Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lineage 2 Chronicle 4: Scions of Destiny > PC > MMORPG

Kde koupit ?

Preview

GamePark2006-02-09

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

00.00 %

Počet recenzí: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.30 %

Počet hodnocení: 20
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 5973 z 5973 Žebříček
PC: 3167 z 3166 Žebříček
PC/MMORPG: 93 z 92 Žebříček
Vše/MMORPG: 95 z 94 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: cheaty
Nick: (azeron) - neregistrovaný
Datum:2011-07-02 18:25:14
Po dlouhé době hledáni jsem našel tuto stránku WWW.MMOCHEATY.G6.CZ a zprvu jsem tomu nevěřil, ale nakonec jsem byl mile překvapen protože jsem tam nalezl opravdu fungující CHEATY i s přesným návodem jak CHEATY používat, vřele doporučuji! Naleznete tam CHEATY na mnoho MMO Her pro vice informaci jdete na WWW.MMOCHEATY.G6.CZ
[Odpověz]

Titulek: L2Servers
Nick: (Warendo) - neregistrovaný
Datum:2010-08-30 01:25:31
Pokud hledate server, na tedle strance jsou docela pekne a strucne vypsane servery, stranka je zamerena na CZ/SK free scenu a je pravidelne aktualizovana.-) http://l2servers.webnode.cz/
[Odpověz]

Titulek: Lineage ][ chronicle 4 scion of destiny
Nick: (FredCz) - neregistrovaný
Datum:2010-04-27 15:42:55
Hraju na slusnem high ratu sice je to rusky server ale cechu je tam kolem 100vky pro ty co by meli zajem tak zde davam adresu: www.onpulse.ru a kdo by si nevedel rady tak tady davam odkaz ke stazeni patche: http://onpulse.ru/start.htm a k zaregistrovani na server: http://cp.onpulse.ru/reg/ tak to je asi tak vse jo abych nezapomel pridejte se k cechum proti rusum rusove toti z PKari jen cechy spojte se s cechy a porazme spolecne rusy :-)
[Odpověz]

Titulek: Gracia Epilogue
Nick: (conyCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-01-12 06:23:16
Hraju na slusnem servru ktery bych chtel doporuci.RateXp 600 http://www.whispering.hu/ neni to cz/sk servr ale hrajou tam prevazne cz/sk hraci staci prepsat hosta. 84.2.167.157 l2authd.lineage2.com 84.2.167.157 l2testauthd.lineage2.com 66.240.255.107 nProtect.lineage2.com acc:po spusteni l2 se registrujete. to je snad vse diky budu se tecit na new hrace nick vehre conyCZ pomuzu zalozim poradim
[Odpověz]

Titulek: Re: Gracia Epilogue
Nick: (davidko) - neregistrovaný
Datum:2011-04-22 15:27:46
ako sa dava na to zyvinac

Titulek:  
Nick: (AntiVirus) - neregistrovaný
Datum:2009-10-30 01:13:55
Start Faris 30x servru! Český server Faris, předchůdce ValakAntu, spuští nový server. Tento server běží na vlastní distribuci, která započala na L2J Oficial. Můžeme nabídnout férovou hru, automaticky banujeme externí programy typu PHX, … Většina známých Interlude bugů je opravena, na datapack vývoji také aktivně pracujeme. Kromě administrátora nemá v týmu právo na enchant, free full gmshop, item create apod. takže zaručujeme server bez supportu. Rate jsou následujicí: XP: 30x SP: 30x Adena: 15x Party XP: 2x Drop: 10x Drop materiálu: 50x Spoil: 100x Drop Quest: 5x Drop RB: 5x Start Adena: 5,000,000 GMShop NG, D, C, spotřební zboží, hair, l2day buff svitky A / S Klasicky MP potiony zrušeny, nahrazeny 900%regenerací MP Doba buffů 2 hodiny Sub & Nobless Sub bez questu, Nobless quest/event GMShop NG, D, C, spotřební zboží, hair a mnoho dalšího! URL: HTTP://L2.PROFILEM.CZ FÓRUM: HTTP://L2.PROFILEM.CZ/FORUM START SERVERU: 30. ŘÍJNA 2009, 12:00
[Odpověz]

Titulek: mate cheat na ps2 na grand theft auto san andreas na supermana
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2009-10-26 15:12:40
mate cheat na ps2 san andeas na supermana
[Odpověz]

Titulek: lineage 2
Nick: (poi200) - neregistrovaný
Datum:2009-10-20 21:15:05
lineage2 je hruba hra x)
[Odpověz]

Titulek: ff
Nick: (bionjk) - neregistrovaný
Datum:2009-08-22 19:41:58
server.www.exi-world.net Na leneage inter lude
[Odpověz]

Titulek: Re: leneage2
Nick: (Gracia) - neregistrovaný
Datum:2009-08-22 19:46:56
Theabyss.ru server na leneage2 Gracia jeto ruske server je tam ang.server x1-x7-x10-x10B-x13-x300.

Titulek:  
Nick: (ThiefShadows) - neregistrovaný
Datum:2009-08-13 15:39:06
Nevíte někdo dye na Díkaře..?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Agress) - neregistrovaný
Datum:2009-08-13 15:37:26
Server kterí se ještě upravuje,ale prí bude ;-) http://www.getplay.estranky.cz/stranka/www.getplay.estranky.cz.info
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Zenytka) - neregistrovaný
Datum:2009-08-10 02:58:45
Dye na necra? mail:NANI1@seznam.cz,icq:551-431-093 kuju :-*
[Odpověz]

Titulek: Vse o lineage2
Nick: (Richie620) - neregistrovaný
Datum:2009-07-14 21:29:44
Kdo cokoliv potrebuje vedet o L2...hacky atd...tak at mi napise na icq 567-384-398...
[Odpověz]

Titulek: Re: Vse o lineage2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 01:58:38
schanim l2 walker ktery je funkcni na L2 freya kdo mate poslete na meil eklesiastes@seznam.cz dik moc

Titulek: bug
Nick: (Imperio) - neregistrovaný
Datum:2009-06-04 01:16:53
custe lidi pls je tu niekdo kdo by my poradil v trochu bugovat statyv lineage 2 ..potrwebuju to surne ..pls piste my na ICQ ( 473-374-795 ) moc pls piste!!!!!!!!!!!! dik
[Odpověz]

Titulek: Strasne vas prosim reknete jak vytvorit servr na lineage 2
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2009-03-11 23:39:18
PLS napiste na icq-480-432-926 nebo na e-mail dav.xxx@seznam.cz jak vytvorit servr na lineage 2 gracia 2 pls posle navod strasne vas prosim nesnasim namachrovany gm chtel bych udelat servr PvP kde by byly eventy kazdej den atd stasne pls :( plosim :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Strasne vas prosim reknete jak vytvorit servr na lineage 2
Nick: (blackra16bit) - neregistrovaný
Datum:2009-03-27 02:21:19
http://www.gameguides.ro/lineage2-server-c5-guide.html priste zkus Google

Titulek: smůla
Nick: (Jarda) - neregistrovaný
Datum:2009-03-07 04:27:18
Já dnes jel do Orlických hor,ale mám smůlu v tom že jsem nechal CD lineage doma :-(
[Odpověz]

Titulek: vydani l2
Nick: (charmander) - neregistrovaný
Datum:2009-03-04 03:48:29
nevite kdy bylo vydane uplně první lineage ? docela by mně to zajimalo děkuji za odpověd:)
[Odpověz]

Titulek: Re: vydani l2
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-03-04 16:30:19
úplně první Lineage se nazýval "Lineage: The Bloodpledge" a vyšel na konci roku 2001

Titulek:  
Nick: (MannyCz) - neregistrovaný
Datum:2009-03-01 19:20:09
www.lineage.cz
[Odpověz]

Titulek: lineage 2
Nick: (nik) - neregistrovaný
Datum:2009-01-31 14:42:36
nevim stranku na přestupky a nemuzu ju naji pomoc
[Odpověz]

Titulek: L2 onlinegamers DE
Nick: (V3vaa) - neregistrovaný
Datum:2008-12-11 19:09:47
no hele kdy by ste cetli forum tak vite ze rolback se bude opakovat ale az za mesic tak stradejte zbrane A na DE je malo lidi a taky to odost min laguje (vubec) tak se vrtte lidi klidne pomuzu kdyz napistetenick ve hre V3vaa
[Odpověz]

Titulek: server rate 1-30x pls
Nick: (server rate 1-30x pls) - neregistrovaný
Datum:2008-12-02 14:33:52
caf lidi shanim tedka nejakej l2 server bud c4 nebo l2 gracia hral sem na onlinegamers.cz ale kdyz se rozkriklo ze se server rusi tak se vsichni rozutekli a server se nakonec nezrusil takze tam zustala polovina lidi a to je dost malo proto shanim nejaky l2 servr s raty od1 do 30x kde hraje trosku vice lidi muzete pls poradit me icq je 351232233 kdystak diky:)a serte na zasrany walkery a podobny hovna je to k nicemu a kazi to pozitek ze hry :)
[Odpověz]

Titulek: server
Nick: (Sedlak) - neregistrovaný
Datum:2008-11-06 04:50:13
zdravim, nevite nekdo o nejakej higth rate serveru Lineage2? minimalne 100X... uz neni tolik casu venovat se sahodlouheho expeni kdyztak 266,410,340 muzete poslat odkaz rovnou na ICQ jestli se stydite hazet to sem :D
[Odpověz]

Titulek: Srovnání
Nick: (portes) - neregistrovaný
Datum:2008-10-27 18:38:49
Heh Lineage I se doopravdy neda s WOWkem srovnat. Lineage II je graficky i herne lepe propracovana. Jenom by mne zajimalo, jak si vytvořit vlastní server? klidne i za velke penize.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (bobina) - neregistrovaný
Datum:2008-10-17 22:02:10
kdo si chce hru pekne vychutnat mezi skvelimi lidmi prijte a rozjedte to snama na novem http://www.wowczech.cz/
[Odpověz]

Titulek: haldam najrychlejsie rate na C4
Nick: (buro) - neregistrovaný
Datum:2008-10-13 18:47:26
prosim kto vie najrychlajsi rate na C4 pls napiste mi na email buran-ts@azet.sk prosimmm
[Odpověz]

Titulek: PLS poradte
Nick: (?????????????) - neregistrovaný
Datum:2008-10-06 20:49:47
PLS poradte kde sthnu system do L2 C4. PLs odpovezte na e-mail: venca.ma@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tris) - neregistrovaný
Datum:2008-09-02 12:36:52
www.czechgamers.net dalo by se rict novy server s vysokym poctem lidi rate 8x pro hrace kteri nemaji cas na 1x rate(ofic)
[Odpověz]

Titulek: Kde stahnout
Nick: (jamalle) - neregistrovaný
Datum:2008-04-09 00:14:51
zkus to zadat na www.torrentz.com ;-) a měl bych zas já jendo přání newímte jesi je na to čeština?
[Odpověz]

Titulek: Prozba
Nick: (Judinas) - neregistrovaný
Datum:2008-02-15 01:45:52
přátelé jsem velice v hajzlu mam prave po reinstalu OS a dvd na kterem mam sve L2 c4 je zavirovane kde stahnu bezpecně Lineage2 chronicle c4????? odepiste na e-mail voky.junior@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Prozba
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2008-03-05 00:01:30
na game parku

Titulek: CHEATY mam ale nevim jak je vsechny rozchodit.. je tam dost technickych frazii a navic psaano spane
Nick: (Mischak) - neregistrovaný
Datum:2008-04-25 20:51:22

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-28 22:30:03
mam 2 servery jeden getwork(l2server.cz) vgos(vgos.cz) rooty:getwork:americko-cesky INTERLUDE server:1000xexp 500xsp 1400xadena 1x drop buffy 10 hodim zadna limit vahyy globalni teleport automaticky dodavani skillu vsechny skilly high staty subclass okamzite(bez questu) gmshop zadne prestupy vgos:cesky-slovensky server Lineage 2 Interlude s raty 7x 7x 10x 7x 7x hodne stesti ve hre)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (F1Ght3R) - neregistrovaný
Datum:2008-01-20 03:29:54
newíte někdo kde se dá stahnout lineage II c4?...osepiste mi bud na email nebo na icq....diky email- krupino.P@seznam.cz icq- 304 223 402 diky moc....
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Spiffýk) - neregistrovaný
Datum:2008-12-31 18:47:42
Stahuj na GameParku. (V menu máš Lineage II a tam někde je stahování zde, nebo tak něco...)

Titulek: Servery
Nick: (Maxim) - neregistrovaný
Datum:2008-01-05 01:07:41
Hos nevite na jakym serveru se nejrychleji expi?? Ja to skusim na titanu
[Odpověz]

Titulek: kde hraju?
Nick: (corpseMaker) - neregistrovaný
Datum:2007-12-06 13:04:37
ja hraju na serveru www.onlinegamers.cz aje to to podle me nej server si kdyz je plnej jsou truchu lagy ale jinak v pohode dora komunita lidi a dobri GM
[Odpověz]

Titulek: hra se nehraje s cheatama
Nick: (CorpseMaker) - neregistrovaný
Datum:2007-12-06 12:56:58
na co cheaty? kdyz chcete podvadet tak si najdete server s vetsim ratem a tam by vam to mohlo stacit sou i servery s ratem 5000x takze to de upeee super
[Odpověz]

Titulek: Na L2 nejsou cheaty
Nick: (frigo) - neregistrovaný
Datum:2007-11-29 15:40:37
Na Lě NEJSOU ani nikdy nebyly cheaty.....to je te hre f celk f pohodě vyzkoušejte a uvidite....zkuzte treba server www.es-L2.com
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Millenium) - neregistrovaný
Datum:2007-11-03 23:45:26
Ste banda tupejch hovad a zasrany cheateri ... hry se maji hrat bez cheatu.... cheaty jsou pro ubohy hovada a mali deti... zdar
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Palordin) - neregistrovaný
Datum:2007-11-01 21:49:03
nevite nekdo jaka je IP na lineage II DKT zatim dik ICQ-389-032-372
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Garret) - neregistrovaný
Datum:2007-10-14 14:00:14
Cheaty v L2 nejsou, pouze externi programy, ktere ti ovsem neakym zazrakem equip nevytvori...........
[Odpověz]

Titulek: cheat
Nick: (mesi) - neregistrovaný
Datum:2007-09-29 01:47:35
tak poradte ty cheaty,exploit,walker a hack kdyz existujou do tyhle doby sem o tom nevedel
[Odpověz]

Titulek: Re: cheat
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-22 18:48:56
Mam pocit, ze vy mali haranti uz fakt nevite co s roupama...kdyz slsisim jak se v autobuse vychlouba ja jsem dohral za nejcas to a toa mel jsme chet na nesmrtelnost a vsechny zbrane...vy si sand myslite ze to je zabava a ze to je vsude, jesteze v on-line to tak lehce nejde i kdyz walkeri me sosti stvou. Namachruji si postavu co jsou ve skole a pak si mysli, ze jsou king. Omysl v zivote nic neni zadarmo a chety tu nefunguji asi uvitide, ze narazite. Ja mam pozitek ze hry jen kdyz ji hraji poctive vim, ze to co jsem dokazala je mim usilim a moji pili a schopnostmi...cus vy ubozaci.

Titulek: Re: cheat
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-19 23:32:44
ne ze bych podporoval cheaty nic mene by sis mel uvedomit ze forum slouzi od toho aby se na nem odpovidalo na dotazy nikoliv od toho aby se tu zvazovala moralka tech dotazua bezduvodne urazelo stejne tak jako nevidim ze by nekde bylo napsany ze je chce pouzit. Pouze se na ne pta.. stejne jako v zivote narazis na to ze nejdou cheaty tak narazis na to ze urazit lidi o kterych nic nevis se ti vyplati daleko mene.

Titulek: Re: cheat
Nick: (Link) - neregistrovaný
Datum:2008-07-05 18:09:30
Hraju rok a půl na serveru gamepark.cz raty sou tam 2x adeny a exp a je to super !!nikdy bych v L2 cheaty nepoužil !Lami co používají a bugují na "našem" serveru tam hodně narazí !GM se o to starají a když mají důkazy tak zakročí a to si pište že už si na GP nezahrajete...Tady se s bany učtu a IP bany nešetří !!a jestli chsete cheatovat tak na GP ani nelezte!!

Titulek: sdhsfh
Nick: (enca) - neregistrovaný
Datum:2007-09-24 12:55:11
spis by mne zajimaly ty cheaty nez to jaka je to nej hra to posoudim sam
[Odpověz]

Titulek: aaaa
Nick: (SaSik21) - neregistrovaný
Datum:2007-09-16 13:43:29
Lineage je rlz tj, ale nikde nemuzu najit cheaty ... pls pomozte a napiste mi je na icq: 385-602-401, nebo na email: SaSik21@seznam.cz ;)
[Odpověz]

Titulek: Nej server v CR
Nick: (Vlastousek) - neregistrovaný
Datum:2007-08-21 03:49:59
http://www.la2.noob.cz/
[Odpověz]

Titulek: heheeeee
Nick: (marek) - neregistrovaný
Datum:2007-07-29 11:57:25
vidim ze toho maaaaaaaaaaaaalo vite ;) cheaty jsou na lineage a hlavne ti rusky hov**a co mi ukradli dyku 12k ;) :(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (paprika) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 19:13:19
na line age chety nejdou!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (ivan) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 02:06:40
he he je vidět, že si lamka :), protože v L2: cheaty, exploit, walker, hack je na denním pořádku xD

Titulek:  
Nick: (rioo) - neregistrovaný
Datum:2007-05-07 16:37:11
kde maz cheaty na lineage 2
[Odpověz]

Titulek: jak?
Nick: (Agarwaen) - neregistrovaný
Datum:2007-05-05 16:01:13
jak si můžu udělat zvíře?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (karlos) - neregistrovaný
Datum:2007-04-05 23:36:44
znate cheaty na lineage2 c4
[Odpověz]

Titulek: lineage 2 c4 Scions Of Destiny
Nick: (patas) - neregistrovaný
Datum:2007-03-31 15:30:50
nevite kde bych stahl hru Lineage 2 Chronicle 4: Scions of Destiny na toto icq 481-012-128 mi mužete odepsat předem děkuju
[Odpověz]

Titulek: Re: lineage 2 c4 Scions Of Destiny
Nick: (K()t3l) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 18:54:25
www.gamepark.cz

Titulek:  
Nick: (zlobotvor) - neregistrovaný
Datum:2007-03-08 18:40:01
L2 sa neoplati hrat na free serveroch absoluuutne !!!! Hral som na obrovskych server ktore mali mrte ludi, neboli tam lagy atd. Ale isiel som na oficial a rozdiel zo zazitku je neporovnatelny, su tam 1x raty, ale veci sa tam daju zohnat 100x lahsie ako na nejakom private 5x .... proste je tam zabehana komunita a ekonomika ktora tam bezchybne funguje a servery maju oficialne subory a kazdy tyzden sa to patchuje. Podla mna tych 1000sk co to stoji na 3 mesiace neni vela, urcite by som sa nevratil na ziadny private po tom co som okusil offik. Skuste a uvidite sami. Privaty sux hard, uuplne o nicom |!!
[Odpověz]

Titulek: neplatí
Nick: (Darča) - neregistrovaný
Datum:2007-03-03 03:11:31
Za tuto hru nemusíte zaplatit ani korunu, ani za její pořízení ani za pravidlené hraní na internetu. Stačí si ji stáhnout a připojit se k oblíbenému freeserveru, kterých je na české scéně dost. Vřele doporučuji l2.stonehenge.sk, což je cesky a sloensky free server. Po technicke strance je nejlepsim serverem u nas, ma o neco mene hracu, zato se zde nesetkate s korupci, vulgarnosti a beztrestnym porusovanim pravidel. Podrobnosti jsou na strankach serveru. Enjoy...
[Odpověz]

Titulek: To se platí???
Nick: (ElleCtraa)
Datum:2007-02-28 01:05:14
POčkat..za tuhle hru se taky platí jako za WoW????to je divné..Já slyšel ze se za tuhle hru vubec neplati..
[Odpověz]

Titulek: Za co mam jit?
Nick: (ElleCtraa)
Datum:2007-02-28 00:46:29
Kdo je lepší??ORK nebo ELF??ja newim koho si mam vybrat..poradte
[Odpověz]

Titulek: Re: Za co mam jit?
Nick: (Kyle19) - neregistrovaný
Datum:2007-04-01 15:15:53
Podla mna je lepsi elf

Titulek: Re: Za co mam jit?
Nick: (Tvůj stín) - neregistrovaný
Datum:2007-06-14 19:36:54
elf je sracka a ork taky

Titulek: je to dobra hra ale lepsi je chronika5.
Nick: (l3m0n) - neregistrovaný
Datum:2007-02-07 20:19:53
nej hra co svet videl a chtelo by to chroniku 5 a je levna
[Odpověz]

Titulek: L2 News
Nick: (Zajda) - neregistrovaný
Datum:2006-12-25 09:49:03
Novinky ze sveta Lineage 2 - http://l2news.fansite.cz/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Isabel) - neregistrovaný
Datum:2006-11-06 19:10:58
hey Trojas tebe sem videl na Servu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Trojas) - neregistrovaný
Datum:2006-10-31 19:53:07
tohle je uplně supr hra ! u ni se človek nemuze nudit je to fakt supr promidoporucuji fakt mazec
[Odpověz]

Titulek: dodatek
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2006-09-14 23:26:19
jo a tento server je zcela zdarma pokud vam neco nepojede napisete adminovi a ten to napravi(na serveru nemame chyby)
[Odpověz]

Titulek: sehnat?
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2006-09-14 23:24:22
sehnat si lineage muzete na www.lineage-fenix.net momentalne jsou stranky ve vystavbe takze za 2 dny si to stahnete a ne lineage cronicle 4 ale 5 fenix je server takze se prihlaste a muzete hrat a kdyz vam neco nepojede tak jdete na foru dnes je ctvrtek 14.9. tak si to odpocitejte cau
[Odpověz]

Titulek: SUPER
Nick: (Freya) - neregistrovaný
Datum:2006-09-05 12:50:09
Pokud si chcete zahrat Lineage2 C4 nebo C5 sice jen betu tak tady jeden odkaz http://angelsanctuary.cz/ .
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (BVX SERVER FREE) - neregistrovaný
Datum:2006-08-28 13:09:01
www.la2.bvx.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (BVX SERVER FREE) - neregistrovaný
Datum:2006-08-28 13:07:46
Zveme vas na cesky/slovensky BVX server kde muzete tuto hru hrat zdarma pres net.
[Odpověz]

Titulek: Lineage2 cz Free
Nick: (rick97) - neregistrovaný
Datum:2006-08-17 14:30:24
Lineage-2.cz nebo Luckyage.cz Vás zve k zarání této skvělé hry Hra ke stazení ftp://ftp_lineage-2_cz:ftp@ftp.lineage-2.cz/L2_C4_Installer.zip system pro hru http://luckyage.cz/download/system.rar po instalaci pouze smazat slozku system a rozbalit do ni naší a vytvořit si učet zde http://luckyage.cz/index.php?article=34 Full C4 areas/mobs ][ Auto-SS ][ 3rd class ][ Subclass system ][ Dye ][ Olympiad ][ Fishing ][ Hero system ][ Lag free ][ L2 Retail ][ Rate 1x all HardWare: 2x Atlon 64 4800+ X2 16 Gb Ramm OCZ Windows 2003 and Mssql 2005 No donations
[Odpověz]

Titulek: Free fun...Lineage2
Nick: (PhinX) - neregistrovaný
Datum:2006-08-07 14:20:22
Pokud mate zajem si tuto hru zahrat zcela zdarma, tak doporucuji cz/sk server L2.Stonehenge.sk Je to kvalitne vedeny server s hracskou komunitou, ktera se stale rapidne zvysuje. Pokud chcete kvalitu a zabavu v jednom, pridejte se k nam....Players from Stonehenge.... Lineage2 is waiting....for u!
[Odpověz]

Titulek: l2
Nick: (orion666)
Datum:2006-07-31 02:06:16
jj kurim to taky a nemuzu se od toho odtrhnout!.)
[Odpověz]

Titulek: best
Nick: (W4S3K) - neregistrovaný
Datum:2006-04-07 10:00:00
Nejlepsi onlinovka,lepsi nez WOw
[Odpověz]

Titulek: Re: best
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2007-09-06 21:48:20
WOW je lepsi

Titulek: Re: best
Nick: (Ice) - neregistrovaný
Datum:2007-09-13 21:31:54
ee Lineage je lepsi nez wow;)

Titulek: Re: best
Nick: (Asgoroth) - neregistrovaný
Datum:2008-06-24 15:52:31
Lineage II je lepší neš nějaký posraný Wowko.Cheaty možná nejsou možná sou já je neznám ale chtěl bych ale nesrovnávejte kreslenou 3D onlineovkou (WOW) s Lineage II.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lineage 2 Chronicle 4: Scions of Destiny
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lineage 2 Chronicle 4: Scions of Destiny
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 87591x - statistika
Lineage 2 Chronicle 4: Scions of Destiny 0 z 100 Průměr z 0 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-02-09
Lineage 2 Chronicle 4: Scions of Destiny

Průměrné hodnocení z médií:

00.00 %

Min : 0 % Max : 0 %

Křišťálová koule předpovídá:

78 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: NCSoft
Distributor: NCsoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 0
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %