Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Singularity > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Singularity (PS3) 79.00 %XBOX360 - Singularity (X360) 79.67 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2011-08-10
BonuswebAndrej Brabec---85 %2010-07-25
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---82 %2010-07-12
Hrej.czLukáš Grygar7/1070 %2010-07-02
GameParkAmmoni@c---88 %2010-06-30
DoupěKarel Kališ8/1080 %2010-06-29
Sector.sksaver9/1090 %2010-06-28

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/singularity-video-recenze/index.aspAutor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz) / délka: 7m05s2010-07-19

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.14 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.15 %

Počet hodnocení: 13
Min. hodnocení: 61 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1055 z 5973 Žebříček
PC: 414 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 57 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 114 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2010-05-24
Hrej.cz2009-06-15
hry.Sme.sk2009-04-09
Doupě2009-04-07
GamePark2009-03-21
Hratelne.cz2009-03-11
Bonusweb2009-02-25
GameStar.cz2009-02-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 23:23:10
Nemá někdo nějaký dojmy z hraní? Viděl jsem pár videí a líbilo se mi to, ale hrál jsem timeshift a ten mě za tak nezaujmul, takže pokud to mají vyřešené podobně...co?:) Jinak fyzika tam vypadá skvěle, takže to nejspíš nakonec pořídím.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (lukino500)
Datum:2011-02-06 19:49:26
Já jsem to hrál a můžu ti plně zaručit,že tato hra je o hodně lepší než TimeShift.Fyzika je tam hodně promyšlená a schopnosti pohrávat si s časem jsou velké.Není to ovšem jen o vracení,zastavování nebo zrychlování času.Tady můžeš nechat nepřítele třeba zestárnou,takže na zem dopadne jen jeho kostra,nebo můžeš nechat omládnout prkna,které se sestaví v bednu,po které můžeš třeba někam vyskočit.Nejlepší je ale časová bublina,kterou vystřelíš a ona zpomalí vše,co se v ní pohybuje(kromě tebe).Myslím,že tato hra se hodně povedla a že bys jí měl taky zkusit.Nebudeš litovat.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 21:34:05
Jj, taky mam Singularity v planu, vypada to ze by ty blbinky s casem mohly byt hodne zabavny. Zatim je ale cena hry prilis vysoka, tak az casem.

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-07 12:36:10
Díky za informaci. Určitě zkusím:)

Titulek:  
Nick: (jawaCZE)
Datum:2010-08-17 17:56:18
Tahleta hra se jim povedla !!
[Odpověz]

Titulek: Zadrhávání
Nick: (_havran_) - neregistrovaný
Datum:2010-08-08 23:37:10
Ahoj, mám phenoma X3 3x2400 MHZ a nedávno jsem v pohodě dohrál METRO 2033 na vysoký rozlišení a střední detaily. GPU mám NVidii 9600 GT silent, takže mi připadá docela divný, že se mi tahle hra, která by měla bejt dle nároků úplně v pohodě zadrhává. Nevíte někdo co s tím?
[Odpověz]

Titulek: Re: Zadrhávání
Nick: (Lukáš) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 23:59:39
Hele to je divný, já mam Intel core i3 3.0 GHz, na něm integrovanej grafickej čip 4GB ramky a rozběhám to vpoho když vypnu bloom a podobný věci, a s mírnym sekáním (ale je to krásně hratelný) když všechno zapnu. Na to že je to z roku 2010 se divim, že mi to takle běhá...

Titulek:  
Nick: (feLZet)
Datum:2010-07-19 00:19:09
Brrr, tak dobrej nápad pokazit to umí málo kdo. Fyzika je doslova příšerná. Když střílim do skleněný flašky, ze skla lítaj střepy ale flaška se nerozbije. Dřevěná židle pod palbou samopalu se ani nepohne. Engine není špatnej, ikdyž na dnešní dobu trošku zastaralej ale aspoň to má nízký hw nároky. Dám 6.5/10 jasná hra na dohrání a unninstal!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-19 00:41:08
Další skvost dnešnej doby ..?..:D jen tak ďalej..Ještě že mám co hrát.Zdravím z Navarra

Titulek: Re:  
Nick: (Houser) - neregistrovaný
Datum:2010-07-19 03:02:05
V recenzich to vesmes chvalej a pod 80 % to v prumeru nejde, kazdopadne cena za hru je strasna, za 1200 co to ve vetsine kramu u nas stoji at si to strci nekam. Uz se tesim za 1/2 roku az rok jak to koupim za 3 kila, snad bude i cestina od dedka Mraze. Ale jo jinak se docela tesim, takovek mixik Bioshocku, novyho Wolfa a Timeshiftu, proc ne.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-19 17:16:16
Taky si to pořídím, až to bude k dostání za rozumnou cenu. Fyzika okolí není až zas tak důležitá, hlavně aby bylo zábavné střílení. Viděl jsem videorecenzi na tiscali a líbilo se mi to. Singularity přidávám do seznamu her, které si chci zahrát..

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T)
Datum:2010-07-20 00:29:24
Raz za cas vyjde nejaka ozaj zabavna a podarena strielacka a ona je hned dnesnou mladezou zadupana do zeme kvoli nerozbitnym flaskam?? no comment

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-20 00:48:12
No právě..asi si myslí že to bude jak v Mafii 2 :)

Titulek: Re:  
Nick: (feLZet)
Datum:2010-07-21 01:02:37
to: mr.T Ta ruka v některých případech funguje podobně jako gravity gun z half lifa, takže bych aspoň trochu fyziky uvítal. Já neřikám, že je příšerný. Ty bossove co tam jsou, jsem dlouho v žádný pc hře neviděl, takový jsou spiš ve hrach na psx. Ale když jsem viděl trailer hrozně jsem se na to těšil a pak mě to zklamalo! A absence titulků mi taky dost vadí!

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T)
Datum:2010-07-21 01:58:53
to felZet: Lenze ta hra nie je zamerana primarne na fyziku ale na hratky s casom. A mimo ine aj tu sa daju kludne s tou rukou chytat a hadzat granaty, nitrogenove a vybusne sudy, posuvat bedny... to je tiez fyzika a ani v HL toho nebolo o moc viac.

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T)
Datum:2010-07-21 02:12:05
ale ok. ty si cakal viac, sklamalo. beriem. ja som sa bavil. hlavne kvoli prestrelkam, ktore mi pripominali tie z FEARu. a ked bude za normalnu cenu + vyjde patch na textury tak aj kupim. za mna 80%

Titulek: Re:  
Nick: (Houser) - neregistrovaný
Datum:2010-07-21 15:46:48
Patch na textury jiz vysel viz: http://www.playwrite-blog.net/tools-and-utilities/singularity-texture-patch/

Titulek: Re:  
Nick: (rewanZ) - neregistrovaný
Datum:2010-09-26 20:11:21
TO mr.T: V half lifeovy toho nebylo o moc víc?? No tak to si řekl pěknou blbost.. tam šel setřelit i pták na obloze, květináč rozhoupat houpačka apd. Ježiš radši už nic nepiš,..

Titulek: Re:  
Nick: (mr.T)
Datum:2010-09-26 21:10:00
2rewanZ: este nieco napis. zas tak moc si toho nevymenoval :)

Titulek: Re:  
Nick: (Lukáš) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 23:56:07
hehe já když střelim do skleněný flašky, tak se rozletí na střepy a nic jinýho z ní nezbyde...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Singularity
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Singularity
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 21131x - statistika
Singularity 82 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-06-25
Singularity

Průměrné hodnocení z médií:

82.14 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Raven Software
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 7
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 9/10
Prekvapení roka, ponúkajúcim hustú atmosféru, light RPG prvky a kvalitnú akciu. Trochu škoda, že kampaň autori pripravili v štandardnej dĺžke aktuálnych fps hier.
> Doupě : 8/10
Ve své podstatě nepřináší nic zásadně nového, ale drží výborně pohromadě a je radost ji hrát. Klasickou výtku pro podobné hry už představuje slabší herní doba.
> GamePark : 88 %
Být grafika vydařenější, zřejmě sáhnu k devítkovému hodnocení. Singularity je povedená atmosférická střílečka, která vás nudit nebude.
> Hrej.cz : 7/10
Singularity má bezchybně fungující a opravdu zábavné systémy, ale nenabídne dostatek prostoru k jejich zcela uspokojivému akčnímu využití.
> Czechgamer.com : 82 %
Zajímavý mix několika her, který dokáže zaujmout. Doporučuji všem fanouškům Raven Software a zklamaným majitelům Wolfensteina.
> Bonusweb : 85 %
Je temný, drsný a brutálně krvavý. Z větší části nenudí, takže si desetihodinovou hrací dobu fanoušci akčních her pravděpodobně užijí.
> hry.Sme.sk : 8/10
Singularity je zaujímavou hrou. Vskutku príťažlivou, hrateľnou, zábavnou - príjemné letné prekvapenie. Avšak nie pre každého. Môžete sa smiať a ukazovať prstom na lineárnu hrateľnosť, postupne opakujúce sa časové machinácie, že ide len o strieľačku a vyzerá dosť zanedbane. Lenže to sa len kĺžete po povrchu, neprenikli ste dovnútra, kde Singularity odhaľuje svoju dušu. Síce akčnú, jednoduchú, ale príťažlivú.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %