžce návykové a výzva přímo ďábelská.
> Recenzeher.eu : 9/10
Pokud jste fanoušky, předešlí odstaveček směle ignorujte, pokud nejste, stejně vás hra bude bavit a jen tak nepřestane. Diablo III je minimálně tak dobré jako jeho starší bratříčci a nebáli bychom se říci, že v mnoha případech je lepší. Král je mrtev, ať žije Diablo!
> Topzine.cz : 90 %
Diablo 3 je skvělá hra a hromada nulových recenzí na různých serverech svědčí akorát o počtu fanoušků naštvaných neschopností se připojit do hry, kterou si zakoupili. Sice je hra oproti předchůdcům značně jednodušší, nicméně na hratelnosti moc neztratila a je stejně návyková.
> Hrej.cz : 7/10
Dobrá, hezká, povedená, přesto ne vynikající. Třetí Diablo je nicméně důkazem toho, že se PC exkluzivita na konzoli uživí. Tak popadněte palcáty a hurá do pekla!
> Games.cz : 9/10
Konverze Diablo III z PC na konzole je nejen takřka bezchybná, ale vlastně i lepší než originál.
> Sector.sk : 9/10
Blizzard Diablo III výborne prispôsobil konzolovým hráčom a tak aj po druhý raz ponúka výbornú atmosféru s ohromujúcou znovuhrateľnosťou, ktorá je ešte o stupeň zvýšená pomocou lokálneho multiplayeru. Vylepšenie v podobe Lootu 2.0 uvidíte na PC asi až s príchodom datadisku, no už teraz si zlepšený drop systém môžete skúsiť na konzolách. Ak ste teda ešte nepodľahli volaniu Diabla, teraz je ten pravý čas.
> Czechgamer.com : 95 %
Nadmíru povedená práce, která vám poskytne zábavu na několik desítek hodin
> GamePark : 90 %
Konzolová verze Diabla III se může snadno srovnávat s tou, která vyšla na osobní počítače. Pokud máte větší počet ovladačů a známé, kteří si k vám čas od času přijdou zahrát, dokonce bychom byli schopni říct, že jde o mnohem lepší zážitek než ten, který si odnesete z hraní s přáteli na PC.
> Eurogamer.cz : 9/10
Běžte do Pekla! Je tam skvělá zábava, obzvláště ve čtyřech lidech u jedné televize na jednom gauči. Navíc se Diablo III na ovladači prostě hraje mnohem zábavněji a dynamičtěji. Zároveň vypadá na Full HD televizích až překvapivě dobře. Tahle konverze se prostě povedla a vůbec mě nepřekvapuje, že nejeden PC hráč s překvapením konstatoval, že se mu Diablo III na konzoli hraje líp. Kdo tomu nevěří, ať tam běží.
> Konzolista.cz : 9/10
Diabla 3 se na konzolích představuje v parádní formě. Nejen, že se jedná v základu o vynikající řežbu s velkou znovuhratelností, nyní ještě upravenou o několik prvků, aby seděla více na konzole, ale také se vývojářům povedlo hru plně optimalizovat na gamepad, přidali kooperativní režim na jedné obrazovce, a rovněž nemusíme šaškovat s neustálým online připojením, takže si zahrajeme i třeba na chalupě v hlubokém lese. Diablo 3 je prostě pro konzolové hráče povinností, jedna z nejnávykovějších her tohoto roku, k níž sednete, a okolní svět o vás na pár dnů, možná týdnů, nebude vědět.
> InGamer.cz : 8/10
Konzolové Diablo 3 se neskutečně povedlo. To, co původně úplně nefungovalo, zde Blizzard dotáhl do zdárného konce. Přidáním offline multiplayeru jen definoval další důvod, proč se vyplatí hru pořídit. Takhle měla před rokem vypadat PC verze!
> Bonusweb : 90 %
Vynikající převod z PC na konzole
> Recenzeher.eu : 9/10
Diablo 3 je oproti tuhému druhému dílu úplně někde jinde. Vývoj postav je mnohem jednodušší, legendární věci padají o sto šest a závěrečné bossy zmáknete levou zadní. Ano vše je tak jednoduché, ale jen pokud zvolíte obtížnost normal a hard, hra nabízí ještě několik dalších obtížností, které posílí nepřátele a vás odmění větším počtem zkušeností a větší šancí na nález lepších předmětů.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %