Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Far Cry > PC > FPS

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---91 %SCORE 122
LEVELMichal Rybka9.5/1095 %LEVEL 112
NejHry.cz (ZRUŠEN)Honza Bors / J.A.Frost9.5/1095 %2005-09-03
N-Gine (pozastaven) 4/580 %2005-01-21
Czechgamer.comP@inSnip3r---97 %2004-09-28
GameStar.czPetr Prošek---94 %2004-07-17
GamesWEB.skGarret---95 %2004-06-15
Gamecenter (pozastaven) ---92 %2004-03-27
Sector.skspacejunker---90 %2004-03-24
Games.czLeon---93 %2004-03-22
DoupěKamil Gric9/1090 %2004-03-22
Gamezone (ZRUŠEN)steelek---85 %2004-03-22
BonuswebOndřej Zach---92 %2004-03-16

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

91.46 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 97 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.28 %

Počet hodnocení: 81
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 126 z 5973 Žebříček
PC: 40 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 12 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 20 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: James Hodnocení: 98 % Zobrazit recenzi 2006-12-16
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2004-02-13
Gamesport2004-01-27

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Podberak) - neregistrovaný
Datum:2009-10-29 13:48:49
Nevite nekdo jestli z Farcry z Levelu/Score jde odstranit cesky dabing prinejlepsim nahradit anglickym? Pri instalaci je navyber jen Cestina s tim, ze 1 jazyk vybran byt musi. A kdyz vam kazdych 5 sekund radobydrsnym hlasem ceskej radobyherec rika "co-to-k-sakru bylo?" a podobny vychutnavky, tak to je profesionalne znehodnocena jinak prumerna strilecka.
[Odpověz]

Titulek: potřebuji radu
Nick: (srisis) - neregistrovaný
Datum:2009-07-08 17:44:23
já mám 32 BITOVÝ WINDOWS wista a nevěděl byl nekdo jak ho nainstalovat fakt bych si ji zahrál jeto bezva pařba
[Odpověz]

Titulek: Re: potřebuji radu
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-07-08 18:10:40
chtělo by to abys alespon trošku rozepsal co přesně Ti to (ne)dělá když nastane ten problém... Zkus nainstalovat nejnovější ovladače grafiky a zvukovky a nastavit přes zástupce kompatibilitu spuštění např. na Win XP. (btw: reaguje se kliknutím na "Odpověz")

Titulek: Re: potřebuji radu
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-07-08 19:42:53
Pokud mas 32 bit. Visty tak bys nemel mit se samotnou instalaci problem. Jinak jak pise Braveman, pokud se podrobne nerozepises co ti to dela/nedela, tezko ti nekdo poradi...

Titulek: dotřebuji radu
Nick: (srisis)
Datum:2009-06-20 17:33:20
mam ariginalní hru a na windows wista my to nejde nainstalovat ale na xp jde prosím o radu jinak to vinikající hra se skvělím příběhem
[Odpověz]

Titulek: Re: dotřebuji radu
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-06-21 01:50:40
FC na Vistach jde zprovoznit, ale je to trosku komlikovanejsi, zvlaste, mas-li 64. bit verzi. Tady je podrobny navod: http://fragman.callofduty2.cz/novinky/123-jak-nainstalovat-far-cry-na-64bitovem-syste muy-3-zpusoby/

Titulek:  
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-08 04:20:55
Dobrá hra.Až někdy moc scifi, ale za to to stojí.:)
[Odpověz]

Titulek: dobrý
Nick: (lukša)
Datum:2009-02-23 00:15:26
nejlepš hra;-)
[Odpověz]

Titulek: Přesně
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-10 19:52:05
Jasně taky se mi nelíbí takový hry.Kde máš postřílet tisíce nepřátel pořád sám.
[Odpověz]

Titulek: FC1 Editor Map
Nick: (TGVNeer) - neregistrovaný
Datum:2008-11-22 17:53:45
Pls seženu někdo češtinu na Editor map v FC1?pls nechapu to
[Odpověz]

Titulek: Re NicMoc
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2008-09-01 17:15:29
Hlavni hrdina neni takovy rambo na ci si hral na Easy ? to je fakt stupidni jde o princip tato hra je o pribehu takze nemas zadny team .
[Odpověz]

Titulek: Nic moc
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-22 18:25:07
Nevim no. Mně se teda Far Cry moc nelíbí. Hlavní hrdina je zase takovej rambo, kterej sám postřílí stovky nepřátel. Takový nic moc, jedno a to samý, jdu do vesnice, postřílím nepřátelé, jdu dál a to samý. Je to jen o zabíjení. A ještě je trapný, že všechny postřílíte sami, kdyby tam aspoň s vámi chodili nějaký kolegové.
[Odpověz]

Titulek: Nový fansite o Far Cry
Nick: (http://gamersshack.wz.cz/) - neregistrovaný
Datum:2008-02-23 20:35:45
Far Cry fanstránky , Ubisoft, EA games, mody, mapy, screenshoty, wallpapery, obrázky, tapety, modifikace, povolání, zbraně, hry zadarmo, games free to play, články, software, http://gamersshack.wz.cz/index.php
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (*FINAL*)
Datum:2008-02-08 20:02:55
Kvalitně zpracovaná střílečka s dobrou inteligencí protivníků a krásným prostředím.
[Odpověz]

Titulek: CHYBA
Nick: (FBIman) - neregistrovaný
Datum:2007-05-21 15:06:15
FAR CRY jsem hrál a bavilo mě to, ale zhruba ve třičtvrtině se mi hra začala sekat a nešlo to!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: CHYBA
Nick: (lada) - neregistrovaný
Datum:2007-09-14 20:04:18
Přesně mě to samé, zezačátku jde bez chyb a potom samá chyba spadnutí celé hry s hláškou budto že objevilo stejný stínový bod snad 110 jako 227. Nebo se to zhroutí a windows to musí ukončit. Každé druhé spuštění hry tak končí, nebo to po hodině stejně spadne..

Titulek: Far Cry
Nick: (James-Jakub Štěpán) - neregistrovaný
Datum:2006-12-15 23:02:56
Far Cry bych dal osobne 97 procent je to jedna z nejlepsich her co znam ikdyz Call of Duty 2 je take dost dobra ale je to zas trochu neco jineho ikdyz je to taky FPS.Far Cry ma skvelou grafiku i AL a mnoho dalsiho ale to az v me recenzi pod nazvem Far Cry a James-Jakub Štěpán takze zatim zdar je to fakt bomba.Uzasna hra-a kdo ji mate rozhodne muzete jasat a to ikdyz stoji pouze 299Kč ale i pres levnou cenu to rozhodne neni zadny sit.Jak si nekteri mysli.
[Odpověz]

Titulek: Hráči Far Cry online, spojte se!
Nick: (tuleby) - neregistrovaný
Datum:2006-08-01 20:35:07
Ahoj všem, děláme takový menší průzkum o aktivních hráčích FC na oficielním multiplayeru FC (ne LAN ani Hamachi). Registrujte se prosím do naší databáze (stačí nám jen nick pod kterým hrajete nejvíce a zaškrtnout jestli jste z CZ nebo SK) podle tohoto nicku vás můžeme pak dohledat v celosvětovém žebříčku FC multiplayeru. Tím pádem můžete i vy vědět jak na tom jste se svou výkonností a porovnat tak s ostatními hráči. Lze takto i dohledat kde který hráč zrovna hraje (na kterém serveru) a připojit se k němu. Časem zapracujeme i na dalších vychytávkách pro hýčkání hráčů tak výborné hry, kterou Far Cry bezesporu je. Předem všem děkuji a těším se třeba na brzkou střílenou.... :))) tuleby – EASY TARGET<<< ...... prosím neberte tento odkaz jako reklamu na jiný web, jde nám jen a pouze o tento průzkum http://www.farcry.cz/menu/ostatni/zapis_hracu_cz/index.htm
[Odpověz]

Titulek: Re: Hráči Far Cry online, spojte se!
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-17 00:03:13
zdravim mam tu hru ale nevim jak hrat multiplayer mohl by jste mi poradit na muj meil dekuji josefpelcik@seznam.cz

Titulek: anal
Nick: (šulin) - neregistrovaný
Datum:2006-07-14 19:24:41
tahle hra je fakt povedena
[Odpověz]

Titulek: N-Gine je pěkný shit
Nick: (C.r.a.z.e.r.) - neregistrovaný
Datum:2005-04-21 10:00:00
Jak může dát takové hře jako je Far Cry jenom 80%(4z5)i Half Life 2 dostal jenom 80%(4 z 5)na N-Gine.Takže N-Gine je shit.Peace
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Far Cry
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Far Cry
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22845x - statistika
Far Cry 91 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Far Cry

Průměrné hodnocení z médií:

91.46 %

Min : 80 % Max : 97 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crytek
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 13
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 93 %
Far Cry není prakticky co vytknout. Hra je po všech stránkách skvěla vytvořena a vyladěna, přesto musím vyzdvihnout dva aspekty hry – umělou inteligenci a neuvěřitelnou grafiku. V těchto směrech hra opravdu vyniká.
> Doupě : 9/10
Hra, která vás okouzlí svou grafikou, ale nadobro uzemní teprve božskou hratelností. Smrtící kombinace, nemyslíte?
> Sector.sk : 90 %
Far Cry je perlou tohto roku, je jednou z hier, ktorá sa zapíše do histórie žánru FPS. Vysoko hrateľný, rozumne obtiažny, so slobodou rozhodovania a s vynikajúcim designom v atraktívnom háve, taký je Far Cry.
> Gamezone (ZRUŠEN) : 85 %
Far Cry je prostě skvěle atmosférickou hrou odehrávající se v poutavém prostředí, i když trochu klišovitým příběhem. Pochvalu si zaslouží i využití vozidel a nejmodernějších technických prostředků.
> Bonusweb : 92 %
Audiovizuální zážitek mi přijde téměř dokonalý. Herní doba se odvíjí podle zvolené obtížnosti, ale připadá mi na ideálních hodnotách. Jediné co hře můžu vytknout jsou nároky na herní železo.
> GameStar.cz : 94 %
Far Cry je bez diskuse nejlepší first person akcí, jež kdy spatřila světlo světa. Nespokojení by mohli být poze příznivci multiplayeru, který toho v porovnání s ostatními současnými tituly nenabízí zrovna mnoho.
> Czechgamer.com : 97 %
Na poli FPS jedna z nejlepších her co za to rozhodně stojí.
> GamesWEB.sk : 95 %
O Far Cry by se dalo povídat ještě dlouho, ale jak sem na začátku naznačil, je to zbytečné. Tahle hra má všechno.
> LEVEL : 9.5/10
Ohromující střílečka nové vlny, která svou epochálností vytře zrak všem konzolistům (včetně obsahu mozkoven). Tedy pokud máte stroj tak příšerně mocný, aby na něm šly zapnout maximální detaily a běželo to v rozumném rozlišení.
> NejHry.cz (ZRUŠEN) : 9.5/10
Pokud má Far Cry shrnout, dočkáte se jenom chvály. Ta střílečka mě chytla. Sice má nějaké mušky v multiplayeru, ale vynahrazuje to editor. Nemám co dodat, Crytek ukázal, že umí a Ubi Soft, že produkuje samé pecky.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %