Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Metro 2033: The Last Refuge > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Metro 2033: The Last Refuge (PS3) (HRA PRO PS3 ZRUŠENA!) 00.00 %XBOX360 - Metro 2033: The Last Refuge (X360) 81.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---82 %SCORE 194
LEVELRadek Friedrich8/1080 %LEVEL 189
hry.Sme.skJán Kordoš8.4/1084 %2010-04-13
GamePlanet.czRoman Hauk8.5/1085 %2010-04-06
BonuswebPetr Kárník---82 %2010-04-05
GameParkAmmoni@c---75 %2010-04-02
Vokr.comEso8.5/1085 %2010-03-30
Recenzeher.euJan Klimus---70 %2010-03-29
Sector.sksaver9/1090 %2010-03-26
GameSite.skEjkej---85 %2010-03-26
DoupěJakub Kovář8/1080 %2010-03-23
Hrej.czLukáš Grygar7/1070 %2010-03-23
ZingRoman Bičan7/1070 %2010-03-22
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---83 %2010-03-21

Videorecenze

http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/metro-2033-the-last-refuge/galerie/Autor: Lukáš Grygar (Hrej.cz)2010-03-26
http://games.tiscali.cz/reviews/metro-2033-video-recenze/Autor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz) / délka: 8m15s2010-03-30

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.07 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.19 %

Počet hodnocení: 26
Min. hodnocení: 45 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1235 z 5797 Žebříček
PC: 516 z 3048 Žebříček
PC/FPS: 75 z 301 Žebříček
Vše/FPS: 141 z 508 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2010-03-16
Eurogamer.cz2010-02-19
Doupě2010-01-21
Bonusweb2010-01-17
GameStar.cz2010-01-03
Vokr.com2009-12-18
Hrej.cz2009-11-30
GamePark2009-11-17
Czechgamer.com2009-11-14
Bonusweb2009-11-08
GamePlanet.cz2007-04-08
Hratelne.cz2007-02-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: :)
Nick: (ajusicka) - neregistrovaný
Datum:2011-06-26 04:49:11
panové potřebovala bych poradit beztak ste v té hře více zběhlí... jak mám dojit k tomu konci kde je nezničim?? to musím od začatku nebo to jde nějak udělat na konci.... plsky poraďte..
[Odpověz]

Titulek: hodnoceni
Nick: (Wulw) - neregistrovaný
Datum:2011-02-01 16:55:03
podle me se u hodnoceni tech 100% deli na 2 casti: 1: engine,pribeh,atmosfera 2: hratelnost ja hodnotim 60% : 50% za prvni cast 10% za druhou grafika je super, pribeh postapokalyptickyho sveta je taky supr, hra ma krasnou horrorovou atmosferu a par dobrych hlasek. Hratelnost stoji dost za prd. 10% davam akorat za baterku a kompas. boj s mutantama je totalne hroznej, hlavne: NIC nemuze prezit dvojity zasah brokovnici do palice!! Potvory na vas vybihaji v obrovskych hejnech, proskakuji skrz vas a maly potvurky ktery vas kousou akorat do nohou vam rozbiji masku na obliceji(asi vybrace nebo co). Boj s lidmi je trochu lepší, ale znechutily mi ho 2 věci: 1. kdyz dostane člověk z 5ti metru do ksichtu kulku, neverim ze by prezil. 2. nejhorsi vec: naboje. nerikejte mi, ze borec ktery hlida zatarasy a zabijete ho driv nez stihne vystrelit, ma v kalachu 4 naboje a u sebe dalsich 10 naboju v sumkach. u mrtvol v tunelech, kolem kterych je hromada vystrilenych naboju a kopa mrtvych mutantu chapu ale jinak ne. Proto hodnotim tak nizko
[Odpověz]

Titulek: boj na kolejich
Nick: (romam) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 20:55:13
potřebuji poradi v metro sem se dostal do mise boj na kolejich a mam tam najit slabe misto tanku tak nevim ja totiž nic ne našel porat te mi prosim
[Odpověz]

Titulek: Re: boj na kolejich
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-27 04:31:02
musis roztrilet pylon ktery drzi most po kterem tank jede ;)

Titulek:  
Nick: (3vt)
Datum:2010-12-22 03:27:46
Paradní hra :D tedka si koupit ještě knížku :D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-10 23:22:56
Knížka je naprosto luxusní, psaná jako kdybych tam byl. Napřed jsem četl pak hrál a docela v pohodě kompletní zážitek:) mimo to ve hře se projevilo jen několik procent děje a lokací, fakt doporučuji:)

Titulek: Blbost
Nick: (Reaper) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 15:16:57
No hloupější hru jsem snad ještě nehrál...tahle hra je samé skákání, čumění jestli máte dost filtrů k plynové masce, hledání cesty, ale střelba opravdu mezi tím otravným trochu pokulhává a i ta grafika by šla zlepšit, mám to s DiX11 na nejvyšší a teda už jsem hrál líp zpracované hry...této hře bych dal asi 55%
[Odpověz]

Titulek: Re: Blbost
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 16:13:12
Zato je tam prý ale skvělá atmosféra.. Plánuji koupi tak nestraš :p

Titulek: Re: Blbost
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-21 01:26:32
s direck x 11 se di vycpat jelikož to jsou ty nejnepovedenější a pokud nemáš k této hře kladné hodnocení tak ses asi nedostal dál než za 5 kapitolu

Titulek: Re: Blbost
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 05:48:03
OMG, Ty budeš asi borec.-D a hraješ to na nejnišší úroveń:-DDDZkus si třebas alespoň jednu misi projít na tu nejtěžší uroven teřbas jen s Vrhacíma nožema..Pak tu něco piš o skákání...ty trdlo...Ty by jsi v Metru nepřežil ani 1 minutu leda tak u baru...

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 23:35:58
Zbytečně moc skriptů, ale jinak libovka:)
[Odpověz]

Titulek: doporučuju!
Nick: (feLZet)
Datum:2010-07-21 01:08:33
Konečně hra, která mě bavila snad celou dobu. Někdy trochu hororová, jindy zase vtipná ale každopadně originalní. Určitě si seženu knížku, podle který to bylo udělaný! GJ 87%
[Odpověz]

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (Emil Hacha) - neregistrovaný
Datum:2010-07-21 01:37:39
A jaky to bylo podle tebe s tema hw narokama, bylo to tak spatne optimalizobany jak nekteri tvrdi?, ja porad nevim, zda-li ma smysl do hry se svou starou 9800 gt jit, preci jen na low details to jet nechci

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (feLZet)
Datum:2010-07-21 18:08:47
Vysoky hw nároky to má jen při DX11 což gt9800 stejně nepodporuje. Na dx10 bys to měl touhle grafikou dát na high bez problému (nevim tvuj procesor a ramky). Já mám už starší pc Intel E4300, 4gb ram, ati hd4850 a na dx10 sem to dal na high (cca 50fps).

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (Emil Hacha) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 23:52:22
No, potom, co mi nesla spustit ani demoverze (nejaky cancy o potrebe novejsich ovladacu - i kdyz jsem mel jen 1/2 roku stary a hry typu Crysis ci Far Cry 2 slapaly na high bezproblemove,kdy po jejich nainstalovani pro zmenu zase vyvstaly hlasky o jakemsi pusteni hry v safe modu a po potvrzeni nasledne nasledoval pad na plochu) kdy jsem si vlastne hru ani nezkusil ji hazu za hlavu. Rusky hry s tim byly vzdycky na stiru s odladenosti a delat ze sebe betatestera jako u prvnich verzi Stalkera nemam naladu ani cas. Her je. Skoda.

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 23:56:07
u hry máš pakl s ovladai, všechno nainstaluj a hraj, pakliže nemáš, musíš stahovat, ale to je tvůj problém. U originálky určitě jsou..ne?:D

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (Emil Hacha) - neregistrovaný
Datum:2010-10-21 00:04:14
Pro bych kupoval original kdyz jsem si zkusil demoverzi a ta nesla? Demoverze ma preci presvedcit o tom, zda-li koupit nebo ne. A me presvedcila - ne. Kompa mam zaktualizovanyho, sladenyho, legal OS a rikam, s normalnima (tj. ne z ruske provenience typu tohoto ci Cryostasis, nebo jiz zminenych problematickych Stalkeru /bez patchu a modu typu Datastror/) zadny problemy nemam. Nic, me na Metru nijak zvlast nesejde, takze neni co resit.

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (Emil Hacha) - neregistrovaný
Datum:2010-10-21 00:10:33
Tim jsem samozrejme nemyslel, ze bych si plnou stahl, tohle nedelam takze uvahy o tom jdou mimo misu. Vyzkousel jsem demo, to neslo, hotove a vyrizene, nekupuji.

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-21 00:11:12
aha, no tka jak říkáš, není co řešit. Mě vš z toho co jsi říkal, běhalo bez potíží, ale všude jsem četl, že to fakt moc neumí optimalizovat, čemuž taky věřím, taže je to asi dost individuální, kde se to rozběhne a kde ne. třeba tam sází na náhodu:D

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (Emil Hacha) - neregistrovaný
Datum:2010-10-21 00:16:53
Zrejme bude ta hra citliva na konkretni hw a sw vybaveni PC, ale to je vsechno vec poradneho betatestingu, coz zkratka tady neni no.

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-21 13:28:58
Mezi demem a finální plnou hrou může být propastný rozdíl..

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-12-21 12:29:39
Knížka je naprosto parádní a hra jí nesahá ani po paty:)

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2010-12-21 19:04:39
Tak pak to bude jednoduchy, koupim si knizku a veskery problemy s korektnim fungovanim a s vykonem nebudu muset resit. To je skvely napad. A jeste bude mit jak rikas lepsi zazitek nez ze hry :)

Titulek: Re: doporučuju!
Nick: (Emil) - neregistrovaný
Datum:2010-12-21 19:07:09
oprava: budu

Titulek: Score
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-27 22:47:51
Ve Score 82%, recenzent Jan Vrobel.
[Odpověz]

Titulek: a
Nick: (o) - neregistrovaný
Datum:2010-03-26 18:42:47
konkrétně, na hrej je již videorecenze, plus dalších 3 tu minimálně chybí. Mým poselstvím bylo, když už to nezvládáš, tak si nech pomoct. Neber to hned zle, jen sem rád chodím. Proto bych se také rád včas dozvěděl co je třeba, nebo jsem nepochopil smysl t ohoto webu?:)
[Odpověz]

Titulek: Re: a
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-03-26 20:26:58
jj díky, videorecenze přidána včetně x dalších ze serveru Hrej, který to má od nového designu trošku chaotické (btw: na většinu z videorecenzí co jsem nyní přidal není odkaz ani na zmíněném serveru). Co se týče dalších recenzí - jsem si na 99% jist že tu máme všechny, možná že ty o kterých mluvíš byly testovány na jiné platformě a tak jsou na ně odkazy v jiném profilu.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-26 03:25:25
tato hra je pekna sracka zdlouhave a dosti posivni
[Odpověz]

Titulek: a
Nick: (vv) - neregistrovaný
Datum:2010-03-25 14:39:06
ty vole když už spravuju web, tak ho alespoň aktualizuji, občas se stačí popídit netem, kór když tu jen uvádíte, cizí recenze a vaše jediná práce je vyhradit si pár minut denně a naházet sem odkazy, což se bude týkat všech her. Chápu, že to není asi sradna, ale někteří lidi by vám jistě rádi pomohli, ne?
[Odpověz]

Titulek: Re: a
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-03-25 16:58:47
a Tvým poselstvím bylo konkrétně co tedy?

Titulek: Re: a
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-03-25 17:48:30
Souhlasím, některé informace se tady objevují až poté, co je už několik týdnů nebo měsíců vím odjinud.. Konkrétně se jedná a hodnocení z časopisů Score a Level.

Titulek: Re: a
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-03-25 23:41:41
To ano, sice ted byl menší skluz, ale vše bylo dohnáno a nyní tu jsou info i z těch nejatkuálnějších čísel. A konkrétně u časopisů záleží na dohodě s šéfredaktory, kdy máme hodnocení jednotlivých časopisů zveřejnit. Čirou náhodou jsem právě minulý týden tyto termíny dohadoval...

Titulek: sdsa
Nick: (jj) - neregistrovaný
Datum:2010-03-18 16:32:29
Další recenze na eurogamer.cz 7/10
[Odpověz]

Titulek: jj
Nick: (juu) - neregistrovaný
Datum:2010-03-16 15:30:14
Level již recenzoval, tuším, že 8/10
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Metro 2033: The Last Refuge
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Metro 2033: The Last Refuge
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 33060x - statistika
Metro 2033: The Last Refuge 80 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-03-16
Metro 2033: The Last Refuge

Průměrné hodnocení z médií:

80.07 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: 4A-Games
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 14
Počet preview: 12

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> LEVEL : 8/10
Lineární příběhová střílečka, jíž se daří budovat a udržovat skvělou atmosféru. Moskva po jaderném incidentu nemá chybu.
> Czechgamer.com : 83 %
I když budete hrát na nejmenší detaily, hra je skutečně nádherná, skvěle se hraje a příběh vás neuvěřitelně vtáhne do hry.
> Doupě : 8/10
Metro 2033 je skvělá atmosférická střílečka. Dokáže perfektně vtáhnout do děje, není přehnaně těžká, umí pobavit a zároveň varovat a přitom má ideální délku.
> Hrej.cz : 7/10
Lineární střílečka s hutnou atmosférou, ve skvělém grafickém balení a s unikátní dávkou slovanské postapokalypsy. Je otázka, jestli nemohla být ještě něčím víc.
> Sector.sk : 9/10
Prináša oživenie do stereotypných FPS hier a aj keď má malé chyby, jedinečná atmosféra a spracovanie ich vynahradzujú. Žiaľ nedokáže plne vynahradiť nedokonalú streľbu.
> Recenzeher.eu : 70 %
Metro se snaží jít odlišnou cestou, než ostatní střílečky, bohužel nedodělané prvky, repetetivní boje s mutanty a zabugovaný stealth systém sráží hru do „lepšího“ průměru herního světa.
> GameSite.sk : 85 %
Metro 2033 je podarenou hrou. Má skvelú atmosféru, grafiku, zvuky a dabing. Škoda len mierne nevyužitého potenciálu a AI nepriateľov.
> GamePark : 75 %
Ne, že by hra byla špatná, nabízí místa, která jsou vyloženě povedená a atmosféra, kterou dokáže nabudit je úchvatná. Na druhou stranu, mnohokrát vás i pěkně naštve.
> Bonusweb : 82 %
Parádní audiovizuální zpracování s hromadou skriptů. Kazí ji jen nedotažení některých principů, slabší grafika a design na povrchu, frustrující souboje s mutanty a pár menších chybiček.
> GamePlanet.cz : 8.5/10
Metro 2033 je velice povedené FPS s úžasnou architektonickou kvalitou. Nedá se hře ani moc co vytknout, kromě boje na blízko.
> Časopis SCORE : 82 %
Metro 2033 je sice lineární střílečka, ale velice chytrá a na první pohled s láskou dělaná. Možná se občas zapotíte, jelikož hra je celkově značně obtížná, ale budete odměněni královským zážitkem.
> hry.Sme.sk : 8.4/10
Hra vás prekvapí vás a vtiahne do seba, budete ňou žiť! Ale keď sa dostanete na koniec a uvidíte záverečné titulky, budete premýšľať, koľko potenciálu tvorcovia zvládli premrhať.
> Vokr.com : 8.5/10
Atmosféra opravdu špičková a napínavější kousek jsme tady snad ještě neměli. To vše s přijatelnými HW nároky (i když kratší kampaní) dělá v Metra 2033 opravdu skvělou hru.
> Zing : 7/10
Metro 2033 kombinuje kvalitní příběh se silnou atmosférou, velké množství chyb ale výsledný produkt shazují o řád níže.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %