Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Crysis > PC > FPS

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-03-07 - Patch 1.2 pro Crysis

Kde koupit ?

FunStore  470 Kč  
FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---93 %SCORE 166
LEVEL 9/1090 %LEVEL 159
Games.czPavel Válek8/1080 %2011-11-15
Games.cz ------2008-10-10
Vokr.com 8.8/1088 %2008-01-23
Recenzeher.eu ---96 %2008-01-16
Czechgamer.com ---96 %2008-01-15
GamePlanet.cz 9.25/1092.5 %2008-01-08
Galaxie.Name ---94 %2008-01-05
Gamesport ---96 %2007-12-19
hry.Sme.sk 8.7/1087 %2007-12-14
GameStar.cz 9.1/1091 %2007-11-26
Ostatní ---95 %2007-11-23
GamePark ---95 %2007-11-22
Sector.sk 9.5/1095 %2007-11-20
Doupě 9.4/1094 %2007-11-19
Hrej.cz 9/1090 %2007-11-16
Bonusweb ---92 %2007-11-16
Games.cz 9/1090 %2007-11-15
Hratelne.cz ---90 %2007-11-14

Videorecenze

http://hratelne.centrum.cz/zpravy/clanek.phtml?id=514505Hratelne.cz2007-11-21
http://games.tiscali.cz/reviews/crysisv/index.aspAutor: Ondřej Broukal (Games.Tiscali.cz)2007-12-09
http://www.hrej.cz/specialy/do-akce/Autor: Jaromír Möwald a Jan Vitík (Hrej.cz)2007-12-24
http://www.recenzeher.eu/recenze-clanek/crysis-videorecenze/Autor: Zdeněk Novák (RecenzeHer.eu)2008-03-02

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

91.82 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 96 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.47 %

Počet hodnocení: 79
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 114 z 5973 Žebříček
PC: 35 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 10 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 17 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Weightlifter Hodnocení: 96 % Zobrazit recenzi 2007-12-17
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2007-11-05
Gamesport2007-11-05
GamePlanet.cz2007-11-02
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-10-30
GameStar.cz2007-10-29
Recenzeher.eu2007-10-29
Bonusweb2007-10-28
GamePark2007-10-28
Hratelne.cz2007-10-27
Hrej.cz2007-10-25
Games.cz2007-10-10
Sector.sk2007-10-06
Hratelne.cz2007-09-20
Doupě2007-09-19
GamePark2007-08-28
Games.cz2007-08-27
NejHry.cz (ZRUŠEN)2007-08-24
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-08-05
Games.cz2007-07-31
Hratelne.cz2007-07-13
Recenzeher.eu2007-06-04
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-02-10
Hrej.cz2007-02-08
Hratelne.cz2007-01-18
GamePark2006-12-20
Bonusweb2006-12-04
Vokr.com2006-11-16
hry.Sme.sk2006-11-15
Doupě2006-09-28
Hrej.cz2006-09-12
Games.cz2006-08-27
Ostatní2006-07-15
GameStar.cz2006-06-30
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-06-30
Časopis GameStar (zrušen)2006-06-16
GameStar.cz2006-06-06
Doupě2006-05-24
GamePlanet.cz2006-05-19
Gamezone (ZRUŠEN)2006-05-17
GamePark2006-05-14
Gamesport2006-02-28
Bonusweb2006-02-15

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/hratelna-dema/Crysis_SP_Demo.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=cheat&page2=zobrazit&id_hry=0000008909http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000008909http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=12170http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=10425http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10425
Návodhttp://games.tiscali.cz/specials/crysistweak/index.asphttp://www.madukas.estranky.cz/clanky/navody-/crysishttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000008909http://www.boredom-induced.com/bonersgames/crysis_list.htmlhttp://www.gameanyone.com/game/PC/1562.htmlhttp://www.nanobi.cz/content/view/300/368/http://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=10425
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10425
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/updaty/Crysis_Patch_1_1.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/mody/Crysis_v1.0_Mod_SDK.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/mody/Crysis_Patch_1_2.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/updaty/Crysis_Patch_1_2_1.exe/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9671http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10445http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/crysis_e32006.rar/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_Jungle_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_Walkthrough_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_DX10_Flythrough.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/crysis_gameplay_trailer_010507.rar/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_RandomLighting_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_DX10_HDTV_Trailer_Jan07.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/CryENGINE2_GDC07_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_Alienworld_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_MP_PreAlpha_DX9_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/crysis_video_video13.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_DX9vsDX10_JungleFight_Trailer14.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_Technology_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/crysis_video16.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_Countdown_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/Crysis_Nanosuit_Trailer18.rar/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/crysis/download/trailery/crysispc.wmv/
Wallpaperyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=wallpaper&page2=zobrazit&id_hry=0000008909http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10425
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-09-26 17:55:51
Zde sem našel super články a videa ke crysis 3
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Crysis 3) - neregistrovaný
Datum:2012-09-26 17:56:55
http://crysis3.cz/

Titulek: boží hra
Nick: (valda) - neregistrovaný
Datum:2010-09-18 20:42:21
Fakt nejlepší hra co sem hral...Ještě jak výjde ta Crysis 2 tak to bude našlapané ještě víc..:D
[Odpověz]

Titulek: rada
Nick: (MaRTy) - neregistrovaný
Datum:2010-07-08 01:42:24
Ahoj, potřebuji radu. Strašně dlouho nemůžu uděla level core s těma potvorama.Poradí mi někdo?
[Odpověz]

Titulek: paráda
Nick: (feLZet)
Datum:2010-03-22 00:59:01
špičkový engine, hratelnost, příběh, doba hraní, originalita... pro mě jasna volba u singel player roku 2007!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Fantomas) - neregistrovaný
Datum:2009-12-31 21:40:31
Tak jsem navštivil mladšího brachu po dlouhe době a přišel za mnou s tím že ma novou hru v compu.Prve jsem ho odbyval že mě to nezajma,že to bude blbost, ale jakmile jsem si ji zkusíl zahrat,tak už jsem se od toho nemohl odtrhnut a maly brašík jen knoural at ho k tomu pustím take na chvíli.Naprosta pecka tato hra.Smekam klobouk.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 20:57:34
Celkem krátké, super grafika, chytlavost.Po pár dnech mi příjdou kampaně stereotip, ale 90% si to zaslouží.:)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-16 22:56:46
TAK JO UŽ JSEM TO DOHRÁL 11 MISÍ TO JE HRA? TO JE MOŽNÁ DEMO ALE NA CELOU HRU TO NEVIPADÁ MYSLIM JSI ŽE DALY TEĎ NEVIM PŘESNĚ ASI DALI 90% TAK JEDNINĚ PROTOŽE TO MÁ HUSTOU GRAFIKU ALE JINAK NA HRU TO FAKT NEVPADÁ DÁVÁM 60%
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2009-01-08 17:03:56
Na najlahsej obtiaznosti to je naozaj trochu kratsie, ale na vyssej ti to da +/- 2/3 hod naviac. Samozrejme, ze najlakavejsie na tej hre je grafika. Ale ma to aj ine klady mozem spomenut napriklad nanooblek, modifikaciu zbrani, filmove sceny, atmosferu. Ale pravdou je, ze to prave je na max nastaveniach grafiky, nizsie to vyzera ako stary dobry far cry(aj ked ten bol dobry tiez, a dlhsi). Ale to je iba moj nazor. Kazdemu sa pacit nemusi :) Ja len som zvedavi kedy bude hotovy ten predator mod do Crysisu, ak niekedy vobec hotovy bude :?

Titulek: PECKA:D
Nick: (HERNÍ MAGOR) - neregistrovaný
Datum:2008-11-14 02:09:52
PŘED PÁR DNY JSEM SI TO INSTALOVAL A MŮJ DOJEM APSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ HRA KTEROU JSEM HRÁL GRAFIKA JAKO Z NEBES:D HRATELNOST JAKO OD BOHA:D OBTÍŽNOST JAKO OD ĎÁBLA:D PROSTĚ PECKA:D A KDO SI TO NEMYSLÍ TAK ZA (A) SI DAL VŠECHNO NA NEJMENŠÍ ZA (B) CHCE JEN BUZEROVAT JINÝ HRÁČE ZA (C) JE SLEPEJ A NEVIDÍ TU GRAFIKU:D PROSTĚ NEJLEPŠÍ HRA ROKU 2008 ALE JEDNA CHYBIČKA TAM JE ................ JENOM MĚ ŽÁDNÁ NENAPADÁ:D PROSTĚ MAXI KING
[Odpověz]

Titulek: Re: PECKA:D
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-11-14 11:21:22
mensia oprava, Crysis vysiel minuleho roku. Ty asi hovoris o Crysis Warhead.

Titulek: Pche
Nick: (Stoura..) - neregistrovaný
Datum:2008-10-16 21:40:24
nejlepší hra?Možná tak na podívání a postřílení si nějakých pár panáků co jsou úplně bez mozku...Nechápu proč si nedali trochu práci s tím jak ti naši nepřáteličkové vidí.Vidí vás na 100 metrů v houští a za kamenem, ale pak třeba za chvíli můžete běhat pod nosem a on vás nevidí(bez cloak modu)...Absolutně se nedá pořádně taktizovat když se nemůžete přiblížit potivhu a bez zapnutýho cloak, prostě je to jen další tuctová střílečka a basta...Flashpoint forever!!!
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (Groon)
Datum:2008-07-26 12:01:38
Akorat mi to nejde nahrat :(
[Odpověz]

Titulek: Popis mapy
Nick: (Groon)
Datum:2008-07-26 11:59:59
kdo chce tak nabizim mapu Physis. Uzijete si plno zabavy a dokonce tam najdete takticke delo tak si trosku i zaradite :). Groon cau. Poslu vam jete Airfild
[Odpověz]

Titulek: bugy
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2008-05-27 04:58:39
Jestli neco dokaze fakt zkazit dojem tak je to bug v posledni misi, kvuli kteremu nemuzes dohrat hru :(((( to je pak fakt CRYSIS. Hraje se dobre a svizne, misi v mimozemske lodi si budu jeste dlouho pamatovat, ale! Hra je plna nelogicnosti, AI misty stavkuje a obsahuje par neprijemnych bugu. 86 procent i presto a prave proto.
[Odpověz]

Titulek: Megaprojekt se scenarem a rezii beckoveho filmu
Nick: (TOM) - neregistrovaný
Datum:2008-05-27 00:32:05
No hral jsem a dohral jsem vymazal a zalozil a nikdy vice asi nenainstaluju.Mozna nekdy moje deti.Trochu me mrzi ze me to stalo 1300kc.Ale zase takova pecka to neni a to jsem Far Cry dohral asi 5x.Na tuhle hru uz sem si skoro po vic jak roce nevzpomel.Zadny super okamziky zadny prevratny veci.Hratelnost na ukor grafiky.Nanosuit me pripadal jako kdyby ho tam tvurci dali na posledni chvili protoze zjistili ze je to jinak jakysi uplne obycejny ta hra.Podle tisice traileru to mela byt super vec ale nejak sem behem celeho hrani neprisel na to proc bych mel skakat po strechach nebo byt neviditelny a strilet do nadrzi aut a potom je podbihat ve speed modu.Vubec me to nenapadlo kdyz to slo ustrilet na hard uplne v pohode.Modifikace zbrani taky docela zbytecnost.Za celou hru jsem pouzival dve zbrane jednu na odstrelovani na velke vzdalenosti kde sem mel pridalanu optiku s zoomem a pro boj z blizka jen s ACOG zamerovacem.Nic jinyho sem vubc nepotreboval.Snad jen tlumic v par pripadech.Celkove u me tahle hra naprosto propadla.Neni spatna ale takovych her je tu spousta.Krom grafiky a fyziky sla hratelnost jaksi stranou.Copak jsou dnes hry jen o grafice?Osobne bych hodnotil hru takovymy 75 procenty.
[Odpověz]

Titulek: Re: Megaprojekt se scenarem a rezii beckoveho filmu
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-28 16:18:38
Měl si to udělat jako já, nedávat dotoho hned prachy stáhnout to a zapařit, když se mě to nelíbí smažu to,když se mě to líbí smažu to a du si koupit origoš. Takhle si zbytečně vyhodil 1300

Titulek: Re: Megaprojekt se scenarem a rezii beckoveho filmu
Nick: (Cry-Crazy) - neregistrovaný
Datum:2008-10-08 02:11:26
takovy blby kecy ze prej zadny zvraty a blba hratelnost, se mi zda ze jsi fanda CoDu.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-22 18:27:48
Ze začátku mě to vůbec nebavilo. Ale asi v půlce to byla pecka. Škoda, že tam nejsou takový drobnosti, jako třeba že mrtvoly po čase zmizej atd. Dobrý by bylo kdyby ty mrtvoly mohl vzít a schovat někam, jako je to u Stalkera nebo Hidden and Dangerous.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (zed)
Datum:2008-02-18 03:26:01
Tak sis tam měl dát větší obtížnost!! von každej všechno dohraje za den a na konec se zjistí že to hraje na EASY!Já to hraju taky ,(a něco už jsem dohrál)ale pokud toto někdo dohraje za den, a má tao na nejtěžší,nebo aspoň druhou nej,tak je to fakt borec nebo cyborg!!Nevím teda kde přesně jsem,asi v pulce,ale jako krátký mě to taky nepřipadne,jsou určitě kradší hry!Já hodnotím jako výborné!!Má to asi vše co akční hra má mít.Ale pokud budu chtít rejpat vždy si něco najdu!Mám pocit že jsme asi už moc rozmlsaní.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Qoartox) - neregistrovaný
Datum:2008-02-23 05:57:01
mno hrál sem na ňákou tu střední obtížnost bo prostě na tu druhou z leva :-D....jasně že mužu hrát na vyšší a budu to hrát dýl ale prožitek ze hry budu mít poloviční když bych to loadoval kvuli smrti ňák moc často....ale jak sem psal v podstatě hra supr ale studia si navykly dělat krátký děje, bo aspoň na muj vkus :)....třeba když už nabereš vybavení na zbraň(granátomet,optika a další...) tak už to nemáš šanci pořádně využit páč na to máš sotva jednu misi a jestli vubec....

Titulek: Re:
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-02-23 17:52:17
Suhlasim zo Zedom. Pri vyssej obtiaznosti je to prave orechove. Podla mna tvorcovia Crysisu tvorili tuto hru na vyssiu obtiaznost. Na easy je to velmi jednoduche a preletite hrou ani neviete ako. A pri alienoch si neuzijete tu pravu beznadej ked sa vam minaju naboje a utocia na vas tri male a jedna velka chobotnica. Tomu ja vravim survive style. A missie sa daju prejst bez zbytocneho krviprelievanie. Ja som napriklad v prvej missii zabil iba dvoch koreancov. Je to super ked okolo vas koreanci prechadzaju a ani o vas nevedia. Je to o taktizovani a hladani chyb nepriatela. To ze mate superoblek este z vas nerobi supermanov. Ste na nepriatelskom uzemi a musite zostat utajeny ako je to len mozne. Pri kontakte z alienmi vsak taktika ide bokom a snazite sa prezit. Skryvajuc, utekajuc, ako sa len da. Frontalny utok na nepriatela moze byt iba v najnutnejsich pripadoch. Podla mna super hra ktoru treba vediet aj hrat. Nie je to dalsia FPSka a la FEAR. Je to CRYSIS!!!

Titulek: zklamání :-/ :-(
Nick: (Qoartox) - neregistrovaný
Datum:2008-02-13 04:40:28
tak sem to dohrál a musim říct že sem velice zklamán :-( něco tak neuvěřitelně krátkýho jsem vživotě nehrál....hra až na jeden level mě perfektně bavila ale sotva sem si začínal užívat vybavení na zbraních tak mě o vše příběh připravil a ještě k tomu mě ho nenechaly dohrát :-D protože zakončení typu: 'no tak už sme přišly jak na ně tak je dem vyhladit' a konec hry....taky mohly udělat aby si to hráč dohladil sám.... každopádně bych se za takhle krátkou hru styděl chtít prachy :-D abych jí hrál jeden den a měl dohráno tomu řikám drahá zábava :)...no nic potřeboval sem si jen ulevit :-D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tomin)
Datum:2008-02-09 01:33:31
ja mam pocitac ted novej tak mi to jede na plne detaily sem tam se to sekne ale je to dobry
[Odpověz]

Titulek: for Stejsi
Nick: (duke) - neregistrovaný
Datum:2008-01-23 10:07:57
Porovnavat bioshock a crysis je asi jako porovnavat beton s michackou. Oba tituly jsou sice FPS ale od sebe maji hodne daleko jak crysis tak bioshock jsou podle me hodne povedene hry. Je naprosto logicke ze kazdy hrac ma na vec svuj nazor proto take vyvojari nedelaji jenom strategie nebo RPG ale do dnes uz celkem nasyceneho trhu pridavaji dalsi mnohdy i kombinace techto zanru. Mnoho lidi by asi souhlasilo kdyz reknu ze vetsina z toho co vyjde jsou hry ktere po dohrani skonci lezet nekde na polici. A vydat v dnesni dobe povedenou hru uz neco znamena. Abych to shrnul nadavat tu na neco co te nebavi nic nevyresi nikdo te preci nenutil aby si neco takoveho hral. Vsem ostatnim co crysis nebo bioshock nehrali smele do toho je opravdu o co stat. Jeste bych take doporucil pro majitele konzole xbox 360 hru Mass effect Opravdu hodne povedene.
[Odpověz]

Titulek: rada
Nick: (aliceskalova)
Datum:2008-01-03 13:50:38
ahojda potrebuji poradit jak projit level NOMAD nemuzu to nejak projit dik za radu
[Odpověz]

Titulek: Bioshock
Nick: (Weightlifter)
Datum:2007-12-18 02:27:27
Bioshock, abych řekl pravdu mě moc nechytl, nic moc hra. Crysis mě bavil mnohem více
[Odpověz]

Titulek: Slaby hodnoceni...
Nick: (Stejsi) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 22:56:23
Nechapu jak takova p_icovina jako Bioschock mohla prekonat crysis v hodnoceni. Otocil jsem to a je to urcite nejlepsi soucasna hra jakou jsem hral! Crysis forever!
[Odpověz]

Titulek: crisis
Nick: (POKAS)
Datum:2007-12-08 14:35:52
crysis je velmi dobra hra ale moc narocna na grafiku mam to na rozliseni na 1024*768 a detaily na stredni jinak vsechno dobry
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tvůj strejda) - neregistrovaný
Datum:2007-12-01 02:24:49
mazec hra ale zasek semse u takovýho obrovskýho zmrda nevím jak ho mám zabít je fakt velkej šiju do něj bazukou....prostě vším co příjde pod ruku ale přesto ho nesejmu kua poradte díky.
[Odpověz]

Titulek: 2. mise... Poraďte plssss
Nick: (Lordik93) - neregistrovaný
Datum:2007-11-23 22:28:24
Víte jak je ve 2. misi ta vesnice, kde mají být ty rukojmí. Normálně je najdu, přijde parťák najdem rukojmí, zničim tanky sil KLA a ono nic. Nedostanu žádný nový úkol a můj parťák s rukojmím tam pořád sou a já newím co mám dělat. A když se od vesnice vzdálím, tak zmizejí. Co mám dělat????????????????????
[Odpověz]

Titulek: nuda
Nick: (velitel) - neregistrovaný
Datum:2007-11-22 02:24:05
prešiel som to no od polovice hry je to pekná nuda
[Odpověz]

Titulek: Re: nuda
Nick: (The Witcher) - neregistrovaný
Datum:2007-12-04 21:42:23
Si trožku výmaz nemyslíš tohle říkáš abys na sebe upozornil a nebo seš prostě blbej tohle je nej hra co jsem kdy hrál

Titulek: screenshot
Nick: (zed)
Datum:2007-11-21 15:39:50
neví někdo jak udělat ve hře screenshot?
[Odpověz]

Titulek: Rada..
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 22:59:46
poradte někdo jak dál,když se dostanu na palubu té letadlové lodi a z moře se vynoří ta velká mimozemská potvora. Doktorka na mě pořád dokola řve 'nomad lock onto the cannon' ale tej se mi na mapě ukazuje v podpalubí a všechny průchody tam jsou uzavřený. Už jsem snad 50x natáh brka,ale na nic jsem nepřišel.:(
[Odpověz]

Titulek: Re: Rada..
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-23 05:19:19
no problen.. na té lodi jsou čtyři děla, dvě na ramenou a dvě na dolní části. pak dostaneš příkaz a mimozemskou puškou zaměříš levou a pak pravou stranu mimozemské lodi, pak prostředek a pak utečeš do sve evakuační lodi... tedy pokuď nebudeš propadat palubou jako já(dál jsem se nedostal) mnoho štěstí. J.B.L.

Titulek: +
Nick: (+) - neregistrovaný
Datum:2007-11-17 04:18:36
Crysis by som hodnotil tak na *10* Pretoze ponukne hracovi to po com tuzi aj výber zbraní je skvelý a tak tiež vozidlá Som spokojný Čoskoro budem mat zberatelsku ediciu super z *
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°DF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-11-12 23:07:28
Konecne screenshoty ze hry tu dali :-D.Jinak us to sosam.
[Odpověz]

Titulek: LOL
Nick: (Izzy) - neregistrovaný
Datum:2007-11-11 23:27:09
JJ..je to fcajku..:)
[Odpověz]

Titulek: LOL
Nick: (Izzy) - neregistrovaný
Datum:2007-11-11 19:47:59
Tak jeste oprava..jsou tam 3..:D:D..podivejte se na ukazatele zdravi, kompas a tak..sou tam tri z Far cry..coz btw byla pekna demence..a myslim si ze neaky hry mam za sebou..crysis vypada jako FC v novym kabate=NUDA..tesim se treba na CoDa4, Lost Planet..ale Crysis, prehypovany jako Halo na Xbox..
[Odpověz]

Titulek: Re: LOL
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-11-11 20:31:43
Ouki... tak jsem to obměnil a teď už je to z Crysis snad vše :)

Titulek: LOL
Nick: (Izzy) - neregistrovaný
Datum:2007-11-11 19:44:26
Mohawk ma recht..fprvni rade, posledni obrazek..1.mise z far cry a ve druhy radce, druhej obrazek..no u toho bych se hadal..ale jeden je tam stopro!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lordik93) - neregistrovaný
Datum:2007-11-07 03:34:30
V pozdější fázi hry se to změní :D. Bude to trochu jiný než FC
[Odpověz]

Titulek: farcry
Nick: (crypton) - neregistrovaný
Datum:2007-11-02 23:23:05
Je to jen far cry se supermanem v novější grafice.Aspon mě to tak připadá podle toho dema možná plná hra bude jiná.
[Odpověz]

Titulek: Demo
Nick: (Lookout21) - neregistrovaný
Datum:2007-11-02 21:39:34
Demo uz je na torentoch staci stiahnut je to super hra.
[Odpověz]

Titulek: Re: Demo
Nick: (gogo) - neregistrovaný
Datum:2007-11-02 22:41:52
Proč s torentu když to jde z oficiální stránky daleko rychleji. http://www.crytek.com/news/news/article/1/crysis-singl/download//786b206e1e.html

Titulek:  
Nick: (Mohawk)
Datum:2007-10-30 18:57:51
oprava- chtel jsem rict z FarCry samozřejmě:-)
[Odpověz]

Titulek: LOL
Nick: (Mohawk)
Datum:2007-10-30 18:57:10
Tag to je lol jakto že mate mezi obrazky Crysis smíchaný i obrázky z FraCry?
[Odpověz]

Titulek: Re: LOL
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-10-30 19:23:32
A které jsou podle Tebe z FarCry ?

Titulek:  
Nick: (Mohawk)
Datum:2007-10-30 18:54:17
Ja Demo Crysis hraju na VERI HIGH! na tejhle sestavě- MB GIGABYTE P35-DS3P P35 s775, DDR2,SATA2,GLAN,2xPCIE,1394, ATX Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz (4MB/1333) 2x DIMM DDR2 1024MB 667 BAR TRANSCEND Grafická karta Foxconn GeForce 8800GTS GDDR3 640MB HDCP Dx 10 support HD WD CAVIAR XL WD3200AAKS 320 GB SATAII300 7200 RPM,16MB ZD ZDROJ 550W PFC (FAN 140MM) ATX DVD RW LG Black GSA-H62N ?R/?RW/RAM/DL/,bulk,SATA MS Windows Vista Home Premium CZ
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (POKAS)
Datum:2008-01-04 20:26:22
no to se teda divim ze ti to jde na velmi vysoke detaili ja mam o hodne silnejsi pocitac sice mi to jde na velmi vysoke detaili tam se nekdy trochu sekne mozna jenom demo je tak mozna malo narocny ale to ti moc naverim

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-09-02 21:32:38
ja uš to skládám . mám tu zakladní desku , procak mam athlon x2 4800+ a zatím jen ram zappelin 1024 DDR2 677Mhz . jinak ano hodlám koupit Geforce 8800 GTS 320MB.tady je odkaz na tu zakladnovku jestli chces vedet vic : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39254 Je to moc oblíbená deska.
[Odpověz]

Titulek: BOMBA
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-02 00:08:47
Mrkněte na tohle video http://www.gametrailers.com/player/18589.html je to pohled na realističnost hry... je to opravdu super žádnou realnější hru sem ještě neviděl.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-07 23:56:47
HEJ LIDI MYSLITE ŽE TO POFRČÍ DOBŘE NA TEHLE SESTAVĚ? TEPRVE TO SKLÁDÁM. TAK CHCI SLYŠET VÁŠ NAZOR. SAMOZDŘEJMĚ TAM JESOU ŽADNY SPEŠLI KOMPONENTY JAKO TŘEBA GRAFICKA KARTA. v bodoucnu aš budou prasulky tak si to samozdrejmě dotuním :-) tak co jak by to jelo :-) Zakladní deska: Gigabyte GA-M55S-S3 - nForce 550 Procesor: AMD Athlon 64 X2 4600+ Operační pamět:2x Kingston DIMM 1024MB DDR II 800MHz Grafická karta: Gainward 8507-Bliss 8500GT Golden Sample 256MB (prozatím) HDD: Seagate Barracuda 7200.10 ST3200820AS - 200GB SATA II Zdroj: Chieftec GPS-500AB-A 500W Zvuková karta: integrovaná na zákaldní desce (prozatím)
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Draken) - neregistrovaný
Datum:2007-09-02 17:19:25
Vcelku dobrá sestava,integrovaná zvukovka je v poho,uplne staci, akorad byt tebou pockam a nasetrim uz rovnou na gr.k. GeForce 8800GTS.na te ti to pojede na full detail,a ta deska mě moc neříká, ale pořiď si nějakou už s čipem nforce 650, není to zas tak drahé,do 3000kč dost nadupaná deska,a procesor bohatě stačí

Titulek: ..:: CRYSIS ::.. Czech and Slovak Fansite | Crysis.FarCry.cz
Nick: (Crazy) - neregistrovaný
Datum:2006-08-15 08:08:38
Ahoj, chtěl bych vás pozvat na web: www.crysis.farcry.cz , kde najdete vše o této hře. Naleznete tam nejvíce věcí a to neříkám jen já :) Ale i čtenáři a fanoušci. No ohodnoťtě sami a mrkněte ;) www.crysis.farcry.cz ;) Jinak věřím, že táhle hra bude opravdu dobrá, alespoň jako Far Cry, ale věřím, že bude lepší. - oprava předchozí zprávy, omlouvám se za téměř stejné zprávy
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Crysis
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Crysis
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 37629x - statistika
Crysis 92 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 3 uživatelů
  • Moje oblíbená 3 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-11-16
Crysis

Průměrné hodnocení z médií:

91.82 %

Min : 80 % Max : 96 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crytek
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 20
Počet preview: 42

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %