Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

ArcaniA: Gothic 4 – Fall of Setarrif > PC > RPG

Kde koupit ?

FunStore  129 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMiloš Bohoněk---30 %2012-03-02
Sector.skuni3/1030 %2012-01-28
Eurogamer.czMiloš Bohoněk3/1030 %2012-01-28
hry.Sme.skJán Kordoš3.3/1033 %2011-12-19
DoupěJan Šťastný3/1030 %2011-12-13
GameSite.skRaggamuffin---40 %2011-12-13
Recenzeher.euMichal Pospíchal5/1050 %2011-12-12
Časopis SCOREJiří Navrátil3/1030 %2011-12-08
Games.czAndrej Švagr3/1030 %2011-11-30

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

33.67 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 50 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 5334 z 5973 Žebříček
PC: 2759 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 242 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 428 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
ArcaniA: Gothic 4 – Fall of Setarrif
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



ArcaniA: Gothic 4 – Fall of Setarrif
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4649x - statistika
ArcaniA: Gothic 4 – Fall of Setarrif 34 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-30
ArcaniA: Gothic 4 – Fall of Setarrif

Průměrné hodnocení z médií:

33.67 %

Min : 30 % Max : 50 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Spellbound
Distributor: JoWood
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 3/10
Setarrif skončí skoro hned poté, co začal a tomu odpovídá i jeho celková úroveň. Hraje se vlastně jenom proto, aby byl rychle dokončen, což vzhledem k jeho nízké obtížnosti a absenci košatého děje není problém.
> Časopis SCORE : 3/10
Příšerný paskvil nesahající po kolena ani průměrné původní hře, o prvních dílech Gothicu nemluvě. V zájmu duševního zdraví ruce pryč!
> Recenzeher.eu : 5/10
Arcania: Fall of Setarrif nás tedy zavede na dvě místa. Do temného, obyčejného a nezajímavého prostředí, kde každá chodba mezi skalisky vypadá jako přes kopírák stavěná a do hnusných, nudných a výtvarně nevkusně zpracovaných ruin, kde budeme každé dvě minuty stavět při boji s poblázněnými lidskými vojáky anebo mrňavými neškodnými zombies s evidentními žaludečními problémy (ano, tak jako v každé druhé hře, i tady zvrací cosi zeleného). Na druhou stranu, buďme rádi alespoň za něco, vzhledem k tomu, že vydavatelství JoWooD letos v létě zkrachovalo. V příští Gothic nicméně budeme doufat opět od Piranh
> Doupě : 3/10
ArcaniA: Fall of Setarrif dle mého názoru nikdy neměla vyjít a jsem jen rád, že ve svém názvu nemá ono magické slůvko Gothic. Takto snad brzy upadne hra v zapomnění a nikdo si ji nebude s modlou RPG spojovat. Nicneříkající příběh, příšerný scénář a především nuda, nuda a zase nuda. Doporučit můžu snad jen úplným nováčkům, co se chtějí s RPG stylem teprve třeba seznámit a hlavně hodně bojovat. Anebo ne, pro nováčky je už lepší pohádkový Fable. Pád Setarrifu se prostě nedá doporučit nikomu.
> GameSite.sk : 40 %
Celý Fall of Setarrif mal JoWood pri krachu stiahnuť so sebou a nikdy ho nevydať. Ide o naozaj veľmi zlý titul, ktorý by sa ťažko dal niekomu odporučiť. Pri kvante oveľa lepších RPG , ktoré tento rok vyšli dúfam, že upadne do zabudnutia a Risen 2 bude pravým duchovným pokračovaním série Gothic.
> hry.Sme.sk : 3.3/10
Samotné hranie je nudné: neláka vás prostredie, nepriatelia nepredstavujú žiadnu výzvu a neustále sa opakujú, príbeh je ľahkomyselný, dialógy naivné, dabing a ozvučenie zaspalo dobu, RPG systém neexistuje alebo je zbytočný a ako akcia nemá Fall of Setarrif potrebný spád. Je to krátka exkurzia do neskutočne obmedzeného prostredia, ktoré vám vydrží na pár hodín. Jednoducho fiasko. Nájsť pádny dôvod, prečo do kúpy ísť, je nesmierne náročné. Po dohraní sme navyše nemohli s vylepšeným hrdinom rozohrať túto skromnú partiu znovu na vyššiu obtiažnosť, ale sme začínali odznovu, pretože Fall of Setarrif berie do úvahy save pozície len
> Sector.sk : 3/10
Fall of Setarrif neodporúčam nikomu. Jedine v prípade, že chcete obdarovať človeka, ktorého fakt nemáte radi. Setarrif je veľmi krátky, no na druhej strane, kto by chcel hrať tento nepodarok dlhšie? Setarrif je nezáživný a stereotypný, ale ak trpíte nespavosťou, možno sa vám pri ňom podarí zaspať. Setarrif je zbytočný a pôsobí veľmi nasilu, skôr by sa hodil názov názov Fail of Setarrif. Ak ste si už datadisk kúpili, úprimne vás ľutujem. Ak ste ho dokonca prešli, ste mojim hrdinom, lebo to chce dávku poriadneho sebazaprenia. Ak Setarrif ešte nemáte, ani o ňom neuvažujte.
> Eurogamer.cz : 3/10
Navrhuji přejmenovat na FAIL of Setariff! I původní Arcania vedle tohoto datadisku rázem působí jako nesmírně komplexní, propracovaný, variabilní a náročný RPG epos... ačkoliv jím vůbec není. Ale aspoň byl zábavný a člověk se při hraní necítil provinile, že ztrácí čas.
> Časopis SCORE : 30 %
Blahopřejeme tvůrcům, prokopali se na kvalitativní dno RPG žánru. Tak aspoň že z názvu vypustili slovíčko Gothic.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %