Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

DarkSpore > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORELukáš Bašta---65 %2012-03-02
Herní webIvan Jeziorek---80 %2011-06-02
Games.czKarel Klein7/1070 %2011-05-16
BonuswebAndrej Brabec---70 %2011-05-13
Sector.skuni7.5/1075 %2011-05-11
GameParkLakrumáček---68 %2011-05-07
Hrej.czMarek Švrkala6/1060 %2011-04-28
Eurogamer.czAgarwel Idiriz6/1060 %2011-04-26
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz7/1070 %2011-04-26
Czechgamer.comJakub Pokorný---65 %2011-04-26
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

99.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 99 %
Max. hodnocení: 99 %
Pořadí:

Celkově: 3381 z 5973 Žebříček
PC: 1560 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 156 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 306 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2011-03-31
GamePark2011-03-17
Bonusweb2011-03-14
Sector.sk2011-03-09
GameSite.sk2011-03-09
Hrej.cz2011-03-06
Recenzeher.eu2011-03-05
GamePlanet.cz2011-03-04
Czechgamer.com2011-02-28
Czechgamer.com2010-11-24
GamePark2010-09-14
Hrej.cz2010-09-04
Eurogamer.cz2010-08-23
Zing2010-08-13
Bonusweb2010-08-13
GamePark2010-07-28

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
DarkSpore
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



DarkSpore
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6886x - statistika
DarkSpore 68 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-29
DarkSpore

Průměrné hodnocení z médií:

68.30 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Maxis
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 16

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 6/10
Darkspore se vyplatí vyzkoušet díky chytlavé a nenáročné hratelnosti. Stereotyp sice zábavu časem nabourá, i tak jde ale hlavně v kooperaci o slušnou oddechovku.
> Eurogamer.cz : 6/10
Jak je z většiny odstavců patrné, hrou jsem ohromen nebyl. Sice vypadá hezky, obtížnost je vyvážená, ovládání bezproblémové a ani netrpí podstatnými technickými neduhy či nedodělky. A v zásadě obsahuje vše, co by dobrá hra obsahovat měla. Přesto mi při hraní scházela motivace a chuť a hrát dál.
> Zing : 7/10
Rozhodně překvapení, které jsme nečekali. Všechny prvky mají své pevné místo a jako celek to nikde neskřípe. Příště snad jen bez toho stereotypu.
> GamePark : 68 %
Po technické stránce hra nepřekvapí ani nezklame. Vypadá pěkně a podařilo se mi ji rozchodit i na bratrově dva roky starém notebooku. Zvuky jsou dobré, jen hudba se mi zdála nevýrazná. Darkspore je povedená hra, ale více než u které jiné je na ní vidět, že měla na víc.
> Sector.sk : 7.5/10
Darkspore sa dá charakterizovať jednou vetou. Nenáročná akčná RPG na odreagovanie, ktorá však má skvelú atmosféru, silnú motiváciu vo forme nových hrdinov a vylepšení a kvalitný kooperačný multiplayer. Vrelo odporúčam všetkým tímovým hráčom.
> Bonusweb : 70 %
Ačkoliv Darkspore přináší několik zajímavých konceptů, jako celek ničím nevyčnívá. Stvoření disponují malým počtem schopností a editor postav brzy omrzí. Hra je zábavou jen na několik hodin a cena se tomu nezdá být úměrná
> Czechgamer.com : 65 %
Pomerne kvalitne spracované akčné RPG, ktorému chýbajú bohužiaľ hlavné oporné múry.
> Games.cz : 7/10
Studio Maxis se snaží o hru poněkud dospělejšího ražení, než na které jsme zvyklí ze zahrádek blábolících simíků. Překvapivě však přináší povedený titul, který svou obtížností, tempem ani příběhem sice Diablem odkojené hráče neuspokojí, ale zato má ambice stát se casual výplní nudného odpoledne všech milovníků nenáročné zábavy. Díky sběratelskému efektu, editoru příšerek, nápadu s použitím tří hrdinů v boji a multiplayeru pak může tato zdlouhavá odpoledne mírným, ale účinným stereotypem “zabíjet” i několik měsíců.
> Herní web : 80 %
Darkspore je příjemný titul, který mírně mění pravidla akčních RPG. Nemám strach, že bych je ještě někdy viděl u jakéhokoli z dalších titulů tohoto žánru, ale možná se někteří vývojáři nechají inspirovat. Darkspore tak není titulem, kterým proběhnete jako nůž máslem, ale spíše se k němu budete dlouho vracet a věřím, že na počítačích vydrží dost dlouho.
> Časopis SCORE : 65 %
Hra Darkspore vypadala nadějně a nebáli jsme se ji srovnávat s Diablem, nicméně se ukazuje, že dětinská příšerka bude vypadat dětinsky, i když jí dáte do ruky obří čepele a na záda tucet bodáků. Celá hra vypadá jako reklama na hračky.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %