Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Star Wars: The Old Republic > PC > MMORPG

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-18 - Nový KOTOR na cestě

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebAndrej Brabec---95 %2012-03-02
GameSite.skAtavius---85 %2012-02-20
hry.Sme.skJán Kordoš9/1090 %2012-02-14
Game page---90 %2012-02-14
Czechgamer.comKarel Kubásek---82 %2012-01-31
Games.czAleš Smutný9/1090 %2012-01-28
Časopis SCOREViktor Bocan---93 %2012-01-28
GameParkxjohn---90 %2012-01-24
GameSite.skAtavius------2012-01-18
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade6.5/1065 %2012-01-16
Recenzeher.euTomáš Herodek8/1080 %2012-01-12
Sector.skuni9/1090 %2012-01-10
Eurogamer.czJiří Sládek9/1090 %2012-01-07
Hrej.czOndřej Novotný9/1090 %2012-01-01
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2012-01-01

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.14 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.75 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 477 z 5973 Žebříček
PC: 169 z 3166 Žebříček
PC/MMORPG: 7 z 92 Žebříček
Vše/MMORPG: 8 z 94 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2010-08-31
GamePark2010-08-08
Zing2010-07-22
Eurogamer.cz2010-07-05
GameStar.cz2010-03-30
GamePark2010-03-23
Bonusweb2010-02-10
Bonusweb2009-10-25
Gamesport2009-10-21
Doupě2009-09-23
Hrej.cz2009-08-31
Eurogamer.cz2009-08-24
Bonusweb2009-08-03
Recenzeher.eu2009-04-17
hry.Sme.sk2009-01-23
GameStar.cz2009-01-13
Czechgamer.com2008-12-01
GamePark2008-11-28
GamePlanet.cz2008-11-20
Bonusweb2008-11-03
Hratelne.cz2008-10-27

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (MaxDecker)
Datum:2012-02-04 04:04:40
Skvělá hra, nejen pro fanoušky SW
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Star Wars: The Old Republic
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Star Wars: The Old Republic
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16327x - statistika
Star Wars: The Old Republic 87 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-12-31
Star Wars: The Old Republic

Průměrné hodnocení z médií:

87.14 %

Min : 65 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BioWare
Distributor: LucasArts
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 15
Počet preview: 21

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Perfektní dobrodružství v nádherném světě, které kazí jen spousta opakujících se úkolů a omezenost vesmírných soubojů. Ale to nejsou věci, které bychom za vstupenku do světa Star Wars nedokázali The Old Republic odpustit.
> Zing : 9/10
Star Wars: The Old Republic by se dalo přirovnat k filmové Pomstě Sithů. Jde o vrchol všech děl z dob Staré Republiky, nabízí všechno, co máme na žánru rádi, přidává řádně epické a šikovné prvky, a už tak krátce po vydání má v žánru zajištěné místo o velikosti Hvězdy smrti. Chcete pořádné MMO nebo pořádný Star Wars titul? Sáhněte po The Old Republic. Nechcete? I tak to může být hra pro vás. Jenom pozor na měsíční poplatky.
> Eurogamer.cz : 9/10
vět Hvězdných válek mě totálně pohltil. A vás dostane taky. Herní systém je v základu klasický, ale je na něj nabalena spousta vychytávek (společníci, vesmírná loď...!) a hlavně skvělá atmosféra a na poměry onlinovek nezvykle propracovaný příběh. Vlastně příběhy. Jasná volba mezi MMORPG a nejen mezi nimi.
> Sector.sk : 9/10
Silný dôraz na príbeh, dialógy a morálne rozhodnutia bežne vídame v tradičných RPG, ale v MMORPG žánri sú skôr raritou. Preto má Star Wars: The Old Republic navrch. Navyše sa neobmedzuje len na zvyšovanie bojového a remeselného levelu, ale osobitne sa rozvíja aj vyspelosť v sociálnej a PvP sfére, ako aj úroveň temnej a svetlej strany. The Old Republic možno nie je najoriginálnejšia, ale rozhodne najvyspelejšia MMORPG súčasnosti. Spája v sebe to najlepšie z titulov pre jednotlivca s online univerzom. A v tom spočíva Sila s veľkým S, ktorá vás sprevádza Starou republikou.
> Recenzeher.eu : 8/10
Jak tedy shrnout další MMORPG? Rozhodně převažují klady. Bugům se totiž nevyhne žádný online titul. Samotné Bioware navíc udržuje vskutku dobrou komunikaci s hráči, tedy mají o chybách přehled a vcelku rychle je řeší. Graficky vypadá hra opravdu slušně a nabízí vskutku dost, aby dokázala zabavit na dost dlouhou dobu. Samotný End Game ještě hodnotit nemůžeme, ale časem by se mohl objevit krátký článek, který ho zhodnotí. Pro fanoušky Hvězdných válek je to určitě povinnost, pro hráče online titulů, další alternativa slušného MMORPG.
> GamesWEB.sk : 6.5/10
Holt, mazať vám med okolo úst.. to rozhodne nebol môj zámer. O tom, aká je táto hra bezchybná a dokonalá, sa dočítate kľudne aj na oficiálnych stránkach titulu. Môj relatívne negatívny pohľad na SWTOR má ale svoj dôvod - pripraviť vás na to, do čoho eventuálne po zakúpení tejto onlinovky idete. Aby ste si ale predchádzajúce riadky nevyložili príliš zle - SWTOR je vskutku zábavným MMORPG a príbehová linka, vedúca vás naprieč procesom levelovania, si istotne zaslúži pochvalu, rovnako ako si ju zaslúžia aj variabilné planéty či nápady, ktoré koncept masívneho online sveta výborne obohacujú.
> GamePark : 90 %
Jak jsme na rovinu řekli už v úvodu dnešní recenze, jedná se o takovou první část našeho hodnocení Star Wars: The Old Republic. Rozhodně platí, že stejněj jako všechna ostatní MMORPG je i toto během na dlouhou trať a vydrží vám na dlouhé měsíce, ostatně na to se musí tvůrci soustředit, aby ve hře udrželi dostatečnou populaci a hráči měli motivaci stále platit měsíční poplatky.
> Games.cz : 9/10
Velmi podařené MMORPG, které není bez chyb, ale žádný z jejích klíčových prvků není vadný či špatný. Naopak, to, oč se hra opírá, funguje skvěle. Výjimečnost jí ale zajišťuje „kampaňová“ část, která může úspěšně suplovat klasický singleplayer.
> Časopis SCORE : 93 %
SWTOR jde na pokoření WoWu od lesa - našel a nakoupil jeho vlastní zbraně, oprášil je, nabrousil a vyleštil. Neříkáme nutně, že je lepší, nemyslíme si ale ani, že by byl nějak významně horší. Jestli už vás Azeroth nebaví nebo se bojíte pand, víte kam jít...
> Czechgamer.com : 82 %
Pokus Bioware o příběhové MMORPG vyšel takřka na sto procent, avšak cesta k maximálnímu levelu není tím, čím se hráči zabývají nejdéle a end-game/PvP content není momentálně zrovna obsáhlý... a ty bugy, ach, ty bugy.
> hry.Sme.sk : 9/10
Univerzum Star Wars ťahá celé The Old Republic. Sci-fi žáner je navyše oproti fantasy v menšine a láka viac. Aj napriek tomu, že už takmer všetko bolo v iných MMORPG (a hlavne World of Warcraft), má The Old Republic svoje čaro, atmosféru a hlavne pútavý a vynikajúco prezentovaný príbeh.
> GameSite.sk : 85 %
Z pohľadu človeka, ktorý hráva online hry pravidelne, patrí po obsahovej stránke k tomu najlepšiemu, s čím sa dá stretnúť, avšak, samozrejme, s tým, že hra ako taká si vyžaduje úsilie zo strany Bioware o opravu spomenutých chýb a doplnenie zopár vecí, ktoré sa stali vďaka WoW určitým nepísaným štandardom. Čo si treba taktiež uvedomiť je, že o úspechu SWTOR, tak ako pri každej MMORPG hre po jej vydaní, nerozhoduje len jej tvorca, ale aj je komunita samotná, ktorá v prípade, že sa rozhodne odísť a vrátiť sa neskôr, dokáže potopiť sebe lepšiu online hru. Za seba môžem povedať, že minimálne ešte pár mesiacov to s SWTOR potiahnem, pretože je v
> Bonusweb : 95 %
Podoba on-line her na hrdiny se v rámci vysokorozpočtových titulů bohužel standardizovala. V moři nesnesitelně podobných her je však The Old Republic nejsilnějším žralokem. Nepřináší revoluci, to ale vývojáři ani nikdy neslibovali. Ačkoliv předkládají titul obsahem podobný většině žánrových velikánů, jsou nové Star Wars tím nejlepším od vydání World of Warcraft.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %