Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Elder Scrolls Online > PC > MMORPG

Kde koupit ?

FunStore  499 Kč  
FunStore  499 Kč  
FunStore  1199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebPetr Zelený / Zelda82---55 %2014-07-06
DD WorldJan Stach------2014-07-06
Games.czKarel Drda7/1070 %2014-05-25
DD WorldJan Stach---73 %2014-05-25
Hrej.czHonza Konfršt3/560 %2014-04-27
Sector.skfendi8/1080 %2014-04-27
DoupěPatrik Štolba3.5/570 %2014-04-27
GameParkkralik2012---80 %2014-04-27
Eurogamer.czMartin Frey7/1070 %2014-04-27
ZingDaniel Hlas / _Steve_8/1080 %2014-04-27
DoupěPatrik Štolba2.5/1050 %2014-04-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.80 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3325 z 5973 Žebříček
PC: 1525 z 3166 Žebříček
PC/MMORPG: 55 z 92 Žebříček
Vše/MMORPG: 57 z 94 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Online
Nick: (Nisaro) - neregistrovaný
Datum:2015-01-09 13:11:26
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledne spuštění elder scrolls online
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Elder Scrolls Online
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Elder Scrolls Online
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1914x - statistika
The Elder Scrolls Online 69 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-04-10
The Elder Scrolls Online

Průměrné hodnocení z médií:

68.80 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 2.5/10
Jak je z recenze patrné, můj postoj k této hře je víceméně negativní. O to více mě to mrzí jako fanouška série TES. Určitě si to své hráče najde, možná budu zlynčován a zapálen na hranici v Imperial City, ale nemohu jinak. Osobně jsem bohužel nenašel ve hře žádnou motivaci, proč pokračovat dále. Ani mi to nebylo dovoleno díky chybám AI. Poslední kapkou jsou pak měsíční poplatky.
> Hrej.cz : 3/5
The Elder Scrolls online dokáže oslovit všechny fanoušky série a funguje překvapivě dobře i jako MMORPG. Hodnocení i zážitek pak zbytečně shazují nepříliš povedené souboje a neoriginální úkoly.
> Sector.sk : 8/10
The Elder Scrolls Online sa vydal cestou mesačných poplatkov, no spomedzi konkurencie výrazne neprečnieva.
> Doupě : 3.5/5
Po dvou týdnech tedy pomalu obracím svůj negativní názor na tuto hru. Má své mouchy, ale to asi každá hra. I když jsem se na začátku dušoval, že nebudu hru porovnávat s ostatními TES hrami, tak musím říci, že jsem měl nejednou pocit, že hraji další SP díl. A to zejména díky skvělému příběhu s originálními a neopakujícími se úkoly, které mě nutí expit dál a objevovat krásy Tamrielu. Nebýt měsíčních poplatků a větší přehlednosti v PvP, byl bych na vrcholu blaha. Takto tam zatím pomalu stoupám a zaslouženě přidávám jednu hvězdičku.
> GamePark : 80 %
Když se ale na The Elder Scrolls Online podíváte trochu s odstupem, uvědomíte si, že na něm není nic, co by mělo šanci doopravdy zaujmout. Questy, soubojový systém a PvP mají jedno společné - nejsou v ničem dostatečně inovativní. Právě nyní však svět MMORPG něco nového hledá, takže se TESO bude muset smířit s tím, že trůn určený pro krále žánru nepřevezme. Z naší recenze si odnáší 80 %, ačkoli můžeme s klidem říci, že pokud jste sérií The Elder Scrolls posedlí, Skyrim jste projeli skrz naskrz třikrát a do jeho online bratříčka jste se zamilovali na první pohled, rozhodně se nemusíte bát do TESO investovat, proto
> Eurogamer.cz : 7/10
Čistě příběhové MMO, které je velmi přívětivé hře jednoho hráče. Vévodí mu vizuálně pěkné prostředí a smysl pro detail. Nechybí ani výborné uživatelské rozhraní, propracovaný systém skillů, možnost přepínání mezi první a třetí osobou, zajímavý příběh a plně nadabované postavy.
> Zing : 8/10
The Elder Scrolls Online je gigant. Nejedná se sice o žádnou revoluci a ani grafika příliš neoslní, zato tomuto MMORPG nemůžeme upřít slušnou hratelnost, fantastické průzkumy rozlehlých lokací a přinejmenším napínavé bitvy Cyrodiilu.
> Games.cz : 7/10
The Elder Scrolls Online nabízí osvědčené herní systémy, které fungují a často baví, zatímco navazující úkoly s povedenou příběhovou omáčkou vytváří dojem fungujícího virtuálního světa. Zároveň ale TESO nenabízí nic výjimečného, co by vás mohlo vyloženě nadchnout.
> DD World : 73 %
Na naše hodnocení TESO se dívejte tak, že pokud máte rádi SKYRIM a singlplayer velká RPG obecně, tak hodnocení kolem 40/100 je opravdu maximem reálným a tahle hra pro vás asi není. Pokud máte rádi MMORPG, tak pro vás platí hodnocení 73/100. Pokud zmizí měsíční poplatky, hodnocení a hodnota hry bude lepší. Ale za současných podmínek, je to extrémně drahá hra - finančně i časově, což se ale podle nás za pár měsíců srovná a měsíční poplatky možná i zcela zmizí. Hlavní problém je, že hra působí až zbytečně. Neocenila by většina RPG hráčů spíše velké kvalitní, skvěle vypad
> Bonusweb : 55 %
Podle autorů měla být onlinovka ze světa Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu tou největší letošní událostí ze světa velkých on-line her na hrdiny. Po dvou měsících ostrého provozu se ovšem bohužel ukazuje, že není všechno zlato, co se třpytí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %