Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

SPECNAZ: Project Wolf > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---10 %SCORE 152
LEVEL 2/1020 %LEVEL 144
Hratelne.cz ---28 %2006-10-18
Bonusweb ---19 %2006-10-16
Games.cz ---10 %2006-10-07
hry.Sme.sk 1.8/1018 %2006-09-25
Sector.sk ---20 %2006-09-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

17.86 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 28 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

36.00 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 5498 z 5973 Žebříček
PC: 2887 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 263 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 447 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Foorman Hodnocení: 1 % Zobrazit recenzi 2006-09-03
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2006-06-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: kravina
Nick: (POKAS)
Datum:2008-01-12 18:49:31
nejvetsi kravina kterou jsem hral
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (major) - neregistrovaný
Datum:2006-09-13 22:13:48
Odflaknuta? Zevraj ju robili 5 rokov. To hovori o inej pricine pravdepodobne neschopnosti...
[Odpověz]

Titulek: Foormanova recenze
Nick: (SS) - neregistrovaný
Datum:2006-09-12 18:57:42
Když jsem četl Foormanovu recenzi, který je údajně velmi objektivní přispěvatel do nejmenovaného fora tak mě docela dojala. Nabyl jsem dojmu že hru vůbec nehrál. Je sice pravda, že v týhle hře si neškrtne třináctiletej fakan co hraje CoD s cheatama..aspon podle úrovně bych usuzoval, že autorem je právě někdo takový. Uvedu pár nesrovnalostí co jsem našel v textu. 1)Ve hře se neběhá s Makarovem ale se Steckinem..chápu že z CoD nic jiného nezná ale nemusí toho Makarova všude cpát. 2)Autor asi nepostřehl, že před každou misí si může navolit zbraně, se sniperkou jde mise dohrát levou zadní, nehledě k tomu že satelitní náhled nám dává kompletní přehled o situaci, kam koukají nepřátelé atd.. 3)Hra není na DVD ale 2CD. DVD je součástí balení s dokumentem o speciálích silách, ale hra samotná je na dvou CD. Na druhou stranu není se čemu divit..kdoví kde ji ukradl. Už to, že jí stáhnul svědčí o tom že je to nějaká zlodějská teenagerská socka. 4)Hra nejde nastavit víc jak 800*600. Toho jsem si poravdu nevšiml..viz screen http://img135.imageshack.us/img135/3813/specnaz2006091212421723ga8.jpg 5)Autor odškrtnul triplebuffering a FPS zázračně vylítlo. nevím kde ho odškrtnul, v options totiž vůbec není viz screen http://img135.imageshack.us/img135/5803/specnaz2006091212423065lm2.jpg 6)Že jdou nepřátelští vojáci blbě rozeznat? Stačí na grafice v ovladači natvrdo zapnout AA a jsou viditelný jako v ostatních hrách. ...a těhle keců by se tam našlo víc. Dávám těhle hře cca 60%. Kdo si rád zahraje profesionální akci dá i víc. Ale za tři kila i s dokumentem na DVD je to slušnej kauf.
[Odpověz]

Titulek: Re: Foormanova recenze
Nick: (XXX) - neregistrovaný
Datum:2006-09-15 16:47:38
Hra sa nepredava za 300 ale za 900 v UK a 1500 v US. DVDcko dostane len par vyvolenych. Kvalita hry je naozaj mizerna

Titulek: Re: Foormanova recenze
Nick: (Maxxxter) - neregistrovaný
Datum:2006-10-12 06:50:10
Ta hra je prostě jen pro militantní šílence... Ostatní ruce PRYČ!! Hra je na první pohled nedodělaná a zabugovaná... Nehledě na to, že graficky už je někde hoodně v dáli!! Ale za to jsou hardwarové nároky vcelku příjemné. A některé nápady nejsou vůbec špatné. Každopádně VIVA LA Operation Flashpoint RESISTANCE !!!!!!

Titulek:  
Nick: (Lookout21) - neregistrovaný
Datum:2006-09-12 18:47:49
Totalne o nicom hra ziadny novy napad alebo nejaka podstatna myslienka.Piccovina proste....
[Odpověz]

Titulek: Nejhorší hra, kterou jsem kdy hrál
Nick: (Huhu) - neregistrovaný
Datum:2006-09-13 05:39:58
Musím říci, že mám rád hry podobného žánru, ale musím s politováním říci, že tak odfláknutou 'hru' jsem snad nikdy nehrál. Člověk zde nemá přehled téměř o ničem. Někdy Vás protivník trefí i čtyřikrát a vy si vykrčujete, jakoby se nechumelilo a někdy dostanete 1 zásah z AK 47 na 300m a jste tuhej (zkuste si v této hře z AK 47 vystřelit na takovou vzdálenost - svůj cíl ani neuvidíte). Pokud jse se obrnili trpělivostí a portříleli jste se do blízkosti zdi nějaké budovy, tak proboha nezapínejte pohled na mapu, nebo podél této zdi začne 'váš voják' nekontrolovatelné klouzat a vy se smrti stejně nevyhnete. Práce s mapu je sama o sobě plná překvapení. Minimálně v 50% případů se mi stalo, že mi zobrazení mapy samovolně vypadlo a můj hrdinný doják se řítil do směru, kam jsem ho rozhodně neměl v plánu poslat. Grafické zpracování je také neblahou kapitolou sama o sebe, ale nemám tolik sil, abych o takové nehoráznosti dále psal. Této hře mohu dát max 5% za odvahu autorů, že své 'dílko' vypustili do světa. Nekupujte, vyhozené peníze!!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
SPECNAZ: Project Wolf
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



SPECNAZ: Project Wolf
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12832x - statistika
SPECNAZ: Project Wolf 18 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-08-00
SPECNAZ: Project Wolf

Průměrné hodnocení z médií:

17.86 %

Min : 10 % Max : 28 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Byte Software
Distributor: GMX Media
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %