Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Age of Pirates: Caribbean Tales > PC > RPG

Kde koupit ?

Microgames  395 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 152
LEVEL 4/1040 %LEVEL 144
Časopis Doupě 7.3/1073 %Doupě 10/06
Games.cz ---39 %2006-12-03
hry.Sme.sk 6.6/1066 %2006-10-26
Hrej.cz 7/1070 %2006-10-17
Hratelne.cz ---72 %2006-09-30
Gamezone (ZRUŠEN) ---40 %2006-09-28
Bonusweb ---70 %2006-09-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

60.00 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 39 %
Max. hodnocení: 73 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 4339 z 5973 Žebříček
PC: 2086 z 3166 Žebříček
PC/RPG: 203 z 272 Žebříček
Vše/RPG: 375 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2006-09-21
Gamecenter (pozastaven)2006-05-17

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Derflad) - neregistrovaný
Datum:2008-12-10 12:26:58
Na Starforce se musí odinstalováním, existuje na to utilitka... hledejte šmudlové :o) Stáhněte a nainstalujte patch 1.5 a neměl by být problém s grafikou
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-16 21:49:20
nevie mi nekto poradit preco mi nejdu piretes of the caribbas na graficku kartu intel 965 expres. odpovet na eimal:sopko1@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Prosim vas
Nick: (2pato9) - neregistrovaný
Datum:2008-07-23 20:21:55
Prosim vas co mam udelat aby som sa mohol utkat s tim guvernerom piratov
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Melrok) - neregistrovaný
Datum:2007-09-02 19:59:23
ahoj mne ide tato hra v pohode stacilo sa povrtat na nete najst neake patche a fixi a uz mi nevyhadzuje ziadne tabulky momentalne mam verziu 1.5 ale mam problem z jednou castov hry tam ako sa pridam k piratom a zabijem toho ich sefa zvolam kapitanov k sebe pokecame a nemam ani paru co dalej. neviete kde zozeniem cestinu uz som skusil vsetky zdroje co poznam
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Melrok) - neregistrovaný
Datum:2007-09-02 20:02:52
Heh ja som to zle napisal nepotrebujem cestinu tu mam ale navod :D najlepsie v cestine anglicky sa mi nechce citat :P stale sa v nom domotam

Titulek: Ochrana StarForce!
Nick: (Ladik) - neregistrovaný
Datum:2007-06-04 19:32:03
Marocco, má pravdu, ochrana, StarForce, opravdu, může poškozovat, mechaniku, třeba Dévédé+/-RW, tak že třeba, za půl roku, odejde, to je opravdu, prašivá ochrana, jo a z Operačního systému Microsoft WINDOWS XP Proffesional SP2, asi nějaká verze CZ, se dá odinstalovat, už jsem to jednou, někde, četl, jak, ale teď, se mi, to nechce, psát, prostě no!
[Odpověz]

Titulek: Marrocco ty vyjebanče
Nick: (Kotas) - neregistrovaný
Datum:2007-04-09 17:03:08
meles uplny sracky je videt ze nemas ani potuchu co je a jak funguje starforce ty blbe.
[Odpověz]

Titulek: Pane bože....
Nick: (Marrocco) - neregistrovaný
Datum:2006-12-13 14:54:35
Pánové, kupte originální hru ( dá se sehnat za 399,- )což vzhledem k její rozsáhlosti a znovuhratelnosti není zas tak moc. STARFORCE:asi nejkontraverznější ochrana proti kopírování her ,původem z Ruska ,nainstaluje se přímo do Widlí a ani odinstalováním hry ji neodstraníte,prý způsobuje padání systému a prý může trvale poškodit váš COMP.....obísť :) ji může jen pořádný crack spolu s odpojením fyzické mechaniky ze sítě.Já mám originální i cracklou verzi obě fungují bez problému.Pokud chcete poradit, napište svou sestavu a verzi hry ,pokusím se pomoct.
[Odpověz]

Titulek: A kde?
Nick: (A kde?) - neregistrovaný
Datum:2007-03-11 01:09:26
Mohl bych se zeptat kde se dá sehnat ze 399?

Titulek: Re: Pane bože....
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-03-11 14:01:39
Doplnil jsem odkazy na koupi hry, najdeš tam i jeden za 399Kč ale standartně je to s polskými titulky

Titulek: Re: Pane bože....
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-21 21:45:12
Ahoj mam problem s tou hrou mam craklou verzi s supermodem a updaty ale pokazdy mi hra spadne pi uvodnim nacitani po reklame nevis cim to muze byt diky moc

Titulek: to Heelo
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-06 01:42:08
A aká verzia ja mám DAEMON Tools 4.0.8 a ochranu mi to neobišlo?
[Odpověz]

Titulek: to Pirat
Nick: (Heelo) - neregistrovaný
Datum:2006-12-05 22:01:32
ak chces presne vediet tak sa to vola Star Force!! ale daemon to vie obist:)
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (Pirát) - neregistrovaný
Datum:2006-12-05 15:25:37
Mam taki mensi problem stale sa mi vipina hra asi tak 30 krat za hodinu.stale mi vihadzuje tabulku neodoslat sapravu o chibe a ket dam detail tak mi to pise volaki problem s engine.exe (spustacia ikona)neviete niekto poradit co s tim???????????????????,
[Odpověz]

Titulek: Uvod
Nick: (miro) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 18:29:22
mne to fachčí ako má ale nemožem na začiatku otvorit branu a hrat dalej. Nevie niekto ako na to ?
[Odpověz]

Titulek: NEFUNKCNE
Nick: (Archera) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 16:37:44
Nazdarek. To, co pisal clovek predo mnou, sa stava aj mne. Uz som to instalovala 3-krat a stale ta ista chyba. Pruser, co? Helfne mi niekto?
[Odpověz]

Titulek: NEFUNKCNE
Nick: (PSTROSO) - neregistrovaný
Datum:2006-11-18 20:44:25
caute.poradte mi preco mi to nejde spustit.mam hru uz cracknutu,ked ju spustam ,tak mi najskor kontroluje 3x cd. prvy krat najde chybu, dam to zrusit, potom nieco kontroluje ,zase nahlasi chybu,dam to znova zrusit ,a do tretice zasa kontroluje a potom spusti hru.no len do vtedy kym neprejdu uvodne logá,a ked sa objavy obrazovka kde uz nahrava hru a kruti sa to koleso, tak mi ju vypne.kde je problem?
[Odpověz]

Titulek: Re: NEFUNKCNE
Nick: (Syril) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 22:02:51
Aj mne to robilo. Problem je v tom ze tvoj PC nestaci na tu hru.

Titulek: Re: NEFUNKCNE
Nick: (Pirát) - neregistrovaný
Datum:2006-12-05 15:22:26
To ta blokuje ochrana tej hry volá sa asi StarFors.

Titulek: hladam crack
Nick: (Shad3) - neregistrovaný
Datum:2006-09-14 22:37:51
Pls ak ma nieko crack na hru dajte mi vediet na icq 226706174 alebo na mail klein5@post.sk
[Odpověz]

Titulek: Pirates
Nick: (Komár) - neregistrovaný
Datum:2006-05-25 10:00:00
Dobrá hra až na tu anglictinu....mam rusku verzi a presun na anglickou mi dela plno chyb
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Age of Pirates: Caribbean Tales
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Age of Pirates: Caribbean Tales
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 23499x - statistika
Age of Pirates: Caribbean Tales 60 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-18
Age of Pirates: Caribbean Tales

Průměrné hodnocení z médií:

60.00 %

Min : 39 % Max : 73 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Akella
Distributor: Playlogic
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %