Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Alpha Protocol > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Alpha Protocol (PS3) 50.00 %XBOX360 - Alpha Protocol (X360) 00.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREViktor Bocan---77 %SCORE 196
Časopis SCOREViktor Bocan---77 %SCORE 196
LEVELLukáš Grygar9/1090 %LEVEL 192
hry.Sme.skJán Kordoš6.2/1062 %2010-07-16
Games.czJiří Sládek8.5/1085 %2010-06-08
BonuswebPetr Kárník---55 %2010-06-07
GameParkAmmoni@c---70 %2010-06-05
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx7/1070 %2010-06-04
GameSite.skEjkej---80 %2010-06-01
DoupěPetr Kolář6/1060 %2010-06-01
Sector.skuni8/1080 %2010-06-01
GameStar.czVilém Koubek---65 %2010-06-01
Recenzeher.euMartin Paytok---75 %2010-06-01
Eurogamer.czAgarwel Idiriz8/1080 %2010-05-31

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.29 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.17 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 94 %
Pořadí:

Celkově: 2543 z 5973 Žebříček
PC: 1131 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 122 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 242 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameSite.sk2010-05-24
Hrej.cz2010-05-14
GamePlanet.cz2010-04-28
Zing2010-03-28
Games.cz2010-03-20
Bonusweb2010-02-21
Czechgamer.com2010-02-07
HrajMobil.sk2009-12-07
Hrej.cz2009-09-17
Eurogamer.cz2009-08-27
Gamesport2009-02-10
Doupě2008-09-08
Hratelne.cz2008-09-08
GameStar.cz2008-08-29
Games.cz2008-08-02
Hrej.cz2008-07-20
GamePark2008-06-22
hry.Sme.sk2008-06-20
Recenzeher.eu2008-06-14
Časopis Doupě2008-05-14
Games.cz2008-03-24
Hratelne.cz2008-03-24

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Kámo vydrž :-)
Nick: (Fanda Piggsyho) - neregistrovaný
Datum:2011-06-24 21:36:06
Čau děcka. Já s teda bavim. Pigssy je vtipnej, vy ostatní asi taky nebudete špatný kluci, tak spolu skočte na pivo a buďte v klidu. A nebuťe tak vážní, co jste, staří páprdové? Někdo tady okomentuje děsnej plk a vy byste ho nejrači zabili? ježiši, klídek ne? co jste za lidi? :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Kámo vydrž :-)
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-24 23:26:52
Zaplať pán Bůh, už jsem si vážně začínal myslet, že tu nikdo normální nezůstal. :) Neřekl bych to líp.

Titulek: Re: Kámo vydrž :-)
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-25 14:43:27
Piggsyho kamarádi na recenzi her: 1/100 xD

Titulek:  
Nick: (0dan) - neregistrovaný
Datum:2011-06-21 13:53:50
mam problem s kičem co mam dělat
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-21 16:36:56
zavolej na linku bezpečí

Titulek: Re:  
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2011-06-21 17:34:31
Že na to vůbec odpovídáš.Děcka neumí ani psát.Existují dnes vůbec školy?

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-21 18:18:46
dnes jo ale drive asi ne jelikoz piggsy jak se zda nikam nechodil

Titulek: Re:  
Nick: (hej) - neregistrovaný
Datum:2011-06-22 00:45:56
Tyhle neustálý rejpy a kopance jsou přesně ten důvod, proč to tady umřelo a lidi už sem nechoděj. Ale jen pokračujte, jako by se nic nědělo...

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-22 00:53:38
a to vsechno neni vina nikoho jineho nez piggsyho. dokonce mam pocit ze to mel vsechno celou dobu v planu pocinaje tipovanim plnych her

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-22 01:54:43
Ale no tak děti, nehádejte se. Jděte ven, přečtěte si pěknou knížku, pojděte se na vzduch, popovídejte si s někým, smějte se. Život není jen o těhlectěch stránkách.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-22 01:55:49
Jináč souhlasim s ostatním oproti určité osobě :D

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-22 13:10:09
Umřelo to, protože ti normální se přesunuli na fórum, a tady zůstali jen warezáci žebrající o cd klíče, se zahnívajícím chlebem v čele :)

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-22 14:31:33
Ha pan moderator si mysli ze je neco vic ale popravde je jen velke nic

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-22 15:52:59
Hm, vidím, že opravdu nic jiného než nenávistné žvásty tady psát neumíte. Nazdar.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-22 16:33:54
pokrytce Umřelo to, protože ti normální se přesunuli na fórum, a tady zůstali jen warezáci žebrající o cd klíče, se zahnívajícím chlebem v čele :)

Titulek: Re:  
Nick: (hej) - neregistrovaný
Datum:2011-06-22 19:32:34
Docela by mě zajímalo, jak se z tebe, Piqqsy, vlastně stal ten veřejný nepřítel #1. Taková davová histerie, to se jen tak nevidí. Pokud tedy můžeme toho jednoho nebo dva anonymy počítat za dav...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-22 21:34:43
hej: Začalo to tím, že jsem tady před vydáním Score č.200 vyhlásil tipovací soutěž, jaké plné hry budou u časopisu. Všichni byli natěšení, tipovali většinou veliké pecky jako třeba Zaklínače, Bioshock atd.. Jenže nakonec tam bylo 20 slabších her, což bylo pro většinu lidí sklamání, a tak mi někteří začali nadávat, že jsem kolem toho vyvolal moc veliký humbuk a že za to všechno můžu vlastně já.. No a některým to, jak vidím, vydrželo dodnes :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-23 02:35:09
Piggsy: Umřelo to tady protože sem chodíš ty. Chodíš sem a urážíš lidi, jejichž nick který tu používají se tiznelíbí a využíváš je ve svůj d....ní prospěch :) A jinak nevim, kde jsi vzal to, že žebram o klíče :D Já si přece kupuju originály, tak k čemu bych měl žebrat klíče? Vzpamatuj se člověče, je na tvých komentech vidět že bereš nějakej matroš, Zduř kurde.

Titulek: Re:  
Nick: (Hej) - neregistrovaný
Datum:2011-06-23 02:45:34
No to bych zrovna neřek. Jak to tak průběžně sleduju a zpětně pročítám, tak to vždycky začala nějaká vulgární anonymyš, která hezky spustila flame a zacílila na konkrétního aktivního uživatele, popřípadě dodatečně přikládala pod kotel. Málokdy jste se nakonec nepustili do sebe na nože. A mám pocit, že zrovna chleba má s tímhle taky osobní zkušenost, falešnej chlebák byl snad každej měsíc.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-06-23 13:20:32
Prosímtě, vysvětli mi tedy toto. Nějaké děcko tu žadoní o klíč. Pokud si ho v dnešní době nedokáže sehnat sám, svědčí to o jeho naprosté debilitě. Jak na taková individua? Jednoduše. Ignorace. Ale čeho se tu nedočkáme? "Zavolej na linku bezpečí." Úsečný komentář z mého pohledu s jediným cílem. Vyvolat flame. Tak mi tedy řekni, čí je to vina? Nechci se do tebe moc obouvat piggsy, ale toto je holý fakt!

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-23 16:24:41
Prosím Tě norty, vůbec nic v tom nehledej, prostě na blbou otázku blbá odpověď. Takové lidi můžeme buď ignorovat, nebo si z nich dělat srandu. Je mi fakt líto, že to tady skoro všichni berete tak strašně vážně a veškerou srandu obrátíte v urážky a napadání. Vždy je třeba najít nějakého viníka, že? :/

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-23 16:30:58
Schnilej Chleba: Abych pravdu řekl, už jsem se v tom úplně ztratil. Bylo tu už hodně tobě podobných přezdívek - plísňový mejdan, chleba pamazaný plísní a já nevím co ještě.. Do toho ještě nějací tví údajní dvojnící s pochybnými příspěvky.. Tak kdo se v tom má jako vyznat? Jestli jsem si tě s někým spletl, tak promiň.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-24 01:35:33
Ale ty jsi viník:D. Sám to píšeš, buďto ignorovat nebo si z nich dělat prd*l = provokovat. Já jsem si naprosto jistý, že pokud by jsi ten svůj úžasně vtipný koment nenapsal, nic by se tu nedělo. A ještě jeden rejp. Ty si z nich děláš srandu, ale oni tě urážejí. Pokrytectví? Ano.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-24 13:06:33
Pro 0: Pouze jsem dal klíčníkovi najevo, že tu není vítán, to je špatně? Kdybych se nepodepsal jak ty, tak je vše v pořádku, že jo? ;) Ty voe, dyť je to celé naprosto absurdní.. :D Co kdybys už ze sebe přestal naschvál dělat trotla a začal se bavit normálně? Aspoň to zkus, dík.

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-06-24 13:46:10
takže kdyby měl nick, tak je vše v pořádku jo? Fajn, dej si za tu nulu můj, pač s ním ve všem naprosto souhlasím. Na kritiku odpovídáš urážkami a sám se cítíš dotčen, když se proti tobě někdo ozve? Promiň piggsy, seš pokrytec. Ani nevím, proč tu o takové blbosti vůbec debatujeme, absolutně to postrádá smysl, stejně jako celé tohle forum poslední dobou, takže se připojuji k odpadlíkům a už sem nenapíšu ani čárku. Vzponínáš si, že jsi před nějakou dobou vyhlásil to samé? Asi ne co :(

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-24 16:24:24
Taky to nechápu. Já jsem tady žádnou diskuzi ani rozjíždět nechtěl. Už mě fakt nebaví odpovídat na ty h*vna co tu pořád dokola melete. A teď vážně - to se vás ten můj první příspěvek opravdu tak moc dotknul??????

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-24 16:32:28
Však už taky lituju, že jsem sem po čase lez :/

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-24 17:21:04
Piggsy: Nás nebaví číst ty tvoje h*vna co ty tu píšeš. Děláš ze sebe hodně ůžasnýho vtipálka, co si myslí že někoho setře jeho nickem, přitom jsi jen k smíchu. Jako moderátor by jsi měl změnit podstatu chování. Zdar.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-24 23:22:51
Schnilej Chleba: Mám z tebe pocit, že i kdybych napsal 1+1=2, tak se budeš do krve hádat, prskat jedovaté sliny plné nenávisti a vykřikovat, že jsem začal hádku. Asi holt potřebuješ někoho, na kom si můžeš vykompenzovat své mindráky, chápu... ale najdi si někoho jiného, ano? Já na to nejsu. Moderátor? Kdybych tu byl moderátor, tak bych celé toto nesmyslné vlákno dávno smazal. Tvoje/vaše problémy nemají se hrou Alpha Protocol vůbec nic společného.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-27 22:02:05
Piggsy: A kdo teda todleto začal? Jen ty. Jedovatý sliny prskáš jen ty, když se k tobě polovina lidí otočila zády :). A promiň že jsem tě nazval moderátorem pane nejchytřejší. Víš, oni se najdou i lidi, co se občas zmýlí, ale pan nejchytřejší ví všecko a má z toho velikou srandu že? Nevím, kde bydlíš, ale doporučil bych zajít někam do léčebny. Nazdar

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-27 23:57:27
Šmarja, tebe to ještě baví? Jeden blábol za druhým, to zas byla nějaká špatná známka ve škole, co? Nebo tě nevzali na školní výlet? Tak už dej pokoj chlape, najdi si ženskou a buď v pohodě. Hlavně klid, čus.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-06-28 00:41:11
Ze si nedate uz konecne pokoj...Vazne je to tu kvuli zdejsim permanentnim flamewar des a sbes. Tak na sebe nereagujte a je to, kdybych mel osobne reagovat na kazdy prispevek s kterym nesouhlasim tak nedelam na netu nic jineho. Ze Vas to bavi...

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-28 22:53:59
Já na něj už reagovat nebudu, protože tohle je prostě případ pro psychiatra, a pokud se sebou nezačne něco dělat, otočí se proti němu celá Zeměkoule. Čau.

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-06-28 22:54:51
A tímto ukončuji tuto nesmyslnou debatu, kterou právě Piggsy zavinil.....

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-06-29 00:31:07
Konečně konec, díky.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-29 01:56:15
Konecne...a posledni slovo budu mit ja:D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Alpha Protocol
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Alpha Protocol
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 31831x - statistika
Alpha Protocol 73 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-05-27
Alpha Protocol

Průměrné hodnocení z médií:

73.29 %

Min : 55 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Obsidian Entertainment
Distributor: SEGA
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 14
Počet preview: 22

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 55 %
Alpha Protocol sliboval mix špionážní akce s propracovaným příběhem a dialogy. Ve výsledku dostáváme pouze průměrnou střílečku s otřesným level designem a několika dobrými vychytávkami.
> GameSite.sk : 80 %
Hra neskutočne baví. Mám pocit, že u každého bude chvíľu trvať, kým si tú cestu k hre nájde, no keď ju nájde, hra sa mu za to v plnej miere odvďačí.
> Eurogamer.cz : 8/10
Svět, od kterého jsem měl velké potíže se odtrhnout. A to při přes spoustu nepřehlédnutelných potíží technického rázu. Doporučit či ne? Těžká otázka.
> Doupě : 6/10
Alpha Protocol v sobě skrývá hromadu slušných her, ale každá z nich je svým způsobem nedotažená.
> Sector.sk : 8/10
Superšpión Michael Thorton sa v teréne osvedčil. Podaktorí síce budú šomrať ako staré pivo a hre na chuť neprídu, ale fajnšmekri si Alpha Protocol dokonale užijú.
> GameStar.cz : 65 %
Není to ani tak špionážní RPG, jako spíš omezená lineární akce. Pokud si na to zvyknete, dá se s ním devítihodinová hrací doba přežít.
> Recenzeher.eu : 75 %
I přes pár neduhů je Alpha Protocol dost dobrou hrou, aby stála za pozornost a to především hráčů Mass Effectu. Hlavní zápor bych viděl především v nedostatcích umělé inteligence.
> Časopis SCORE : 77 %
Velice kvalitní nápad, zabitý odfláknutým designem úrovní a nedomyšlením hratelnosti na té nejnižší úrovni. Obrovská škoda, i když se hraje dost dobře, pocit, který převládá, je zklamání.
> Hrej.cz : 7/10
Překvapení v obou směrech. Součásti hry, které měly být zvládnuté levou zadní se krčí v ústraní a místo nich zaujímá prim neotřelý styl vyprávění a ohromná svoboda vašeho jednání.
> GamePark : 70 %
Je mi opravdu líto, že akční část hry je taková, jaká je. Kdyby byla hodně propracovaná, s lepším designem úrovní a grafikou, rozhodně bych přemýšlel nad vyšším hodnocení.
> Games.cz : 8.5/10
I přes slabší grafiku a nedostatky v AI jde o chytlavou a originální záležitost, která potěší hlavně příběhem, častou možností volby a vychytaným spojením RPG principů s neotřelým špionážním žánrem.
> LEVEL : 9/10
Dospělá hra na moderního špiona, která dělá jen minimální kompromisy: má propracovaný RPG systém, výborně napsaný příběh, chytlavou akci a skvostné rozuzlení.
> Časopis SCORE : 77 %
Velice kvalitní nápad, zabitý odfláknutým designem úrovní a nedomyšlením hratelnosti na té nejnižší úrovni. Obrovská škoda, a i když se nakonec hraje dost dobře, pocit, který převládá, je zklamání.
> hry.Sme.sk : 6.2/10
Akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, čo do hry dajú, tak tam proste narvali všetko, zamiešali to, nič poriadne nedotiahli do konca a nikto ich nehodnotil z pohľadu celkovej kvality.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %