Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aion > PC > MMORPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREViktor Bocan---84 %SCORE 189
LEVELJan Herodes7/1070 %LEVEL 184
BonuswebPetr Prošek---70 %2010-01-22
Eurogamer.czJiří Sládek9/1090 %2009-11-20
Recenzeher.euJan Klimus---80 %2009-11-06
GameParkMalinka---89 %2009-10-26
Sector.skuni7.5/1075 %2009-10-23
GameSite.skKlajo---75 %2009-10-03

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.13 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

94.75 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1735 z 5973 Žebříček
PC: 727 z 3166 Žebříček
PC/MMORPG: 33 z 92 Žebříček
Vše/MMORPG: 34 z 94 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2009-09-22
GameSite.sk2009-08-09
hry.Sme.sk2009-08-06
Bonusweb2009-08-06
Eurogamer.cz2009-08-05
Doupě2009-07-09
GamePark2009-06-28
NejHry.cz (ZRUŠEN)2007-08-27
GameStar.cz2007-08-24
Gamezone (ZRUŠEN)2007-02-24
GamePark2007-02-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: video
Nick: (Semirad)
Datum:2013-09-14 23:17:02
http://www.youtube.com/watch?v=tKML-O3e4iE
[Odpověz]

Titulek: Aion f2p
Nick: (Sparcee) - neregistrovaný
Datum:2012-01-12 18:55:50
Legie Fearless bude součástí hry Aion od února roku 2012, kdy Aion přechází na model Free-to-play. S otevřením nových serverů se chceme i my zapojit do této skvělé hry a být součástí frakce Elyos. Máme v plánu být čistě cz/sk legií, ve které bude místo pro všechny pohodové lidi, kteří si chtějí tuto hru náležitě užít. Hledáme lidi 18+, což však není podmínkou. V Aionu jsme se pohybovali již na open betě, která byla spuštěna před head startem v Evropě a následně ještě něco málo přes rok na serveru Telemachus, kde jsme hráli za Asmodians. Pokud s hrou na officiální scéně nemáte zkušenosti, nebojte se k nám přidat, velice rádi vám poradíme a zodpovíme vaše otázky ohledně hry. V současné době máme 17 členů, ale počty se ještě zvýší. V případě zájmu se k nám připojit, použijte odkaz níže. www.aion-fearless.cz
[Odpověz]

Titulek: Aion Free-To-Play
Nick: (Sparcee) - neregistrovaný
Datum:2011-12-19 16:52:10
Spousta free serverů které jsou tu reklamovány již bohužel nebo radši bohudík nejsou aktivní. Aion bude v únoru roku 2012 přecházet na model f2p. Proč si nezahrát kompletně funkční hru se vším všudy a trápit se na free serverech jako je soul-aion? Kde toho funguje velmi málo, donati se tam jak o život a ja nevim co eště? Chcete si zahrát Aion v celé jeho kráse? výborně!!! Na únorový start f2p zakládáme již nyní cz/sk legii Fearless!!! Zkušenosti z officiálního servru máme, rádi vám s čímkoliv pomůžeme/poradíme. zaregistrujte se na http://fearless.forumczech.com a vybudujme společně partu lidí, která si společně bude chtít užít tuto krásnou hru :)
[Odpověz]

Titulek: soul aion
Nick: (0fff) - neregistrovaný
Datum:2011-08-09 11:26:36
best server přijdte si zahrát dobrá parta ochotní hráči odkaz je www . soul-aion . cz bez mezer pojdte to vyzkoušet
[Odpověz]

Titulek: PROSÍM POMOC
Nick: (qqqqqqqqqqq) - neregistrovaný
Datum:2010-09-27 16:44:23
pls pomoc kde na jakych strankach presně a lehce stahnout sun aion napiste na mail Dvorsa@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: PROSÍM POMOC
Nick: (Praetorian) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 11:30:29
http://www.sun-aion.cz/

Titulek: verze aion 1.9.0.1
Nick: (Skely) - neregistrovaný
Datum:2010-06-12 15:24:45
Zdravim Vas,pokud mate jestě chuť vyzkouset aion na poslednim updatu 1.9.0.1 na free serveru,tak mužu jen doporučit server AionRage,hraji tam již delší dobu a udělali obrovsky pokrok proti jinym free.Všichni mobi se pohybuji přirozeně jako na ofiku,použivají spravné skilly,dokažou se přivolat na pomoc atd.rate je nastaveno na 2x,drop je podle Aionwh.com.Hraju už Aion hodně dlouho a jsem opravdu překvapeny.Hra dostala novy naboj.Max lvl je 55.Vyzkousejte,nebudete litovat, odkaz je zde http://www.aionrage.com/
[Odpověz]

Titulek: poznámka
Nick: (brasio) - neregistrovaný
Datum:2010-03-22 16:14:47
Nevím nevím, mám víc postav kolem lvl30 a začínám být čím dál víc skeptický. Je to neuvěřitelný grind pár npc dokola v očekávce instantu od nějakého vytuněného PvP. Hra se mi z počátku líbila, ale čím déle ji hraji, tak mě to opoušťí. (jen tak na ukázku: na lvl33 potřebuji 8600000 expů, za questy je cca 50k odměna a je jich asi 15. Jinak to musíš nagrindit - za o lvl vyšší NPC dostaneš cca 15k expů.....na lvl44 nejsou už questy a potřebuješ 80mil expů). Takže zabíjet zabíjet zabíjet dokola stejný potvůrky.
[Odpověz]

Titulek: Re: poznámka
Nick: (amadeus) - neregistrovaný
Datum:2010-04-04 05:27:50
Blbost. Kazdej server má jinak nastaveny XP rate, takže to co tu píšeš funguje jen na serveeru na kterym hrajes...

Titulek: Re: poznámka
Nick: (mmo) - neregistrovaný
Datum:2010-04-08 13:06:15
Přesně stejný poznatek (mluvím o oficiálním serveru, free servery si to můžou ulehčit jak chtějí). Do lvl 25 mě to docela bavilo. Na lvl 31 jsem toho nechal. Problémem jsou graficky pěkně zpracované ale jinak nudné instance a málo q.

Titulek: ale jo
Nick: (feLZet)
Datum:2010-03-22 02:46:24
vyzkoušel sem pár free serverů a musim řict, klobouk dolu. Rozlehlé mapy, hodně itemů, některy questy fakt lahůdka ale taky nespočet bugů (snad je to tim že sem hral na freečkach),, 70%
[Odpověz]

Titulek: CZ/SK Free Server SunAion
Nick: (Tsuni) - neregistrovaný
Datum:2010-03-09 13:39:35
Zdravim vsechny fanousky hry Aion timto bych vam chtel predstavit nejvetsi cesko-slovensky free AION server Sun Aion (k 8.3.2010 155+ online a 2300+ hernich uctu). Server je v peci jiz zkuseneho administratora T3 (napriklad http://arena-tournament.com ) tudiz bezproblemove updaty gameserveru stejne tak bezpecnost vasich uctu je zajistena registrace: http://sun-aion.cz/registrace website: http://sun-aion.cz forum: http://sun-aion.cz/forum facebook http://www.facebook....id=350570301030 Vse potrebne pro hrani serveru, vcetne popisu instalace a nasledneho pripojeni do hry najdete na nasem webu. Nastaveni rates serveru: |3x|3x|2x|3x|2x|2x| XP rate - 3x Party XP rate - 3x Item drop chance rate - 2x Quest XP rate - 3x Quest reward kinah rate - 2x Abyss points reward rate - 2x Hráči si na jednom účtu mohou vytvořit pouze postavy jedné frakce (tz. pokud si jako první vyberete Elyose, na stejném účtu budete moct tvořit pouze Elyose)
[Odpověz]

Titulek: Aion
Nick: (chelios) - neregistrovaný
Datum:2010-01-20 23:43:19
Je to prostě mazec i děj i vše co se týká GRAFIKY hry je naprosto na 100% jenom bz se mi tam líbila ČESTINA :( jinak NAPROSTO 1000000000000%
[Odpověz]

Titulek: Nothing less nuthin more
Nick: (Kuloar) - neregistrovaný
Datum:2009-10-08 17:36:47
IMO:"Hra která musí potěšit každého hráče MMORPG titulů a to jak hardcore tak newbie.Znám hru zatím pouze do 24lvlu, ale Aion mi přijde velmi zábavný a přitažlivý.Nic revolučního se zde neděje ale v rámci žánru určitě dost povedená hra.Doufám že nezklame endgame jako u Warhammeru."(Mám za sebou WoW(3roky offic,WAR,GW,EQ2,AoC)
[Odpověz]

Titulek: Český komunity portál s wiki, forem a další
Nick: (Nya) - neregistrovaný
Datum:2008-11-25 12:47:35
www.aiononline.cz
[Odpověz]

Titulek: freeservery
Nick: (luking) - neregistrovaný
Datum:2008-10-20 20:22:03
caw nevite jestli na to budou freeservery ??
[Odpověz]

Titulek: CZ web
Nick: (Ancestor) - neregistrovaný
Datum:2008-05-01 18:50:46
www.aionczech.cz
[Odpověz]

Titulek: AION CZ/SK weby...
Nick: (DjRobIN_CZ) - neregistrovaný
Datum:2008-02-16 03:56:09
Web sekce AION multiklanu BorntoS, věnující se této hře... http://aion.borntos.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Aion
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Aion
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 30220x - statistika
Aion 79 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-09-22
Aion

Průměrné hodnocení z médií:

79.13 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: NCSoft
Distributor: NCsoft
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 8
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %