Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

War Rock > PC > MMO

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVEL 3/1030 %LEVEL 150

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

30.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 30 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

74.00 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 5413 z 5973 Žebříček
PC: 2815 z 3166 Žebříček
PC/MMO: 17 z 35 Žebříček
Vše/MMO: 20 z 41 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: pls
Nick: (asmdjma) - neregistrovaný
Datum:2010-10-30 18:39:41
pls pošlete cheaty na email polik125@seznam.cz diky pls
[Odpověz]

Titulek: hm..
Nick: (anonim) - neregistrovaný
Datum:2010-09-05 19:38:42
Potřebuju pomoc na začatku pri nacitani se mi ukaže černa obrazovka s modrou šipkou a nic dál. Jenom když s tou miši jezdim od rohu k rohu tak mi to na nakých mistech pipne .Tak kleknu tam kde mi to pipne a on se vipne . Jestli nekdo ví co s tim je tak prosím pošlete mi email nemammany@seznam.cz dík moc
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: ((Dony) neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-04-05 01:08:59
nemohu se zaregistrovat poslal by nekdo id a heslo na Don.14@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-18 22:57:17
nemohu se zaregistrovat poslal by nekdo pls id a heslo na zatkaradek@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek: nejde
Nick: (Hoffik) - neregistrovaný
Datum:2009-11-17 02:45:37
prosim vas jaky je ID cislo a heslo na war rock napioste mi na e-mail stanik.stanik@seznam.cz diky moc..specha to
[Odpověz]

Titulek: Problem
Nick: (WarRock) - neregistrovaný
Datum:2009-08-03 16:36:26
Mám problem s registrací já ji celou vyplním a nahoře je napsaný:Privacy policy and terms of use co s tim???? napište na icq 435-530-667 a nebo na email:cenda1234@seznam.cz Díký a prosím napište
[Odpověz]

Titulek: kdo chce poradit?
Nick: (*****) - neregistrovaný
Datum:2009-06-08 20:59:45
všichni co potřebujete pomoc tak se zaregistrujte na toto forum http://wrf.wu.cz/ a pak napište co máte se hrou ze problém (poradíme ve všem ohledně WR :-)
[Odpověz]

Titulek: Velky problem
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2009-02-15 20:41:56
hele ja sem se registroval pak sem zapl hru vse v pohode ale ve hre mi nefunguje klavesnice co mam delat mapiste mi na PeTr.Ellias@seznam.cz meil je se dvema L!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: demo
Nick: (dark joe) - neregistrovaný
Datum:2008-12-31 00:25:54
nivitenekdo kolik je v demu map
[Odpověz]

Titulek: kek
Nick: (lama) - neregistrovaný
Datum:2008-04-08 15:21:57
cus hele potreboval bych pomoct s registraci na warrock.net dam register zadam vsecho spravne ale nejakej posranej catche nejakej overovaci kod ,me to nechce ppustit dal nevim jka to mam zadat poradm itop pise ze je to nejak spatny fakt uz si s tim nevim rady pls piste na icq 456633773
[Odpověz]

Titulek: velkej problem
Nick: (gringo) - neregistrovaný
Datum:2008-03-13 02:13:01
cau mam problem, ztahnul sem si warrock, regnul sem se proste pohoda, ALE kdys se pripojim do hry vyberu si povolani odkliknu to a sem na bojisti, TAK MI NENFUNGUJOU JINY KLAVESY NEZ ENTER na chat a psat se normalne da po stisknuti Enteru..... po chvily me kickne punkbuster. CO MAM DELAT? :( PLS PORADTE na mail fantomKOC@seznam.cz dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re: velkej problem
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-04-04 02:12:22
Může to být ... 1) zadáváš obě dvě slova? 2) zaškrtáváš dolní souhlasení s pravidly? 3) nepoužíváš VELKÁ písmena v Username? 4)mezi těmi slovy musí být mezera. 5) V Username musíš použít číslice

Titulek: Registrace a ID
Nick: (caspii88) - neregistrovaný
Datum:2008-01-28 00:50:54
To vše dostanete po registraci na warrock.net....ID a pass jsou nepřenosné,pamatují si IP,pod jiným to nelze.Registrace na warrock.net je povinná.
[Odpověz]

Titulek: Re: Registrace a ID
Nick: (Tomen) - neregistrovaný
Datum:2009-02-15 22:06:03
Mazdarek.Nemohu spustit hru warrock.Potrebuji se asi zaregistrovat.Napiste mi prosim kde na uzjede@seznam.cz.Dik moc.A nebo rovnou poslete ID a kod.DIKY

Titulek: napis
Nick: (fica) - neregistrovaný
Datum:2007-11-10 04:57:54
prosim vas jaky je ID cislo a heslo na war rock napioste mi na e-mail porky421@seznam.cz diky moc..specha to
[Odpověz]

Titulek: Hra Warrock
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-06 22:38:14
Prosím ma někdo ID číslo a heslo na Warrock Pošlete mi email na smait@seznam.cz diky
[Odpověz]

Titulek: Registrace
Nick: (chucki) - neregistrovaný
Datum:2007-08-25 01:43:10
nainstalujete si hru a pak se zaregistrujete na warrock.net a pak uz jen pařite:)
[Odpověz]

Titulek: Re: Registrace
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-03 19:08:07
Prosim ma nekdo ID cislo a heslo na Warrock.Posli te me ho na email VlastikValenta@seznam.cz Moc dik

Titulek: Re: Registrace
Nick: (salieri) - neregistrovaný
Datum:2008-04-04 01:57:52
cus hele potreboval bych omot s registraci na warrock.net dam register zadam vsecho spravne ale nejakej posranej catche nejakej overovaci kod ale me to nechce ppustit dal nevim jka to mam zadat poradm itop pise ze je to nejak spatny fakt uz si s itm nevim rady pls piste na email kadlec93@volny.cz pls moc to specha pls moc.

Titulek:  
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 19:11:16
kde zistim ID CISLO A HESLO
[Odpověz]

Titulek: pls
Nick: (Rayen) - neregistrovaný
Datum:2007-04-08 21:58:08
Neviem ako spustit hru war rock bo botrebuje ID cslo a Heslo kam treba zaregistrovat pls ?????
[Odpověz]

Titulek: ahojda
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2007-02-25 00:54:37
prosim vas lidi nemuze te mi nekdo rict jak dostat cheat na roc war je to damn dobra hra potreboval bych jen kdyby mmi nekdo mohl pomoct s cheatama??ok kdyz tak mi prosim vas napiste nekdo tata.lump@seznam.cz dikec bejci
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak se registrovat?
Nick: (Biohazard) - neregistrovaný
Datum:2008-02-14 00:08:00
Ahoj mám warrock nainstalovanej ale nevím jak se mám registrovat. Na warrock.net sem dal registrace a tam to chtělo e-mail tak sem ho tam zadal a ono to napsalo cosi že to nějak neni asociate nemohl by mi někdo prosím pomoct nebo poradit jak to mám udělat prosím napište mi na mezu.fi@seznam.cz děkuji.

Titulek: Re: Jak se registrovat?
Nick: (Biohazard) - neregistrovaný
Datum:2008-02-14 00:11:34
Prosím prosím moc bych potřeboval poradit jak získat ID a heslo na War rock prosím kdyby ¨byl někdo ochoten mi to napsat na mezu.fi@seznam.cz

Titulek: Re: ahojda
Nick: (pipocecek) - neregistrovaný
Datum:2008-03-14 13:29:03
Nejvhodnější je vztvořit si email schránku nekde jinde nez na seznamu. Seznam někdy dělá problémy s asociací...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
War Rock
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



War Rock
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16729x - statistika
War Rock 30 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-02-06
War Rock

Průměrné hodnocení z médií:

30.00 %

Min : 30 % Max : 30 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Dream Execution
Distributor: K2 Network
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %