Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Duke Nukem Forever > PC > FPS

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-14 - Duke Nukem Trilogy pro DS a PSP

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš5.5/1055 %2011-07-19
Recenzeher.euMartin Paytok---75 %2011-06-30
Sector.sksaver6/1060 %2011-06-21
GameParkLakrumáček---70 %2011-06-20
Games.czDan Vávra6/1060 %2011-06-14
Czechgamer.comJakub Pokorný---70 %2011-06-14
DoupěKarel Kališ6/1060 %2011-06-13
GameSite.skPossol---70 %2011-06-13
Herní webDavid Klouda---85 %2011-06-13
Eurogamer.czMichal Bayerl7/1070 %2011-06-12
Czechgamer.comKarel Kubásek---73 %2011-06-12
ZingMartin Cvrček / Cvrnda6/1060 %2011-06-12

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.33 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

74.30 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 38 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3491 z 5973 Žebříček
PC: 1621 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 154 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 295 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-03-08
Eurogamer.cz2011-03-04
Bonusweb2011-02-17
Games.cz2011-02-11
Zing2011-02-03
GamePark2011-02-02
GameStar.cz2011-01-24
Bonusweb2010-10-08
GamePark2010-09-17
Doupě2010-09-07
Doupě2008-06-19
Hrej.cz2008-06-18
GamePark2008-01-14
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-09-10
Doupě2005-04-01
Gamesport2005-03-22
Gamesport2004-01-07
Gamecenter (pozastaven)2003-06-19
hry.Sme.sk2003-04-01
Gamezone (ZRUŠEN)2003-03-02
Doupě2002-04-01
Gamezone (ZRUŠEN)2001-11-07
GamePlanet.cz2001-09-02
Doupě2001-05-11
Gamezone (ZRUŠEN)2001-04-06
Gamezone (ZRUŠEN)2001-03-31
Games.cz2000-06-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (ppp) - neregistrovaný
Datum:2017-01-28 17:20:19
kdyz vypnu hru a zapnu ji znovu tak musim zacit zase od zacatku,nejde mi nahrat posledni checkpoint..jak ulozit a pak nahrat??
[Odpověz]

Titulek: ???
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-22 19:37:01
dá se někde najít návod na tu hru?já jsem tam v DukeBurgru zavřenej na záchodě a vůbec už netušim jak se z toho dostat...
[Odpověz]

Titulek: Re: ???
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-08-22 20:28:01
Ahoj, návod je tady: http://www.madukas.cz/clanky/navody-/duke-nukem-forever.html

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-06-13 20:39:25
Cim nizsi hodnoceni na recenzich sklizi, o to vice me stary novy jak dnes rikaji "oldschoolovy" Duke laka.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (grafika) - neregistrovaný
Datum:2011-06-13 00:05:38
nevim jestli je to jen muj problem, ale grafika je taková zvláštní, prostě jakoby takový čáry nejsou moc vidět ale je to rušivý, jsou přes celou obrazovku.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-13 01:51:39
pravdepodobne mas grafiku ATI ze? tie su zname tym ze nove veci na nich behaju dost problemovo, musis holt pockat kym vydaju nove ovladace ktore aspon naoko zaplataju graficke bugy, holt typicke ATI :-D

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-13 03:35:13
ne ne mam nvidia a dával jsem i poslední ovladače

Titulek: Re:  
Nick: (Salat) - neregistrovaný
Datum:2011-06-13 03:37:04
Ty čáry jsou na začátku hry a to z toho důvodu, že Duke hraje gamesu a ten efekt je tam schválně... jakmile porazíš toho Bosse a vrátíš se jakoby do reálu pruhy se ztratí :-D :-D :-D

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-14 00:34:30
Hehe tak to jo já to kvuli tomu nehrál a čekal na nějaký rady nebo patch, prostě duke nukem, vtipný jak před lety teda to mě dostalo:-D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Duke Nukem Forever
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Duke Nukem Forever
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 28435x - statistika
Duke Nukem Forever 67 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-10
Duke Nukem Forever

Průměrné hodnocení z médií:

67.33 %

Min : 55 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Gearbox Software
Distributor: Gathering of Developers
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 12
Počet preview: 27

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Duke Nukem Forever staví na variabilní hratelnosti a prostředí, oldschoolových přestřelkách, na brutalitě fyzické i humorné, sexistických narážkách, doprovodných minihrách i nenáročných puzzlech. Herní doba kolem 10 hodin neurazí. některé prvky šlo ale zvládnout lépe, stejně jako lehce modernizovat pro dnešní publikum. I akční pasáže a střelba by mohly být propracovanější, stejně jako vizuální zpracování. Grafika není na prvním místě, ale určitý standard včetně kvalitního fyzikálního enginu hře chybí, což vede k pocitu zastaralého konceptu. Pro část publika je DNF příjemným nostalgick&ya
> Doupě : 6/10
Duke Nukem Forever je v zásadě totálně přímočará střílečka, kterou obzvláštňuje specifický smysl pro humor
> Czechgamer.com : 73 %
DNF je případ love/hate hry a já si jej zamiloval pro jeho osobitý humor a atmosféru. Opravdu vysoká hodnocení si však rozhodně nezaslouží.
> Zing : 6/10
Duke Nukem Forever je svým způsobem unikát, z něhož budou starší fanoušci nadšeni, bohužel působí dojmem, jako by se v evolučním vývoji zasekl někdy před deseti lety. Jako připomínka starých časů a možnost vžít se znovu do role atomového vévody je to sice fajn, ale v dnešní době už hra nemá moc šancí stanout na vrcholu a zůstane spíš špatným příkladem toho, jak může dopadnout dlouholetý vývoj a tisíceré odkládání.
> GameSite.sk : 70 %
Výber máp je celkom dostačujúci a aj rôznorodý, ale triumfom v celom multiplayere je Dukeov apartmán, ktorý si môžete za vyhrané body vylepšovať a motivácia nudne zabíjať všetko čo sa hýbe je tu. Nás však nudné a ešte k tomu problémové zabíjanie príliš nebavilo, možno to opraví nejaký ten patch, my však silno pochybujeme, že to nejak základ "zábavy" vylepší.
> Herní web : 85 %
Duke Nukem Forever dokázal, že i po neskutečně dlouhé době vývoje dokáže předvést kvalitní comeback. Fanoušci dostanou to, co chtěli. Moře akce, hromady vtipných hlášek a oblíbeného drsňáka v hlavní roli. Slabší grafické zpracování může někoho odradit, ale byla by to škoda. Duke dostál svému slibu a je zpět!
> Games.cz : 6/10
Strašlivě zastaralý, nedodělaný, nic moc nového nepřinášející, vykrádající sám sebe. Přesto přese všechno i docela zábavný, stále legendární a pro mnohé nostalgická povinnost, nad kterou asi rádi přimhouří obě oči. Takový je Duke Nukem Forever.
> Czechgamer.com : 70 %
Kto by čakal po 15 rokoch dokonalú hru, odíde sklamaný, pár nostalgicky mysliacich hráčov sa však poteší.
> GamePark : 70 %
Nabízí se otázka, jak k hodnocení DNF přistupovat. Brát v úvahu, jak dlouho se na hře údajně makalo, museli bychom čekat zázrak. Zázrak, který se nekoná. Nejlepší asi bude spokojit se s konstatováním, že Duke Nukem Forever uzavírá jednu (dlouhou a poněkud únavnou) kapitolu herní historie. Doufám, že když už je teď hra konečně venku, dozvíme se, co stálo za všemi těmi průtahy a peripetiemi. Co ta spousta lidí dělala celých čtrnáct let. Hádám, že by to vydalo na celou knihu. Udělujeme 70%. Z nostalgie. Kvůli vzpomínce na doby dávno minulé. Kvůli osvěžující nekorektnosti.
> Sector.sk : 6/10
Pri niektorých tituloch odporúčame, aby ste ich nevynechali, tento si kľudne môžete nechať ujsť alebo aspoň odložiť, pokým nezlacnie, čo zrejme nebude trvať dlho. Ak chcete čistú arkádovú akciu, skúste radšej Bullestorm alebo počkajte ako dopadne nový Serious Sam.
> Recenzeher.eu : 75 %
Duke Nukem Forever je špatná hra. Oprava: není vhodná pro dnešní hráče, ti ji nedocení. Pokud jste ale před patnácti lety ujížděli na Duke Nuke 3D, který zabaví kdykoliv a kdekoliv, a bodla by vám trochu novější verze, máte ji právě teď před sebou. DNF je totiž v prvé řadě exkurzí do dob, kdy ovládání akce myší nebylo samozřejmost a synonymum pro náročnost neznamenalo stovky nepřátel. Stačí tři a jsou mnohdy schopni vás rozsekat na kaši.
> hry.Sme.sk : 5.5/10
Prepáč Duke, ale toto je kopanec presne do gúľ. Do miest, ktoré ty s drsnou hláškou na perách atakuješ päsťami (efektný koniec boss fightu). Lenže tentoraz si dostal ranu ty a bolesť ti skrivila tvár.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %