Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Magrunner: Dark Pulse > PC > Logická

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webJiří Navrátil8.5/1085 %2013-09-08
InGamer.czMichal Klacik5/1050 %2013-08-05
Sector.skmatus_ace7/1070 %2013-07-20
Hrej.czVojta Dřevíkovský7/1070 %2013-07-14
GameParkkhanoxer---82 %2013-07-14
Games.czAndrej Švagr8/1080 %2013-07-04

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.83 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2592 z 5973 Žebříček
PC: 1160 z 3166 Žebříček
PC/Logická: 26 z 88 Žebříček
Vše/Logická: 102 z 217 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Magrunner: Dark Pulse
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Magrunner: Dark Pulse
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1208x - statistika
Magrunner: Dark Pulse 73 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-07-02
Magrunner: Dark Pulse

Průměrné hodnocení z médií:

72.83 %

Min : 50 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Zapomeňte na řeči o tom, že Magrunner je prachsprostý klon Portalu. To je lež. Vlastně se nedá s ničím srovnat. Je to bezohledně těžká a zároveň parádně promyšlená puzzle hra.
> Hrej.cz : 7/10
Magrunner je solidní logická hra na pozadí stále ještě neokoukaného kosmického hororu. Zábavný princip úloh založených na magnetických vlivech dokáže občas potrápit, ve výjimečných případech i přivést k šílenství.
> GamePark : 82 %
Hra je dnes již tradičně distribuována přes službu STEAM a vyjde na cca 500,- Kč. To není úplně nejméně, a proto zvažte váš vztah k tomuto žánru. Pokud vás bavil Portal, přesto, že Magrunner je v jádru úplně jiný, bude vás hodně bavit a investice se tak vyplatí. Pokud se však nejedná o váš šálek kávy, peněženku nechte raději stranou.
> Sector.sk : 7/10
Magrunner: Dark Pulse ani zďaleka nie je márnou hrou. Ponúka dlhú kampaň, vo väčšine zaujímavé logické hádanky založené na využívaní magnetizmu, nečakaný zvrat, ktorý poteší každého fanúšika klasického literárneho hororu aj dobrú hrateľnosť, ktorá v závere pokrivkáva. Chýba jej vlastná identita, vďaka ktorej si ju zapamätáte, elegancia a vybrúsenosť Portalov a možno trochu toho experimentovania a nekompromisnosť Antichamber.
> InGamer.cz : 5/10
Magrunner: Dark Pulse chtěl zajímavým způsobem podat příběh o mýtickém stvoření. Bohužel se tak dostává do problémů špatného zpracování. Logické hádanky dávají prostor k dobré hratelnosti, hře však chybí dost ke spořádanému celku.
> Herní web : 8.5/10
Výborné spojení Portalu a mýtu Cthulhu od slavného H. P. Lovecrafta. Zábavná logická hra v exkluzivním zpracování s vydařenou atmosférou, kterou by neměl minout žádný fanoušek výše dvou zmíněných děl ani ten, kdo má rád dobré hry.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %