Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resident Evil HD Remaster > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czZdeněk Princ4/580 %2015-02-08
Games.czJan Olejník7/1070 %2015-01-29
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2015-01-29
DoupěPavel Kovalančík4/580 %2015-01-29
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2015-01-29
XboxWeb.czJosef Brožek7/1070 %2015-01-29
ZingFilip F. Němec8/1080 %2015-01-29

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.57 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 1800 z 5973 Žebříček
PC: 758 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 89 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 179 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resident Evil HD Remaster
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resident Evil HD Remaster
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2561x - statistika
Resident Evil HD Remaster 79 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2015-01-28
Resident Evil HD Remaster

Průměrné hodnocení z médií:

78.57 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
HD Remaster klasické hororové hry je především nostalgickým soustem pro pamětníky, kteří ví, co od tohoto titulu očekávat. Bohužel se roky na výsledku podepsaly nejen na obsahové, ale především na technické stránce, která plní svou roli solidně, ale rozhodně se mohla snažit víc. Fanoušci jako cílovka ale budou stejně spokojení, čehož chtěli v Capcomu zjevně dosáhnout.
> Bonusweb : 80 %
Děsivě důstojná předělávka remaku, který si dosud spousta hráčů nemohla zahrát. Je to těžká hra, díky hlavolamům nápaditá a hlavně nezapomenutelná záležitost, kterou by si měl zahrát každý, kdo si říká hráč.
> Doupě : 4/5
Nezáleží na tom, jestli Capcom znovu vydal hru, protože si to fandové přáli, nebo protože jim klesají zisky za nové, nepříliš kvalitní tituly. Důležité je, že se jeden z nejlepších survival hororů dostal i na obrazovky moderních PC a konzolí. Ještě to samé s RE2,3 Code Veronica a všichni budou spokojení. :)
> Konzolista.cz : 9/10
Resident Evil byl v roce 1996 naprostým zjevením a remake, který ho značně vylepšil po stránce příběhu i hratelnosti je v remasterované verzi zjevením i dnes. Po všech stránkách dokonalá hororová hra, která nabízí výbornou atmosféru, chytré hádanky i střety s protivníky, strká do kapsy veškerou dnešní konkurenci. Pokud si chcete hned na začátku letošního roku udělat obrovskou radost, Resident Evil si tento týden kupte a ponořte se do jedné z nejlepších her videoherní historie. Je i docela smutný, že nejlepší Resident Evil za poslední roky je remaster, ale co se dá dělat. A teď nám Capcome naservíruj remaster Resident Evil Zero!
> XboxWeb.cz : 7/10
Prostě jen ten starej dobrej Resident Evil, kterej je sice starej, ale pořád dobrej.
> Zing : 8/10
Je úplně jedno, jestli jste už první díl někdy hráli nebo jste zatím neměli tu čest. Jestli vám sednou akční adventury, máte možnost zahrát si klenot herní historie.
> Hrej.cz : 4/5
Na první pohled to vypadá hloupě - remaster remasteru, Resident Evil HD ale dokazuje, že i po necelých 20 letech má co nabídnout. Nejsme sice přesvědčeni, že to bude finanční trhák, ale jako úlitba veteránům funguje takřka bezchybně

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %