Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dark Souls: Prepare to Die Edition > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  79 Kč  
FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkkralik2012---85 %2012-10-14
Sector.skkordi7.5/1075 %2012-09-26
GamePlanet.czPavel Kovalančík9.25/1092.5 %2012-09-23
Recenzeher.euOndřej Borz8/1080 %2012-09-16
GameSite.skRaggamuffin---75 %2012-09-06
Hrej.czHonza Konfršt9/1090 %2012-09-03
InGamer.czMartin Paytok7/1070 %2012-09-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.07 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 92.5 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1185 z 5973 Žebříček
PC: 488 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 60 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 128 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (kubas) - neregistrovaný
Datum:2014-04-10 02:40:25
30h odehrano :D
[Odpověz]

Titulek: dark souls
Nick: (kubas) - neregistrovaný
Datum:2014-03-27 00:08:20
strašná hra lepší je vzí te rovnou lopatou po hlavě škoda penez
[Odpověz]

Titulek: dark souls
Nick: (pauza) - neregistrovaný
Datum:2013-09-13 04:28:19
tim myslel steam download, retail klíč je kompatibilní.
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (hm) - neregistrovaný
Datum:2013-09-08 15:09:58
hru sem si stahl a kdyz zacnu hrat tak mi jde videt ve hre aji v menu hry mys jak to opravit protoze pry hrani to je trosku otravne
[Odpověz]

Titulek: Re: hm
Nick: (hm) - neregistrovaný
Datum:2013-09-09 00:33:40
Kup si orginál!

Titulek: Re: hm
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-09-09 14:42:24
Stahni si DSfix a pr. i mouse aim fix. Hra je v zakl. nezmodovane podobe jakozto konverze v dost katastrofalnim stavu - vse najdes na Nexusu.

Titulek: Re: hm
Nick: (76767) - neregistrovaný
Datum:2013-09-11 23:31:39
ano podporujme piráty s.r.o

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dark Souls: Prepare to Die Edition
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dark Souls: Prepare to Die Edition
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8683x - statistika
Dark Souls: Prepare to Die Edition 81 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 3 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-09-03
Dark Souls: Prepare to Die Edition

Průměrné hodnocení z médií:

81.07 %

Min : 70 % Max : 92.5 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Dark Souls jsou úžasné a obrovské, byť obtížnější než cokoli jiného a zároveň obsahující mouchy nijak výrazné, o to však nepochopitelnější. Pokud se ale přes ně přenesete, čeká vás zcela bezkonkurenční zážítek – v mnoha ohledech. Ideální výzva pro ty, kteří pláčou nad dnešním mainstreamem.
> InGamer.cz : 7/10
Dark Souls je unikátní akční RPG, popsatelné snad všemi myslitelnými superlativy, jehož konverze pro počítače je ale vůbec nejodfláklejší za hodně dlouhou dobu. A teď nám řekněte, jak z tohohle hodnotitelského schizmatu máme vybruslit? Tahle temná záležitost by si s trochou snahy zasloužila desítku. Ale ta snaha tu bohužel není a trpět (tentokrát ne v pozitivním slova smyslu) navíc budou pouze příznivci výjimečného titulu, který si pro svou platformu vymodlili. A to pro tvůrce není dobrá vizitka.
> GameSite.sk : 75 %
Dark Souls mal ambície stať sa úžasnou hrou aj na PC a získať si mnohých hráčov, podobne ako na konzolách. Skvelý herný systém a vysokú náročnosť však kompletne prevalcovala lenivosť vývojárov a naozaj hanebná technická kvalita titulu. A aj keď sa zapriete a zatnete zuby, bez gamepadu si hru proste neužijete. Keby aspoň myš a klávesnica boli použiteľné, nebál by som sa na hodnotení pridať, no nemôžem. Pokiaľ sa rozhodnete kúpiť Dark Souls a nevlastníte Xboxový gamepad, majte na pamäti, že ste boli varovaní a idete do toho na vlastné riziko.
> Recenzeher.eu : 8/10
Potkáte tu stvoření a věci, o kterých se vám ani nesnilo, uvidíte prostředí a nepřátele, které jste nikdy neviděli a nejspíš už nikdy neuvidíte. Prožijete emoce, které se u hry na PC dost možná nemusí opakovat celá desetiletí (i když je na každém z vás, jestli jsou právě tohle ty emoce, které u hry hledáte).
> Sector.sk : 7.5/10
Dark Souls je drsná hra v otvorenom svete, ktorá nič neodpúšťa. Je nesmierne náročná, často vás odrádza od ďalšieho hrania. Rovnako to bolo i pri konzolovej verzii, avšak Prepare to Die, ktorá je určená pre PC, sme očakávali niečo viac. Ako napríklad vyladené ovládanie, vylepšené technické spracovanie alebo akékoľvek pridané bonusy. Keby sa tak stalo, videli by ste v hodnotení vyššie číslo. Na druhú stranu tu máme titul, ktorý by si nemal ujsť žiadny hráč tvrdiaci o sebe, že je z ocele. Dark Souls je totiž maximálne hardcore, a nie je pre každého. Konverzia sa ale príliš nepodarila, čo nás mrzí viac.
> GamePark : 85 %
Dark Souls: Prepare to Die Edition si nezaslouží méně než 85%, neboť když si vytrpíte několik málo problémů, zjeví se před vámi skvělá hra pro hráče, kteří se nebojí výzvy a naopak ji pokaždé s chutí přijmou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %