Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Avencast: Rise of the Mage > PC > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 167
LEVEL 6/1060 %LEVEL 160
Bonusweb ---79 %2008-08-08
GamesWEB.sk ---70 %2007-12-10
Hrej.cz 6/1060 %2007-12-08
GamePark ---70 %2007-11-13
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.17 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 79 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.20 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 69 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3388 z 5973 Žebříček
PC: 1564 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 157 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 307 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2007-07-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (jarousek) - neregistrovaný
Datum:2012-04-20 02:54:42
jak mam pouzivat kouzla sou jen podtim sipky dekuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-20 02:43:48
Prosím poraďte jak mám ty kouzla používat je tam třeba šipka do leva a do prava a nejde to poradte prosím
[Odpověz]

Titulek: kouzla
Nick: (jarousek) - neregistrovaný
Datum:2012-04-20 02:40:59
Prosím poraďte jak mám ty kouzla používat je tam třeba šipka do leva a do prava a nejde to poradte prosím
[Odpověz]

Titulek: nevim jak použítak kouzla po F4
Nick: (minecrafak) - neregistrovaný
Datum:2012-03-28 20:29:21
Prosím poraďte jak mám ty kouzla používat je tam třeba šipka do leva a do prava a nejde to poradte prosím zdravý: minecrafak
[Odpověz]

Titulek: planetárium
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-16 16:46:13
ahoj lidi jak mam udělat tu misi v planetáriu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (irousek) - neregistrovaný
Datum:2011-11-26 17:55:57
kde se nachazi ta stena kterou mam projit ve snemovne arcimagu
[Odpověz]

Titulek: tajné křídlo arcimágu
Nick: (irousek)
Datum:2011-11-26 16:10:53
jak mám najit cestu do tajného křídla?
[Odpověz]

Titulek: tajné křídlo arcimágu
Nick: (irousek)
Datum:2011-11-26 16:10:36
jak mám najit cestu do tajného křídla?
[Odpověz]

Titulek: POOCT
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-03 19:11:57
CS LIDI PL JA NEVIM JAK SEM V TI MINULOSTI TAK NEVIM JAK TEN STROJ MAM S PUSTIT ANI NEVIM CO MAM DELAT TO JE OPLNE NAPITEL JA TAM NIC NEUDELAM KODY NEFUNGUJOU NA TY KRESLA NIC A ANI MNE TO NECHCE PUSTIT VEN??!!!!! POMOZTE
[Odpověz]

Titulek: ave
Nick: (sl,gdlkfgmfgjkg) - neregistrovaný
Datum:2011-04-27 23:28:12
jak du ze zacatku na tu zahradu v te prvni misi tak jak vejdu hodimito error neco z directxem9 ja sem ten directx nekolikrat nainstaloval a furt to nejde nevite proc?
[Odpověz]

Titulek: avencast728
Nick: (8888) - neregistrovaný
Datum:2011-04-27 23:25:05
lidi v prvni misi jak sem vv te skole nebo v te budove proste tak jak mam jit na zahradu ja tam vejdu a hodimi to error neco z directxem9 ja sem ho tam nekolikra neinstaloval a nic nevite proc?
[Odpověz]

Titulek: avencast738
Nick: (98745612300123456789) - neregistrovaný
Datum:2011-04-26 19:36:10
myslite si lidi ze jeto dobra hra? slabymi na vindows7?hrajese tam je dom za maga?kolik to ma misi qvestu?myslite ze to ma dobrou grafiku?
[Odpověz]

Titulek: tajne kridlo arcimagu
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 01:28:49
musite jit do mistnosti z obrazy a na vsechny kliknout e aby byli zluty
[Odpověz]

Titulek: 000
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-10 17:50:56
Ahoj existuje na tuto hru navod? Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: 000
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-10 23:12:12
Návod jsem hledal, ne moc dlouho tedy:D Tak ještě pogoogli. tady je video-návod:) http://www.gameanyone.com/game/PC/1645.html

Titulek:  
Nick: (erik) - neregistrovaný
Datum:2010-12-20 20:21:23
pls ako mam dat to hnojivo na tie stromi????
[Odpověz]

Titulek: varovná správa
Nick: (štěpán) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 18:34:11
pls pomužete mi někdo nevim jak mam udělat v tom planetárium ty přístroje furt nemá tu energigi
[Odpověz]

Titulek: Re: varovná správa
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 19:47:29
Na energigi :) potrebujes spanek.Tak ze si ustel a v klidu se vyspi

Titulek: Re: varovná správa
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-23 17:52:49
musíš najít v teleskopu MODROU Hvězdu( je v jednej mlhovině vedle červenej; tu budeš potřebovat dýl na bosse, protože ta mu zlikviduje mana shield a doporučení, nech paprsek kroužit po místnosti) a nastavit zrdcadla do potřebný místnosti. Paprsek musí směřovat na kristal....

Titulek: POMOC
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2010-07-14 17:34:38
Prosím nevíte kde se dá zehnat nejakej českej překlad do hry Avencast.
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOC
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-14 17:57:29
http://www.hrypc.cz/?838,avencast-rise-of-the-mage

Titulek: crystal caves
Nick: (samo) - neregistrovaný
Datum:2010-07-04 15:27:28
pls co mam robit v crystal caves uz som tam vsetkych zabil a ten strazce pri dverach ma nechce pustit dalej
[Odpověz]

Titulek: Re: crystal caves
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-07-04 15:59:28
Kopni ho mezi nohy :D

Titulek: crystal caves
Nick: (samo) - neregistrovaný
Datum:2010-07-04 15:27:24
pls co mam robit v crystal caves uz som tam vsetkych zabil a ten strazce pri dverach ma nechce pustit dalej
[Odpověz]

Titulek: Re: crystal caves
Nick: ( Santana) - neregistrovaný
Datum:2010-09-22 04:44:14
Ahoj.. nevíte někdo, kde najdu nápoj na ohnicou stěnu\? nemůžu ho najit. A ani tu tajnou komnatu. je to 1ní. level.

Titulek: vězení
Nick: (shimy) - neregistrovaný
Datum:2010-06-21 19:42:22
ahojte, dostal jsem se do vezeni, kde mam propustit toho zloducha, ale netusim jak. Ani ty 3 masiny nemuzu rozjet, poradite mi nekdo?
[Odpověz]

Titulek: tajná místnost arcimágu
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-15 00:31:27
mám smíchat nějaké směsi abych mohla vyrobit bombu,ale pořád dávám špatný počet ingredincí,kolik toho mám dát?
[Odpověz]

Titulek: Re: tajná místnost arcimágu
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-21 19:43:32
dej tam od kazdeho jedno :-)

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-04 15:53:57
prosím help jsem ve vězení a mám na tom stroji dát jiné kody abych mohla obratit funkčnost stroj,aby ten chlap nebyl vysátej energii,ale jeden stroj na nic nereaguj.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-06-04 16:06:38
a povedlo se alespon nastavení všech třech kodu? Pokud ano, stačí nalevo od páky nastavit čerpání energie, napravo absorbování(proti páce nic nenastavovat).

Titulek: Tajné křídlo arcimágů
Nick: (Katrina) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 20:51:33
Prosim, kdo vi, jak dal. Su tam v tom vězení s tím vousáčem a on furt mele jakési blbosti! Dal mě klíč od té obrazárny či co a ja včil nwm jak dal.
[Odpověz]

Titulek: Re: Tajné křídlo arcimágů
Nick: (prelien) - neregistrovaný
Datum:2010-05-28 01:18:04
Musis o nem mluvit s tim zajatym demonem a on ti rekne tajny slovo na ktery bude reagovat

Titulek: pristroje smrti
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-05-15 13:13:12
hej vy dva vi te jaksou ty postrany dvere no to musis vsechno vymlatit i vsechny ukoli
[Odpověz]

Titulek: avencast tajné křídlo arcimágů v minulosti.
Nick: (Piter) - neregistrovaný
Datum:2010-04-05 12:38:32
Nedaří se mi utéct pryč z vězení ,v bludišti jsou nějaké stroje co na mně útočí nějaký laserem. Pomůžete mi jak jim utéct. ,kouzlo neviditelnosti mi nefunguje.
[Odpověz]

Titulek: přistroje smrti
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2009-07-20 03:44:13
čus...dostal sem se do mise kde mám překodovat ty stroje...dva se mi podařily a uslyšel jsem zvuk(i zelené světlo se mi rozsvítilo) ale u toho třetího se mi akorát světlo rozsvítilo ale nic jiného... dále mi tam stále ukazuje že mám něco udělat s křeslem jenže i když zmáčknu E tak se nic neděje. pls poradte nemuzu z te mistnosti odejit DVEŘE JSOU ZAMČENY
[Odpověz]

Titulek: avencast crystal krab
Nick: (KuKo) - neregistrovaný
Datum:2009-03-31 18:30:23
cav setci pls moze mi nekdo povedat ako mam prejst cez toho velkeho krystaloveho krava v crystal caves levele videl som video kde to typek proste prebehol ale mne sa to neda stale vylezie,zhodi ma na zem a ide pod zem a neviem ako ho mam prejst zabit sa neda, skusal som uz aj staffkou :D aj kuzlamy
[Odpověz]

Titulek: Re: avencast crystal krab
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-23 17:00:17
ahoj, vpravo vedle kraba, je sloup a vedle sloupu džbán, ten rozbij, vyteče ti z něj voda, krab vyleze a ty ho dostaneš do laseru a honem ho zapni, tím kraba zabiješ.

Titulek: Re: avencast crystal krab
Nick: (jukina) - neregistrovaný
Datum:2010-05-20 21:57:54
Na tom místě kde vyleze je na rohu taková keramická váza tak jdi k ní a otevři jí pomocí E.Vyleje se na zem hořlavá látka.Ustup pár kroků a zapal jí pomocí ohnivé stěny.Kraba to popálí a vyleze ven.Potom co jsi v bludišti sebral 2 krystali a vložil jsi je do těch přístrojů co jsou hned na kraji nalákej kraba at jde směrem k tobě až bude těsně u prostřed tech přístrojů zapni ho pomocí páčky a krab zemře.Pak můžeš projít dál..

Titulek: Problem s Hadem v Piramide
Nick: (Smoula) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 02:11:24
Zdarec potřeboval bych radu, Prosem jsem hrou až do místa kde je Piramida v paralelním vesmiru tu jsem prosel a nakone jsem se portalem dostal do male mistnosti, kde sou dva portaly. Sejdu z toho prvniho a du ktomu druhemu, v tom se hra zastaví obeví se hadi demon ten co jsem ho osvobodil, pokecam a von si pak v klidu zmizí, a tu chvíli jsem uzavřenej nefunguje nic ani portaly ani osvetlení. Neví nekdo jak dal????
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem s Hadem v Piramide
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-30 01:07:43
vyvolej si trpaslika prodavace on ti pomuze s opravou portalu

Titulek: avencast
Nick: (jurki) - neregistrovaný
Datum:2008-02-27 02:48:10
prosim vas ked niekto hral tuto hru a aj ju presiel tak od neho by som potreboval vediet co mam robit v planetariu , od kil zobrat energiu
[Odpověz]

Titulek: Re: avencast
Nick: (????) - neregistrovaný
Datum:2008-07-07 17:06:11
koukni sem http://www.youtube.com/watch?v=3s0w_TRTgAg

Titulek: Re: avencast
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-23 17:10:32
ahoj, musíš dojít do hl. místnosti, jakoby sedni do křesla a ukáže se ti vesmír. Namiř na modrou hvězdu a objeví se ti laser. Tento laser namiř na krystal ve zdi v místnosti, je to hned naproti teleskopu, když sesedneš z křesla. Zde je to hotové. V dalších místnostech musíš namířit lasery tak, aby se v místnostech spojily. Když otevřeš mapu, objeví se ti místnost z leva a zde namiř poslední laser na stojan, kde se objeví výbuch energie. Až se ti toto objeví, klikni na tlačítko, které používáš jako braní věcí. Tím to máš hotové. Pak dojdi za mágy.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Avencast: Rise of the Mage
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Avencast: Rise of the Mage
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22254x - statistika
Avencast: Rise of the Mage 68 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-10-26
Avencast: Rise of the Mage

Průměrné hodnocení z médií:

68.17 %

Min : 60 % Max : 79 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: ClockStone Software
Distributor: Lighthouse Interactive
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 6
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %