Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Sniper Elite 3 > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkkralik2012---75 %2014-08-03
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx3/560 %2014-07-06
Games.czTomáš Marný7/1070 %2014-07-06
DoupěMichal Maliarov3.5/570 %2014-07-06
XboxWeb.cztonyskate7/1070 %2014-07-06
Eurogamer.czPavel Oreški6/1060 %2014-07-06
ZingFilip F. Němec7/1070 %2014-07-06
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2014-07-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.13 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3389 z 5973 Žebříček
PC: 1565 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 151 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 288 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: instalace hry
Nick: (lulu) - neregistrovaný
Datum:2015-01-04 18:20:49
Dobrý den, je normální když mám odehráno 4% hry, že po mě při singl playr chce stahování z steamu?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Sniper Elite 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Sniper Elite 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3997x - statistika
Sniper Elite 3 68 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-07-01
Sniper Elite 3

Průměrné hodnocení z médií:

68.13 %

Min : 60 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 3/5
Slušná střílečka, kterou lehce nad průměr posouvá grafika, kampaň pro dva spolu s multiplayerovými módy a fetišisticky „krásné“ rentgenové zásahy do nepřátelských slabin. Bacha ale na umělou inteligenci, ta zase stahuje Snipera ke dnu...
> Games.cz : 7/10
Sniper Elite 3 je skvělým příkladem toho, jak se studio poučilo z nedostatků předešlé hry a zdárně si napravilo reputaci. Otevřené a chytré lokace plné možností vás zabaví na hodiny. Stealth je díky upravené, i když místy stále problematické, AI velmi schůdným způsobem plnění misí a pocit ze střelby je skvělý. Pro hráče nezasvěceného do tématiky časem hra ztratí prvotní kouzlo, ale pokud toužíte po zábavném zážitku z práce s odstřelovačkou, neměli byste Sniper Elite 3 minout.
> Doupě : 3.5/5
Jak jste jistě pochopili, Sniper Elite 3 není špatnou hrou a dokáže zaujmout především svým unikátním přístupem k akci a povedeným kooperačním zážitkem, který přidává kampani několik plusových bodů navíc. Bohužel je tu také zcela nezajímavý a krátký příběh, přiblblá AI a ne moc zábavný multiplayer, který hře prakticky nepřidává žádnou dodatečnou hodnotu. Zahrajte a zapomeňte.
> XboxWeb.cz : 7/10
Sniper Elite 3 je poctivě zpracovaná střílečka z pohledu třetí osoby, která vybočuje ze žánru právě zaměřením na odstřelování, i když nám přijde, že si tvůrci vypůjčili z různých her od každého trochu. Nenabízí sice nějaký poutavější příběh, ale dokáže zaujmout svou akcí a netradičním prostředím. Pokud preferujete taktiku a máte rádi hry na způsob série Hitman, tak se budete bavit a to případně i v kooperaci. Kill-cam je pak zajímavým zpestřením. Škoda různých chyb, které ubírají na hratelnosti, ale to třeba ještě tvůrci vychytají.
> Eurogamer.cz : 6/10
Sniper Elite 3 přináší vysněnou změnu prostředí, která ovšem pro mě ve finále byla největším zklamáním. Odstřelování v otevřené poušti prostě není taková legrace jako mezi troskami budov a rozbilo to základní kouzlo odstřelovačské série. Během necelých šestnácti hodin potřebných ke zdolání kampaně jsem se občas nudil kvůli repetitivní náplni. Hra netrpí žádnými vyloženými chybami, ale není ani ničím výjimečná. Pro hráče minulých dílů prostě průměr, nováčci v sérii si mohou k průměru něco přidat.
> Zing : 7/10
Sniper Elite 3 je povedenou hrou, které se ale nevyhnuly místy opravdu velké porodní bolesti. Konzistentní zážitek z hraní tak často přeseknou nesmyslné bugy a ne zrovna inteligentní umělá inteligence. I přesto si ale hru užijete a to platí dvojnásob, pokud patříte mezi fanoušky série.
> Konzolista.cz : 7/10
Sniper Elite 3 zaujme svoji rozmanitou a zábavnou kampaní, kterou je radost hrát především v kooperativním režimu. Vylepšený X-ray-vision režim hru dělá zajímavější a střelba z pušky jen tak neomrzí. Na druhou stranu vývojáři měli zapracovat na stále slabší umělé inteligenci, bugy určitě také nikoho nepotěší, a je škoda, že multiplayer je tu jen do počtu. V konkurenci daleko lepších her nemá multiplayerová část šanci a tipl bych si, že za pár týdnů si na něj nikdo nevzpomene. Kupujte tedy jen kvůli hlavní kampani.
> GamePark : 75 %
Sniper Elite III vás hodí na záda, odveze vás do Afriky a dopřeje vám fantastického zážitku, na nějž budete vzpomínat ještě dlouho

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %