Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Diablo 3: Reaper of Souls > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkMalinka---95 %2014-04-27
Vytukej.czŠtěpán Valový---90 %2014-04-27
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz4/580 %2014-04-03
Sector.skfendi9/1090 %2014-04-03
BonuswebDavid Sillmen---90 %2014-04-03
DoupěPatrik Štolba4/580 %2014-04-03
Eurogamer.czMartin Frey8/1080 %2014-04-03
ZingLocky8/1080 %2014-04-03
Games.czJakub Kovář9/1090 %2014-04-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.11 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 565 z 5973 Žebříček
PC: 200 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 36 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 83 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Diablo 3: Reaper of Souls
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Diablo 3: Reaper of Souls
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1985x - statistika
Diablo 3: Reaper of Souls 86 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-04-01
Diablo 3: Reaper of Souls

Průměrné hodnocení z médií:

86.11 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Blizzard
Distributor: Blizzard
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 9/10
Maximálnou úrovňou postavy je level 70, no doteraz takmer zbytočný paragon level bol spestrený bodmi na rozdelenie. Zvýšite si tak rýchlosť pohybu alebo zdravie, či útok? Je to na vás, no pokiaľ nemáte vysoký paragon, ktorý je odteraz bez obmedzenia a 100 už nepredstavuje maximum ani náhodou, a nepcháte body len do zopár vlastností, bude jeho efekt len kozmetický.
> Bonusweb : 90 %
Přídavek očividně dělaný pro to, aby hře zajistil oblibu hráčů na dlouhou dobu. Změny však ocení jen opravdoví milovníci Diabla 3.
> Doupě : 4/5
Celkově se Reaper of Souls náramně povedl. Přinesl hráčům svěží vítr, ať už v podobě nové postavy a aktu, nebo nového módu. I přes relativně krátkou herní dobu nové kampaně je to povinnost pro všechny, kdo Diablo 3 vlastní.
> Eurogamer.cz : 8/10
Reaper of Souls opravuje ty nejpalčivější problémy původní hry, i když v některých případech tak trochu po svém. Radost z nacházení nových předmětů je ale díky Lootu 2.0 zpět a změněný systém obtížností vám umožní nastavit si přesně takovou výzvu, na jakou máte zrovna náladu. Za Crusadera se hraje opravdu dobře a jeho schopnosti jsou užitečné ve všech situacích. Příběh bez větší hloubky je sice potřeba přetrpět, ale nový Adventure mód s generovanými mapami, jenž se vám po dohrání odemkne, vám to svou zábavností stokrát vynahradí. Pro fanoušky určitě nutnost, pro ostatní rozhodn
> Zing : 8/10
Povedené rozšíření dělá spolu s nedávnými změnami z Diabla III nejlepší hru svého žánru. Pro fanoušky povinnost, pro ostatní dobrá záminka tohle konečně taky zkusit.
> Games.cz : 9/10
Reaper of Souls lze hodnotit jen v superlativech. Datadisk opravil spoustu chyb původní hry, přidal tuny nového obsahu a ukázal, jak má vypadat správné akční RPG.
> GamePark : 95 %
Datadisk Reaper of Souls včetně předcházejícího patche skvěle oživil původní hru, přinesl řadu nových možností a nové prvky hratelnosti, takže jeho nákup musíme rozhodně doporučit. Single hru sice odehrajete řádově pod deset hodin, ale nový adventure mod a další možnosti hraní příjemně rozšiřuje a tak máte na řadu večerů o zábavu postaráno. Za nás hodnotíme datadisk Diablo 3: Reaper of Souls 95 % a věříme, že Blizzard už kutí něco dalšího.
> Vytukej.cz : 90 %
A dokonce se start povedl bez errorů při připojení do hry. Neznamená to však, že vám občas server nevypoví službu. Úskalí trvalého připojení se zkrátka sem tam přihlásí o slovo. Diablo II si vyberu vždy jako první volbu, ovšem Reaper of Souls je natolik intenzivní, že dostanu na jeho mladšího bráchu chuť mnohem častěji. A už proto musím dát palec nahoru.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %