Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dark Messiah of Might a Magic > PC > FPS

Kde koupit ?

Microgames  296 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---86 %SCORE 153
LEVEL 9/1090 %LEVEL 146
Časopis Doupě 8/1080 %Doupě 11/06
GameStar.cz 8/1080 %2007-03-12
GamePlanet.cz 8.25/1082.5 %2007-02-15
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2007-01-09
Hrej.cz 8/1080 %2006-12-08
Hratelne.cz ---80 %2006-12-06
GamesWEB.sk ---80 %2006-12-02
hry.Sme.sk 7.9/1079 %2006-11-29
Bonusweb ---76 %2006-11-20
Sector.sk ---80 %2006-11-16
Doupě 7.7/1077 %2006-11-13
Games.cz ---78 %2006-11-01

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.61 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 76 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.94 %

Počet hodnocení: 16
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1238 z 5973 Žebříček
PC: 514 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 71 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 138 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Lord Tesin Hodnocení: 83 % Zobrazit recenzi 2007-05-17
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePlanet.cz2006-10-16
hry.Sme.sk2006-09-29
Gamezone (ZRUŠEN)2006-09-22
Games.cz2006-09-21
Bonusweb2006-09-19
GamePark2006-08-17
Doupě2006-08-16
GamePlanet.cz2006-08-14
Gamezone (ZRUŠEN)2006-08-11
Sector.sk2006-08-11
Hrej.cz2006-08-10
Bonusweb2006-08-10
hry.Sme.sk2006-08-09
Časopis SCORE2006-08-08
Doupě2006-08-07
GamePlanet.cz2006-06-14
Gamecenter (pozastaven)2006-06-03
Czechgamer.com2006-06-02
GamePark2006-05-08
Gamesport2006-05-03
Bonusweb2006-02-06
Hrej.cz2006-01-31
GameStar.cz2006-01-21
Doupě2006-01-16
hry.Sme.sk2006-01-11
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-12-24
Vokr.com2005-12-07
hry.Sme.sk2005-11-07
Gamesport2005-10-29
GameStar.cz2005-10-26
Bonusweb2005-08-26

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/hratelna-dema/dark_messiah_demo.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10058http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=10058
Návodhttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=10058http://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000008491http://www.gameanyone.com/game/PC/280.html
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10058
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/updaty/dark_messiah_1.02_int.exe/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9538http://abcgames.cz/default.asp?p=downloady_zobraz&ID=10058http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=2374606http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/darkmessiah_e32006.rar/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/t_darkmessiah_mm_warrior.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DarkMessiah_AssassinTrailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DarkMessiah_Mage_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DMoMM_SinglePlayer_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DMoMM_Kill_Kevin_01.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/dark_messiah_of_might_and_magic_abbilities_video.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DarkMessiah_Kill_Kevin_02.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DarkMessiah_GC06_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DMoMM_Kill_Kevin_03.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DMoMM_Kill_Kevin_04.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/dmomam_kill_kevin_05.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DarkMessiah_KillKevin_Trailer6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/dark_messiah_of_might_and_magic_999waystodie_video.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/DM0MM_Kill_Kevin_08.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/dark_messiah_of_might_and_magic_gabe_newell_video.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/dark_messiah_of_might_and_magic_sound_video.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/dark-messiah-of-might-magic/download/trailery/dark_messiah_of_might_and_magic_video19.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10058
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (T1ger)
Datum:2010-10-29 17:03:41
Po dlhej dobe som si tuto hru spustil a musim dodat, ze aj po tych rokoch je to stale velka zabava. 3 rozdielne moznosti ako ju hrat(ja to tlacim teraz za assassina :) Skvele boje a spomalovacky(ktorych nie je privela) a skvely level design. Zamrzi boj z Bossmi ktori su az prilis lahko zdolatelny. A sem tam preblikavajuce textury. Ale co do celkovej grafickej kvality tak je to stale pekne. Pribeh neoslni ale je vcelku ok. A Xanine hlasky stoja za to :D Mrcha jedna :D Ja by som veru uvital dalsiu cast..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-29 17:34:54
Tak to já jsem tomu nějak nepřišel na chuť. Hrál jsem asi do půlky a pak mě to uplně přestalo bavit. Myslel jsem, že to má být RPG, ale byla to spíš akční FPS ze středověku.. Volnost žádná, bugy na každém kroku.. Nějak mi to prostě nesedlo.

Titulek: Re:  
Nick: (T1ger)
Datum:2010-10-29 18:05:16
Tak bugov som tam nejak moc nepostrehol. Len co sa tyka tych blikajucich textur sem tam. A RPG to velmi nie je, skor akcna hra so stipkou tuningovania bojovych vlastnosti. No k volnosti, tak to je skor korridorovka ale s moznostami ako prejst dany level. Potichu pozabijat alebo nastavit vybusne pasce a pouzivat magiu. Alebo RAmbo style :D Asi to len nemas velmi v oblube stredoveky styl. Ja oproti tomu milujem pobehovanie s mecom a davanie headshotov lukom :D Holt sme kazdy iny..

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-29 18:16:36
Dark Messiah, rad vzpominam, dohral jsem to 2x (za maga a bojovnika). Kvalitni hratelnost i atmosfera, slusna delka, zkratka Arcane studio ti umi. Zvlaste u atmosfery jsem hnedka citil odkud vitr vane ( predchozi dilko Arx Fatalis). Skoda, ze neudelaji druhy dil Mesiase, docela si ho dovedu predstavit v navaznosti na konec jednicky.

Titulek: Par slov
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2009-10-21 15:18:38
Tuhle gamesku jsem si chtel zahrat uz od jejiho vydani a konecne jsem se k ni dostal. Je to linearni pomerne akcni zalezitost s peknym pribehem ze sveta Might and Magic, atmosferou a se tremi(?) ruznymi zakoncenimi. Hra podava vyvazenou porci obtiznosti, zakysu, akce a hopsacky. Multiplayer pres steam - nezkousel jsem, pochybuju, ze to jeste lidi v multi hraji. + Monumentalni stavby + Replayabilita (2x-3x standardnich cca 10 hodin) diky velmi odlisnym zpusobum boje mag/zlodej/bojovnik a trem koncum + Nastrelovaci zlodejske lano + Moznost vmanevrovat nepratele do pasti a skopnout je do hlubin - na maximalni detaily vypada hra obstojne, ale hodne zlobi blikani nekterych textur (HD 4870) - v temne a ponure atmosfere interieru citelne chybi dynamicke osvetlovani =85%
[Odpověz]

Titulek: Re: Par slov
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2009-10-21 15:19:42
hmmm maly test odradkovani.. <br>1[br]2

Titulek:  
Nick: (Califax) - neregistrovaný
Datum:2007-10-04 19:36:37
Jako třeba Dark messiah nebo San Andreas.Už jsem z toho docela zoufalý, pač nic nepomáhá.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Califax) - neregistrovaný
Datum:2007-10-04 19:32:18
Zdar.Potřeboval bych pomoc.Nechávali jsem přeinstalovat windows, zálohovat data a některý hry mi nejdou nainstalovoat.Prostě se mi zobrazí hláška o chybách že v DemoShield Playeru došlo k chybě a nic nepomáhá.Poraďte plz.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Califax) - neregistrovaný
Datum:2007-10-04 19:14:39
Ja tu cestinu mam ;-] Kdo by o ni mel zajem tak at mi napise na califax@seznam.cz nebo na ICQ 218-977-285.
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Anaxagoras) - neregistrovaný
Datum:2007-09-14 22:26:52
prosim, potreboval bi som na to cestinu robo.d@helpanet.sk
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (snakegun) - neregistrovaný
Datum:2007-06-30 02:59:30
Moc prosím o češtinu. Prosím. snakegun@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-27 05:38:48
ozvi se na lumir007@email.cz

Titulek: dobra
Nick: (Master) - neregistrovaný
Datum:2007-05-10 14:37:25
Hra je dobra akorad nastavovani sedy barvy pri nastartovani hry je trochu ostuda a loadingy nejsou tak strasny musite mit proste lepis komp
[Odpověz]

Titulek: loading
Nick: (Force) - neregistrovaný
Datum:2007-05-01 21:12:54
kdyby tam nabyl hodinovej loading tak to hraju pořád ten loading tomu dost ubral
[Odpověz]

Titulek: min. HW naroka a internet
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2007-02-21 18:36:59
Nevite nekdo jaky minimalni komp bych k tomu potreboval abych si to aspon trochu zahral. Jo a je k tomu potreba pri spusteni inernet jako u half-life2(steam). diky mooooooc za odpoved.
[Odpověz]

Titulek: Re: min. HW naroka a internet
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-02-21 20:35:59
oficiálně se uvádí :
Minimum System Requirements
System: Pentium 4 2.6 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 7000 MB

Co se týče té otázky na steam - nejsem si jist, ale myslím že je potřeba jenom pro online hru ...

Titulek: souhlas s (piego)
Nick: (Ann3) - neregistrovaný
Datum:2007-02-03 03:53:42
Ale bohuzel moc kratke...
[Odpověz]

Titulek: Supr
Nick: (vojtas) - neregistrovaný
Datum:2007-01-13 19:21:28
Neposlouchejte ty lamy co říkaj, že je to hra nanic ... je fakt úžasná a sice asi není přesně to co se slibovalo, ale když vám jde o to , že je to v pprvní řaďe hra a ne ně RPG, nebo jak ji výrobci uvedli, tak je to hra naprosto úžasná. Fakt SUPR !
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (piego) - neregistrovaný
Datum:2006-12-15 23:10:24
Super hra, vypadá skvěle i na nastavení low.Střílení šípů s lanem abyste se dostali kam máte - dobrej nápad.Spousta tajných míst.Při soubojích jsou různé zpomalené fatalitky.Skvěle vypadající rozlehlé levely,bez zbytečných serepetiček které by zpomalovaly PC.Využití okolních předmětů ke zničení nepřítele.Krásná stvoření orcové,kyklopové,draci...,dokonce i pěkný ženský (jedna i naostro).Není co dodat.
[Odpověz]

Titulek: presne
Nick: (Tomy) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 17:36:31
Je to maras parba, i ten dej neni zly. Ale ty souboje wow!
[Odpověz]

Titulek: :/
Nick: (tajo) - neregistrovaný
Datum:2006-11-21 02:26:09
Řeknu jediný , hra má pěknou grafiku a dobrý souboje, ale to je tak všechno. Vůbec jsem nepochopil když jsem ji dohrál za 1 den :o. radči si dejte might and magic 7 :DD
[Odpověz]

Titulek: sračka
Nick: (kokes) - neregistrovaný
Datum:2006-11-21 00:34:56
nic než sračka. hezká grafika, to je vše. engine to stahuje dolu. proskočit otevrenym oknem na venkovní římsu skoro nejde a pak spadneš dolů. cokoliv čeho se dotkneš te zastaví/zbrzdí.. každej load se natahuje pul hodiny.
[Odpověz]

Titulek: je to mazec...
Nick: (lucipher) - neregistrovaný
Datum:2006-11-11 02:53:49
Mazec, mazec, mazec a ještě jednou MAZEC!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dark Messiah of Might a Magic
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dark Messiah of Might a Magic
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 24258x - statistika
Dark Messiah of Might a Magic 81 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-10-18
Dark Messiah of Might a Magic

Průměrné hodnocení z médií:

80.61 %

Min : 76 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Arkane Studios
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 14
Počet preview: 31

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %