Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Nosferatu: The wrath of malachi > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.cz ---72 %2004-05-12
Gamesport ---60 %2004-05-10
Gamecenter (pozastaven) ---70 %2004-04-28
GamesWEB.sk ---65 %2004-04-26
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

66.75 %

Počet recenzí: 4
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 72 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

68.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 76 %
Pořadí:

Celkově: 3453 z 5862 Žebříček
PC: 1597 z 3096 Žebříček
PC/FPS: 154 z 301 Žebříček
Vše/FPS: 295 z 508 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: achjo...
Nick: (kajjisek) - neregistrovaný
Datum:2009-06-03 02:15:28
Ahojky... Chtěla bych se zeptat, nevíte někdo, jak zabiju tu Sukubu u Grega??? nějak mi na ní nefunguje ani krucifix, ani kůl do srdce... A když sem jí bodla tim kůlem, tak se po mě jednou vohnala a byla sem mrtvá...PORADŤE někdo pls : k.death.incarnate@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: achjo...
Nick: (b) - neregistrovaný
Datum:2009-06-14 02:10:58
svěcenou vodou... dole na nadvori je bazenek s vodou, kterou posvetis krusifixem a naberes do poharu

Titulek: hodnocení hry
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2008-08-23 13:19:18
Grafika samozřejmě nemá na nejnovější hry ani náhodou, je to ale naprosto perfektní hra, u které není nouze o superlekací okamžiky (když jsem ji hrál, tak jsem se bál chvilkama víc než u všech předchozích her dohromady), vřele doporučuji!
[Odpověz]

Titulek: Prodám
Nick: (Marw_) - neregistrovaný
Datum:2008-02-09 18:39:29
Jestli tu hru někdo chcete koupit tak mi napište na mail mira.marv@seznam.cz nebo na icq 319860247 je to nerozbalená originálka a prodávam jí protože jsem jí dostal a nechci jí...
[Odpověz]

Titulek: Zdar
Nick: (Boss) - neregistrovaný
Datum:2007-12-13 16:43:14
Napište pls svůj názor jestly je to kravina nebo ne a jakou to má grafiku?
[Odpověz]

Titulek: bojim bojim
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2007-12-09 03:25:55
tivoho pošletemi obrázky na muj e mail vlkovic97
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Smejo) - neregistrovaný
Datum:2006-12-12 00:42:51
Neviete niekto ako zabijem toho Malachiho na konci hry. Nič na neho nezaberá.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Storm) - neregistrovaný
Datum:2007-12-13 20:44:35
je to uz dlouho,co jsem to dohral.ale myslím,že je tam nejaka paka,nebo mechanizmus,ktery zpusobi,ze ho zabijes svetlem.

Titulek: nosferatu Malachi
Nick: (brus) - neregistrovaný
Datum:2006-10-18 00:28:02
nevíte někdo jak naplnit pohár na svěcenou vodu? vše mi jde kromě toho poháru!!
[Odpověz]

Titulek: Re: nosferatu Malachi
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-30 01:50:43
napníš na nádvoří v kašně nejdřív křížem posvětit

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Nosferatu: The wrath of malachi
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Nosferatu: The wrath of malachi
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 9254x - statistika
Nosferatu: The wrath of malachi 67 z 100 Průměr z 4 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Nosferatu: The wrath of malachi

Průměrné hodnocení z médií:

66.75 %

Min : 60 % Max : 72 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Idol FX
Distributor: Pan Vision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 4
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5861
Recenze: 24015
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3012
Průměrné hodnocení z
23398 recenzí: 71,769 %