Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Guild Wars > PC > MMORPG

Kde koupit ?

FunStore  1299 Kč  
Microgames  1299 Kč  
FunStore  1499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 136
LEVELPavel Dobrovský8/1080 %LEVEL 127
Časopis GameOn (zrušen) ---92 %GameOn 2
Časopis Doupě 8.4/1084 %Doupě 07-08/05
Gamesport ---95 %2005-07-25
Games.cz ---89 %2005-07-14
Sector.sk ---90 %2005-07-11
Bonusweb ---80 %2005-06-20
Doupě 9/1090 %2005-06-06
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-05-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.38 %

Počet hodnocení: 13
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 418 z 5973 Žebříček
PC: 139 z 3166 Žebříček
PC/MMORPG: 5 z 92 Žebříček
Vše/MMORPG: 6 z 94 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Czechgamer.com2005-02-23

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Plash) - neregistrovaný
Datum:2011-10-29 20:54:09
Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo čestinu do Guild Wars 1, nemůžu ji nikde na netu najít, jestli ji nekdo máte tak pište na email radim.vich@atlas.cz dekuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Clapped)
Datum:2008-11-04 19:11:02
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to se servery v této hře.Plánuji že si tuto hru pořídím ale nechci mít potíže hledat na internetu nějaké servery, vyplňovat všelijaké realmlisty atp.Probíhá tedy výběr serveru přímo ve hře?Předem dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Thom.as1)
Datum:2006-11-23 23:23:53
supr hra
[Odpověz]

Titulek: POKECEJTE
Nick: (Skull) - neregistrovaný
Datum:2006-07-27 05:49:47
PŘIJDĎTE POKECAT NA FORUM , NEJEN P GUILD WARS ! http://www.voicesofhunters.wz.cz/index.php
[Odpověz]

Titulek: Recenze
Nick: (ZtF) - neregistrovaný
Datum:2006-01-01 11:00:00
Několik recenzí na Guild Wars http://www.guildwars.cz/tema135
[Odpověz]

Titulek: Guild Wars je super hra, doporucuji
Nick: (Lady White Rose) - neregistrovaný
Datum:2005-06-10 10:00:00
Onlinovka ktera za to stoji. Nadherna grafika, vytvorite si vlastni charaktery, a i vlastni guild, neboli rad, nebo muzete se stat cleny jineho guildu, radu, coz je skupina lidi, kteri si pomahaji na questech atd. Pokud budete chtit muzete byt v mem guildu The Knights Of The White Rose, (Rytiri Bile Ruze), tak na videnou v Guild Wars.
[Odpověz]

Titulek: thx
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-06-06 10:00:00
Oki, hodnocení přidáno. Jestliže máš i další hodnocení z časopisů GameOn napiš je prosím do diskuzního fora.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2005-06-06 10:00:00
Ještě v časopise GameON - 92%
[Odpověz]

Titulek: Další recenze
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-06-01 10:00:00
Doplnil jsem recenze ze Score, byla tam i na tuto hru, jestli víš o nějakých dalších tak nám dej sem vědět a mi je přidáme.
[Odpověz]

Titulek: Heeej
Nick: (marr3wk) - neregistrovaný
Datum:2005-06-01 10:00:00
Už se objevily i další recenze na Guild Wars, tak by bylo dobré je zařadit ;)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Guild Wars
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Guild Wars
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12546x - statistika
Guild Wars 88 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-04-28
Guild Wars

Průměrné hodnocení z médií:

88.00 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: ArenaNet
Distributor: NCsoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %