Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

F.E.A.R. - Fear > PC > FPS

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-06-26 - FEAR ve SCORE ?

Kde koupit ?

Microgames  248 Kč  
FunStore  250 Kč  
FunStore  550 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 140
LEVELPavel Prouza / Frix9/1090 %LEVEL 132
GameStar.cz 9.1/1091 %GameStar 78
Časopis GameOn (zrušen) ---90 %GameOn 7
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8.8/1088 %2006-04-19
Czechgamer.com ---92 %2005-12-05
Galaxie.Name ---92 %2005-11-22
Games.cz ---85 %2005-11-08
Gamesport ---89 %2005-11-07
hry.Sme.sk ---95 %2005-11-07
Gamezone (ZRUŠEN) ---92 %2005-10-30
Gamecenter (pozastaven) ---94 %2005-10-27
Doupě 8.5/1085 %2005-10-25
Sector.sk ---93 %2005-10-18
Bonusweb ---87 %2005-09-30

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.20 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.46 %

Počet hodnocení: 56
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 166 z 5973 Žebříček
PC: 56 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 16 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 28 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Weightlifter Hodnocení: 100 % Zobrazit recenzi 2007-02-11
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2005-10-16
Vokr.com2005-10-09
Gamesport2005-09-18
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-09-11
Gamezone (ZRUŠEN)2005-09-06
Gamesport2005-08-22
Games.cz2005-08-19
Bonusweb2005-08-19
Gamesport2005-08-13
Bonusweb2005-08-10
Gamezone (ZRUŠEN)2005-08-09
Gamecenter (pozastaven)2005-08-08
Doupě2005-08-08
GameStar.cz0000-00-00

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Hodnocení, příběh
Nick: (yackiee) - neregistrovaný
Datum:2011-03-30 18:52:35
Hra F.E.A.R. je pro mě, jakožto milovníka hororových FPS a příběhovek, naprosto úžasnou záležitostí. Dle mého relativně solidní grafika, parádní atmosféra, lekavé akce a příběh tam byl, ať si říká kdo chce, co chce... i když hodně rozvětvený a zamotaný. Sem tam se našel nějaký BUG, ale mně stačí k radosti málo. Já jsem spokojený :) Co mně akorát štve je to, jak už jsme naznačil, že pořád přesně nechápu moc jak jsem spřízněný s Almou a Paxtonem, popř. co má přesně Harlan Wade a jeho dcera společného s Almou. Kdybyste mi to někdo objasnil, byl bych vám moc vděčný :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Hodnocení, příběh
Nick: (mr.T)
Datum:2011-03-30 21:28:08
Ak dobre viem Point man a Paxton su bratia a ich matkou je prave Alma. A Harlan Wade jez zas Almin otec. Tak trochu rodinna drama to je...

Titulek: hm
Nick: (sifon fish) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 21:43:58
hra se mi nelíbí protože je taková moc nereálná a krafika nikam zmizela ta hra je proty co nevědi co jsou to dobrý hry dobrá hra je třeba Cod 6
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (*FINAL*)
Datum:2008-02-08 20:01:41
Tuctová střílečka s nevyužitým příběhovým potenciálem.
[Odpověz]

Titulek: Cestina?
Nick: (bootmaster) - neregistrovaný
Datum:2007-03-30 21:20:43
Nevite,jestli je uz cestina do tyhle super hry?jestli jo,poslete odkaz na mail:bootmaster@volny.cz
[Odpověz]

Titulek: IDE MOOOC DOBRE
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-25 19:24:31
Mám CPU Intel Prescot 2,4 Ghz ,Ram 1Gb a grafiku Leadtek Winfast A 7600 GT a fachci to na plnych detajloch kto neveri nechsa pride pozriet
[Odpověz]

Titulek: Nejede
Nick: (IWY) - neregistrovaný
Datum:2007-02-24 19:23:24
Mam Athlona64 3800+ 2GB RAM a nVidiu 7600 GS Extreme. A FEAR mi nejede, Kamos ma podobnou sestavu hlavne s grafikou ktera je taky rady 7600 a taky mu to nejede. Pri najizdeni se obevi cerna obrazovka a PC se sekne. Nevite nekdo co stim??????
[Odpověz]

Titulek: o sekání
Nick: (Behemot) - neregistrovaný
Datum:2006-12-31 03:22:03
Na Athlonu 64 3200+, 2GB RAM a GF6200 TD128TC to jde (ikdyž se to sem tam dost zasekává) tak na high. Na maximum je odezva v desetinách sekund až sekundách.
[Odpověz]

Titulek: keci
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-16 14:51:22
ja mam athlon 1,6 32 bitů kartu geforce 4 titanium a hra de jak prt skvěle
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pekly) - neregistrovaný
Datum:2006-10-01 01:51:43
Já mám 64bitovej Athlon,1,6ghz,512RAM,GF 6600 a hrál sem ho na rozlišení 1024x768 pixelů a šel mi suprově bez sekámí a to sem ho hrál na Higt detail!!!Tak to máte asi pěkný sračky :)
[Odpověz]

Titulek: recenze pro datadisk
Nick: (Nikl-bek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-14 21:19:53
Jo a teďka právě přidali na www.slovenciny.com recenzi na datadisk. - tady : http://www.slovenciny.com/index.php?func=articles_info&id=130
[Odpověz]

Titulek: FPS
Nick: (Asus49) - neregistrovaný
Datum:2006-08-29 10:47:08
Tady maš odkaz na program jmenem FRAPS. Da se snim delat more veci. Mimo jine i sledovani FPS ve hrach. Jen se mrkni :-)... ***LINK*** http://www.stahuj.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/fraps/
[Odpověz]

Titulek: FPS
Nick: (-p-) - neregistrovaný
Datum:2006-08-29 03:35:53
caute!! ako mozem v hre sledovat aktualny pocet snimkov/sek.??? za odpoved vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: lamiickaa
Nick: (Odpoved) - neregistrovaný
Datum:2006-07-01 03:22:57
mno ja mam pc od mironetu a ta hra mi jede fake skvele graf karta geforce 7800 procak navim
[Odpověz]

Titulek: sekání
Nick: (tomdrago) - neregistrovaný
Datum:2006-06-09 10:00:00
Ta hra se musí sekat i na 3,2 (a ekvivalent) procáku,protože pokud se podíváte na doporučený hardware ,který je počítán na střední detaily a 1280X1024,a je tam uvedený třígigo,tak ty řeči o nesekajícím se obraze s 1,4 radeonem 9250!!!!!!!!!! musejí být keci.Já mám A64 3500+,GF 6800 Ultra pcie a 1024ddr a 1600X1200 na maximum nebude plynulý i kdybych si tu prděl do trenek sebevíc.PAPA,ale jinak je ta hra hodně dobrá.to zase jo.
[Odpověz]

Titulek: SUPER
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-02 11:00:00
Fakt povedena hra a ani se neseka . ja mam procesor Pentium 1.4 , Radeaon 9250 a 512 SDR Ram coš je peknej shit a neseka se mi to ani na hight fakt super
[Odpověz]

Titulek: Re: SUPER
Nick: (freak) - neregistrovaný
Datum:2006-05-23 10:00:00
co to mrdas?ja mam procesor 3.0ghz,1024RAM a GEFORCE6600 a na super high to nedam.Se mi to seka(kdyz jsem zkousel super high quality).Tak jak ty to muzes hrat,to nechapu!!!!

Titulek: Re: SUPER
Nick: (Godgory) - neregistrovaný
Datum:2006-06-09 10:00:00
Taky znám jednoho co tvrdil, že se mu to neseká(na podobným compu). Tak sem to chtěl ukázat. No ... jelo mu to fakt plynulých 10FPS bez sekání :).

Titulek: Pokud si chcete zahrát demo-
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-06-18 10:00:00
Nejprve musíte ze stránky z této stránky získat unikátní klíč pro betaverzi a potom stáhnuot 430 MB instalační soubor. Předtím se však budete muset zdarma zaregistrovat.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
F.E.A.R. - Fear
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



F.E.A.R. - Fear
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 25530x - statistika
F.E.A.R. - Fear 90 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-17
F.E.A.R. - Fear

Průměrné hodnocení z médií:

90.20 %

Min : 85 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Monolith Games
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 15
Počet preview: 14

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %